mala_kasia1 20.01.06, 15:34 Szukam zespołu na wesele w Warszawie, najlepiej profesjonalni muzycy( nie chcę klimatu biesiadno-disco polo). Wesele mam w sierpniu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agnrek Re: szukam profesjonalnego zespołu 20.01.06, 15:35 Ja taki znalazłam, ale cena była za wysoka. www.nonames.komrel.net Odpowiedz Link Zgłoś
agnrek Re: szukam profesjonalnego zespołu 20.01.06, 15:38 Polecono mi jeszcze Drugi Tydzień, ale tam cena byłą jeszcze wyższa. www.drugitydzien.com/ Niestety, takie zespoły sobie liczą w Warszawie po 1000 pln za jednego członka zespołu. Odpowiedz Link Zgłoś
agnrek Re: szukam profesjonalnego zespołu 20.01.06, 15:43 Przepraszam, jeszcze jedne mi się przypomniał. Ten chciałam bardzo, ale mieli zajęty termin: www.fortepian.waw.pl Odpowiedz Link Zgłoś
dalloway Re: szukam profesjonalnego zespołu 20.01.06, 16:53 A czy wiesz, ile oni sobie życzą? Niesamowicie mi się podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
agnrek Re: szukam profesjonalnego zespołu 20.01.06, 20:56 Już nie pamiętam, ale była to kwota rzędu 3500-4000, może uda mi się odszukać ich maila. Odpowiedz Link Zgłoś
agnrek Re: szukam profesjonalnego zespołu 23.01.06, 19:32 Niestety, skasowałam maila od nich, ale cena jest mniej więcej jak wyżej. Odpowiedz Link Zgłoś
dzinos-band.webpark.pl Re: szukam profesjonalnego zespołu 23.01.06, 23:02 ktory sierpien wchodzi w gre? Odpowiedz Link Zgłoś
miyroband Re: szukam profesjonalnego zespołu 07.02.06, 19:12 Polecam swoje usługi MIYRO BAND .Zespół modern-gipsy-latynoski+muzyka rozrywkowa. Mirosław Dymitrak -Założyciel zespołu ROMA,solista w TERNO obecnie wydana płyta MIYRO Zespół ze stażem krajowym i zagranicznym , demo na mila - wysoki poziom ,tylko kwestia terminu ponieważ już wiele jest zajętych. Do końca ubiegłego roku graliśmy kontrakt. Legnica tel 076-7222-722 lub julekw@wp.pl lub miyroband@gazeta.pl Teren działania kraj i zagranica. Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
a1ma Re: szukam profesjonalnego zespołu 09.02.06, 20:16 A jaka jest stawka za występ? Odpowiedz Link Zgłoś
ilona633 Re: szukam profesjonalnego zespołu 08.02.06, 14:24 Zapraszam na stronę www.shakers.pl świetny, profesjonalny, niedrogi zespół z Poznania Odpowiedz Link Zgłoś
gabi551 Re: szukam profesjonalnego zespołu 09.02.06, 03:45 Pisałam już o zespole, który grał na moim weselu. Są to muzycy po Akademii. U mnie grali w kwartecie/ klawisze, saxofon, flet poprzeczny i perkusja/.Nazywają się "Alice Band".Moi goście byli zachwyceni.Alicja nie tylko wspaniale śpiewa, ale ma niesamowitą barwę głosu i świetnie prowadzi całą imprezę, saxofonistka dorównuje Candy Dufler. Zespół jest rewelacyjny, z wielką klasą.Wraz z przyjaciółmi jesteśmy ich fanami i chodzimy poszaleć tam, gdzie grają. Niestety w kwartecie grają tylko duże imprezy, ale w duecie też fantastycznie bawią gości. Możesz ich posłuchać 11 lutego w rest."Yesrerday" na Szkolnej.Pozdrawiam.Gabi /tel. do Alicji 0601208683/ Odpowiedz Link Zgłoś
kasia10002 Re: szukam profesjonalnego zespołu 09.02.06, 19:59 Mogę pomóc parom, które szukają profesjonalnego zespołu muzycznego na przyjęcie weselne. Zespół 5 lub 6 osobowy złożony z zawodowych muzyków, wokale męskie i żeński, saksofon dodatkowo. Doświadczenie w tego typu imprezach. tel 608577110 Odpowiedz Link Zgłoś