mala_kasia1 19.01.06, 20:37 Czy któraś z was była tam na przyjęciu ślubnym? Ja mam tam wesele w sierpniu i szukam wszelkich opinii. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mala_kasia1 Re: Hotel Courtyard by Marriott 19.01.06, 21:16 w Warszawie, na Okęciu Odpowiedz Link Zgłoś
fotodj Re: Hotel Courtyard by Marriott 20.01.06, 08:18 gościłem tam w zeszłym roku 3 razy choć nie jako gość tylko DJ obsługa na najwyższym poziomie (żadnych problemów z komunikacją) jedzenie jak przystało na hotel tej klasy - super bardzo fajne oświetlenie sali możliwość przyciemnienia lub wyłączenia oświetlenia nad parkietem sprawnie działająca klimatyzacja jednym zdaniem - świetny wybór Odpowiedz Link Zgłoś
mhania Re: Hotel Courtyard by Marriott 20.01.06, 10:19 Byłam. Świetne miejsce, miła obsługa , żarcie jak najbardziej OK. Jedno z lepszych miejsc myslę na wesele. Odpowiedz Link Zgłoś
mala_kasia1 Re: Hotel Courtyard by Marriott 20.01.06, 15:30 Są trzy pakiety do wyboru( ale można dużo zmieniać, rezygnować z drogich dań). Kosztują 150 zł, 165 zł i 175 zł. Zawierają one przystawki i dania ciepłe oraz deser. Jeśli wesele jest powyżej 14 tys. zł to gratis jest tort, wino musujące na powitanie gości, 4 pokoje w hotelu. Napoje alkoholowe i bezalkoholowe płatne dodatkowo. Wykupuje się je w pakietach.Pakiet z wódką, winem, piwem i napojami bezalk. kosztuje 85 zł od osoby/ za 8 godzin. Odpowiedz Link Zgłoś
mala_kasia1 Re: Hotel Courtyard by Marriott 20.01.06, 15:32 Jeśli ktoś chce mieć swój alkohol, to musi w ramach "korkowego" wykupić od hotelu pakiet zawierający napoje bezalk. , który kosztuje 50 zł od osoby. Odpowiedz Link Zgłoś