karolina.g 08.02.06, 21:40 Miał ktoś z was tam wesele (ul. Kościuszki), jakie wasze opinie, wrażenia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ladybird4 Re: Restauracja HERBOWA TORUŃ 09.02.06, 10:53 co prawda na zadnym weselu tam nie bylam ale tak sie zastanawiam czy ty bylas zobaczyc jak tam wyglada? wnetrze nie zmienilo sie tam, mam wrazenie, od ladnych kilkudziesieciu lat, styl pozny gierek!!!! okropnosc! za taka sama cene znjadziesz w toruniu wiele lepszych lokali! Odpowiedz Link Zgłoś
aida808 Re: Restauracja HERBOWA TORUŃ 09.02.06, 11:16 zgadzam się- HERBOWA to czasy prl-owskie, no chyba taki chcesz miec klimat ale osobiście nie polecam. Poza tym co to za otoczenie ul. Kościuszki. Mnie Herbowa nie zwabiłaby nawet niską ceną! Poszukaj gdzie indziej- serio! Odpowiedz Link Zgłoś
ladybird4 Re: Restauracja HERBOWA TORUŃ 09.02.06, 11:33 o, widze ze tez torunianka kiedy slub i gdzie? Odpowiedz Link Zgłoś
aida808 Re: Restauracja HERBOWA TORUŃ 09.02.06, 13:19 ślub 10.06.2006 w kościółku w Kaszczorku a Ty? Odpowiedz Link Zgłoś
ladybird4 Re: Restauracja HERBOWA TORUŃ 09.02.06, 14:07 ja 08.07.06 i tez w Kaszczorku ks. Grzegorz jest nieprzecietny a gdzie sie bawicie? Odpowiedz Link Zgłoś
aida808 Re: Restauracja HERBOWA TORUŃ 09.02.06, 14:25 ks. Grzegorz jest naprawdę pierwsza klasana weselicho mamy troche daleko, bo bedzie w Myślęcinku, ale poprostu zakochałam się w tym miejscu i konieca Wy gdzie się będziecie bawić? znasz może jakis fajny chór gospel? Odpowiedz Link Zgłoś
ladybird4 Re: Restauracja HERBOWA TORUŃ 09.02.06, 14:49 no to bedzie slicznie jesli w Myslecinku! a nie ma tam zadnego kosiolka czy kaplicy zeby wszystko w mniej wiecej jednym miejscu bylo? bo to chyba troszke klopot bedzie z tym przejazdem... no ale myslecinek tego wart my w toruniu, w domku klubu golfowego na ul. kociewskiej tez calkem przyjemne miejsce widzialam wczesniej twoje pytanie o gospel ale zupelnie nic mi nie przychodzi do glowy bo w kaszczorku to jakas organistka tylko jest no i bylam tam raz na jakims slubie i spiewaly jakies dziewczynki z parafii - ale to byl falsz....!!! troche sie tego obawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
aida808 Re: Restauracja HERBOWA TORUŃ 09.02.06, 15:21 no właśnie, ja tez tego fałszu się boję, ale co tam, coś wykombinuję! Z transportem do Myślęcinka mamy juz wsszystko załatwione, także tylko czasu trochę to zajmie, nie przesadzając ładna godzinka, ale przynajmniej goście beda mieli wymuszoną integrację..hehehe. O polu słyszałam że taz fajnie! Odpowiedz Link Zgłoś
ewamalami Re: Restauracja HERBOWA TORUŃ 09.02.06, 17:05 a ja się wtrącę bo też jestem z Torunia, chociaż nie w tej chwili (studia w Gdańsku) jeżlei chocdiz o zespół, chór - w parafii paulińskiej III rubinkowie mają ŚWIETNY zespół młodzieżowy - żadne takie zawodzenia smętne - może warto byłoby się zainteresować? owocnych poszukiwań życzę pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś