Dodaj do ulubionych

HOTEL HRABSKI

07.02.06, 20:04
kto z Was robil wesele w hotelu Hrabski? a moze ktos byl tam na weselu?
Bardzo prosze o opinie.
Obserwuj wątek
    • robert791 Re: HOTEL HRABSKI 08.02.06, 19:29
      bardzo prosze o wasze opinie

wesele tuz tuz, dlatego tak bardzo zalezy mi na Waszych opiniach
      • magdalenkal Re: HOTEL HRABSKI 09.02.06, 19:34
        Witam. Ja robie wesele w Hotelu Hrabskimw czerwcu tego roku. esele bedzie na 80
        osób
    • agulasek Re: HOTEL HRABSKI 09.02.06, 10:26
      Sama zastanawiałam się nad tym miejscem, ale tam robi się wesela chyba powyżej
      120 osób, a my tylu gości nie mamy. Jeżeli chciałbyś się dowiedzieć czegoś
      więcej, poniżej załączam link.
      www.gimbla.pl/forum/pokoje/viewtopic.php?t=33096
      • robert791 Re: HOTEL HRABSKI 12.02.06, 14:32
        a slyszeliscie jakies opinie o wlascicielu hotelu Hrabski??
        Ja ostatnio slyszalem kilka niezbyt dobrych opinii na jego temat - opinie te
        pochodzily od zespolow weselnych. Podobno facet jest uparty i trzeba z nim
        wszystkie szczegoly ustalic przed weselem, bo w trakcie ciezko cos wynegocjowac.
        Czy tez slyszeliscie takie opinie?
        Opinie wspomnianych zspolow weselnych byly ogolnie bardzo dobre na temat tego
        hotelu - mowili jednak, ze trzeba uwazac na wlasciciela
      • magdalenkal Re: HOTEL HRABSKI 12.02.06, 21:19
        hmmm, ja podpisywałam umowę z właścicielem na urządzenie wesela w czerwcu 2006
        i jakoś nie odniosłam złego wrażenia, a więcej wydaje mi się że zna się na
        organizacji, ale jak narazie to szczegółów jeszcze nie omnawialiśmy więc może
        to moje "pierwsze" wrażenie ulegnie zmianie.
        • fuczka Re: HOTEL HRABSKI 13.02.06, 10:35
          Dziwne, właśnie przeczytałam, że urządzacie w Hrabskim wesele na 80 osób. Nas
          właściciel poinformował, że organizuje wesela na minimum 150 osób, a w
          najbardziej obleganych miesiącach (czerwiec, sierpień, wrzesień)warunkiem jest
          minimum 200.
          Bardzo chcieliśmy właśnie tam urządzić wesele, ale się nie udało. W naszym
          przypadku liczba gości nie stanowiła problemu, nie było po prostu wolnego
          terminu - w każdym razie tak twierdził właściciel (jeździliśmy tam 2 razy), a
          próbowaliśmy na 15 miesięcy przed. Jak wcześnie Wy zarezerwowaliście termin?
        • robert791 Re: HOTEL HRABSKI 13.02.06, 22:20
          my tez niczego zlego nie odczulismy podczas podpisywania Umowy, a te obawy o
          ktorych pisalem sa zaslyszane od znajomych zespolow weselnych.
          Podobno wlasciciel jest konkretnym czlowiekiem i mozno trzyma sie swojego
          zdania. Ja tez uwaam, ze facet jest profesjonalista, ale podobno czasami bywa
          ciezki we wspolpracy

a do ktorej godziny ma trwac wasze wesele? ustaliliscie to z wlascicielem? Z
          tego co wiem to max 10-11 godzin i najlepiej skonczyc o 5. Mnie np zalezy zeby
          trwalo do 6 i zamierzam o tym pogadac z wlascicielem

Ogolnie, miejsce sliczne i mam nadzieje, ze wesele bedzie wspaniale i obedzie
          sie bez najmniejszych problemow

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka