kasienka1 30.01.06, 11:37 witam czy jest ktos z sosnowca moze podzielimy sie wrazeniami. moj wielki dzien to 26,08 jak trwaja przygotowania? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ladnapanna Re: slub i wesele sosnowiec 30.01.06, 11:45 ja jestem z S-ca! ślub i wesele 19-08-2006! będzie super ) Odpowiedz Link Zgłoś
kasienka1 Re: slub i wesele sosnowiec 30.01.06, 12:03 czesc a gdzie masz wesele muzyke juz masz zdjecia jak mozesz to napisz cos wiecej Odpowiedz Link Zgłoś
ladnapanna Re: slub i wesele sosnowiec 30.01.06, 12:18 wiesz, od dawna jetem uzytkownikiem tego forum i duuuuzo juz pisałam hehe ale specjalnie dla krajanki napisze ze wesele mam w Nowotelu Hotel Aria w S-cu! na ok.100 osób a sam ślub w katedrze w centrum zaczęłaś juz szukac sukni? Odpowiedz Link Zgłoś
kasienka1 Re: slub i wesele sosnowiec 30.01.06, 12:27 nie jeszcze sukni nie szukalam ale wesele mamy na pogoni orkiestre z dabrowy gorniczej i zdjecia tez a ty masz juz jakies typy odnosnie sukni? acha i jeszcze jedno odnosnie fryzjera i makijazu masz juz kogos kto ci w tym pomoze mam wielki problem wiec jak bys mogla mi pomoc bede wdzieczna buzka Odpowiedz Link Zgłoś
ladnapanna Re: slub i wesele sosnowiec 30.01.06, 12:53 na pogoni? a gdzie tam jest jakas fajna sala? nie mam jeszcze ustalone co z makijazem i fryzurą, ale chodze do jednego salonu galeria urody sie nazywa i jest w centrum - jestem bardzo zadowolona, wiec chyba im powierze robienie fryzury! jedna z tych właścicielek miała w zeszłym roku slub, oglądałam jej zdjęcia i widzialam ze miala świetny make up, wiec jak przyjdzie co do czego to sie dowiem, wtedy moze ci napisze na privaproblem jest z kiecą, bo w tym S-cu nic nie ma ciekawego i trzeba będzie pojeździc po Katosach, albo i lepiej, ja planuje udac na większą wyprawę do Krakowa... Odpowiedz Link Zgłoś