estellla 01.02.06, 20:06 Czy ktoś wyprawiał tam wesele???Moze ktos byl na sylwestra.Interesuje mnie ostatnie poł roku jak było? Bo coś im się opinia bardzo psuje to prawdą? Proszę dajcie znac.Dziekuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
juliada Re: Niagara -Białystok 01.02.06, 21:41 Do tej pory wszyscy byli zachwyceni. Podobno super jedzenie, stoly sie uginaja. Nie slyszalam zle opinii. Jednak ten dzisiejszy artykul w Porannym... Fakt, ze opisywano sytuacje podczas studniowki. Moze dlatego dzieciakow potraktowano duuuzo gorzej. Wiec wydaje mi sie, ze lokal jest warty. Odpowiedz Link Zgłoś
marekbia Re: Niagara -Białystok 01.02.06, 21:53 hej studniowka to inna impreza niz wesele Odpowiedz Link Zgłoś
ragazza4 Re: Niagara -Białystok 01.02.06, 23:00 Ja artykułu w Kurierze Porannym nie czytałam, ale byłam tam we wrześniu na weselu. Muszę powiedzieć że jedzenie było bardzo niedobre, szczególnie przekąski.Obsługa leniwa. Ale myślę że wszystkiemu da się jakoś zaradzić. Odpowiedz Link Zgłoś
estellla Re: Niagara -Białystok 01.02.06, 23:13 Dziękuje za opinie czekam na następne,szczerze przerażacie mnie ,a ponoć było tak dobrze,zaliczka wpłacona;-[ ślub w lipcu. Odpowiedz Link Zgłoś