monias11 24.02.06, 16:04 czy zamierzacie wynajmowac samochod do slubu?? Jesli tak to czy macie jakies namiary - tanio i solidnie w W-wie?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ilekobietamalat Re: samochod do slubu - wynajmujecie???? 24.02.06, 16:08 w otrebusach wynajmuja stare samochody..ale pojecia nie mam ile to kosztuje.. mm takim rozowym cadillackiem do slubu) Odpowiedz Link Zgłoś
agnrek Re: samochod do slubu - wynajmujecie???? 24.02.06, 16:09 Na Otrębusy trzeba mieć sporo pieniążków, z pewnością 1000-1500 pln to za mało. Odpowiedz Link Zgłoś
ilekobietamalat Re: samochod do slubu - wynajmujecie???? 24.02.06, 16:17 niestety na stronie nie pisza, ale moze wcale nie tak duzo? Odpowiedz Link Zgłoś
agnrek Re: samochod do slubu - wynajmujecie???? 24.02.06, 16:19 Obawiam się, że dużo. Moja siostra wynajmowała za takie pieniążki już 3 lata temu u nich Czajkę. Odpowiedz Link Zgłoś
ilekobietamalat Re: samochod do slubu - wynajmujecie???? 24.02.06, 16:20 wiesz,ale teraz sie rozwineli wyremontowali,i moze zrobili promocje? mi sie ten cadillac marzy Odpowiedz Link Zgłoś
agnrek Re: samochod do slubu - wynajmujecie???? 24.02.06, 16:22 Być może, ale samochodów nie odmłodzili Odpowiedz Link Zgłoś
sarabella CADILLAC w Wawie:-))) 25.02.06, 08:18 Cadillac - w Warszawie - 3 godzinki ok.900 zl. Sa dwa miejsca w Wawie, o ktorych wiem, ze wynajmuja. My wynajmujemy niebiesciutkiego, ale jest sliczny!!! Moge przeslac jego fotki ))Rozowy tez jest, ale... i drozszy i nie tak ladny mimo wszystko... Odpowiedz Link Zgłoś
agata.wegier Re: CADILLAC w Wawie:-))) 25.02.06, 14:15 witaj, czy moge prosic o przeslanie namiarów na te miejsca, ewentualnego cennika jak posiadasz i za co licza i tych zdję...bardzo dziękuję z góry... moj mail: agacia210@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
magalak Re: Cadillac w Wawie:-))) 25.02.06, 19:23 Czy mogłabym także poprosić na pw . Odpowiedz Link Zgłoś
zara.m Re: Cadillac w Wawie:-))) 27.02.06, 09:14 Czy ja też mogę prosić - na gazetowego Odpowiedz Link Zgłoś
evka_e Re: samochud do śluba- wynajmujecie???? 24.02.06, 16:26 my jedziemy dorożką Odpowiedz Link Zgłoś
agnrek Re: samochud do śluba- wynajmujecie???? 24.02.06, 16:27 Moja koleżanka z pracy jechała dorożką i chciała, aby za nią welon powiewał na wietrze. Ledwie ruszyli, a welon wkręcił się w koło, prawie wyrywając jej pół włosów. Uważaj zatem Odpowiedz Link Zgłoś
mela781 Re: samochud do śluba- wynajmujecie???? 24.02.06, 16:27 my jedziemy chevroletem rocznik 72 cabrio i za 5 godz.placimy 800 zł Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszkaa16 Re: samochud do śluba- wynajmujecie???? 24.02.06, 16:32 My jedziemy zabytkowym mercedesem Adenauerem, w kolorze kości słoniowej, a za samochód nic nie płacimy!!! bo samochód do slubu mamy za darmo w prezencie od restauracji gdzie bedziemy miec wesele. Mamy do wyboru trzy, ten który my wybralismy i jeszcze dwu osobowego mercedesa cabrioleta (pan młody musi wtedy prowadzić) i najnowszy model S klasy. Odpowiedz Link Zgłoś
adzi25 Re: samochud do śluba- wynajmujecie???? 24.02.06, 18:13 A pani młoda to nie???)))Mój nie ma prawka Odpowiedz Link Zgłoś
ilekobietamalat Re: samochud do śluba- wynajmujecie???? 24.02.06, 19:00 moj tez bo nie lubi poza tym zawsze mi sie podobala mysl panny mlodej za kierownica;D Odpowiedz Link Zgłoś
mysza_klapsiara Re 24.02.06, 20:24 Zamierzamy. A co do namiarów nie pomogę, bo nie jestem z Warszawy. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
dominimka Re: Re 25.02.06, 11:29 a mozecie podac strone do tych otrębusów? tez chetnie poogladam te cadilaci Odpowiedz Link Zgłoś
twitti Re: Re 25.02.06, 13:51 Chcemy poprosic brata ciotecznego nazeczonego zeby nas zawiozl do slubu! ma blekitno srebrnego peugeota nadawalby sie! Odpowiedz Link Zgłoś
marlena.k1 Re: :) 26.02.06, 19:03 my jedziemy naszym atramentowo niebieskim passatem,a zolte sloneczniki na nim beda chyba dobrze sie prezentowac Odpowiedz Link Zgłoś
m.dmowska Re: :) 27.02.06, 00:20 My mieliśmy wypożyczać, ale nie wypożyczamy. MOże pojedziemy złotym nowiutkim passatem ciotki narzeczonego. sukienka złota, samochód złoty i mój przyszły mąż też jak złoto!!! - będzie "bogato", hihih. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ola_lu Re: Re 27.02.06, 14:29 my rok temu do cywilnego jechaliśmy swoim autem,w czerwcu bierzemy ślub kościelny i zastanawiamy się nad wynajęciem ...wołgi.niestety trudno jest takowe autko namierzyć w katowicach,choć podobno jest jakiś egzemplarz.gdybyście coś słyszały ....bardzo proszę o info Odpowiedz Link Zgłoś
kajaja2 do ola_lu 27.02.06, 18:46 olu poszukaj samochod w taki sposob jak my w pisalismy w allegro "warszawa do slubu" moze tam znajdziesz tylko wpisz swoj samochod Odpowiedz Link Zgłoś
ola_lu Re: do ola_lu 01.03.06, 11:21 dzięki za pomoc,jakoś nie pomyślalam o allegro.ale biorę też pod uwagę warszawkę po Twojej rekomendacji Odpowiedz Link Zgłoś
sokol7 Re 27.02.06, 11:34 ja jadę samochodem który mamy w domu ewentualnie go trochę przystroję czy wy nie macie na prawdę na co pieniędzy wydawać a może po prostu macie ich za dużo Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszkaa16 do sokol7 27.02.06, 12:20 widze ze wszystko krytykujesz,to ze ktos wydaje 3.000 zł na sukienkę, wynajmuje samochód, jesli ktos ma na to pieniądze i chce to niech wydaje. Zresztą, to chyba normalne ze slub i wesele to ogromny wydatek, ale warto bo to jedyny i najpiękniejszy dzień w życiu, i większosci osób po prostu nie jest na to szkoda kasy. Odpowiedz Link Zgłoś
agnrek Re: do sokol7 27.02.06, 12:21 Sokol7 nie bierze pod uwagę tego, że nie kazdy ma taki samochód, że nadaje się na jazdę do slubu. Niektórzy z nas mają 3-drzwiowy i sukienkę na fotelu można podrzeć Odpowiedz Link Zgłoś
sokol7 Re: do sokol7 27.02.06, 13:25 oczywiście nie ma nikt w koło samochodu i dlatego trzeba wynająć ja wole zaoszczędzić na ślubie dla mnie nie jest ważne ile przyjdzie osób i czy wyprawie wesele nie wiadomo za jaka kasę dla mnie jest ważne aby były przy mnie moje najbliższe osoby i niech one cisza się z mojego szczęścia Odpowiedz Link Zgłoś
agnrek Re: do sokol7 27.02.06, 16:10 Dziwną osobą jesteś i chyba tylko widzisz to co sam/sama masz wkoło siebie. Pamiętaj, że wiele osób albo samochodu nie ma wcale, albo ma za mały albo na przykład firmowy oklejony albo za stary. Troszkę wyobraźni życzę. Ja mam do wyboru właśnie albo firmowe albo za małe albo za stare wśród moich bliskich, dlatego szukam do wypozyczenia. I to nie jest wydziwianie, ale po prostu rozsądek. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulek25 Re: do sokol7 01.03.06, 16:03 agnrek napisała: albo za stary niektórzy jeżdzą do ślubu zabytkowymi autami (które są stare) i nawet nie zwaracaja uwagi na wiek... my jechalismy naszym "starym" 10 letnim Oplem Vectra - było cudownie zresztą to nie od auta zależy, czy jest cudownie... Odpowiedz Link Zgłoś
agnrek Re: do sokol7 01.03.06, 16:15 "Stary" w znaczeniu zardzewiały To miałam na myśli jedynie. Odpowiedz Link Zgłoś
agnrek Tak 27.02.06, 12:24 Ja nie lubie srebrnych samochodów - wydają mi się dresiarskie. Szukam od dawna czarnego Peugeot 607 i tu jest zagadka. Znalazłam srebrny z MPT za 300, a czarny gdzie indziej już za 600 pln. Odpowiedz Link Zgłoś
marlena.k1 Re: Tak 27.02.06, 12:48 bo powiem Ci jak jest,nawet jak kupujesz samochod w salonie to kolor srebrny jest najtanszy,a czarny mocno trzyma sie w cenie,powodem tego jest to,ze srebrne samochody kupuja zazwyczaj firmy.Jak kupowalam samochod to wlasnie dostalam taka informacje. Odpowiedz Link Zgłoś
kropka_a Szukam samochodu na Śląsku 27.02.06, 15:34 Dziewczyny,może macie jakieś namiary?Chodzi mi o wynajem samochodu do ślubu w okolicach Katowic,Sosnowca,Chorzowa. Dziękuję z góry za wszelkie informacje! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
akima2406 Re: Szukam samochodu na Śląsku 28.02.06, 22:29 www.partycar.pl-super autko a obsługa też bardzo miła,możesz też u nich zmówić fotografa ,zaproszenia zobacz sama Odpowiedz Link Zgłoś