pmarzena 22.11.05, 00:20 Szukamy kamerzysty z pomyslem Liczymy na Wasze doswiadczenia weselne Marzena&Robert Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nadobrypoczatek Re: NIESZTAMPOWY KAMERZYSTA POSZUKIWANY!!! 22.11.05, 00:20 skąd ma być? miasto! Odpowiedz Link Zgłoś
pmarzena Re: NIESZTAMPOWY KAMERZYSTA POSZUKIWANY!!! 22.11.05, 00:26 Warszawa i okolice, badz mobilny Odpowiedz Link Zgłoś
nadobrypoczatek Re: NIESZTAMPOWY KAMERZYSTA POSZUKIWANY!!! 22.11.05, 00:28 to mam dwóch: www.maciekk.pl i www.filmedia.pl Pozdróweczka! Odpowiedz Link Zgłoś
pmarzena Re: NIESZTAMPOWY KAMERZYSTA POSZUKIWANY!!! 22.11.05, 00:30 filmedia biora urlop w terminie naszego slubu Odpowiedz Link Zgłoś
nadobrypoczatek Re: NIESZTAMPOWY KAMERZYSTA POSZUKIWANY!!! 22.11.05, 00:38 hmm, no to szkoda, bo robia fajne filmiki... dam Ci jeszcze jeden namiar - mój wlasny kamerzysta - my jesteśmy bardzo zadowoleni, choć jest to bardziej tradycyjny film, bez fajerwerków, ale porządny technicznie i fajowy skrót wszytskiego 15-sto minutowy - Pan Irek, 501 022 211; mejl: renene@poczta.fm Odpowiedz Link Zgłoś
pmarzena Re: NIESZTAMPOWY KAMERZYSTA POSZUKIWANY!!! 22.11.05, 00:41 tak, tez zaluje ale dzieki za namiary Odpowiedz Link Zgłoś
gracuuja Re: NIESZTAMPOWY KAMERZYSTA POSZUKIWANY!!! 22.11.05, 09:19 nie wiem o jakie pomysły chodzi, ale ja byłam bardzo zadowolona ze swojego kamerzysty - Mateusz jakubowski 506 783 881 Odpowiedz Link Zgłoś
olivka5 Re: NIESZTAMPOWY KAMERZYSTA POSZUKIWANY!!! 22.11.05, 10:46 Ja mogę polecic kamerzystę z firmy Orangecinema. Dostaliśmy świetny film troszke inny niz wszystkie. Więcej informacji wysłałam Wam na maila gazetowego. Odpowiedz Link Zgłoś
madziulek112 Re: NIESZTAMPOWY KAMERZYSTA POSZUKIWANY!!! 23.11.05, 12:10 kamerzysta z pomyslami? kazdy ma jakies swoje pomysly , jeden kamerzysta nigdy nie zrobi super filmu ze slubu,potrzeba przynajmniej dwoch ,widzialam filmy i takie i takie i napewno zdecyduje sie na dwoch ,znalazlam taka firme gdzie roznica cenowa jest niewielka.fajni ludzie zaprosili nas na spotkanie przedslubne,widzielismy materialy ,moglismy pomarudzic aby bylo tak jak my to sobie wyobrazamy a montowac film mamy prawie wspolnie ,zeby bylo do konca tak jak chcemy.polecam,pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
splendeo Re: NIESZTAMPOWY KAMERZYSTA POSZUKIWANY!!! 23.11.05, 15:08 www.kamwid.pl polecamy gorąco!!! są z Krakowa, ale raczej mobilni Pomysłów właścicielowi nie brak...ja mam teledysk jak pcham z dróżką auto- prezent ślubny i jak tankujemy je na stacji...odjazd...nie boją się eksperymentów. Stronka nie jest jakaś odjechana, ale warto chociaż pogadać lub zobaczyć jakie czary mary potrafią zrobić: np 1 kamerzysta nas kręcił, a pierwszy taniec wygląda jakby były ze trzy kamery...to samo przy życzeniach...aaa, najważniejsze: dyskrecja pracy-goście się pytali po północy, czemu nikt nie filmuje, tak było profesjonalnie. ehhh....szkoda gadać, minęło sporo czasu, a my z mężem nadal piejemy z zachwytu. strasznie ich wychwaliłam, ale firma naprawdę porządna i spełni Twoje oczekiwania. Odpowiedz Link Zgłoś
bruxella ja mam! 23.11.05, 21:15 Gitesik. Serio. To byla niespodzianka Poczucie hu;oru, spostrzegawczosc i dyskrecja A w ogole nie chcialam filmu dvddobrze@gazeta.pl Warszawa jak napiszesz na priva dam Ci adres naszej (tj osob, ktore mialy zrobione zdjecia a nie filmowcow) strony internetowej. Co do reszty skontaktuj sie z nimi. Odpowiedz Link Zgłoś
arcx Re: NIESZTAMPOWY KAMERZYSTA POSZUKIWANY!!! 23.11.05, 22:13 www.alcomfilm.com Firma z Łodzi, nie są tani, ale naprawdę dobrzy. Wszystko uzgadniają, nie wciskaja na silę tandety. Odpowiedz Link Zgłoś
pmarzena Re: NIESZTAMPOWY KAMERZYSTA POSZUKIWANY!!! 23.11.05, 22:28 Dziekuje wszystkim za wspaniale emaile, kontakty, rady i dobre słowa! A ja szukam dalej, bo z terminem kiepsko.... Odpowiedz Link Zgłoś