21.12.05, 10:20
Udało mi się wynająć bardzo tanio limuzynę - lincoln town car 7,5 m.
Właściciel jest z Sieradza, ale rozwozi po całym kraju. Naprawdę można się z
nim dogadać - my potrzebujemy samochód na 3 godziny i nie robił nam żadnych
problemów. W innych wypożyczalniach mówią, że minimalny czas wynajęcia
samochodu to 4 lub 5 godzin i stawka jest ok. 200 zł za godzinę lub więcej.
Jeszcze nie widziałam samochodu "na żywo", ale na zdjęciach wygląda super.
Dopiero za miesiąc pojedziemy z narzeczonym obejrzeć samochód i podpisać
umowę. Ale gość wydaje się bardzo uczciwy. Jeśli ktoś jest chętny prześlę
namiary i zdjęcia na maila.
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • justm Re: limuzyna 21.12.05, 10:45
      dziewczyno ty mi z nieba spadasz! a w wwie też można wynając?
      czekam na info. kiedy przystępujesz do ślubu? wink
      • calineczka57 Re: limuzyna 21.12.05, 11:23
        Tak, ja jestem z Warszawy. Ślub mamy 27 maja. Napisz na calineczka57@wp.pl to
        prześlę Ci zdjęcia samochodu i od razu namiary na kamerzystę.
        • calineczka57 Re: limuzyna 21.12.05, 11:30
          Już wysłałam info.
          Pozdrawiam
          • justm Re: limuzyna 21.12.05, 11:54
            wink bardzo dziękuję
          • beatrise1 Re: limuzyna 21.12.05, 12:01
            czy ja też mogłabym prosić o namiary na maila gazetowego do tego człowieka od
            limuzyny, oraz ew. zdjęcia i ile bierze za wypożyczenie? smile) dzięki
    • wegierka111 Re: limuzyna 28.12.05, 10:26
      pewnie znow zostaną posądzona o szyderstwo i inne takie - ale moim zdaniem
      limuzyna na 7,5 metra do slubu to taki obciach, ze szkoda słow...
      • ruda-m Re: limuzyna 28.12.05, 10:52
        Pewnie że zostałaś posądzona o szyderstwo!!! Ja będe jechała limuzyna i bardzo
        się z tego cieszę! W końcu jest to wyjątkowy dzień i raz w życiu bierze się
        ślub, tak jak przypuszczam, że raz w życiu przejadę się limuzyną.
        • wegierka111 Re: limuzyna 28.12.05, 10:55
          tak... zwłascza jak taka limuzyna z trudem kołuje na ciasnych parkingach na
          blokowisku, albo gdzieś pod wiejską, nieotynkowaną oborą. Wtedy to jest super
          smile) ale każdy ma co chce i co lubi smile)) smile) smile)
          • ruda-m Re: limuzyna 28.12.05, 10:59
            a więc ty beziesz miała wesele w oborze...smile)) ja zedydowanie nie!
            • wegierka111 Re: limuzyna 28.12.05, 11:03
              a skad ta informacja? smile)) wyssalas ze swojego brudnego palucha? smile) nie moja
              droga , nie bede miala w oborze smile Ale na pewno tez nie bede jechac wiesniacką
              limuzyną tongue_out
              • ruda-m Re: limuzyna 28.12.05, 11:13
                brudnego palucha na pewno ty masz tak jak niewyparzona buźkę...smile)) O oborze ty
                wspomniałaś więc pewnie tam bedziesz sie bawićsmile))).
                • wegierka111 Re: limuzyna 28.12.05, 11:20
                  A co Ty tak ciągle z tą oborą? smile Nie stać cie wymyslic czegoś innego? smile)
                  Myslenie nie boli smile) Chyba, ze Ciebie tak smile))
                  • ruda-m Re: limuzyna 28.12.05, 11:26
                    O wiedać jedank że bawisz sie w oborze....smile). Tak szególnie mnie boli
                    myslenie, że są tak zgorzkniałe panienaki jak ty...
                    • wegierka111 Re: limuzyna 28.12.05, 11:31
                      ależ ja wcale nie jestem zgorzkniała, jestem bardzo wesoła smile) mam dobre zdanie
                      na swój temat i nie muszie dowartosciowywac obciachową limuzyną smile)
                      • wiki20051 Re: limuzyna 28.12.05, 11:37
                        no i niestety mamy forumowego trolla sad

czy ty w kazdym watku musisz cos obsmiewac??
                        najwidoczniej leczysz tym jakies swoje kompleksy.

az szkoda, ze znalazłas to forum.

• wegierka111 Re: limuzyna 28.12.05, 11:39
                          wcale nie obsmiewam w kazdym watku. Napisalam kilka razy co mysle , a potem
                          rozpoczela sie nagonka na mnie. czy tu nie mozna miec swojego zdania?

obiecuje, ze wiecej juz nic nie napisze - w tym watku smile
                          pozdrawiam
                          • wiki20051 Re: limuzyna 28.12.05, 11:46
                            wegierka111 napisała:

> wcale nie obsmiewam w kazdym watku. Napisalam kilka razy co mysle , a potem
                            > rozpoczela sie nagonka na mnie.

na tym forum nikt na nikogo nie najezdza bez powodu. zdarzaja sie kłótnie i
                            spory ale najczesciej miedzy dwoma osobami a nie całe forum jest przeciwko
                            jednej osobie. widocznie ty w jakis sposób sobie na to zapracowałas.

>czy tu nie mozna miec swojego zdania?

mozna miec swoje zdanie. jak najbardziej, po to wkoncu jest to forum. ale
                            zastanów sie czy nie widzisz nic złego w wiekszosci swoich postów??????/ czy w
                            wiekszosci nie sa one obrazliwe??

> obiecuje, ze wiecej juz nic nie napisze - w tym watku smile

moze powinnas nie tylko opuscic ten watek ale również to forum???
                            w któryms poscie napisałas, ze jestes tu po to, żeby sie z nas posmiac. czy nie
                            masz lepszych rozrywek??????????
                      • ruda-m Re: limuzyna 28.12.05, 11:40
                        to jesteś jedyna osoba na tym forum która ma dobre zdanie na swój temat. Jesteś
                        tak negatywnie nastawiona do limuzyn, ok - rozumiem są różne gusta, ale nie
                        rozumiem po co w takim tonie piszesz posty - lubisz chyba rozbić ludziom
                        przykrość. Pochwal się wobec tego czym ty będziesz jechała, karocą???
      • calineczka57 Re: limuzyna 28.12.05, 11:43
        Dziewczyny, ale o co ta kłótnia?! Wynajęłam limuzynę, ponieważ jest wygodna i
        spokojnie pomieści nas i świadków oraz naszą córeczkę. Nie będziemy musieli się
        gnieść we troje na tylnym siedzeniu zwykłego samochodu osobowego. Uważam, że
        panna młoda w sukni na tylnym siedzeniu w towarzystwie męża i świadkowej wygląda
        "opciachowo". I nie mieszkam na blokowisku, a mój dom jest nawet otynkowany smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka