misia_k 23.02.06, 20:59 Witam serdecznie. Mam pytanko, czy może ktoś był, widział ew miał wesele w domu weselnym u zalewskich pod Pruszkowem?? Z góry dziękuje za informacje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czlowiek_z_blizna Re: Sala u Zalewskich 26.02.06, 23:11 Cześć, ja też mam ich na oku na wesele (za czas jakiś). Też jestem ciekaw komentarzy. na stronie wyglada to calkiem ok Odpowiedz Link Zgłoś
jarena23 Re: Sala u Zalewskich 27.02.06, 07:48 byłam tam lipcu ubiegłego roku, ale nie na weselu. Widziałam przygotowany namiot do wesela, które miało być za kilka godz. Wszytstko wygladało super, wnętrze namiotu - jak w najlepszym hotelu, otoczenie zielone, tylko był jeden feler - zapach od zwierząt, które były nieopodal (wielbłądy, etc.). A sali we wnętrzu ich domu nie widziałam. Odpowiedz Link Zgłoś
vicki85 Re: Sala u Zalewskich 27.02.06, 09:10 Ja byłąm tam na weselu w sierpniu i tak mi sie podobało ze sama robie tam tez 26 grudnia Sala fajna a obsługa jeszcze lepsza naprawde niebyło na co narzekać A zapachu jak ktoś pisał wcześniej niebyło zadnego wrecz przeciwnie wielbłady były dodatkową atrakcja Na dodatek właściciele przygotowali własne atrakcje mam nadzieje ze bede tak samo zadowolona z własnego wesela u nich 26 grudnia już zarezerwowane Odpowiedz Link Zgłoś
sandraa3 Re: 27.02.06, 11:22 Ja byłam i widzialam. Plusy: piekny namiot, ładny budynek, dużo toalet. Minusy: cyrk (jestem przeciwna męczeniu zwierząt dla zabawy), przy samej drodze i przy torach. Poszukaj w wyszukiwarce, było juz o nich. Podobno robia dwa wesela naraz i nie informuja o tym przy oglądaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
vicki85 Re: 27.02.06, 12:25 przepraszam a to drugie wesele to gdzie niby miałoby byc bo z tego co ja wiem to jest tylko jadna sala(namiot) Odpowiedz Link Zgłoś
beatrise1 Re: 27.02.06, 16:34 Kiedyś tam dzwoniłam to mi powiedzieli że mają jedną salę na 70 osób (w budynku), a druga sala (w namocie) na ponad 100 osób, także chyba mogą chyba zrobić dwa wesela jednego dnia A zimą też tam są wesela organizowane, ten namiot jest podgrzewany? Odpowiedz Link Zgłoś
vicki85 Re: 28.02.06, 09:33 My mamy w namiocie na 60 osób 26 grudnia wiec namiot jest ogrzewany a co do tamtej sali to raczej taki chol i chyba max to 30 osób Nie słyszałam zeby robili dwa wesela jednoczesnie ale sie dopytam napewno Odpowiedz Link Zgłoś
calineczka57 Re: Sala jest do 90 osób 28.02.06, 11:16 My robimy tam wesele 27 maja br. Wynajęliśmy salę w budynku, która mieści do 90 osób. Jest naprawdę duża i śliczna. Bardzo bogate menu. Pięknie urządzone pokoje. Minusem jest, że nie można negocjować ceny, przynajmniej nam sie nie udało. Też obawiam się zapachu od zwierząt i mam nadzieję, że teren będzie posprzątany ze zwierzęcych odchodów. Odpowiedz Link Zgłoś
godzwa.e Re: Sala jest do 90 osób 28.02.06, 16:09 Jaki jest u nich koszt przyjecia weselnego na ok 90 osób Odpowiedz Link Zgłoś
calineczka57 Re: Sala jest do 90 osób 28.02.06, 16:23 My płacimy 160 zł od osoby. W cenie jest 5 dań gorących (w tym 2 składające się z dwóch dań), 10 przekąsek, desery, grill, napoje zimne i gorące bez ograniczeń, owoce, deska serów, tort i szampan na powitanie Młodej Pary. Dodają jeszcze gratis apartament dla Nowożeńców i występ cyrkowy w trakcie wesela. Odpowiedz Link Zgłoś
vicki85 Re: Sala jest do 90 osób 28.02.06, 18:48 No to widze ze i tak tanio bo ja sie właśnie wkurzyłam bo umawiałam sie z pania na 26 grudnia na 60osób na namiot a ona dzisiaj ze nie ze pzrzy takiej ilości to tylko mała sala bo im sie nieopłaca Nadodatek widze ze liczy sobie dużo wiecej niz u was bo od nas chciała 180 nie do negocjacj Odpowiedz Link Zgłoś
vicki85 Re: Sala jest do 90 osób 28.02.06, 18:49 A tak chciałam miec wesele u nich to naprawde dobra sala Odpowiedz Link Zgłoś
calineczka57 Re: Sala jest do 90 osób 28.02.06, 20:23 Pewnie dlatego, że to święta, cena zawsze jest wyższa. Odpowiedz Link Zgłoś