Dodaj do ulubionych

Wesele 26/08/06 - RATUNKU

21.02.06, 23:33
Witam wszystkich! Własnie z narzeczonym rozpoczelismy organizacje wesela na
26/08/06 - zaczeliśmy, zgodnie z sugestiami znajmoych, od sali. Tak więc salę
mamy, ale teraz pojawił sie kolejny problem - baaardzo ważny MUZYKA. Dobra
muzyka gwarantuje dobrą zabawę... i tu pojawia sie problem bo juz nikt nie
był w stanie nam polecić nikogo do grania. Chcielibyśmy DJa a nie kapelę. Nie
wiem szczerze mówiąc nawet jak się zabrać za szukanie kogos odpowiedniego? Na
co zwrócić uwage o co pytac, jak ocenić czy ktoś jest dobry czy nie, zcaełam
się starsznie denerwować, że nic mi sie nie uda znaleźć - POMOŻCIE PROSZE!!
Obserwuj wątek
    • gosiaczek-82 Re: Wesele 26/08/06 - RATUNKU 21.02.06, 23:39
      nie wiem czy wiele pomoge ale jak bedziesz miała jakies namiary na DJ-ów to po
      prostu sie z nimi spotkaj spytaj o demo obejrzyjcie, zapytajcie sie jak
      wygladaja prowadzone przez nich(bo czasem jest i wodzirej)/niego oczepiny, do
      której gra, jaką posiada muzyke,omów warunki umowy i przede wszytskich powiedz
      czego od niego oczekujecie,jak wyobrazacie sobie pierwszy taniec jaka to ma byc
      muzyka...po takiej rozmowie na pewno wyrobcie sobie zdanie na temat danego DJ i
      zdecydujecie czy chcecie by to własnie on grał na Waszym weselu, a skąd
      jesteś???później szybko rezerwujcie fotografa i videofilmowanie bo Ci dobrzy i
      tani maja czesto zarezerwowane terminy..pozdrawiam i zycze powodzenia i duzo
      radosci z przygotowan
    • gosiaczek-82 Re: Wesele 26/08/06 - RATUNKU 21.02.06, 23:40
      p.s ja szukałam na poczatku na różnych portalach weselnych gdzie sie ogłaszaja
      i zespoły i DJ oraz cała reszta firm z usługami weselnymi
      • siesio1 Re: Wesele 26/08/06 - RATUNKU 21.02.06, 23:46
        niestety ,ostatnia sobota sierpnia to najbardziej oblegany termin w całym
        roku ,więc może być problemsad
        • maya28 Re: Wesele 26/08/06 - RATUNKU 22.02.06, 10:01
          Pociesze Cie, ze my też 26.08 , w zeszłym tyg udało nam sie ostatecznie
          zarezerwować miejsce ( akurat ten termin był tylko wolny, chcielismy wrzesień)
          i już się zgłosiło 2 muzyków na ten termin, mamy w przyszłym tyg przesłuchać
          demo. Może tam gdzie wynajmujesz sale mają kogoś poleconego? Albo poszukajcie
          przez jakąś firmę organizującą wesela, wezmą pewnie jakąć opłate za to, ale
          pewnie mają bardziej wytargowane stawki z muzykami niż Tobie sie uda kiedy masz
          taki pośpiech.
          • ulaula Re: Wesele 26/08/06 - RATUNKU 22.02.06, 10:54
            hej hej, dzieki za odpowiedzi wink Narazie sluchalismy jednej kapeli ktora nam
            polecil hotel ale nam sie nie podoba, na tyle ze zrezygnowalismy z kapeli w
            ogole na rzecz DJa wink Z poleconym DJem jestesmy umowieni wiec zobaczymy co z
            tego bedzie.. Troche mnie nastraszyliscie z tym, ze ostatnia sobota sierpnia to
            taki oblegany termin, w hotelu gdzie bedzie wesele oakurat mieli ten termin
            wolny - ten i 2/09 a reszta oblegana.. juz sama nie wiem. Moi przyszlu tesciowe
            z ta orkiestra nam starsznie marudza, sa gotowi kogokolwiek juz zabukowac, bo
            sie boja ze nikogo nie znajdziemy wiec musimy zagescic ruchy wink
            • fotodj Re: Wesele 26/08/06 22.02.06, 11:38
              Info wysłałem na maila gazetowego
            • gosiapol Re: Wesele 26/08/06 22.02.06, 13:50
              ojoj! kogokolwiek zabukować? Wiesz, muzyka to najważniejszy element na
              weselu /poza jedzonkiem/, więc nie zgadzaj się na cokolwiek i kogokolwiek.
              Niestety termin rzeczywiście bardzo popularny. Odbierz maila.
    • mwa77 Re: Wesele 26/08/06 - ratunku 26.02.06, 19:59
      hej. dobrych dj-ow prowadzacych wesela jest naprawde niewielu. i masz racje ze
      dobra muzyka gwarantuje dobra zabawe. moge Ci polecic dj-a Arniego (tel.505 530
      508). wybawilam sie super na weselu przez niego prowadzonym, i nie tylko ja.
      potrafil zagrac dla kazdego i spelnic zachcianki muzyczne wszystkich gosci (w
      kazdym wieku).bardzo szeroki zakres muzyczny (plyty! a nie mp3 z komputera),
      prowadzenie-toasty, oczepiny, zabawy.
    • dzinos-band.webpark.pl Re: Wesele 26/08/06 - 27.02.06, 09:29
      a gdzie ma byc to wesele?
    • dj_piotr Re: Wesele 26/08/06 - 27.02.06, 10:36
      Witam serdecznie,
      Wysłałem do Pani maila.
      Pozdrawiam,
      Piotr

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka