Dodaj do ulubionych

Wianek - prośba o zdjęcia

28.12.05, 17:55
Jeśli ktoś ma zdjęcia panien młodych z wiankami na głowach, bardzo proszę o
wysłanie mi ich na adres wiankowa@gazeta.pl . Jak myślicie, jakiego typu
suknia pasuje do wianka (lub raczej odwrotnie wink )? Marzy mi się wianek, nie
chcę mieć welonu, a mama łapie się za głowę...
Obserwuj wątek
    • reszka.ja Re: Wianek - prośba o zdjęcia 28.12.05, 22:12
      ja mam pare takich zdjec- zaraz wysle
      a mysle ze trzeba miec sukienke typu "romantyczna" - aby wianek pasowal ale to
      tylko moje zdanie
      jesli chcesz miec wianek to jak najbardziej miej, ja tez nie bede miec welonu-
      tez nie wszytskim to sie podoba ale co z tego- mnie sie podoba
      i tak wszystkim nie dogodzisz smile
      POZDRAWIAM
      • wiankowa Re: Wianek - prośba o zdjęcia 28.12.05, 22:33
        Dzięki za zdjęcia. A jaką - Twoim zdaniem - sukienkę można nazwać romantyczną?
        Szczerze mówiąc mnie wianek najbardziej kojarzy się z taką bardzo prostą
        sukienką - nie przypominającą dzisiejszych ślubnych sukienek... No i buty też
        jakieś proste, nie przypominające dzisiejszych przeciętnych ślubnych butów. Taki
        strój wręcz pasterski smile. Ale nie dadzą mi żyć, jeśli zaplanuję taki strój wink.
        Zastanawiałaś się nad konkretnym modelem sukienki? Coś czuję, że do tego wianka
        będę musiała jednak dobrać "normalną" współczesną suknię ślubną, ale nijak nie
        przychodzi mi do głowy, jak by mogła wyglądać, żeby całość nie wyglądała dziwacznie.
        • reszka.ja Re: Wianek - prośba o zdjęcia 28.12.05, 22:52
          tak sobie mysle ze sukienka moze byc z koronki lub z takiego
          delikatnego "lejacego sie" materialu- tak, taka bedzie najlepsza. Albo jakas
          prosta delikatna z pasem pod biustem (nie wiem jak to sie nazywa)- chodzi mi o
          cos takiego- to sie chyba nazywa "podwyzszony stan" Mam nadzieje ze wiesz o co
          chodzi smile
          a buty.... moze sandaly? chociaz mysle ze moga byc tradycyjne i nie mysle ze to
          musi byc taki pasterski stroj
          ale to tylko moje zdanie smile
          POZDRAWIAM
    • aronia80 Re: Wianek - prośba o zdjęcia 29.12.05, 10:32
      Witam,
      ja też myślę o tym, żeby mieć wianek na ślubie. Mam sukienkę firmy
      margarett(www.margarett.pl) model viso z pierwszej kolekcji. I mam nadzieję że
      do tej sukienki pasujesmile Zastanawiam się tylko z jakich kwiatów, ślub mam w
      kwietniu, nie chcę żeby ten wianek był za ciężki.
      Pozdrawiam
      • wiankowa Re: Wianek - prośba o zdjęcia 29.12.05, 13:37
        Ładna sukienka i myślę, że wianek by pasował. Powiedz mi, ile kosztują te ich
        sukienki - podoba mi się kilka modeli, a na stronie tylko udają, że mają cennik.
        • aronia80 Re: Wianek - prośba o zdjęcia 29.12.05, 15:32
          Witaj,
          sukienki margarett kosztują około 2000, ale jeszcze teraz można je kupić o
          połowę taniej. We wszystkich salonach są wyprzedaże modeli z salonów i ja za
          swoją zamiast 2200 zapłaciłam 1200. W tej cenie są oczywiście wszelkie przeróbki
          i czyszczenie. Jeśli w Twoim mieście jest salon, to naprawdę warto się tam
          wybrać. Ja nie jestem zwolenniczką bufoniastych sukienek, trenów itp a ta firma
          ma w swojej kolekcji dość dużo w miarę skromnych sukienek.
          Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka