Dodaj do ulubionych

Apartamenty nad morzem

14.05.08, 12:56
Warto zainwestować:
lemark.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=84&Itemid=158
Obserwuj wątek
    • andrzejek321 Re: Apartamenty nad morzem 14.05.08, 13:01
      Faktycznie, luksusowe nieruchomości nad morzem będą tylko drożały ;]
      • czarnafascynacja Re: Apartamenty nad morzem 09.04.09, 14:46
        andrzejek321 napisał:

> Faktycznie, luksusowe nieruchomości nad morzem będą tylko drożały ;]

I to nie tylko ich ceny rynkowe, ale też ceny wynajmu, patrz nius tutaj: Apartamenty nadmorzem

• nemesisemen Re: Apartamenty nad morzem 17.10.19, 07:36
      Godna uwagi inwestycja to także klimatybaltyku.pl
    • marek_2387 Re: Apartamenty nad morzem 10.02.22, 10:03
      Według mnie jedną z lepszych inwestycji na Pomorzu to domek, który znajduje się w sypialni Gdańska. Cicha okolica, sprawna komunikacja i własny ogród... TEXO Deweloper buduje osiedle domów szeregowych w atrakcyjnej lokalizacji i cenie. Polecam sprawdzić: texo.pl/
    • joanna.bie Re: Apartamenty nad morzem 30.01.24, 12:05
      Polecam Cypr:) Ja kupiłam nieruchomości - jedną pod inwestycje a druga to mój dom:) Jak nie znajdziecie niczego w ofertach agencji to polecam www.fixer.cy - ludzie którzy są na miejscu i szukają tylko dla Ciebie, nie za darmo oczywiście, 150euro bodajże. Ja szukałam domu od dawna, chodziłam po agencjach i ciężko. Zadzwoniłam do nich i jakimś sposobem znaleźli dla mnie to co chciałam, także polecam. Joanna B.
      • janek6619b Re: Apartamenty nad morzem 09.08.24, 19:37
        Ja też lubię Cypr, tyle że bardziej przekonuje mnie północna część. Sporo ciekawych ofert jest na cyprpolnocny.com.pl/ i na www.cyprpolnocny.com/. Generalnie można kupić apartament przy morzu za 50tys GBP ze spodziewanym ROI powyżej 10% po kosztach..
    • 00rajski_ptak00 Re: Apartamenty nad morzem 18.09.24, 16:42
      ja też polecam apartamenty nad morzem, tyle że Czarnym - w Bułgarii: sunnybeachinteriordesign.com/gdzie-kupic-mieszkanie-w-bulgarii-najlepsze-miasta-i-regiony-przewodnik/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka