madzik751 28.12.05, 19:23 CZY KTOS MOGLBY POLECIC MI JAKAS FAJNA SALKE NA WESELE W WARSZAWIE NA OKOLO 80 OSOB.DOBRZE BY BYLO ZEBY MIALA DOBRZE ZAOPATRZONE ZAPLECZE KUCHENNE.A MOZE JESZCZE JAKIES MIEJSCA DO SPANIA? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
madzik751 Re: SALA NA WESELE W WARSZAWIE 29.12.05, 11:33 no jak nikt mi nie pomoze? zlitujcie sie nademna! Odpowiedz Link Zgłoś
fotodj Re: SALA NA WESELE W WARSZAWIE 29.12.05, 12:12 Mogę z czystym sumieniem polecić dwie lokalizacje hotelowe (choć zapewne nie należą do najtańszych) Hotel Lord Al. Krakowska są tam dwa poziomy, (ja prowadziłem wesele na "parterze" - sala nazywała się bodajże kryształowa) efektywna klimatyzacja dobre jadło miła obsługa Hotel Air Port ul. 17 stycznia na 7 piętrze są sale (które można połaczyć) z niesamowitym widokiem na Warszawę (po zmroku robi wrażenie) klimatyzacja, jadło i obsługa jak wyżej fotodj fotodj@fotodj.pl Odpowiedz Link Zgłoś
monia76 Re: SALA NA WESELE W WARSZAWIE 29.12.05, 12:21 mnie sie bardzo podoba stylistyka i lokalizacja restauracji nowy swiat na nowym swiecie. jest klimatycznie i fajowo. cena za osobe, o ile pamietam, to ok. 130 zl, a wiec calkiem przyzwoicie jak na lokalizacje. restauracja miesci d o100 osob Odpowiedz Link Zgłoś
madzik751 Re: SALA NA WESELE W WARSZAWIE 30.12.05, 12:23 dzieki za te namiary chodzilo mi bardziej o sama sale bez cateringu czekam na dalsze propozycje i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś