Dodaj do ulubionych

Atelier Diagonal-Sari

17.02.06, 16:21
Czy któras z Was mierzyła może taką suknię?Nie ma jej niestey na zdjęciach w
katalogu,według mnie jest piękna
Obserwuj wątek
    • agnrek Re: Atelier Diagonal-Sari 17.02.06, 16:22
      A jaki to numer modelu? Atelier Diagonal ma numery sukni,a nie nazwy raczej.
      • cafet Re: Atelier Diagonal-Sari 17.02.06, 16:26
        No własnie sama o to zachodze,bo nie spojrzałam na metkę-pytałam tylko w
        madonnie jaka to kolekcja i własnie dowiedziałam sie ze diagonal.Wiem że oni
        maja numery więc może pani pomyliła się...Mówiła że nie ma w katalogu bo teraz
        gdzieś ja dodali dopiero...
        Ale nazwa sukienki taka własnie-Sari
        A zna ktos link do domowej strony atelier diagonal?
        • agnrek Re: Atelier Diagonal-Sari 17.02.06, 16:28
          A na stronie Madonny jej nie ma?

www.suknie-slubne.pl
          • cafet Re: Atelier Diagonal-Sari 17.02.06, 16:58
            Nie nie ma jej,dlatego prosilam o link do domowej strony diagonal-moze tam
            bedzie-upewnialam sie i faktycznie to ta kolekcja-tylko nie skatalogowana bo
            byla dodana pozniej
        • ibis10 Re: Atelier Diagonal-Sari 18.02.06, 10:54
          znalazłam ten model i jest to suknia z przed kolekcji 2007 LA SPOSA
          www.lasposa.info/entrada800x600.asp
          Panie z Madonny same nie wiedzą, co sprzedają!!!!!!!!!!
    • ibis10 Re: Atelier Diagonal-Sari 17.02.06, 17:13
      spróbuj na www.mlodaimoda.pl/ oni mają największy wybór kolekcji atelier
      diagonal 2006.
      • cafet Re: Atelier Diagonal-Sari 17.02.06, 17:16
        Już próbowałamsad((nie ma - dlatego chciałam znaleźć domową strone.Nie zawracam
        już Wam głowy-chyba nici z tych zdjęć musze odswieżyć obraz sukni w swojej
        głowiesmile))
        • ibis10 Re: Atelier Diagonal-Sari 17.02.06, 17:21
          Kolekcja atelier diagonal wywodzi się z pronoviasa, ale na swojej stronie nie
          zamieszczają zdjęć z kolekcji atelier diagonal ani white one.
          • adzi25 Re: Atelier Diagonal-Sari 17.02.06, 17:27
            www.bridefashion.dk/index.php?id=20&mid=38
            zobacz tu moze to ktoras z tych
            • cafet Re: Atelier Diagonal-Sari 17.02.06, 17:36
              Dzięki za wytrwałość i towarzystwo w poszukiwaniach,ale dalej nic<hmmm>ja
              straciłam cierpliwość;P
    • adzi25 Re: Atelier Diagonal-Sari 17.02.06, 17:44
      zadzwon do madonny podaj nazwę i niech ci numer powiedzą! moim zdaniem może
      pani sie pomyliła, albo na zywo wygląda ona zupełnie inaczej-stad nie możesz
      jej znależc na zdjeciach.
      • cafet Re: Atelier Diagonal-Sari 17.02.06, 17:56
        Dzwoniłam potwierdziło sie ze to kolekcja Atelier Diagonal,numeru nie ma co
        mnie troche zdziwiło,może dlateog ze niedawno dodana
        Zakreciłam sie już z ta sukienką-coś mi tu nie pasujesmile
        • adzi25 Re: Atelier Diagonal-Sari 17.02.06, 18:12
          no właśnie-coś dziwne..jak nie ma numeru, skoro wszystkie maja numery-chyba, że
          to jakaś specjalna kolekcja, choć wątpię..
          • cafet Re: Atelier Diagonal-Sari 17.02.06, 18:14
            Ja sobie tłumaczę,że jest poza katalogiem stad brak numerów,ale też wydaje mi
            sie to jakieś dziwne,była druga prawie identyczna tylko góre miała nieco inna i
            tez jej w katalogu nie ma,no cóż zobaczymy może sie jeszcze pojawi
    • minnie_mouse Link 18.02.06, 11:21
      www.lasposa.info/entrada800x600.asp
      Już miałaś link podany. Trzeba kliknąć na Book Avance 2007, poźniej strona 2,
      rząd pierwszy, trzecia od lewej i masz suknnię Sari. Czy to ta?
      • minnie_mouse Re: Link 18.02.06, 11:23
        Jeszcze zapomniałam dodać, że jest bardzo ładna. Czy jest dostępna w bieli? I
        jak jest cena?
      • cafet Re: Link 18.02.06, 12:15
        Dziekuje Wam bardzo,przed chwilką otworzyłam strone,tylko niestety nie moge
        potwierdzić czy to tasad((bo albo mi cos komputer nawala(akurat mam bardzo
        wolny, co nie wszystko otwiera),albo jakims kretem jestemsad bo nigdzie nie moge
        znaleźć strony 2sadpod book avance jest 9 sukienek w trzech rzedach ale
        odnośnika do drugiej strony nie widzesad((
        Ale skoro nazwa sie zgadza to na pewno ta-do dzisiaj kosztuje 2390zl,od
        nastepnego tyg podobno 20% droższa,niestety nie ma bieli-tez mnie intersowała-
        ale ten kolor jest tzw"złamana biel"-smietankowy,coś między bielą a ecru i
        nawet nieźle wyglądasmile))super świeca sie też ramiączka a tren rewelacja wg mnie

• minnie_mouse Re: Link 18.02.06, 12:36
          Pod zdjęciami masz takie trzy brązowe linijki. Pierwsza jest ze stronami: page
          1,2,3. Wystarczy kliknąć na 2 i jużsmileMoże poczekaj trochę to wszystko ci sie
          otworzy.
          • cafet Re: Link 18.02.06, 12:42
            Cierpliwość nigdy nie była moją mocną stronąsmileale czekam i czekam brązowa
            linijka jest bez stron niestetysadwięc jednak zwale winę na komputer, bo to już
            nie pierwszy jego numerwink)),a wieczorkiem sobie zobacze suknię w normalnych
            warunkach i mam nadzieje w całej okazałości,dziekuje jeszcze raz!!!smile))
            • cafet To nie ta:((( 18.02.06, 14:00
              Zagadka dalej nierozwiązanasad((niestety to nie ta Sarisada już sie ucieszyłam...
        • agnrek Re: Link 20.02.06, 10:53
          Wiesz co? Ta cena wydaje mi się śmiesznie niska, jak na Madonnę ijak na model
          najnowszy. Sama kupiłam w Młoda i Moda sukienkę za 2500 pln z roku 2006, a ta
          Twoja na pewno tańsza nie jest, bo jest bardziej zdobiona.
          • cafet Re: Link 20.02.06, 12:22
            Nie wiem czy przeczytalas wczesniejsze linki, ale to nie ta Sari,moja kosztuje,
            a właściwie kosztowala 2390zl, bo od dzisiaj jej cena jest prawie 500 zl
            drozsza-z tego co sie zorientowalam bylo było troche sukienek na promocji do
            konca tamtego tygodnia
            Mnie tam nie zalezy czy to model z tego roku czy z tamtego-po prostu bardzo mi
            sie podoba tylko mam nadzieje że nie zamotali coś z tymi
            firmami/numerami/nazwami-jeszcze sie tam wybieram na wszelki wypadek
            • agnrek Re: Link 20.02.06, 12:26
              Miałam na myśli , że prawdziwa Sari raczej tak tanio nie kosztuje, musiałaś
              widzieć inną smile
              • cafet Re: Link 20.02.06, 12:30
                No właśnie pisałam wcześniej, że to nie ta co na zdjęciach z la sposysmile
                A informację dokładnie taką dostałam-model Sari(mam nawet zapisane na kwitku)
                kolekcja Atelier Diagonal,w tym tygodniu jadę jeszcze upewnić się jak to z tą
                sukienką w końcu jestsmile))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka