Dodaj do ulubionych

czy ja wyglądam grubo w tej sukience???

03.03.06, 14:39
Prezentowałam już kilka razy tutaj swoją sukienkę no i ogólnie się chyba
podobała, ale to zdjęcie modelki a co na modelce nie wygląda ładnie.... wink)
o to ono:
www.slubne-bianco.pl/foto/kolekcje/ad19.htm
A teraz chciałabym pokazać Wam moje zdjęcia w tej sukni, bo mam małą schizę
że wyglądam w niej grubo i wogóle nie mam talii.
A co Wy myślicie, jakie jest Wasze zdanie???
a to zdjęcia:
img122.imageshack.us/img122/7081/obraz0160be.jpg
img133.imageshack.us/img133/2595/obraz0247ws.jpg
img96.imageshack.us/img96/1802/obraz0107dg.jpgpozdr.
Obserwuj wątek
    • agnrek Re: czy ja wyglądam grubo w tej sukience??? 03.03.06, 14:41
      Rozpoznaję przymierzalnię Młoda i Moda, gdzie sama kupiłam smile
      Mierzyłam ten model,mi przeszkadzała ta "klapka" na biuście, nieładnie się
      zapada w deklott.
      Ty wyglądasz bardzo ładnie. Przymierz jednak z długim welonem, bo krótki
      przecina Cię (mnie też, bo jestem niska) i odejmuje wzrostu.
    • sarabella Re: czy ja wyglądam grubo w tej sukience??? 03.03.06, 14:41
      No!!! Wreszcie nam kolezanka wrocila na Forum! mowilam, ze bedzie dobrze???
      smile)) I co z tym numerem gg? Napisz mi na mailasmile Nie wygladasz grubo poza tym
      smile!!!
      • beatrise1 Re: czy ja wyglądam grubo w tej sukience??? 03.03.06, 14:47
        wysłałam Ci maila, nie dostałaś??
        to podaje tutaj swój numer gg. 7893387 smile
    • monia76 Re: czy ja wyglądam grubo w tej sukience??? 03.03.06, 14:41
      nie schizuj, wygladasz bardzo ladnie i szczuplo. tylko mi jakos rekawiczki do
      sukni nie pasuja, ale moze poprostu jestem uprzedzona do rekawiczek.
      • agnrek Re: czy ja wyglądam grubo w tej sukience??? 03.03.06, 14:42
        Rękawiczki ma pełne, dobre, mądra dziewczyna smile
        • monia76 Re: czy ja wyglądam grubo w tej sukience??? 03.03.06, 14:44
          jak juz mowilam - uprzedzona jestem, wiec, przyznaje, moze sie na zapas
          czepiam.
      • beatrise1 Re: czy ja wyglądam grubo w tej sukience??? 03.03.06, 14:45
        img96.imageshack.us/img96/1802/obraz0107dg.jpg
        to trzecie zdjęcie chyba sie nie otwiera dlatego próbuje drugi raz
        co do welonu, to będzie długi chyba trzy warstwowy, ale jeszcze nie kupiłam
        a rękawiczki będę miała inne, bo te też mi się nie podobają
        • agnrek Re: czy ja wyglądam grubo w tej sukience??? 03.03.06, 14:46
          Ja też u nich 3-warstwowy, a pytałaś o cenę? Ja zapomniałam smile
          • beatrise1 Re: czy ja wyglądam grubo w tej sukience??? 03.03.06, 14:49
            tak pytałam, 250 zł. z tego co pamiętam, ale nie wiem czy ty też masz z takim
            wykończeniem? bo może być tańszy taki bez tego czegoś na dole smile
            • agnrek Re: czy ja wyglądam grubo w tej sukience??? 03.03.06, 14:51
              Ja chcę zupełnie gładki, 250 pln to jeszcze nie tragedia, chociaż tanio nie
              jest.
              Dali Ci 5% zniżki? Ja mam ulotkę z targów z PKiN i będę się dopominać przy
              płaceniu o rabat.
              • beatrise1 Re: czy ja wyglądam grubo w tej sukience??? 03.03.06, 15:10
                nie dali mi jeszcze żadnego rabatu, tzn. poza sukienką bo zapłaciłam 200
                zl.mniej, a welon i reszte dodatków zamierzam kupić u nich, to wtedy dopytam o
                ten rabat smile
                a kiedy jesteś umówiona na przymiarkę sukni i ewentualne poprawki??
                bo mi kazali przyjść 30 maja, a slub mam 17 czerwca i tak sobie teraz myślę że
                to strasznie późno chyba...
                • agnrek Re: czy ja wyglądam grubo w tej sukience??? 03.03.06, 15:12
                  Ja mam ślub 24 czerwca i do przymiarki idę 3 czerwca. Pewnie ją odbiorę tydzień
                  przed ślubem, może i dobrze, bo nie mam gdzie trzymać,a po drugie będzie u mnie
                  fryzjerka, więc mogę się probnie uczesać i z suknią zobaczyć.
                  • beatrise1 Re: czy ja wyglądam grubo w tej sukience??? 03.03.06, 15:25
                    aha, no to mnie uspokoiłaś...bo ja sobie myślę że jak coś będzie nie tak z
                    sukienką to nie zdąży przerobić etc...ale wymyślam co, chyba muszę zająć się
                    robotą bo głupoty mi do głowy przychodzą smile
                    też mam taki plan żeby na próbne czesanie się zapisać przed ostatnią przymiarką
                    i doborem welonu tzn. przypięcia smile
                    • agnrek Re: czy ja wyglądam grubo w tej sukience??? 03.03.06, 15:28
                      Ja welon już kupie do czesania, bo wiem, jak będę miała spięte włosy.
    • marlena.k1 Re: czy ja wyglądam grubo w tej sukience??? 03.03.06, 14:44
      moim zdaniem prezentujesz sie w niej bardzo ladnie i wcale nie wygladasz
      grubo,ale jesli czujesz sie w suknie niekomfortowo to moze lepoej pomyslec o
      innej,no chyba ze juz te kupilas
    • lena_lodz Re: czy ja wyglądam grubo w tej sukience??? 03.03.06, 14:49
      ciekawa jestem ceny tej sukienki smile
      • beatrise1 Re: czy ja wyglądam grubo w tej sukience??? 03.03.06, 14:52
        sukienka kosztowała mnie 2290 zł. bez dodatków, normalnie 2490 (dostałam 200
        zl.upustu)
    • lady_of_avalon Re: czy ja wyglądam grubo w tej sukience??? 03.03.06, 15:07
      Moim zdaniem wygladasz slicznie i normalnie. A porównywanie się ze zdjeciem
      anorektycznej modelki, pewnie dodaktowo wyszczuplanej komputerowo nie ma
      najmniejszego sensu!!!!!!!
      Jakbys rzeczywiście była przy kości to proponowałbym ci suknię z gorsetem,
      który najładniej podkresla talię... ale uwierz mi w twoim przypadku absolutnie
      nie ma takiej potrzeby big_grinDD
    • azanna Re: czy ja wyglądam grubo w tej sukience??? 03.03.06, 15:53
      Wyglądasz dobrze, ale ta przymiarka to według mnie trochę późno. Ja mam ślub 29
      kwietnia, a przymiarkę w połowie marca. I myślę, że taki termin jest OK, bo po
      ewentualnych poprawkach chcę suknię przymierzyć jeszcze raz i sprawdzić czy
      wszystko OK - jeśli by coś ciągle nie pasowało to chcę aby był czas
      na "doszlifowanie".
    • mija4walles Re: czy ja wyglądam grubo w tej sukience??? 03.03.06, 16:30

• ardzuna Re: czy ja wyglądam grubo w tej sukience??? 03.03.06, 22:29
        mija4walles napisała:

> ta sukienka nie robi zadnego wrqaazenia wybacz ale to zdjecie na modelncem
        musialoby niezle przesadzone bo suknia nie ma nic co zwraca uwage

Uważam dokładnie tak samo.
        Modelka ewidentnie została wyszczuplona i wysmuklona komputerowo.
    • marysia96 Re: czy ja wyglądam grubo w tej sukience??? 03.03.06, 16:37
      Moim zdaniem ta suknia nie jest warta tylu pieniędzy.
    • rytka_25 Re: czy ja wyglądam grubo w tej sukience??? 03.03.06, 16:56
      Moim zdaniem wyglądasz bardzo ładnie i nawet nie myśl, że wyglądasz grubo.
      Zdjęcie numer trzy, najlepiej o tym świadczy. Faktem jest, że jeżeli nie czujesz
      się w niej komfortowo, to warto jeszcze raz przemysleć tę decyzję ( oczywiście
      jeżeli jest jeszcze taka możliwość ) Gratuluję za odwagę wystawienia się na
      obstrzał forumowiczek, pozdrawiam
      • beatrise1 Re: czy ja wyglądam grubo w tej sukience??? 03.03.06, 17:00
        dziękuję za wszystkie opinie i te miłe i mniej miłe...każdy ma prawo do swojego
        zdania i własnego gustu...choć zrobiło mi się trochę przykro sad to odnośnie
        kilku ostatnich wypowiedzi...
        • marlena.k1 Re: czy ja wyglądam grubo w tej sukience??? 03.03.06, 17:04
          zeby prawic Ci humor to wklejam Ci ponizej link jak dziewczyny wygladaja w
          sukniach w dniu slubu,ale zeby bylo do czego porownywac to obok sa zdjecia tych
          sukien tylko na modelkach.Moim zdaniem wygladasz ladnie.

www.diswesele.pl/phpBB2/viewtopic.php?t=125
          • misiaczyca1 Re: czy ja wyglądam grubo w tej sukience??? 03.03.06, 17:10
            TEJ (jestem z Poznania i dlatego tak zaczynam) no rzeczywiście straszne.
            bo modelki sa "układane"odpowiednio.światło i blas nadaja inny charakter.zatez
            taka róznica.
            • marlena.k1 Re: czy ja wyglądam grubo w tej sukience??? 03.03.06, 17:16
              no wlasnie i jak sie naogladamy tych modelek to pozniej mamy niesamowite
              wymagania od sukni i siebie samych,dziewczyny jak sobie zrobicie zdjecie w
              sukni to zaintalujcie photoshopa i zobaczycie jakie laski mozna z siebie
              zrobicsmile))
          • ardzuna Re: czy ja wyglądam grubo w tej sukience??? 03.03.06, 22:32
            marlena.k1 napisała:

> zeby prawic Ci humor to wklejam Ci ponizej link jak dziewczyny wygladaja w
            > sukniach w dniu slubu,ale zeby bylo do czego porownywac to obok sa zdjecia
            tych
            >
            > sukien tylko na modelkach.Moim zdaniem wygladasz ladnie.
            >
            > www.diswesele.pl/phpBB2/viewtopic.php?t=125

Porażające! Tylko pierwsza i trzecia suknia od końca się bronią, no i jeszcze
            Scarlet (purpurowa) na realnyuch dziewczynach. Na resztę kiecyek nie wydałabym
            złamanego grosza. Słynna Semilla - jak toto niewiarygodnie pogrubia w biodrach!
            Albo podkreśla nadmiar ciała w tym miejscu.
            • sarabella Re: czy ja wyglądam grubo w tej sukience??? 03.03.06, 22:36
              wlasnie ja zamierzam wbic sie w Scarlet smile))i widze, ze cale zle nie wyglada,
              prawda?
              • ardzuna Re: czy ja wyglądam grubo w tej sukience??? 04.03.06, 09:38
                Ano nieźle. Ale jeśli to możliwe, zamówiłabym egzemplarz bez tych kolorowych
                ciapek na spódnicy, które IMO pogarszaja efekt.
                • sarabella Re: czy ja wyglądam grubo w tej sukience??? 04.03.06, 11:16
                  Myslisz...? Hmm, moze faktycznie, ale czy wtedy nie bedzie zbyt bardzo sie
                  odcinala ta czerwien od bieli? Nie chce wygladac jak flaga smile)) Mozliwosc jest,
                  bo ja ja bede szyla na taki wzor, wiec swoje 5 groszy moge wcisnac smile
                  • ardzuna Scarlet 04.03.06, 11:42
                    Myślę, myślę, Widziałam też jakieś zdjęcia Scarlet na Allegro z prawdziwych
                    ślubów i moim zdaniem bez tych ciapek suknia byłaby elegantsza. Nie musisz
                    wyglądać jak flaga narodowa, bo przecież ta czerwień jest z silnym zielonym
                    połyskiem, który możesz podkreślic kolorystyką wiązanki. BTW przymierzałaś już
                    sukienkę? Czy ten połysk nie jest zbyt zimny i intensywny w rzeczywistości?
                    • sarabella Re: Scarlet 04.03.06, 11:47
                      Nie przymierzalam, bo sie rozlozylam i siedze w domu, ale w przyszlym tygodniu
                      planuje to zrobic. A ta zielen? Mysle, ze to swiatlo aparatu dalo taki efekt,
                      nie widzialam az takiego polysku na zywo w takich materialach. A poza tym bardzo
                      mi sie to podoba smileZobacze w sobote smile
        • agnrek Re: czy ja wyglądam grubo w tej sukience??? 03.03.06, 17:04
          Beatrise,
          każda a nas widzi siebie inaczej i w innej sukience, pamietaj o tym i się nie
          przejmuj smile
    • adzik27 Re: czy ja wyglądam grubo w tej sukience??? 03.03.06, 17:08
      jak dla mnie super! najważniejsze że podoba się tobie i że dobrze się w niej
      czujesz!!!!
      • nadya22 Jednak wszystko dobrze sie ułożyło? :D 04.03.06, 10:24
        Pamiętam Twój wątek, że zakończył się Twój związek!Nawet pisałam, że myśle ze
        jeszcze jakoś się ułoży...Wróciliście do siebie ? smile ciumek i życze samych
        szcześliwych dni
    • usa83 Re: czy ja wyglądam grubo w tej sukience??? 04.03.06, 10:30
      Wygladasz bosko.Pozazdrościc figurysmilePozdrowienia
    • sweetnice Re: czy ja wyglądam grubo w tej sukience??? 04.03.06, 10:48
      bardzo ładna ta sukienka ładnie w niej wyglądasz a mogłabyś powiedzieć ile ona
      kosztuje właśnie w takim stylu slubne suknie mi się podobają a że mam jeszcze
      1,5 roku do slubu to powolutku poszukuję tej wymarzonej
    • kaluha NIE 05.03.06, 20:57
      wyglądasz bardzo ładnie. podejrzewam że po przymiarkach sukienka będzie jeszcze
      bardziej dopasowana. powodzenia w wyborzE smile
    • marta8222 Re: czy ja wyglądam grubo w tej sukience??? 06.03.06, 00:13
      Wyglądasz super. Zazdroszczę Ci że juz w czerwcu. Ja dopiero w kwietniu
      przyszlego roku sad( ale sala od 2 dni zarezerwowana smile chociaż to mnie cieszy a
      niech dni szybciej plyna smile
    • bacha1979 Re: czy ja wyglądam grubo w tej sukience??? 06.03.06, 08:51
      Wygladasz swiętnie ale najważniejsze, ze wszytko na dobre drodze Beatko!!!!!smile)
      Jak ja sie cieszę. smile)
    • ewik_75 Re: czy ja wyglądam grubo w tej sukience??? 06.03.06, 09:53
      Z tylu wygladasz szczuplo i elegancko - suknia ladnie sie uklada.
      Ale z przodu - ten haft optycznie poszerza Ci talie... lepszy bylby haft
      bardzieh pionowy w ukladzie, lub gorset w szpic.
      • lumja Re: czy ja wyglądam grubo w tej sukience??? 06.03.06, 11:32
        faktycznie, talii zbyt wąskiej to ty nie masz a ta sukienka to tylko podkresla,
        sugeruję zmiane modelu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka