Dodaj do ulubionych

SALA U ZALEWSKICH

23.02.06, 20:59
Witam serdecznie. Mam pytanko, czy może ktoś był, widział ew miał wesele w
domu weselnym u zalewskich pod Pruszkowem?? Z góry dziękuje za informacje.
Obserwuj wątek
    • misia_k Sala u Zalewskich 26.02.06, 20:44
      Nikt nie był i nie widział??;-((
      • czlowiek_z_blizna Re: Sala u Zalewskich 26.02.06, 23:11
        Cześć, ja też mam ich na oku na wesele (za czas jakiś). Też jestem ciekaw
        komentarzy. na stronie wyglada to calkiem ok
        • jarena23 Re: Sala u Zalewskich 27.02.06, 07:48
          byłam tam lipcu ubiegłego roku, ale nie na weselu. Widziałam przygotowany
          namiot do wesela, które miało być za kilka godz. Wszytstko wygladało super,
          wnętrze namiotu - jak w najlepszym hotelu, otoczenie zielone, tylko był jeden
          feler - zapach od zwierząt, które były nieopodal (wielbłądy, etc.).
          A sali we wnętrzu ich domu nie widziałam.
          • vicki85 Re: Sala u Zalewskich 27.02.06, 09:10
            Ja byłąm tam na weselu w sierpniu i tak mi sie podobało ze sama robie tam tez
            26 grudnia Sala fajna a obsługa jeszcze lepsza naprawde niebyło na co narzekać
            A zapachu jak ktoś pisał wcześniej niebyło zadnego wrecz przeciwnie wielbłady
            były dodatkową atrakcja Na dodatek właściciele przygotowali własne atrakcje mam
            nadzieje ze bede tak samo zadowolona z własnego wesela u nich 26 grudnia już
            zarezerwowane smile
    • sandraa3 Re: 27.02.06, 11:22
      Ja byłam i widzialam. Plusy: piekny namiot, ładny budynek, dużo toalet.
      Minusy: cyrk (jestem przeciwna męczeniu zwierząt dla zabawy), przy samej drodze
      i przy torach.
      Poszukaj w wyszukiwarce, było juz o nich. Podobno robia dwa wesela naraz i nie
      informuja o tym przy oglądaniu.
      • vicki85 Re: 27.02.06, 12:25
        przepraszam a to drugie wesele to gdzie niby miałoby byc bo z tego co ja wiem
        to jest tylko jadna sala(namiot)
        • beatrise1 Re: 27.02.06, 16:34
          Kiedyś tam dzwoniłam to mi powiedzieli że mają jedną salę na 70 osób (w
          budynku), a druga sala (w namocie) na ponad 100 osób, także chyba mogą chyba
          zrobić dwa wesela jednego dnia
          A zimą też tam są wesela organizowane, ten namiot jest podgrzewany?
          • vicki85 Re: 28.02.06, 09:33
            My mamy w namiocie na 60 osób 26 grudnia wiec namiot jest ogrzewany a co do
            tamtej sali to raczej taki chol i chyba max to 30 osób Nie słyszałam zeby
            robili dwa wesela jednoczesnie ale sie dopytam napewno
      • calineczka57 Re: Sala jest do 90 osób 28.02.06, 11:16
        My robimy tam wesele 27 maja br. Wynajęliśmy salę w budynku, która mieści do 90
        osób. Jest naprawdę duża i śliczna. Bardzo bogate menu. Pięknie urządzone
        pokoje. Minusem jest, że nie można negocjować ceny, przynajmniej nam sie nie
        udało. Też obawiam się zapachu od zwierząt i mam nadzieję, że teren będzie
        posprzątany ze zwierzęcych odchodów.
        • godzwa.e Re: Sala jest do 90 osób 28.02.06, 16:09
          Jaki jest u nich koszt przyjecia weselnego na ok 90 osób
          • calineczka57 Re: Sala jest do 90 osób 28.02.06, 16:23
            My płacimy 160 zł od osoby. W cenie jest 5 dań gorących (w tym 2 składające się
            z dwóch dań), 10 przekąsek, desery, grill, napoje zimne i gorące bez ograniczeń,
            owoce, deska serów, tort i szampan na powitanie Młodej Pary. Dodają jeszcze
            gratis apartament dla Nowożeńców i występ cyrkowy w trakcie wesela.
            • vicki85 Re: Sala jest do 90 osób 28.02.06, 18:48
              No to widze ze i tak tanio bo ja sie właśnie wkurzyłam bo umawiałam sie z pania
              na 26 grudnia na 60osób na namiot a ona dzisiaj ze nie ze pzrzy takiej ilości
              to tylko mała sala bo im sie nieopłaca
              Nadodatek widze ze liczy sobie dużo wiecej niz u was bo od nas chciała 180 nie
              do negocjacj
            • vicki85 Re: Sala jest do 90 osób 28.02.06, 18:49
              A tak chciałam miec wesele u nich to naprawde dobra sala sad
              • calineczka57 Re: Sala jest do 90 osób 28.02.06, 20:23
                Pewnie dlatego, że to święta, cena zawsze jest wyższa.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka