Dodaj do ulubionych

Do A matemi;-)

30.08.05, 12:49
Droga Amatemi , czy z mojej numerologii mam zapisane dazenie do samo-
destrukcji , czy sa moze jakies szanse, ze sie wezme spreze i cos z tym
zyciem ( w tym zyciu ) jeszcze zrobie?winkDodam , ze w samo-zniszczeniu jestem
chyba najlepsza, do tej pory przynajmniej idzie mi dobrze;-(Choc mam bardzo
silny charakter to z psychika nie idzie on w parze;-(
moja data to:
18-12-1971
dodam , ze moje malzenstwo tez zaraz rozpiepsze, poprosru -wysiadam.Jego data
ur.to:
31-05-1968
Pozdrawiamwink
Obserwuj wątek
    • amatemi Re: Do A matemi;-) 30.08.05, 13:23
      witajsmile
      date urodzenia masz faktycznie oszalamiajacasmile)
      Aby rozpuscic wszystkie blokady na drodze do siebie, pozbyc sie wszelkich
      schematow, ktore nie pomagaja w dotarciu do Prawdy, postanowilas wchodzic w
      kazde doswiadczenie bardzo gleboko ( mowi tu o Twoim wnetrzu, choc nie wiem jak
      to sie odbywa na zewnatrz). Dlatego tez mozesz czuc sie zmeczona psychicznie.
      Uklad nerwowy wymaga rownowagi wewnetrznej dla dobrego funkcjonowania.
      Jesli czujesz sie zle ze soba, z innymi to moze oznaczac, ze wlasnie trafilas
      na jakis swoj schemat myslowy, ktory postanowilas usunac. Wyobraz sobie żylę w
      ktorej jest zator. Krew plyniwe sobie swobodnie do pewnego momentu. Kiedy
      trafia na zator, napiera na niego z cala swa mocą. Mozesz wyobrazic sobie bol
      osoby, ktora cos takiego przezywa. Nie dzwi sie wiec ze to tak Cie boli. Mozna
      zlagodzic przebieg swojego zycia jeszcze zanim zator zamknie zyle na dobre.
      Dlatego tez wybralas sobie zaglebianie w siebie, warto pojsc w kierunku
      psychologii, rozwoju swego wnetrza, aby usunac wszystkie zatory.

Pozdrawiam Cie serdeczniesmile)))
      amatemi
      • cecyliana Re: Do A matemi;-) 30.08.05, 14:26
        Witaj , dziekuje ze szybka odp. , a czy moglabys rozlozyc na czynniki pierwsze
        moja date urodzenia?( o wlansie prosze Ciebie o cos , co sam robia hehe)
        Co do psychologii, to wiem ze byloby to dla mnie najlepsze , gdybym tylko
        jeszcze znalazla sile i checi ( bo len ze mnie wielki ) na ta nauke to pewno
        psychologiem bym byla , ponoc oni lecza siebie poprzez innych ( cos w tym
        jest )Czuje sie najlepiej kiedy skupiam sie na innych , siebie samej mam juz
        dosc ( zbyt skomplikowany przypadek ...hehe )

A co powiesz o moim malzenstwie . Ostatnio mowie mu ze jedna krzywde jaka
        sobie i mi zrobil to sie ozenil ze mnia;-(Mamy calkowicie inny swiato-poglad.
        Czyli jak widzisz ze mna , nie jest najlepiej , czy to sie zmieni , matus, juz
        nie mam sil;-(
        • cecyliana Re: Do A matemi;-) 30.08.05, 14:51
          Co oszalamiajacego wynika z mojaj daty urodzenia?.Plusy i minusy , jesli mozesz
          to bede wdzieczna wink
          • amatemi Re: Do A matemi;-) 07.09.05, 12:41
            to, co mnie oszolomilo, juz napisalamsmile))
            Jesli nie masz do tego checi to trudno, pewnie z biegiem czasu zycie samo sie
            upomni o chwile refleksji i o prace nad sobasmile)))
            Zyj tak jak czujesz ze chcesz zyc, rob wszystko na co masz chec, pamietajac o
            tym, ze dopoki nie krzywdzisz tym innych to robisz to co jest najlepszesmile))))

Z wiekiem nasze pragnienia, marzenia sie zmieniaja, na wszystko przychodzi
            czassmile))) na psychologie rowniezsmile))))

Pozdrowionka, amatemi

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka