Dodaj do ulubionych

MAM SUKIENKĘ!!!!! :)))))))))))))))))))

29.12.05, 16:05
Nareszcie!!!! Po miesiącu chodzenia po całej warszawie, przymierzaniu setek
kiecek i dostawania od nich oczopląsu, i to niektórych po kilka razy, weszłam
dzis do dklepiku, którego wcześniej nawet nie zauważylam, załozyłam TĄ
SUKEINKĘ i po prostu wiedziałam ze to ta i żadna inna!!!!!!!!!!
Tak się ciesze że musze się wam na forum pochwalić!!!!
Także dziewczyny, jak wam cos nie pasuje w przymierzanej sukience, ba -
powiem więcje, jak jesteście w stanie ja zdjąć bez żalu, to nie kupujcie
jej !!!! Tylko chodźcie i przymierzajcie aż znajdziecie ta jedyną smile))
Ja chodziałam cały miesiąc i miałam parę upatrzonych, ale do wszytskich
miałam jakies wątpliwości... I już myslałam że będe musiała wybrac jedną z
nich metoda wyboru najmniejszego zła - a tu dzisiaj zupełnym przypadkiem taka
niespodzianka smile))
Sorry, za ten słowotok, ale po prostu musiałam dać upust swojej radości smile))
Obserwuj wątek
    • 77ania29 Re: MAM SUKIENKĘ!!!!! :))))))))))))))))))) 29.12.05, 16:07
      no to super! smile a kiedy ślub?
      • monia76 Re: MAM SUKIENKĘ!!!!! :))))))))))))))))))) 29.12.05, 16:10
        napisz jaka to kiecka. moze jest jakies zdjecie w sieci?
      • a1ma Re: MAM SUKIENKĘ!!!!! :))))))))))))))))))) 29.12.05, 16:10
        no to dawaj zdjęcie tej kiecki wink
    • aqa11 Re: MAM SUKIENKĘ!!!!! :))))))))))))))))))) 29.12.05, 16:12
      Super! Gratuluje. Ja też się tak cieszyłam jak wybrałam, teraz nie mogę sie
      doczekać odbioru no i oczywiście dnia kiedy ją założę!!!
    • lady_of_avalon Re: MAM SUKIENKĘ!!!!! :))))))))))))))))))) 29.12.05, 16:20
      Niestety jej kurcze nie ma sieci sad(( I przez nagłośc decyzji nawet zdjecia se
      nie zdążyłam zrobić sad(( Kupowałam w Carmen na Jana Pawła - zrestza sporo
      ładnych sukienek mają i bardzo miłą obsługę - Pani pozowliła mi stać pół
      godziny w mojej wybranej aż matka z pracy nie dojechała obejrzeć ;PPP
      W kazdym razie jest zupełnie inna od tych co mi sie wcześniej podobały. Skromna
      spódnica z lekkiej organdyny na staynie (bez trenu o którym wczesniej
      marzyłam), gorset wycięty na biuście , z pieknej koronki, idealnie
      podkreślający sylwetkę do tego, i kolor - jasne ecru ( a wczesniej podobały mi
      sie tylko złote i capuccino...) Także moje wcześniejsze założenia wszystkie
      wziely w łeb i kupiłam zupełnie co innego ;PPP
      Za to dzieki skromnośći spódnicy z tyłu mogłam poszelac z welonami i bede ich
      miała 3 warstwy z czego jeden 3 metrowy smile)) Wszystkie wykończone po brzegach
      kornka z gorsetu. Cena kiecki tez przyzwoita -2200 , za to nie wiedziałam że
      welony są takie drogie - moje będą kosztowac 750 złoty !!!
      • kati_t Re: MAM SUKIENKĘ!!!!! :))))))))))))))))))) 29.12.05, 16:41
        GRATULUJEsmile

a ja mam pytanko.. jesli mozna, po tym miesięcznym maratonie po mieskich
        salonach sukien slubnychsmile zapewne wiesz czy można robić zdjęcia sukienkom?
        przy przymiarce? i jak na to reagują sprzedawcy?
        • ewcia1980 Re: MAM SUKIENKĘ!!!!! :))))))))))))))))))) 29.12.05, 16:49
          no to gratuluję.

zgadzam sie z tobą w 100%, ze mierząc nawet 200 sukienek, jak ubierze sie TĄ
          jedyna, to oda razu bedzie sie wiedziało, ze to własnie ta.
          ja moja wymarzonaa sukienke znalazłam juz w pierwszym salonie do którego
          poszłam. wprawdzie jeszcze jej nie zamówiłam, bo jak dla mnie cena jest dośc
          wysoka i mam zamiar jeszcze kilka sukienek przymierzyć.
          ale jestem prawie pewna, że i tak wróce po ta moja upatrzona smile
          pozdrawiam
        • lady_of_avalon Re: MAM SUKIENKĘ!!!!! :))))))))))))))))))) 29.12.05, 17:30
          Niestety nie spotkałam ani ejdnego miejsca w którym by na to pozwalano.
          Dlaczego? nie wiaodmo. Możesz sobie obfotografowac dopiero ta jedyna jak
          podpiszesz umowę, co zmierzam teraz uczynić. Strasznie ten zakaz fotografowanai
          utrudnia wybór, jak tez przysparza dodatkowej pracy paniom w salonach, bo ja do
          niektórych kiecek wracałam kilka razy, żeby je przymierzyć i przypomniec sobie
          jak wygladały...
          • agnrek Re: MAM SUKIENKĘ!!!!! :))))))))))))))))))) 29.12.05, 19:14
            Może z tym zakazem fotografowanoia chodzi o to, abyś nie miała możliwości
            pokazania zdjęcia krawcowej i uszycia jej poza salonem? Nie każdą sukienkę
            znajdzie się w internecie, pozostaje jedynie zrobienie zdjęcia.
            • lady_of_avalon Re: MAM SUKIENKĘ!!!!! :))))))))))))))))))) 29.12.05, 22:10
              No niby tak - ale jak usprawiedliwić zakaz fotografowania sukienek np w
              Madonnie, gdzie wszytskie kiecki masz w necie w 5 ujęciach??? Na co komu by
              było moje zdjęcie w takiej za małej 3 numery i za krótkiej kiecce to zupełnie
              nie pojmuje i panie w salonie tez nie umiały wyjasnić... Powinni pozwalac
              fotografowac chociaz te modele co sa w necie, a najwyżej tych "super tajnych"
              nie ;P Pozatym ja nie wiem, czy procent dziewczyn szyjących suknie "na wzór" u
              krawcowej był rzeczywiście az taki wielki żeby wszytskim innym przez ten fakt
              zycie zatruwac...
              • agnrek Re: MAM SUKIENKĘ!!!!! :))))))))))))))))))) 30.12.05, 12:07
                Ja akurat noszę 34/36, więc pasowały na mnie wszystkie, tylko były za długie,
                więc w moim przypadku zakaz fotografowania ma sens.
                Myślę, że zasada jest zasadą i jak by to brzmiało, gdyby sukienkę A w danym
                salonie można fotografować, a sukienki B już nie?
              • morskafala1 Re: MAM SUKIENKĘ!!!!! :))))))))))))))))))) 30.12.05, 14:11
                Tak, mnie także doskwiera tenże zakaz. O tyle jestem bardziej rozżalona, że sama
                chodzę po salonach i nie mogę liczyć na poradę nikogo bliskiego, a tu zakaz
                fotografowania. Zupełnie tego nie pojmuję. Fakt, masz rację, być może chodzi tu
                o strach salonów przed kopiowaniem sukni, lecz tak jak pisałaś to nie ma senstu
                np. w Madonnie.... I o co tu chodzi?
                • lady_of_avalon Re: MAM SUKIENKĘ!!!!! :))))))))))))))))))) 30.12.05, 15:32
                  Poza tym w lustrach nigdy w pełni nie obejrzysz jak kiecka prezentuje się od
                  tyłu i w ogóle na zdjęciach wszytsko lepiej widać... Ja na pierwszą eskapadę po
                  salonach wziełam cyfrówkę i byłam bardzo zawiedziona że nie można nigdzie robić
                  zdjęć...
      • lena156 Re: MAM SUKIENKĘ!!!!! :))))))))))))))))))) 30.12.05, 13:00
        Ja również upatrzyłam sobie tam sukienkę, salon i obsługa rzeczywiście super w
        odróżnieniu od kolejnego który odwiedziłam przy tej ulicy
        pozdrawiam
    • wegierka111 Re: MAM SUKIENKĘ!!!!! :))))))))))))))))))) 30.12.05, 19:43
      No i na co komu ta informacja? Naskoczylas na mnie, ze zasmiecam forum,
      zwyzywalas od idiotek, a sama co robisz?
      • lady_of_avalon Re: MAM SUKIENKĘ!!!!! :))))))))))))))))))) 30.12.05, 22:13
        Sądzac po ilosci postów w odpowiedzi to chyba na coś sie komuś przydała ;P
        Poza tym zasmiecanie formu było by wtedy jakby 50 postów z napisem "wybrałam
        sukienke" napisała tongue_outPPPP
        A zreszta po co ja w ogóle czas marnuje żeby ci odpisywać to nie wiem...
        • wegierka111 Re: MAM SUKIENKĘ!!!!! :))))))))))))))))))) 30.12.05, 22:40
          wiesz.. ja przynajmniej nie nazwałam nikogo idiotką jak ty... ale widzę , ze dla
          Ciebie zwyzywanie kogoś, a wyciąganie starych watkow to coś równoznaczego. gratuluję
    • lady_of_avalon Re: MAM SUKIENKĘ!!!!! :))))))))))))))))))) 30.12.05, 23:34
      Przyznaje - poniosło mnie tongue_out Konkretnie po przeczytaniu twojego komentarza do
      mojego wątku:
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=619&w=33408608&a=33408608
      w którym to zarzucasz mi kłamstwo.
      Chociaz co do idiotyzmu zamieszczanych przez ciebie komentarzy co do innych
      postów tez zdania nie zmienie tongue_outP
      • agnrek Re: MAM SUKIENKĘ!!!!! :))))))))))))))))))) 01.01.06, 18:48
        No to kupiłam i ja:

www.suknie-slubne.pl/kolekcje.php?m=1&kol=6&gr=0&poz=397
        Jest to kopia sukni Rubens czy Persja, ale w bardzo dobrej cenie smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka