Dodaj do ulubionych

slub i wesele sosnowiec

30.01.06, 11:37
witam czy jest ktos z sosnowca moze podzielimy sie wrazeniami. moj wielki
dzien to 26,08 jak trwaja przygotowania?
Obserwuj wątek
    • ladnapanna Re: slub i wesele sosnowiec 30.01.06, 11:45
      ja jestem z S-ca! ślub i wesele 19-08-2006! będzie super smile)
      • kasienka1 Re: slub i wesele sosnowiec 30.01.06, 12:03
        czesc a gdzie masz wesele muzyke juz masz zdjecia jak mozesz to napisz cos
        wiecej
        • ladnapanna Re: slub i wesele sosnowiec 30.01.06, 12:18
          wiesz, od dawna jetem uzytkownikiem tego forum i duuuuzo juz pisałam hehe ale
          specjalnie dla krajankismile napisze ze wesele mam w Nowotelu Hotel Aria w S-cu!
          na ok.100 osób a sam ślub w katedrze w centrum smile zaczęłaś juz szukac sukni?
          • kasienka1 Re: slub i wesele sosnowiec 30.01.06, 12:27
            nie jeszcze sukni nie szukalam ale wesele mamy na pogoni orkiestre z dabrowy
            gorniczej i zdjecia tez a ty masz juz jakies typy odnosnie sukni? acha i
            jeszcze jedno odnosnie fryzjera i makijazu masz juz kogos kto ci w tym pomoze
            mam wielki problem wiec jak bys mogla mi pomoc bede wdzieczna buzka
            • ladnapanna Re: slub i wesele sosnowiec 30.01.06, 12:53
              na pogoni? a gdzie tam jest jakas fajna sala? nie mam jeszcze ustalone co z
              makijazem i fryzurą, ale chodze do jednego salonu galeria urody sie nazywa i
              jest w centrum - jestem bardzo zadowolona, wiec chyba im powierze robienie
              fryzury! jedna z tych właścicielek miała w zeszłym roku slub, oglądałam jej
              zdjęcia i widzialam ze miala świetny make up, wiec jak przyjdzie co do czego to
              sie dowiem, wtedy moze ci napisze na privawinkproblem jest z kiecą, bo w tym S-cu
              nic nie ma ciekawego i trzeba będzie pojeździc po Katosach, albo i lepiej, ja
              planuje udac na większą wyprawę do Krakowa...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka