Dodaj do ulubionych

7 noclegow gratis w Karpaczu

29.10.05, 00:41
Witam,chcialabym aby osoby ktore spedzily moze niedawno tydzien w Karpaczu
opowiedzialy w skrocie jak bylo.Chodzi mi o zaproszenie na 7 noclegow
gratis,placi sie tylko za wyzywienie...Niech podadza prosze nazwe willi,w
ktorej ten czas spedzili.Pisze,poniewaz razem z mezem niedawno wrocilismy z
tamtad i ... jestesmy zawiedzenicryingi rozczarowanicryingJesli ktos tam byl,niech
prosze napisze cokolwiek i w jakim miejscu dokladnie.Odpowiem na 100 %(teraz
nie chce podawac calych nazw)POzdrawiam
Obserwuj wątek
    • hanka2501 Re: 7 noclegow gratis w Karpaczu 29.10.05, 09:25
      Czy mówisz o czeku hotelowym?
      • marielkalobo Re: 7 noclegow gratis w Karpaczu 29.10.05, 10:25
        Niekoniecznie,ale tez...chodzi mi konkretnie o miejsce w ktorym byliscie i jak
        bylo,wypowiedzcie sie....porownamy....jestem bardzo ciekawa.Mysle,ze ktos z Was
        na pewno goscil w Karpaczu...jesli nie teraz to moze pol roku temu,rok,dwa....?
        Prosze,odpowiedzcie
        • kruszynka19 Re: 7 noclegow gratis w Karpaczu 29.10.05, 10:45
          Nie byłam, ale u nas w mieście taki karnet był dostępny do Willi Elżbieta w
          Karpaczu, osobiście nie korzystałam.
          • marielkalobo Re: 7 noclegow gratis w Karpaczu 29.10.05, 11:16
            Ciesze sie ze sie odezwalas kruszynkowinkRozumiem,ze jestes z Karpacza.Nie
            korzystalas z tego zaproszenia,ale moze slyszalas cos na ten temat od sasiadow
            lub od osob,ktore z niego korzystaly?(chodzilo mi wlasnie o ta wille)
            • kruszynka19 Re: 7 noclegow gratis w Karpaczu 31.10.05, 08:11
              Nie jestem z Karpacza, jestem z Pomorza. Takie kupony na gratisowe noclegi w
              tym obiekcie rozdaje u nas w mieście jeden z salonów sukni ślubnych, jeśli
              zamówienie w nim zrealizowane przekroczy określoną kwotę. Ja również jestem w
              posiadaniu takowego kuponu, jest on ważny rok od daty wydania i jeszcze z niego
              nie korzystałam. Z tym, że ja mam karnet firmy balans w którym zawarta jest
              oferta wielu obiektów wypoczynkowych z różnych okolic Polski, w tym i Willi
              Elżbieta. A dlaczego byłaś niezadowolona z pobytu?
    • panda102 Re: 7 noclegow gratis w Karpaczu 30.10.05, 21:50
      Ja dostałam właśnie taki kupon do Willi Elżbieta, ale jeszcze tam nie byłam i
      bardzo jestem ciekawa Twoich wrażeń. Zatem pisz, publicznie, albo na priva!!!
    • niusiapl Re: 7 noclegow gratis w Karpaczu 30.10.05, 23:59
      ja mieszkam niedaleko Karpacza i dziwi mnie to troche ze ludzie wola zamieszkac
      w Karpaczu w ktorym jest dwa razy drozej niz w jakiejs mniejszej miejscowosci
      ktora lezy niedaleko tego miasteczka bo przeciez i tam nie spedzacie tam calego
      swojego pobytu wiec zachecam np. do miejscowosci "Mysłakowice" miejscowosc
      miedzy Karpaczem a Jelenią Górą i pieknie polozona, niedaleko inne male
      miasteczka gdzie w kazdym cos do zwiedzenia
      ---
      gg 2452642
      • hanka2501 Re: 7 noclegow gratis w Karpaczu 31.10.05, 08:38
        Ja jestem w posiadaniu podobnego karnetu. Planowaliśmy z mężem podróż do
        któregoś z wymienionych w karnecie miejsc. Po przeanalizowaniu opłacalności
        tego "darmowego" pobytu postanowiliśmy zrezygnować i jechać gdzieś na własną
        rękę. W efekcie zapłaciliśmy za nocleg, stołowaliśmy się na mieście
        (pojechaliśmy do Zakopanego) i nie byliśmy uwiązani obiadkami na czas. Poza tym
        za 100 zł - bo tyle mniej więcej kosztuje doba w tym hotelach i pensjonatach,
        to można się wyspać i zjeść w dwie osoby bez przywiązania do danego miejsca.
        Dla mnie to naciąganie ludzi i działanie na ich psychice. Noclegi "za darmo" a
        posiłki obowiązkowe za 100 zł. Efekt - to żadna rewelacja. Przynajmniej dla
        mnie.
        • marielkalobo Re: 7 noclegow gratis w Karpaczu 01.11.05, 09:55
          Dzieki za Wasze wypowiedzi.Szczerze mowiac,nigdy wiecej nie skorzystam juz z
          takiej oferty a na wlasna reke duzo lepiej sie wyjdzie,tak jak pisala
          hanka.Jezeli chodzi o wille Elzbieta to nie jest zadna willa,tylko jedna
          wielka chalupa.Pokoj,ktory dostalismy -nie dosc ze smierdzialo stechlizna,to
          pod parapetem odpadal tynk pod wplywem wilgoci.Nie wiem jak w innych
          pokojach,bynajmniej w naszym tak bylo.Choc od naszych wspollokatorow
          slyszelismy rowniez,ze nie sa zadowoleni.Jezeli chodzi o lazienke i toalete,
          pod prysznicem byl grzyb(zdjecia na zyczenie moge przeslac mailem),natomiast w
          wc juz po pierwszych 3 dniach pobytu zabraklo papieru toaletowego,
          wlasciciele "willi" nawet sie tym nie zainteresowali...Jesli natomiast chodzi o
          posilki, to tylko pierwszego dnia "na zachete" dostalismy schaba z
          ziemniakami,kolejne dni stolowka przyrzadzala jedzenie jak najmniejszym
          kosztem.Podsumowujac, odradzam Wam naprawde jakiekolwiek wyjazde z tego typu
          ogloszen,lepiej zorganizujcie sobie je sami.Na sam pobyt w tym miejscu
          zaplacilismy za 2 osoby ok.600 zl.I byly to pieniadze wyrzucone w bloto,ale
          coz...Jest to dla nas nowe doswiadczenie i nauczka na przyszlosc.Pozdrawiam
          wszystkich!
          • kruszynka19 Re: 7 noclegow gratis w Karpaczu 01.11.05, 16:42
            Też myślę, że takie ''darmowe'' noclegi ale z obowiązkowym wykupieniem jedzenia
            to działanie na psychikę hipotetycznego gościa. Mam ten karnet, ale raczej z
            niego nie skorzystam, tym bardziej, że opiewa on na 14 noclegów.
    • karol_ka66 Re: 7 noclegow gratis w Karpaczu 02.11.05, 09:37
      też jestem w posiadaniu karnetu na "darmowy" pobyt w Karpaczu, ale najpierw
      sprawdziłam w Internecie jak wygląda rzeczona willa i stw9ierdziłam , ze to nie
      ma sensu.../Pojechalismy do Zakopanego na własna rękę,wyszło nas dużo drożej,
      ale za to w super warunkach i każdego dnia mogłam decydowac gdzie zjem obiad,
      kolację i na co mam ochotę! Takie darmowe oferty zawsze mi się nie podobały...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka