eur8mms1 07.11.05, 23:45 ponieważ planujemy slub w STYCZNIU szukam eleganckich butów (najlepiej długich) żeby nóżki nie zmarzły za bardzo.... Proszę o jakieś podpowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gracios Re: DŁUGIE BUTY DO ŚLUBU 07.11.05, 23:47 A w tych samych dlugich butach chcialabys sie meczyc na sali ...?? Odpowiedz Link Zgłoś
eur8mms1 Re: DŁUGIE BUTY DO ŚLUBU 07.11.05, 23:56 No oczywiście że nie na wesele już mam buty... ale nie wiem czy są odpowiednie do chodzenia po ewentualnym śniegu Odpowiedz Link Zgłoś
gracios Re: DŁUGIE BUTY DO ŚLUBU 07.11.05, 23:58 ...a chyba ze tak... powodzenia ! Odpowiedz Link Zgłoś
chihuahuaa Re: DŁUGIE BUTY DO ŚLUBU 08.11.05, 10:13 Zajżyj tutaj - maja piekne buty www.elizabeth-obuwie.pl/ pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
minerwamcg Re: DŁUGIE BUTY DO ŚLUBU 08.11.05, 15:41 Nie wiadomo, jaka pogoda będzie w styczniu. Może być tak ciepło, że spokojnie pójdziesz w zwykłych bucikach, może tylko na ciut grubszej podeszwie i bardziej zabudowanych. Kozaczki do ślubnej sukni jakoś mi nie pasują... kościół będzie ogrzany, na podłodze chodnik, chyba nie powinnaś zmarznąć. Natomiast jeśli planujesz zdjęcia plenerowe na śniegu, kup kozaczki koniecznie i to wysokie. Odpowiedz Link Zgłoś
lilka007 Re: DŁUGIE BUTY DO ŚLUBU 08.11.05, 15:44 Tylko gdzie kupic elegancki, delikatne, długie i w miarę ciepłe butki...? biale albo kremowe..?? Odpowiedz Link Zgłoś
fioletowa1 Re: DŁUGIE BUTY DO ŚLUBU 08.11.05, 16:25 Znalazłam takie w sklepie netowym Klaudii, ale na czarnej podeszwie i czarny obcas www.klaudia.com.pl/foto/jeszim2005/23860606b.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
cezar8 Re: DŁUGIE BUTY DO ŚLUBU 08.11.05, 17:25 Widzialam dlugie butki w Cymbeline. Problem w tym, ze one sa z koronki Odpowiedz Link Zgłoś
irlaaa Re: DŁUGIE BUTY DO ŚLUBU 10.11.05, 10:31 Cezar to dośc istotny problem ta koronka, biorąc pod uwagę, ze straszą mrozami ok. minus 40 ) Odpowiedz Link Zgłoś
irlaaa Re: DŁUGIE BUTY DO ŚLUBU 09.11.05, 12:26 kilka dni temu bym Ci poleciła jedną firmę szyjącą buty, ale właśnie odebrałam ich produkt końcowy i jestem na etapie reklamacji, tak spartaczyli. Krótko mówiąc - nie mam sumienia komu kolwiek ich polecać. A niby bardzo renomowana firma :] Odpowiedz Link Zgłoś
tark Re: DŁUGIE BUTY DO ŚLUBU 10.11.05, 10:29 ja wczoraj widzialam w RYLKO takie bialustkie kozaczki na obcasie. Odpowiedz Link Zgłoś
fanta-girl sklep Elizabeth na Chmielnej 15.11.05, 12:39 zdecydowanie odradzam. z ich strony nie ma nic w sklepie (oj tych z paskami to juz dlugo nie ma) ceny ok 500 zeta. te co byly na okladce Naszego slubu przecenione (ostatnia para-> zniszczone bardziej niz moja 3 letnia para bialych kowbojek z Baty) z 1250 na 980 PLN !!!!!!!!! sklep jest fatalny. bylam wczoraj. polecam te dwa pozostale sklepy z netu/ Odpowiedz Link Zgłoś