magdunia_86 28.02.06, 20:57 Ciekawa jestem jak to u Was będzie wyglądać, i czy Wy to organizujecie, a może wasze dobre koleżanki czy przyjaciółki?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mysza_klapsiara Re: Dziewczyny a co z wieczorem panieńskim?? 28.02.06, 21:08 Moja przyjaciółka zamierza zorganizować mi wieczór panieńskie, a ja? Uhmmm... sama nie wiem. Ale małe spotkanie pewnie będzie! Odpowiedz Link Zgłoś
chenoa1 Re: Dziewczyny a co z wieczorem panieńskim?? 28.02.06, 21:48 mysle ze moja przyjaciolka/swiadkowa cos zorganizuje jak ja znam Odpowiedz Link Zgłoś
sarabella Re: Dziewczyny a co z wieczorem kawalerskim :-)))? 01.03.06, 09:49 ...????? Odpowiedz Link Zgłoś
brojanka Re: Dziewczyny a co z wieczorem panieńskim?? 15.05.06, 18:40 )) Striptiz męski + mały prezencik, praktyczny )) www.allegro.pl/item104221984_mac_super_prezent_na_panienskie.htmlpozdr Bro Odpowiedz Link Zgłoś
miaau sarabella 15.05.06, 21:12 a Ty sarabella co sie tak dziwisz?? a ja juz po i bylo jescze lepiej niz sobie wymarzylam - dzieki moim dziewczynom Odpowiedz Link Zgłoś
jusder Re: sarabella 15.05.06, 21:17 ja zwoze przyjaciolki i kolezanki z roznych zakatkow polski do duzego domu mojej przyjaciolki w dawno opuszczonym rodzinnym miescie a swiadkowa organizuje cos w tajemnicy przede mna. ja organizuje troszke przekasek i alkohol. po rytualach wieczoru panienskiego wyruszamy do super dyskoteki w Sopocie. Juz sie nie moge doczekac )) Odpowiedz Link Zgłoś
bumcyk5 Re: sarabella 15.05.06, 22:35 wieczor panienski ze striptizerem to strasznie malomiasteczkowe. Odpowiedz Link Zgłoś