zoomla 28.11.05, 10:40 Serdecznie proszę o namiary na urokliwą knajpkę w Warszawie, w której mozna przygotowac obiad weselny dla 40 osób. Szczególnie zalezy mi na urokliwym wnętrzu i smacznej kuchni - najlepiej właskiej. Z góry dzięki wielkie pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kwiatek02 Re: Elegancka restauracja na obiad - Warszawa 29.11.05, 15:04 co prawda kuchnia polska nie włoska - Tradycja na Belwederskiej, Dom Polski na Francuskiej - ceny nie najnizsze może ale piękne wnętrza, dobre jedzenie i świetna obsługa Odpowiedz Link Zgłoś
magda-wesele Re: Elegancka restauracja na obiad - Warszawa 29.11.05, 15:11 zobacz to: www.delicjapolska.pl/ i polecam dom polski na francuskiej - lub na nowym swiecie Odpowiedz Link Zgłoś
gabi551 Re: Elegancka restauracja na obiad - Warszawa 15.12.05, 16:25 "Cafe Zamek" - między Pałacem Ślubów a Zamkiem Królewskim Restauracja "Yesterday" na ul. Szkolnej Pozdrawiam.Gabi Odpowiedz Link Zgłoś
mary.kazmiersky Re: Elegancka restauracja na obiad - Warszawa 15.12.05, 18:35 nie mieszkam w Polsce, ale moj syn mial wesele w restauracji Belvedere. polecam, ma wiele uroku Odpowiedz Link Zgłoś
miss10 Re: Elegancka restauracja na obiad - Warszawa 16.12.05, 07:52 A ja polecam gorąco restaurację Pod Retmanem na ul. Bednarskiej. Świetnie połozona (w dół od Starego Miasta), ceny przystępne, pyszne jedzenie - naprawdę!!! i świetnia obsługa (są b. elastyczni, dostosowywują się i uczciwi). Myśmy tam mieli wesele w asierpniu (nieduże) i było super!!! Napewno nie będziesz żałować! Odpowiedz Link Zgłoś
polishyourenglish Re: Elegancka restauracja na obiad - Warszawa 16.12.05, 09:26 A ile sie placi za osobe w np. Tradycji lub Pod Retmanem ?? Dzieki za info. Odpowiedz Link Zgłoś
miss10 Re: Elegancka restauracja na obiad - Warszawa 23.12.05, 09:13 W Retmanie płaciliśmy chyba 130 zł od osoby. Nie robia żadnych problemów żeby pić własny alkohol. Odpowiedz Link Zgłoś
anna12345678 Re: Elegancka restauracja na obiad - Warszawa 22.12.05, 03:05 ewentualnie La Strada... Rewelacyjne jedzenie... Odpowiedz Link Zgłoś
homohominilupus Re: Elegancka restauracja na obiad - Warszawa 22.12.05, 10:55 my bedziemy miec wesele w Villa Park Wesoła - nie jest to co prawda centrum Warszawy ale baardzo urokliwe miejsce, wloskie jedzenie tez jest. Z tego, co wiem, organizuja tez obiady. Odpowiedz Link Zgłoś
andiamo58 Re: Elegancka restauracja na obiad - Warszawa 07.01.15, 14:38 Witam czy możecie powiedzieć jak było Odpowiedz Link Zgłoś
bonasforza Re: Elegancka restauracja na obiad - Warszawa 23.12.05, 08:42 polecam restaurację Corazzi na ul. Corazziego Odpowiedz Link Zgłoś
beatka_q Re: Elegancka restauracja na obiad - Warszawa 23.12.05, 08:47 polecam Deco Kredens na ul. Ordynackiej lub Senator na Starówce pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
wawka1980 Re: Elegancka restauracja na obiad - Warszawa 23.12.05, 09:31 Polecam Belvedere.Fakt,ze drogo ale za to potrawy smaczne i obsługa na najwyzszym poziomie.Na pewni wszystko bedzie zapiete na ostatni guzik. Moja kuzynka wystawiała tam obiad dla rodziny po swoim ślubie Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_na_102 Re: Elegancka restauracja na obiad - Warszawa 23.12.05, 20:46 Ciekawym miejscem jest Siedem Grzechów przy Krakowskim Przedmieściu. Urządzona w stylu jazzowym z taką właśnie muzyką w tle. Jedzenie nie wiem jakie, ale obsługa super. Na pewno miejsce się wyróżnia. Odpowiedz Link Zgłoś