nadya22 Re: zazdroszcze wam dziewczyny 17.02.06, 06:15 Oj Słonko ale czego dokładnie nam zazdrościsz? Ślubu? Wiesz dziś dopiero odkryłam to forum i normalnie jestem zachwycona, że istnieje coś takiego Odpowiedz Link Zgłoś
paulucha3333 Re: zazdroszcze wam dziewczyny 17.02.06, 14:41 hmmm nie zapisało najwazniejszegootoz chodzi mi o ze moj slub dopiero za 1.5 roku a wraz z narzeczonym mieszkam obecnie w irlandii,i przed slubem bedziemy zaledwie dwa razy w polsce tzn...2 tyg.w kwietniu pozniej 2 tyg.w grudniu (okres swiateczny) i 2 tyg.przed slubem i sek w tym ze niewiem jak w ciagu tych dwoch razy mam wszystko zorganizowac?sala,orkiestra,ksiadz nauki przed malzenskie,sukienka,garnitur brrr w zasadzie wszystko przed nami.dziewczyny prosze o wszelakie podpowiedzi i z gory bardzo dziekujep.s.dzis moj debiut Odpowiedz Link Zgłoś
bacha1979 Re: zazdroszcze wam dziewczyny 17.02.06, 14:52 Jest tu wątek zagraniczne panny młode- tam Ci pomogą. Ale powiem Ci, ze zleci nim sie obejrzysz... Witajw gronie. A tu masz linka do inetersujacego Cie tematu: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=619&w=36247085 Odpowiedz Link Zgłoś
marlena.k1 Re: zazdroszcze wam dziewczyny 17.02.06, 14:57 ja jestem z tych zagranicznych panien mlodych,no wiec powiem ci jak u mnei to wyglada,przyjechalismy na boze narodzeni do domu na tydzien bo tyle mialam urlopu w pracy,w tym czasie zalatwilismy urzad,ksiedza,nauki,sale ,kamerzyste,orkiestre itp,suknie kupuje przez internet,a slub mam 15 tego lipca tego roku i wracam dwa tyg przed slubem i sie nie stresuje))glowa do gory dla chcacego nic trudnego!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bacha1979 marlena 17.02.06, 15:00 wyczytałam gdzies w jaki sposób Ty kupujesz kieckę i szcerze Cie podziwiam. Odpowiedz Link Zgłoś
marlena.k1 Re: marlena 17.02.06, 15:03 zawsze sa dwa wyjscia-ladna to bede szczesliwa ze kupilam ja tak tanio,a jak podobac mi sie nie bedzie to ja sprzedamzawsze to duza rezerwa czasowa i zdaze kupic w salonie za niemale pieniazki,jeszcze mam jedno wyjscie,jak material bedzie ok ,to mam o tyle szczescia ,ze moja mama jest z uzdolnienia dobra krawcowa,wiec co nie co przerobinie jest zle trzeba niektorych rzeczy po prostu sprobowac. Odpowiedz Link Zgłoś
zoofka Re: zazdroszcze wam dziewczyny 17.02.06, 21:27 Wiesz co? najważniejsze żebyś nie odkryła nagle jakichś wątpliwości co do słuszności podjętej decyzji... Bo kiedy nagle je odkryjesz, wszystkie inne smuteczki wydają się takie... małe Nie wiem - czy to stres przedślubny (ponoć każdego dopada) ale ja mam dziś ochotę uciec.... Boję się za dużo sobie wymyśleć ________________o(*-*)o_______________________ Odpowiedz Link Zgłoś
marlena.k1 Re: zazdroszcze wam dziewczyny 17.02.06, 23:32 no cos Ty nie doluj sieprzeciez to ma byc najpiekniejszy dzien w zyciuja tam nie mam watpliwosci-juz od jakis 7miu lat i mam nadzieje,ze tak juz zostanie do konca zycia. Odpowiedz Link Zgłoś
olaimikolaj Bedzie dobrze ;) 18.02.06, 00:04 paulucha3333 napisała: > hmmm nie zapisało najwazniejszegootoz chodzi mi o ze moj slub dopiero za 1.5 > roku a wraz z narzeczonym mieszkam obecnie w irlandii,i przed slubem bedziemy > zaledwie dwa razy w polsce tzn...2 tyg.w kwietniu pozniej 2 tyg.w grudniu > (okres swiateczny) i 2 tyg.przed slubem i sek w tym ze niewiem jak w ciagu tych > > dwoch razy mam wszystko zorganizowac?sala,orkiestra,ksiadz nauki przed > malzenskie,sukienka,garnitur brrr w zasadzie wszystko przed nami.dziewczyny > prosze o wszelakie podpowiedzi i z gory bardzo dziekujep.s.dzis moj debiut Nie wiem, czy Cie to pocieszy, nasz slub tez jest organizowany na odleglosc, Wy przynajmniej znajdujecie sie na tym samym kontynencie, my za oceanem. Slub 19 sierpnia 2006, zaczelismy go planowac w sierpniu ubieglego roku. Moi rodzice nawet nie znaja osobiscie swojego ziecia. Do Polski zawiatmy jakies 10 dni przed slubem, do tego czasu nie mamy mozliwosci zeby przyjechac, 10 dni to niewiele czasu na dopiecie detali, poza tym bedziemy musieli przestawic sie na inna strefe czasowa. Wiec dla pocieszenia, sa tacy ktorym jest trudniej niz Wam, uwierz mi, a jednak damy rade!!! Na szczescie jest internet, to wiele ulatwia. Glowa do gory, bedzie dobrze!!! Odpowiedz Link Zgłoś
marlena.k1 Re: Bedzie dobrze ;) 18.02.06, 12:27 otoz to jak sa rodzice z dobrymi chceciami i internet,ktory daje wiele mozliwosci to wszystko jest mozliwe zycze powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
gherarddottir Re: zazdroszcze wam dziewczyny 18.02.06, 20:46 paulucha3333 napisała: > hmmm nie zapisało najwazniejszegootoz chodzi mi o ze moj slub dopiero za 1.5 > roku a wraz z narzeczonym mieszkam obecnie w irlandii,i przed slubem bedziemy > zaledwie dwa razy w polsce tzn...2 tyg.w kwietniu pozniej 2 tyg.w grudniu > (okres swiateczny) i 2 tyg.przed slubem i sek w tym ze niewiem jak w ciagu tych > > dwoch razy mam wszystko zorganizowac?sala,orkiestra,ksiadz nauki przed > malzenskie,sukienka,garnitur brrr w zasadzie wszystko przed nami.dziewczyny > prosze o wszelakie podpowiedzi i z gory bardzo dziekujep.s.dzis moj debiut Ja bralam slub koscielny w Polscer, podczas gdy na stale mieszkalamw Norwegii. Do tego dochodzil drobny fakt tego ze moj maz nie zna polskiego oraz fakt, ze musiala zmienci wiare. Wszytsko dala sie zalawetic, a slub i wesele byl jak z bajki..pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
paulucha3333 Re: zazdroszcze wam dziewczyny 18.02.06, 15:18 dzieki dzieki dziewczyny od razu mam lepsze nastawieniezawsze to trudniej niz na miejscu,ale damy rade wierze w topozdrawiam was goraco przyszle panny mlode Odpowiedz Link Zgłoś