Dodaj do ulubionych

fotograf pro2???

02.03.06, 11:47
Czy ktoś korzystał z usług firmy www.pro2.pl i jakie macie wrażenia?
Jak podobają się Wam zdjęcia tego fotografa? Widzialam na targach slubnych
ich oferte i bylam pod wrazeniem, choc na stronie maja kiepskie zdjecia!!!
Dzieki za odp.
Obserwuj wątek
    • ilekobietamalat Re: fotograf pro2??? 02.03.06, 11:54
      ja nie wiem, widze tylko to co maja na stronie i ja bym sie zastanowila. bo
      patrzac na oferte internetowa(nie tylko slubne,ale wszystkei zdjecia) to raczej
      nie rzuca na kolana wyobraznia.. na niektorych wrecz troche zalatuje
      efekciarstwem ktore niezbyt pieknie pokazuje panne mloda.. ale to moje zdanie.
    • iwona147 Re: fotograf pro2??? 02.03.06, 18:44
      Ja też ich widziałam na targach i bardzo mi się podobały ich zdjęcia. Tez nad
      nimi się zastanawiam ale nie przekonują mnie zdjęcia na stronie. Te na targach
      były zupełnie inne, robiły duże wrażenie. Czy wiesz ile oni biorą? i co jest w
      cenie? Pozdrawiam
      • kinga26071 Re: fotograf pro2??? 02.03.06, 20:02
        z tego, co wiem, to reportaż ze ślubu + przyjęcie weselne + plener = 2500zl.
        Zdjęcia są obrabiane odpowiednio, oprócz zdjęć dla państwa mlodych zdjęcia
        dostają rodzice, jest także plytka ze zdjeciami.Pan Robert ma dusze artysty,
        bardzo sympatyczny.Kiedy z nim rozmawialismy, podsunal nam troche pomysłów na
        scenki do pleneru, zreszta bardzo fajnych.Dla panstwa mlodych jest gotowy
        wyjechac w plener, gdzie tylko zapragnasmile.
        Chcialabym zasiegnac opinii osob, ktore korzysztaly z uslug pana ROberta????

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka