michalina_80 02.12.05, 14:17 Witajcie! Potrzebuje pomocy! Moja siotra zamarzyła sobie harfę na ślubie. Macie jakieś namiary, kontakty? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
callja Re: HARFA W KOŚCIELE - POZNAŃ!!!! 02.12.05, 14:30 Będzie lekki problem, bo na akademii muzycznej, zdaje się, nie ma klasy harfy... Za to na 100% harfistka musi być w składzie orkiestry Teatru Wielkiego - może przedzwońcie tam, albo przejdźcie sie, i najzwyczajniej grzecznie zapytajcie?? A jakby co - służę namiarami na spiewaków - młodych, profesjonalnych i otwartych; śiew to mowa duszy!! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
harfiarka Re: HARFA W KOŚCIELE - POZNAŃ!!!! 02.12.05, 18:50 W Poznaniu jest klasa harfy, zapraszam na priva. Nie jestem z Poznania ani sama nie zagram, ale bede prawdopodobnie mogla pomoc. Swoja droga, doskonaly wybor instrumentu do slubu Odpowiedz Link Zgłoś
wawka1980 Re: HARFA W KOŚCIELE - POZNAŃ!!!! 02.12.05, 22:11 Rozmarzyłam sie.Tez bym chciała harfę do slubu...Jak w bajce bym sie czuła słysząc dżwieki tego pieknego instrumentu Odpowiedz Link Zgłoś
harfiarka Re: HARFA W KOŚCIELE - POZNAŃ!!!! 02.12.05, 22:41 W Warszawie mam namiary na kolezanki po fachu tym bardziej, rowniez zapraszam na priva Odpowiedz Link Zgłoś
harfiarka Re: HARFA W KOŚCIELE - POZNAŃ!!!! 19.12.05, 20:08 Wysłałam już namiary do osób, które pytały. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś