annanaba 07.02.06, 16:00 czy ktoś zna restaurację mezalians w zielonce? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
adrian4u Re: restauracja mezalians 07.02.06, 16:45 ten wątek już był tu niedawno - poszukaj proszę Odpowiedz Link Zgłoś
annanaba Re: restauracja mezalians 07.02.06, 17:05 gratuluję spostrzegawczości, dodam więcej poruszony przeze mnie, nie było odzewu więc poruszyłam go jeszcze raz, nawet się ucieszyłam, że ktoś napisał, ale niestety, to była twoja odpowiedz, nie bardzo mnie satysfakcjonująca. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ardzuna Re: restauracja mezalians 07.02.06, 19:10 Jak ma być odpowiedź polecająca, to napisz od razu, że przyjmujesz tylko pozytywne. Ja w każdym razie ze względu na nazwę odradzam ją, bałabym się złośliwych obmów ludzkich. Wiadomo, że zawsze sa, ale po co dostarczać ludziom dobrowolnie temnatu do przytyków? mezalians m IV, D. -u, Ms. ~sie; lm M. -e (-y) przestarz. «zawarcie małżeństwa z osobą tzw. niższego stanu lub pochodzącą ze środowiska niżej cenionego w społeczeństwie; dziś (nieco żartobliwie): poślubienie osoby uważanej z jakichś względów za nieodpowiednią» Popełnić mezalians. Uważać małżeństwo córki za mezalians. fr. Odpowiedz Link Zgłoś
mhania Re: restauracja mezalians 08.02.06, 09:30 Nazwa restauracji po prostu bardzo "przemyślana"))) Odpowiedz Link Zgłoś
adrian4u Re: restauracja mezalians 08.02.06, 09:24 .. no i miałaś odpowiedzi. A że nie takie, jak chciałaś, tzn. polecające, to co ja poradzę? A lokal faktycznie naprzeciw cmentarza - co ja ci na to poradzę? Odpowiedz Link Zgłoś
annanaba Re: restauracja mezalians 08.02.06, 10:23 nie miałam preferencji co do tego jakie mają być odpowiedzi, więc nie wiem po co twoja złośliwość/uszczypliwość, która prawdopodobnie miała być zabawna (??), i sprawdz w słowniku słowo "naprzeciw". pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
adrian4u Re: restauracja mezalians 08.02.06, 12:06 żadna złośliwość ja też mam dziś zły dzień (prywatnie), ale zastosowałem terapię: jadąc na spotkanie firmowe pokląłem sobie troszkę, potem pośpiewałem do radia i jakoś przeszło a co do "naprzeciw" - wolisz "vis-avis", "po drugiej stronie drogi", tudzież "w pobliżu" lub "z widokiem na" ? pozdrawiam ciepło Adrian Odpowiedz Link Zgłoś
annanaba Re: restauracja mezalians 08.02.06, 12:16 w pobliżu jest w miarę, ja mam dobry dzień, do 10.00 wykonałam całodniowy plan i wszystko mi wychodzi ), dzięki za wskazówki, co robić, gdybym miała zły dzień, jeśli źle zinterpretowałam twój ton wypowiedzi, to sorki pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
adrian4u Re: restauracja mezalians 08.02.06, 12:57 nic się nie stało ale - jak pisałem - w Wołominie masz fajną salę weselną gdzieś na obrzeżach (ul. Słoneczna? głowy sobie uciąć nie dam) , w Zielonce/Ząbkach to musiałbym poszukać. buźka, Adrian Odpowiedz Link Zgłoś
annanaba Re: restauracja mezalians 08.02.06, 13:06 dzięki, ale zostanę przy moim mezaliansiku ). w tych regionach jest strasznie dużo sal, i pytając o tą konkretną, miałam głównie na myśli obsługę. czym się zaimujesz (radiowiec?), bo co jakiś czas widuję twój podpisik, pytam tak z ciekawości, Odpowiedz Link Zgłoś
adrian4u Re: restauracja mezalians 08.02.06, 13:52 czym się zajmuję? no dobra Wersja skrócona: wszystkim, co z mediami, tworzeniem i ludźmi wspólnego Wersja rozszerzona: wcześniej: różne dziwne prace, marketing średniego szczebla (do 23 roku życia), potem copywriter / strategic planner / event manager w agencjach reklamowych. W międzyczasie: muzyka, plastyka i design (tworzenie), gość od dźwięku (studia nagraniowe i koncerty), autor artykułów z dziedzin nauka, muzyka, multimedia w piśmie Click (to z 5 lat temu pod pseudo Alien Factory), dziennikarz-researcher w programie Kuba Wojewódzki; teraz: copywriter, specjalista do załatwiania spraw niemożliwych, DJ, zwierzę sceniczne (konferansjerka, prowadzenie imprez itp), czasem wokalista, założyciel firmy mającej na celu kompleksową obsługę imprez (na razie to tylko początki)... Uff... sporo tego A prywatnie: staram się znaleźć czas na granie na komputerku, kino, koncert itp, czasem jakąś piosenkę napiszę, czy jakiś mix zrobię, mieszkam na "2 domy", jak to ktoś określił, staram się jakośc dojśc do porozumienia z moją ukochaną drugą połówką (dwoje yndywydualistów, pomagam Wam na forum, jeśli mogę w czymś pomóc... Mam nadzieję, że odpowiedź jest wystarczająca? buźka, Adrian Odpowiedz Link Zgłoś
annanaba Re: restauracja mezalians 23.03.06, 15:24 wciąż nikt oprócz adriana nic nie wie?? Odpowiedz Link Zgłoś
adrian4u Sala w Wołominie - namiar 08.02.06, 13:03 No i oczywiście pomyliłem adres. to jest na Akacjowej 2 w Wołominie Odpowiedz Link Zgłoś