robert791 07.02.06, 20:04 kto z Was robil wesele w hotelu Hrabski? a moze ktos byl tam na weselu? Bardzo prosze o opinie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
robert791 Re: HOTEL HRABSKI 08.02.06, 19:29 bardzo prosze o wasze opinie wesele tuz tuz, dlatego tak bardzo zalezy mi na Waszych opiniach Odpowiedz Link Zgłoś
magdalenkal Re: HOTEL HRABSKI 09.02.06, 19:34 Witam. Ja robie wesele w Hotelu Hrabskimw czerwcu tego roku. esele bedzie na 80 osób Odpowiedz Link Zgłoś
agulasek Re: HOTEL HRABSKI 09.02.06, 10:26 Sama zastanawiałam się nad tym miejscem, ale tam robi się wesela chyba powyżej 120 osób, a my tylu gości nie mamy. Jeżeli chciałbyś się dowiedzieć czegoś więcej, poniżej załączam link. www.gimbla.pl/forum/pokoje/viewtopic.php?t=33096 Odpowiedz Link Zgłoś
robert791 Re: HOTEL HRABSKI 12.02.06, 14:32 a slyszeliscie jakies opinie o wlascicielu hotelu Hrabski?? Ja ostatnio slyszalem kilka niezbyt dobrych opinii na jego temat - opinie te pochodzily od zespolow weselnych. Podobno facet jest uparty i trzeba z nim wszystkie szczegoly ustalic przed weselem, bo w trakcie ciezko cos wynegocjowac. Czy tez slyszeliscie takie opinie? Opinie wspomnianych zspolow weselnych byly ogolnie bardzo dobre na temat tego hotelu - mowili jednak, ze trzeba uwazac na wlasciciela Odpowiedz Link Zgłoś
magdalenkal Re: HOTEL HRABSKI 12.02.06, 21:19 hmmm, ja podpisywałam umowę z właścicielem na urządzenie wesela w czerwcu 2006 i jakoś nie odniosłam złego wrażenia, a więcej wydaje mi się że zna się na organizacji, ale jak narazie to szczegółów jeszcze nie omnawialiśmy więc może to moje "pierwsze" wrażenie ulegnie zmianie. Odpowiedz Link Zgłoś
fuczka Re: HOTEL HRABSKI 13.02.06, 10:35 Dziwne, właśnie przeczytałam, że urządzacie w Hrabskim wesele na 80 osób. Nas właściciel poinformował, że organizuje wesela na minimum 150 osób, a w najbardziej obleganych miesiącach (czerwiec, sierpień, wrzesień)warunkiem jest minimum 200. Bardzo chcieliśmy właśnie tam urządzić wesele, ale się nie udało. W naszym przypadku liczba gości nie stanowiła problemu, nie było po prostu wolnego terminu - w każdym razie tak twierdził właściciel (jeździliśmy tam 2 razy), a próbowaliśmy na 15 miesięcy przed. Jak wcześnie Wy zarezerwowaliście termin? Odpowiedz Link Zgłoś
robert791 Re: HOTEL HRABSKI 13.02.06, 22:20 my tez niczego zlego nie odczulismy podczas podpisywania Umowy, a te obawy o ktorych pisalem sa zaslyszane od znajomych zespolow weselnych. Podobno wlasciciel jest konkretnym czlowiekiem i mozno trzyma sie swojego zdania. Ja tez uwaam, ze facet jest profesjonalista, ale podobno czasami bywa ciezki we wspolpracy a do ktorej godziny ma trwac wasze wesele? ustaliliscie to z wlascicielem? Z tego co wiem to max 10-11 godzin i najlepiej skonczyc o 5. Mnie np zalezy zeby trwalo do 6 i zamierzam o tym pogadac z wlascicielem Ogolnie, miejsce sliczne i mam nadzieje, ze wesele bedzie wspaniale i obedzie sie bez najmniejszych problemow Odpowiedz Link Zgłoś