lu06 22.02.06, 21:35 Dziewczyny jaki tort można podać w lipcu? Upał pewnie będzie więc śmitanowy chyba odpada??? Help!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
adzi25 Re: TORT na lipcowe upały 22.02.06, 21:39 heheh wierząc prognozom będzie średnio ciepło-żartujęTeż mam ślub w lipcu- tort będzie sama nie wiem jaki-ale pewnie jakis smietanowy-teraz robi sie bardzo lekkie, no i duużo owoców Odpowiedz Link Zgłoś
lu06 Re: TORT na lipcowe upały 22.02.06, 21:43 Oglądałam dzisiaj piękne torty marcepanowe. Bodobno w środku może być absolutnie wszystko. Wiec chyba wybiorę biały marcepan z czerwonymi różami ale do lipca jeszcze daleko... Odpowiedz Link Zgłoś
anetkaku77 Re: TORT na lipcowe upały 23.02.06, 12:18 Ja uwielbiam torty mrożone, przede wszystkim szwardzwaldzki mniam, mniam. Taki też zamierzam mieć. Odpowiedz Link Zgłoś
bacha1979 Re: TORT na lipcowe upały 23.02.06, 12:21 anetkaku77 napisała: > Ja uwielbiam torty mrożone, przede wszystkim szwardzwaldzki mniam, mniam. Taki > też zamierzam mieć. I to jest myśl. Teraz trzeba by poptyac czy mi to zrobią. Odpowiedz Link Zgłoś
wiosna9 Ja miałam w lipcu... 23.02.06, 12:25 i tort był owocowy z marakują i czyms tam jeszcze, lekki biszkopt z delikatną masą bez jajek. Odpowiedz Link Zgłoś
roma45 upałów nie będzie!!!:( i pogody chyba też nie...:( 23.02.06, 15:45 Co do upałów,to w tym roku nie będzie. Tak pisali w gazecie.Pogoda ma być bardzo przeciętna niestety. W kwietniu 11 st. w lipcu 18, 20st max.Pogoda ma być bardzo grymaśna, aż sama się boje. słońce, deszcz. lu06 napisała: > Dziewczyny jaki tort można podać w lipcu? Upał pewnie będzie więc śmitanowy > chyba odpada??? Help!! Odpowiedz Link Zgłoś