golinda 19.01.06, 10:15 planujecie? ja chciałabym w lipcu (ślub w sierpniu) wyjechać na weekend z moimi 3 druhnami nad morze... bez szaleństw, zwykłe smażenie tyłków, picie chłodnego piwka na plaży, jedzenie świeżych rybek i zbyt dużej ilości niedozwolonych słodkości... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agnrek Re: wieczór panieński 19.01.06, 10:18 A mężczyźni jacyś może ? Przystojni kelnerzy podający nam drinki, co? Odpowiedz Link Zgłoś
golinda Re: wieczór panieński 19.01.06, 10:53 przystojni kelnerzy podający drinki? hmm nie zauważyłam, żeby roiło się od takich nad morzem, więc po co mieć złudzenia...? Odpowiedz Link Zgłoś
mamma320 Re: wieczór panieński 19.01.06, 11:03 A może cały weekend w jakimś ośrodku spa? Odnowa biologiczna itp. ale skąd na to kaskę skombinować....ech Odpowiedz Link Zgłoś
ciemnanocka Re: wieczór panieński 19.01.06, 10:21 hehe, po slubie mieszkanie nad morzem wynajmuje - zapraszam No ale nie reklama miala byc Ja tak sobie mysle, ze zrobie swoje panienskie w saunie Wynajme saune z jaccuzi na 2 godziny (koszt 120 osob za 4 osoby, kazda kolejna 10PLN, ale mozna sie targowac) i sobie popijemy winko w saunie, potem sie wystroimy i pojdziemy do jakiejs knajpki druga opcja, w przypadku gdy wiekszosc kolezanek zainteresowanych moim panienskim bedzie w ciazy (a na to sie zanosi!) to zrobie wieczor filmowy chyba w domu. Pozycze z pracy rzutnik, przescieradlo na sciane, kilka ckliwych romansidel i bedziemy ogladac i tez bedzie fajnie poza tym to nie mam pomyslow streapteazera nie bedzie na pewno. Odpowiedz Link Zgłoś
agnrek Re: wieczór panieński 19.01.06, 10:25 Ja wolałabym iść potańczyć z kumpelkami Odpowiedz Link Zgłoś
askiem Re: wieczór panieński 19.01.06, 10:31 A moje "wariatki" (w pozytywnym tego słowa znaczeniu) już coś wymyślają... będzie imprezka w domku - ja gwarantuję jedzenie i alkohol a one wymyślają zabawy (i chyba chłopca?) Odpowiedz Link Zgłoś
agnrek Re: wieczór panieński 19.01.06, 10:46 Chłopca w przebraniu... hmm.. policjanta? Odpowiedz Link Zgłoś
dior-ka Re: wieczór panieński 19.01.06, 14:41 Ja juz jeden organizowalam Najpierw wyszukalam mezczyzne, ktory mial za zadanie nas wszystkie rozbawic, a potem zatanczyc dla młodej i sie rozebrac oczywista Ubaw byl po pachy bo odbylo sie to w Cosmopolitanie dawnym i oprocz nas byli inni klienci i klientki ktore tez skorzystaly )) Pozniej kolega pojechal z nami na dyskoteke i bawilismy sie do poooozna Odpowiedz Link Zgłoś