Dodaj do ulubionych

LEGO DUPLO

25.01.10, 18:37
dziewczyny zastanawiam się nad zakupem lego duplo dom rodzinny
www.allegro.pl/item885090568_lego_duplo_5639_dom_rodzinny_od_barsop.html
czy któreś z Luciaków bawi się duplo, nie koniecznie tym zestawem, poradźcie
mamy wart tyle kasy wydać
Obserwuj wątek
    • matylda07 Re: LEGO DUPLO 25.01.10, 19:51
      Moja corka uwielbia lego. Nie mam dokładnie tego zestawu, ale też są w nim różne
      figurki, zwierzątka, mebelki, pojazdy itp.
      Jakość świetna, wszystko ładnie się łączy, nic się nie zacina. Klocki są super.
      Sama chętnie sie nimi bawięsmile
      • buns Re: LEGO DUPLO 27.01.10, 09:14
        Aga ma duplo sklep i zoo. A domek ma firmy playmobil i jest nim zachwycona.
    • irima2 Re: LEGO DUPLO 27.01.10, 09:54
      Maksiu uwielbia Duplo. Ma kilka zestawów i często się bawi. Lubię go
      obserowawać jak "animuje" pamperkami bo dużo się można z tych rozmów
      dowiedzieć smile
      • m-aj Re: LEGO DUPLO 03.02.10, 12:36
        Maja ma dostać na urodziny w sobotę. Co prawda miała 1-szego lutego, ale
        impreza w sobotę. Ciekawe jak się będzie bawić. Tylko ona ma dostać ten zestaw
        podstawowy 200 elementów, potem najwyżej się jej będzie dokupować poszczególne
        zestawy jak ten się spodoba.
        • mamapoli3 Re: LEGO DUPLO 12.02.10, 10:26
          Pola ma sklep,zoo i taki zestaw startowy.Teraz właśnie kupiłam dom i ma dostać
          na urodziny.Jestem bardzo zadowolona z tych klocków i to jedna z niewielu zabaw
          która wciąga ją na długo i bez reszty.Sa naprawdę solidne(tylko takie nadają się
          dla mojego dzieckasmile )i sami z mężem chętnie je układamy.Generalnie jest dobra
          zabawa dla wszystkich z tymi klockami.Tylko cena straszna.Ale u nas robimy tak
          ze jak jest okazja to składamy się z babciami i kupujemy jeden porządny zestaw
          zamiast pierdół.
          • mamapoli3 Re: LEGO DUPLO 23.02.10, 10:02
            duplo dom został już wręczony i zabawie nie było końca-jest super.Najbardziej
            jej podpadła huśtawka i dzidziuś w wózeczku.A od jednej babci dostała jeszcze
            dodatkowo samochód-tak ze zestaw do zycia mamy pełny...ale chyba na tym już
            poprzestaniemy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka