lobo25 16.02.06, 09:27 j.w - nie chce figurek ze słodka parą trzymającą sie za ręce.. chciałabym coś "z jajem".. a nic nie mogę znależć Pomożecie?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamma320 Re: GDZIE KUPIC ORYGINALNE ŚMIESZNE FIGURKI NA TO 16.02.06, 09:53 www.sklep.kozle.com/index.php?cPath=61 wklep w google ja na rzie zaczełam przeglądać oto pierwsza propozycja Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
lobo25 Re: GDZIE KUPIC ORYGINALNE ŚMIESZNE FIGURKI NA TO 16.02.06, 10:10 tylko ze one nie wygladaja na najlepeij wykonane Odpowiedz Link Zgłoś
mamma320 Re: GDZIE KUPIC ORYGINALNE ŚMIESZNE FIGURKI NA TO 16.02.06, 10:24 No niestety muszę się z Tobą zgodzić , a może by tak zrobić na zamówienie figurkę własnego projektu. Mój przyszły mąż ma długie włosy i chciałabym aby pan młody z figurki przypominał tego właściwego Może się ktoś orientuje gdzie w Warszawie można zrobić takie ozdoby na tort. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
julietter A może coś innego? 16.02.06, 10:49 Ja też z tym miałam problem. Przyznam, że większość figurek mi się nie podoba ze wzgledu na wykonanie. Szukając pomysłów natknęłam się na zdjęcia z kwiatami na wierzchu - naprawdę ślicznie to wygląda. Może coś takiego? Wrzucę Ci na maila gazetowego zdjęcia. Odpowiedz Link Zgłoś
lobo25 Re: A może coś innego? 16.02.06, 14:26 ja znalazłam taka swietna jak panna mloda ciagnie nlodego i nie jest banalna jak te inne , ale oczywiscie nie jest dostepna w Polsce.. , ja to zawsze cos sobie wymysle Odpowiedz Link Zgłoś
lobo25 Re: A może coś innego? 16.02.06, 14:27 wiesz co faktycznie kwiaty wyglądają nieźle, jak nie znajde takiej figurki to bedą kwiaty.. Odpowiedz Link Zgłoś
izimi Re: GDZIE KUPIC ORYGINALNE ŚMIESZNE FIGURKI NA TO 16.02.06, 15:47 a ja bym mogła poprosić te kwiaty na maila? standardowo myślałam o figurkach, ale to może ciekawie wyglądać ... Odpowiedz Link Zgłoś
epox123 Re: GDZIE KUPIC ORYGINALNE ŚMIESZNE FIGURKI NA TO 16.02.06, 16:41 na targach ślubnych w Katowicach wystawili torty weselne i był tam tort z figurką krowy i byczka baaaardzo fajne no i podobały mi się tort z figurką smoka Odpowiedz Link Zgłoś