emib3 10.03.06, 15:01 Widzę Kochane, ze coraz więcej Łodzianek na forum - może się zbierzemy i takie malutkie podforum łódzkie utworzymy, żebyśmy mogły się lokalnymi info wymieniać. Co Wy na to? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
emib3 Re: Łódź 10.03.06, 15:03 No to super. Tak mnie jakoś zainspirował Twój post o Pani z Poradni))) Odpowiedz Link Zgłoś
lena_lodz Re: Łódź 10.03.06, 15:09 jedna drugiej może się poradzić, czegoś nowego dowiedzieć, zasugerować innych łodzianek przyszłych małzonek. Odpowiedz Link Zgłoś
emib3 Re: Łódź 10.03.06, 15:11 No właśnie lena. jak to z tą poradnią?Słyszałaś, żeby komuś ją darowano, bo obiło mi się o uszy, ze to zależy od parafii. I jeszcze jedno:jeśli mamy ślub w sierpniu to myślisz, że już powinniśmy ruszyć do poradni, bo dziewczyny straszą, że tak ciężko z terminami. W Łodzi też? Odpowiedz Link Zgłoś
lena_lodz Re: Łódź 10.03.06, 15:22 Spokojnie możecie się zapisac. My mamy slub w lipcu a w styczniu poradnie mieliśmy juz za sobą. To są spotkania indywidualnie nie w grupach. Zadzwoń i się już umów, czekaliśmy około miesiąca. Wydaje mi się że poradnię musicie zaliczyć, mój brat brał ślub poza Łodzią więc sama widzisz. Odpowiedz Link Zgłoś
adriannaaa Re: Łódź 10.03.06, 15:03 ja też choć przeciez jest tyopowo łódzie forum weselne osobno) Odpowiedz Link Zgłoś
emib3 Re: Łódź 10.03.06, 15:04 Adrianaaa masz na myśli to niegazetowe forum?Lubię je poczytać, ale jakoś pisanie tam ciężko mi przychodzi( Odpowiedz Link Zgłoś
adriannaaa Re: Łódź 10.03.06, 15:11 no własnie to fakt dość "zamknięte" to forum)) choć dużo informacji i porad. Odpowiedz Link Zgłoś
emib3 Re: Łódź 10.03.06, 15:26 Zdecydowanie lepiej czuję sie tutaj na gaecie. Ale np. dzięki tamtemu forum wybraliśmy z Narzeczonym kościół wŁagiewnikach na nauki przedmałżeńskie. Odpowiedz Link Zgłoś
svidy Re: Łódź 10.03.06, 15:52 emib 3 ---> chodzicie teraz od 5 marcana nauki do Łagiewnik? Ny też!!! Odpowiedz Link Zgłoś
emib3 Re: Łódź 10.03.06, 15:27 Wiemy, wiemy, ale jak wyżej napisałyśmy lepiej nam się pisze na gazecie, ale czytaczem polecanego przez Ciebie forum jestem regularnym. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
a1ma Re: Łódź 10.03.06, 15:28 OK, skoro wolicie tutaj A więc: nasz ślub w Łodzi 9/06/2007, najprawdopodobiej w parafii Opatrzności Bożej. Wesele w Borynie. Mamy też zespół i prawie fotografa A u Was? Odpowiedz Link Zgłoś
emib3 Re: Łódź 10.03.06, 15:30 My 12.08.06, ślub na Pl. Kościelnym, wesele Ambasador samochód zamówiony suknia zamówiona fotograf, kamerzysta, zespół zamówione kurs właśnie realizujemy)) Odpowiedz Link Zgłoś
emib3 Re: Łódź 10.03.06, 15:31 My czasem wpadamy tam na basen))No i rano po weselu tez pewnie wpadniemy się zrelaksować)) Odpowiedz Link Zgłoś
emib3 Re: Łódź 10.03.06, 15:34 No to widzę, że Wy wszystkie przede mną bierzecie ślub. Pomożecie mi później jako doświadczone mężatki))))???? Odpowiedz Link Zgłoś
adriannaaa Re: Łódź 10.03.06, 15:38 embi ja już mam jeden za sobą więc jak by co choć moze raczejnei powinnam się oferoawc, o stanowczo nieudane to malżeństwo było Odpowiedz Link Zgłoś
mrowka05052007 Re: Łódź 10.03.06, 22:42 Hej - witam wszystkie przyszłe Panny Młode! Je też w 2007 - ale też i wcześniej - chociaż niedużo, bo w maju. Własnie w środę zarezerwowaliśmy termin. Z chęcią przyłaczę się do łódzkich pogaduszek! Odpowiedz Link Zgłoś
a1ma Re: Łódź 10.03.06, 15:34 emib3 napisała: > wesele Ambasador To był nasz drugi wybór Odpowiedz Link Zgłoś
a1ma Re: Łódź 10.03.06, 15:40 Mamy, to jeż jest hotel (www.boryna.com.pl). W cenie 80/zł za pokój (niezaleznie od ilości osób), więc myślę, że przystępne. Odpowiedz Link Zgłoś
adriannaaa Re: Łódź 10.03.06, 15:36 my też 12.08. ale USC na piłsudzkiego) jak narazie mamy tylko załatwione moje dokumenty z Poznańskiego USC - bo ja właśnei z Poznania pochodze W zwiazku z cywilnym mniej formalności wiec wszystko woniej załatwiac mozemy. Aaa i umówionego fotografa - nasz znajomy się tym zajmuje i obiecał nam zrobic sesję Co do lokalu, to nei robimy wielkeigo wesela, tylko małe przyjęcie z muzyką ze sprzętu, salę ma nam wynając również znajomy - przyszły tesc jest plastykiem i dekorował klika sal w Łodzi, właściciel jednej z nich obiecał stanac na wysokości zadania i udostępnic nam jeden ze swoich lokali Odpowiedz Link Zgłoś
trusia29 Re: Łódź 10.03.06, 19:31 a my may slub w USC na Piłsudskiego 20 maja 2006 Odpowiedz Link Zgłoś
lena_lodz Re: Łódź 10.03.06, 15:30 Nasz 1 lipca 2006, w parafii św Wojciecha, wszystko już mamy zarezerwowane, wesele OSP Bronisin, oj będzie się działo Odpowiedz Link Zgłoś
lena_lodz Re: Łódź 10.03.06, 15:40 Kobitki wiecie może gdzie jest jakiś fajny jubiler godny polecenia. Tylko nie proponujcie Kruka. Dla Nas jest tam kiepski wybów obrączek Odpowiedz Link Zgłoś
a1ma Re: Łódź 10.03.06, 15:41 lena_lodz napisała: > Tylko nie > proponujcie Kruka. Na pierwszy rzut oka mnie zmroziło, bo to najprawdopodobniej nasz fotograf... Ale dobrze, że to nie tego Kruka nie polecasz Odpowiedz Link Zgłoś
emib3 Re: Łódź 10.03.06, 15:44 Ja tam nie byłam. Wybraliśmy obrączki z Apartu. Stamtąd też mam pierścionek. Odpowiedz Link Zgłoś
svidy Re: Łódź 11.03.06, 09:05 a1ma ---> My też się zastanawiamy nad foto Krukiem. Napisz coś więcej na jego temat, skoro już go zaklepaliście. Odpowiedz Link Zgłoś
a1ma Re: Łódź 11.03.06, 09:23 Svidy, jeszcze nie podpisaliśmy umowy, ale wybieramy się do niego przy najbliższej wizycie w Łodzi. Wejdź na jego stronę www.zbigniewkruk.com <- - mnie nie trzeba było nic więcej, zdjęcia mnie po prostu powaliły Odpowiedz Link Zgłoś
emib3 Re: Łódź 11.03.06, 10:17 Witam w sobotę))3 godzinki w pracy i do domku, a tam dalej do roboty, bo wieczorkiem goście. Wczoraj na kursie tańca doskonaliliśmy tango, ale były jaja!! Odpowiedz Link Zgłoś
trusia29 Re: Łódź 11.03.06, 12:39 ja tez jestem z łodzi i zaczynam kurs tanca 18 marca. Gdzie sie uczycie tańczyć? Odpowiedz Link Zgłoś
emib3 Re: Łódź 11.03.06, 12:42 Na Pl. Zwycięstwa u Pana Jankowskiego. A Wy gdzie? Odpowiedz Link Zgłoś
trusia29 Re: Łódź 12.03.06, 21:52 my tez tam Ja chodziłam juz na kurs do pana jankowskiego jeszcze wtedy, gdy prowadził zajęcia na Sienkiewicza w liceum. Teraz to głownie mój narzeczony chce sie czegoś nauczyć ja licze na dobra zabawę Odpowiedz Link Zgłoś
lena_lodz Re: Łódź 10.03.06, 15:46 OKey kobitki spadam do domciu, koniec pracy !! jupi !! miłego weekendu i tylko nie plotkowac za bardzo beze mnie hihi pozdrawiam Was gorąco Odpowiedz Link Zgłoś
emib3 Re: Łódź 10.03.06, 15:47 Ale Ci dobrze, że już do domku. Ja jeszcze dwie godz.Za bardzo nie będziemy plotkować. Ja jeszcze jutro w pracy, ale tylko od 10 do 13 i pewnie będzie sporo pracy.Pozdrawiam i miłego weekendu. Odpowiedz Link Zgłoś
adriannaaa Re: Łódź 10.03.06, 15:50 ehh a ja narzekałam własnie w myslach,z e jeszcze cała godzinaaaa.... dzewczyny a aj aminne pytanie, orientujecie sięoze jak to jest ze zgłasznaiem nowych dancyh do urzędu? i wymianą dowodu? ile jest na to czasu po ślubie? moj USC jest w poznaiu, i tam też musze wymeiniać dokumenty, a słyszłąam,z e jest na to tylklo 2 tygodnie od dnia slubu.. a my zaraz po weselu wylatujemy na 2 tygodnie Odpowiedz Link Zgłoś
trusia29 Re: Łódź 10.03.06, 19:33 bez przesady nikt Ci głowy nie urwie, jesli zrobisz to później, grzywny też Ci za to nikt nie wlepi Odpowiedz Link Zgłoś
lena_lodz Re: Łódź 13.03.06, 07:44 Dień dobry Kobitki. Jak minał weekend ?? ja po weekendzie jestem gorzej zmeczona niż po całym tygodniu pracy No trzeba iśc zrobić sobie kawki, ktoś może jeszcze chce ?? i do roboty dzisiaj urwanie głowy w pracy Miłego dzionka i duzo słonka na nieba suficie Odpowiedz Link Zgłoś
lena_lodz Do emib3 13.03.06, 07:48 Byliśmy w sobote na pierwszej lekcji tańca Bardzo miła i ciepła atmosfera , sympatyczny prowadzący. Uczyliśmy się tańca klasycznego, dyskotekowego, walca angielskiego i czaczy Najgorzej było z tą czaczą ! w ogóle Nam nie szło, a wdawałoby się że to taki prosty taniec hihi. Ale jesteśmy dumni z walca bo wyszedł Nam genialnie A Wy jeszcze chodzicie na kurs ? to chyba już na 2 stopień zaawansowania ? Odpowiedz Link Zgłoś
inga34 Re: Do leny 13.03.06, 08:47 Lena, fajnie, że piszesz o tym tańcu My idziemy w tym tygodniu na 1. zajęcia Pewnie będzie tragedia.... Odpowiedz Link Zgłoś
mrowka05052007 Re: Do leny 13.03.06, 08:54 Pierwszy taniec to tez cos co nas przeraża - oboje jesteśmy jak kłody i wzakemnie depczemy sobie po stopach. Ostatnio na weselu u kuzyna mój tata ujął się honorem i stwierdził, że nauczy mnie tańczyć - dobrze że Pan kamerzysta był wyrozumiały i powycinał te fragmenty z filmu. Zatem pewnie i u nas bez kursu sie nie obejdzie: ale dajemy sobie czas do wakacji - po wakacjach zabieramy sie do pracy, tzn. nauki! Odpowiedz Link Zgłoś
lena_lodz Re: Do leny 13.03.06, 09:11 Naprawdę warto ! na pewno nie będzie tak źle, na Naszych spotkaniach jest sama młodzież. Ja się stresowałam ale teraz wiem że nie potrzebnie juz się nie mogę doczekać następnej lekcji Odpowiedz Link Zgłoś
inga34 Re: Do leny 13.03.06, 09:20 czekam i się cieszę, ale znam swoje "poczucie rytmu" hahahha i synchronizację ruchu Odpowiedz Link Zgłoś
emib3 witam w poniedziałek:))) 13.03.06, 09:41 Cześć dziewczynki!Jak tam weekend?U mnie pod znakiem gości - imieniny Mojego Narzeczonego. No i wczoraj nauki przedmałżeńskie - smiesznie było co svidy???))) A nasz kurs tańca to jeszcze ciągle I stopień, ale na drugi też chyba pójdziemy No i przed ślubem na indywidualne lekcje.Koniecznie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
emib3 Lena:))) 13.03.06, 09:45 Cza-cza też nam na początku zupełnie nie szła, ale taraz już lepiej. fajnie się jej nauczyć, bo w sumie wszystkie piosenki latino pod to podchodzą. Spory problem mieliśmy też z rock`n`rollem, tangiem, no i teraz z walcem wiedeńskim.Ale jestem dobrej myśli. Myśleliście o pierwszym tańcu?My chyba klasycznie walc angielski - w miarę nam wychodzi, ładnie wygląda, za mocno się nie zasapiemy ( w odróżnieniu od wiedeńskiego), no i z trenem w ręce to chyba będzie najprostsze. Odpowiedz Link Zgłoś
lena_lodz Re: Lena:))) 13.03.06, 09:55 Ciąle myślimy co tu zatańczyć i przy czym...i teraz poważnie zastanawiamy się nad walcem angielskim bo faktycznie jest bardzo elegancki i nie trudne kroki ale np do walca z Nocy i Dni pasuje walc angielski czy wiedeński ?? Odpowiedz Link Zgłoś
emib3 Re: Lena:))) 13.03.06, 09:58 Z tego co czytałam tutaj na forum, to chyba angielski. My wymyśliliśmy kilka piosenek, ale one nie bardzo pasują do angielskiego. Mamy się jeszcze skonsultować z Panem Jankowskim, na pewno nam podpowie.A wiedeński też fajnie wygląda, tyle, ze tam nie ma żadnych figur i jest potornie męczący, wirujący - więc w głowie się kręci jak po dobrym drinku))) Odpowiedz Link Zgłoś
lena_lodz Re: Lena:))) 13.03.06, 10:01 Jak zdecydujemy sie na walca angielskiego to będziemy sobie pod nosem liczyc kroski.. raz..dwa..trzy...raz...dwa...trzy... Odpowiedz Link Zgłoś
mrowka05052007 Re: Lena:))) 13.03.06, 10:13 Ach... zazdroszczę Wam dziewczyny. Do naszego ślubu jeszcze przeszło rok, ale wiem, że i dla mnie przyjdzie taki czas, że ja tez będę się zastanawiać jaki bedzie ten pierwszy taniec. Odpowiedz Link Zgłoś
lena_lodz Re: Lena:))) 13.03.06, 10:16 Zleci, zobaczysz. Nie obejrzysz się a tu już zostanie do Waszego ślubu 3 miechy, 2 miechy...Nam się wydaje, ze nie dawno były zaręczyny a to już w kwietniu minie roczek no i zostały Nam trzy miesiące i im bliżej To mnie sie wydaje że czas stoi w miejscu że tak wolno teraz wszystko idzie Odpowiedz Link Zgłoś
emib3 Re: Lena:))) 13.03.06, 10:20 Z tym liczeniem to i u nas bardzo prawdopodobne))Ale może nie będzie tak źle. Odpowiedz Link Zgłoś
adriannaaa Re: Lena:))) 13.03.06, 10:36 prosze was, mnie sie wydaje,z e ten czas leci i leci.. i zaraz będzie sierpień,a mynawet nie w polu z przygotowaniami)))) Odpowiedz Link Zgłoś
mrowka05052007 Re: Lena:))) 13.03.06, 10:38 Pewnie tak właśnie będzie - ale kiedy ja bym chciała już ) Odpowiedz Link Zgłoś
a1ma Re: Lena:))) 13.03.06, 13:09 mrowka, my tak baaardzo nie umiemy tańczyć, że zaczynamy kurs już teraz Odpowiedz Link Zgłoś
lena_lodz Re: Lena:))) 14.03.06, 07:41 Chyba masz rację, wczoraj próbowaliśmy zatańczyć przy tej piosence walca angielskiego ale zupełnie coś Nam nie szło. Odpowiedz Link Zgłoś
mrowka05052007 Re: Łódź 13.03.06, 08:32 Cześć! Poranny przegląd prasy zrobiony, za chwilkę - poranna kawa i ... do pracy! Odpowiedz Link Zgłoś
evian77 Re: Łódź 13.03.06, 08:39 No to ja też przyłączam się do klubu ) Pozdrawiam Was dziewczyny słonecznie i zyczę miłego dnia ) Odpowiedz Link Zgłoś
svidy Re: Łódź 13.03.06, 08:53 Witam 13-tego!!! Brrr... Mam nadzieję, że będzie bez wpadek. Wczoraj byliśmy na 2 spotkaniu nauk przedmalzeńskich; przyszlo malżeństwo z poradni planowania rodziny, ale gadka coś im się nie kleila Życze milego dnia!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mrowka05052007 Re: Łódź 13.03.06, 08:57 my odbyliśmy nauki w ramach Wieczorów dla Zakochanych (weekendowe - bo inaczej nie dalibyśmy rady) - było nawet milej niż się spodziewałam 9a bałam się przeokropnie). I gadka o naturalnym planowaniu rodziny tez była O.K. Jeżli ktos ma jeszcze nauki przed sobą - to polecam własnie Wieczory. Odpowiedz Link Zgłoś
lena_lodz Re: Łódź 13.03.06, 09:15 Dziewczynki czy któraś z Was wie co to za piosenka: preludium weselne - krawczyka. Jak to leci ? jak któraś to ma to baaardzo poprosze na maila gazetowego Odpowiedz Link Zgłoś
emib3 Svidy:))) 13.03.06, 09:47 Kiedyś słyszałam, że w Łagiewnikach kurs od razu zalicza Poradnię.Wiesz coś na ten temat?Miło by było)))A Ci Państwo wczoraj byli super!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
svidy Re: Svidy:))) 13.03.06, 10:49 Wczoraj pytalismy tego księżula, czy jest tak, jak mówisz: czy te nauki od razu zaliczają poradnią i powiedzial, że u nich tak, ale to zależy od parafii... Czyli w swoim kościele trzeba się dowiedzieć. Co do wczoraj, to nam się wlączyla blokada percepcyjna. Daru przekazywania informacji to ci Państwo nie mają, chociaż są sympatyczni. Dobrze, że nie byli nachalni! No i super-sprzęt ledwo co zdążyli odpalić Odpowiedz Link Zgłoś
emib3 Re: Svidy:))) 13.03.06, 10:53 No to muszę się pofatygować do naszego kościoła. Oby tak było !!!!Ale jakby co to umówimy się z tą panią o której pisała Lena. Odpowiedz Link Zgłoś
svidy Re: Svidy:))) 13.03.06, 11:18 emib3 ---> widzialaś wczoraj na naukach tego aktora lódzkiego? Nie pamiętam, jak on się nazywa, ale gra zawsze zlych policjantów albo bandziorów? Siedzial na końcu. Kurcze, męczy mnie, jak on sie nazywa!!! Jest też aktorem Teatru Jaracza. Byl kiedys gościem Kuby Wojewódzkiego i mówil, że często chodzi do Peronu w Łodzi, a policjanci gadają z nim jak ze swoim (czad!)WIEM: Mariusz Jakus! Odpowiedz Link Zgłoś
emib3 Re: Svidy:))) 13.03.06, 11:27 Nie widziałam, siedzieliśmy bardziej z przodu, ale muszę się rozejrzeć następnym razem, chyba, ze następnym razem nie przyjdziemy)))Ale z drugiej strony przegapić te wszystkie wykresy, to byłaby strata!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lena_lodz Gdzie kupię buty ? 13.03.06, 10:56 W sobotę ruszyłam na poszukiwanie butów ślubnych, i co ? I nic ! złaziłam pól soboty i nie ma na czym oka zawiescić a po 15 marca jade na przymiarkę sukni i muszę już mieć buty ! W salonie gdzie kupiłam suknię są buty ale 160 zeta za butki na jeden raz!? hmm ? jakoś mi się to nie uśmiech ! może znacie jakies sklepy ? Odpowiedz Link Zgłoś
emib3 Re: Gdzie kupię buty ? 13.03.06, 11:04 Ja na razie robiłam tylko wstępne rozeznanie w butiku ślubnym sławy. Ale tam też nic mnie nie urzekło. A ogólnie to z butami chyba nie jest za dobrze. Jakieś takie koszmarki w większości sklepów.Jak coś fajnego znajdziesz to się koniecznie pochwal. Odpowiedz Link Zgłoś
lena_lodz Re: Gdzie kupię buty ? 13.03.06, 11:07 Może jeszcze tam się przejadę ale skoro mówisz że tam też nie ma nic ciekawego..hmm..a ceny ? Odpowiedz Link Zgłoś
emib3 Re: Gdzie kupię buty ? 13.03.06, 11:10 Ecru też można poźniej wykorzystać. Odpowiedz Link Zgłoś
adriannaaa Re: Gdzie kupię buty ? 13.03.06, 11:04 ponoćpolecaja Ptaka, ew. stronę internetową białe buty... nie wiem jaki masz kolor sujkni, ale ja swoje planuję nosić jeszcze później też - tylko przy kolorze sukni capuccino - buty nadadza się jeszcze później białe już raczej średnio... Odpowiedz Link Zgłoś
lena_lodz Re: Gdzie kupię buty ? 13.03.06, 11:07 chyba w weekend przejadę się do Ptaka, suknię mam białą więc buty wypadałoby kupić białe Odpowiedz Link Zgłoś
adriannaaa Re: Gdzie kupię buty ? 13.03.06, 11:10 zdecydowanie)) ja oszlałam an pukncie butów z brytyjskiego ebaya.. niestety wiekszośc ma klauzulę UK only... bo tutaj nic mi sie nie podoba juznawet myslałam zeby dać zrobic buty u szewca... Odpowiedz Link Zgłoś
lena_lodz Re: Gdzie kupię buty ? 13.03.06, 11:18 jak nie mialam jeszcze w planach kupić butów to widziałam pełno ślicznych butów ale wtedy się nie interesowałam. A jak teraz potrzebuje to nic nie ma ja zawsze mam takie szczęście. W sobotę widziałam fajna kieckę na poprawiny. Wypadałoby juz ją kupić bo jak będę chciała ją później mieć to oczywiście już jej nie będzie...i tak w kółko Odpowiedz Link Zgłoś
senika Re: Gdzie kupię buty ? 13.03.06, 11:15 Witam, moglybycie mi podac nazwy ulic gdzie zanjduja sie sklepy jubilerskie o ktorych wczesniej pisalyscie? nie jestem z łodzi, ślub i wesele tez mam w innym miescie, ale obecnie wlasnie tu mieszkam, mimo to kompletnie sie nie orientuje gdzie tu czego szukac z gory dziekuje za pomoc! pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
adriannaaa Re: Gdzie kupię buty ? 13.03.06, 11:21 senika, witaj w klubie - aj też z poz ałodzi, ale teaz tu mieszkam. docelowo)))) my patrzylismy głowne na piotrkowskiej - A&A, kruk i apart sa w galerii. lena ja mam takeigo stracha z moją suknią.. a narazie jestem bez kasy.. zreszta ciągle się boję, z enei zdażymy, nie beidzemy mieli kasy itd. za wszystko chcemy zpałacić sami... Odpowiedz Link Zgłoś
lena_lodz Re: Gdzie kupię buty ? 13.03.06, 11:26 Najważniejsze to spokój...nerwy i stres to najgorszy doradca !! O rany co ja wygaduje...sama panikuje że się nie wyrobimy !! nie mamy jeszcze obrączek, nawet nie rozglądaliśmy się za garniturem na mojego Pluszaka... Odpowiedz Link Zgłoś
lena_lodz Re: Gdzie kupię buty ? 13.03.06, 11:32 pewnie czarny, klasyczny. Tylko nie wiemy jaki kolor musznika. A Wy jakoś dobieracie może musznik żeby ładnie kolorystycznie komponował się np z kolorem wiązanki ? albo sukni ? Odpowiedz Link Zgłoś
emib3 Re: Gdzie kupię buty ? 13.03.06, 11:55 Koszula do koloru sukni, a krawat do wiązanki. Chyba, że Mój Narzeczony zdecyduje się na smoking wtedy mucha czarna, tylko nie wiem jak z koszulą, czy do smokingu może być złamana, a nie śnieżna biel?Bo jeśli ja mam suknię w takim kolorze, a on założy śnieżnobiała koszulę, to będę wyglądać jak brudna. Odpowiedz Link Zgłoś
lena_lodz Re: Gdzie kupię buty ? 13.03.06, 12:00 do smokingu to raczej biała koszula ale zawsze mogę się mylić. Moja bratowa miała sukne ecru i mój brat miał koszulę w takim samym odcieniu a garnitur miał koloru ciemny brąz prawie czarny. Mam nadzieje że nie namieszałam z tymi kolorami ale wszystko ładnie się komponowało Odpowiedz Link Zgłoś
mrowka05052007 Re: Gdzie kupię buty ? 13.03.06, 12:04 my chyba pozostaniemy przy garniturze (raczej takim tradycyjnym - kolor uzależniony od sukni) - później będzie więcej okazji żeby go wykorzystać Odpowiedz Link Zgłoś
adriannaaa Re: Gdzie kupię buty ? 13.03.06, 12:14 no własnie,a co jesli ja mam suknie cappuccino, a moj facet uparł sie na czarny garnitur? tez jestem zdania, ze do czarnege garnituru białą koszula, złamane własnie lepiej do czegos innegoniż czerń, np stalowego... - to zw zimenj tonacji, lyb brążów - w ciepłej. ostatnio poradziąłm dziewczynie, ktora miałam popielate wstawki w sunki, by zamówiła wiązankę i dodatki dla narzeczonego w kolorze fukcji, była zachwycona, mimo, ze wczesniej planowała purpurowe Odpowiedz Link Zgłoś
emib3 Re: Gdzie kupię buty ? 13.03.06, 12:18 Ja mam suknię w naturalnej bieli czyli takie b.jasne ecru, więc koszula moim zdaniem nie może być biała. I pewnie też zdecydujemy się na garnitur, a nie smoking, bo potem będzie go mozna wykorzystać. A widziałyście wczoraj Huberta w tańcu z gwiazdami?Czy to był garitur czy po prostu smoking z krawatem? Odpowiedz Link Zgłoś
senika Re: Gdzie kupię buty ? 13.03.06, 11:28 adriannaaa dziekuje za informacje w kruku w galeriii bylam, ale obsluga mnie skutecznie zniechecila,w aparcie z koleji dowiedzielismy sie ze model ktory nam sie podoba nie moze byc zrobiony na zamowienie z bialego zlota, bo w katalogu jest z zoltego i juz a w tym A&A jeszcze nie bylam, musze sie wybrac... Nie wiesz moze czy jest tam spory wybor obraczek z bialego zlota?Bo tylko takie mnie intresuja. Ja tutaj szukam tylko takich malych rzaczy jak wlasnie np obraczki suknie zamawiam juz w rodzinnym miescieaha a nie wiesz moze czy jezeli slub bedzie w innym miescie to czy moglibysmy w lodzi "zrobic" poradnie? jak tak to gdzie sie mozna w tym celu udac? Odpowiedz Link Zgłoś
adriannaaa Re: Gdzie kupię buty ? 13.03.06, 11:32 szczerze jeszcze nie oglądaliśmy, my narazie patrzyliśmy w necie za obrączkami, wiem,z e aw A&A jest fajny wybór rzeczy - tam moj narzezcony kupował mi pierścionek- taki jak sobie wymarzyłam, wszedzie dostępny tylko z cyrkonia, tam był z brylantem.. wiec mozę?? sądzę, zę ejst tka amozłiwość, wiem,ze moi znoajomi kazde z nich robiło poradnię w innym mieście, i było wszystko ok. wic sadzę,z e w waszym przypadku jest mozliwe zrobienite tego tutaj. Odpowiedz Link Zgłoś
senika Re: Gdzie kupię buty ? 13.03.06, 11:39 A nie wiesz gdzie tutaj są poradnie?u mnie w miescie sa przy kosciolach, a tu? jesli tez, to przy ktorych? wiem ze przy katedrze jest cos takkiego? a gdzies indziej? w tym miescie jestem kompletnie zielona aha a tak w ogole to kiedy bierzecie slub? my 16 wrzesien 2006 Odpowiedz Link Zgłoś
adriannaaa Re: Gdzie kupię buty ? 13.03.06, 11:46 senika - tutaj chyab też - dziewczyny polecaja poradnię w łagiewnikach - my bierzemy ślub cywilny więc poradnia nas omija Odpowiedz Link Zgłoś
adriannaaa Re: Gdzie kupię buty ? 13.03.06, 11:47 a śłub 12.08 - przynajmniej tak palnujemy))) Odpowiedz Link Zgłoś
raszefka Re: Gdzie kupię buty ? 13.03.06, 11:37 Szukałas tylko w salonach ślubnych, czy równiez zwykłych obuwniczych? Swoje kupowałam wprawdzie prawie rok temu, ale jeśli moge dorazić to spory wybór był w którymś Metrze na Piotrkowskiej(tzn nie pamiętam dokładnie w którym miejscu, ale to nie był ten sklep na rogu Piotrkowskiej i Zielonej). Zapłaciłam 170 za skórkowe buciki ecru od Ryłki. Oczywiście nie jednorazówki Odpowiedz Link Zgłoś
mrowka05052007 Re: Gdzie kupię buty ? 13.03.06, 11:38 Przeglądając gazetki ślubne natknęłam się na buty z firmy Growikar: www.growikar.pl Na stronie można znaleźć kilka ciekawych wzorów (chociaz to o czywiście zależy od tego co kto lubi) - mi osobiście spodobały się dwa modele: 177/2 oraz 177/7. napisałam do nich i przysłali mi listę sklepów w Łodzi z którymi współpracują - może tam będzie cos ciekawego: Salon Mody Ślubnej ROMANTIKA Łódz Al. Piłsudskiego 35 Salon Sukien Ślubnych SŁAWA Łódz Al. Piłsudskiego 39 Spółka Cywilna PEWEXIM Łódz ul. Jaracza 6 LORIS Salon Sukien Ślubnych Łódz ul. Jaracza 15 Salon sukien Ślibnych B. Dresler Łódz ul. Więckowskiego 3 Salon sukien Ślubnych MADELEINE Łódz ul. Zachodnia 25 RES CHRISTIANA s.c. Łódz ul. Zakrzewska 2 DORA Dorota Pawlonka Łódz ul. Piotrkowska 36/38 Prac. Suk. Ślubnych M. Wożniak Łódz ul Piotrkowska 80 Odpowiedz Link Zgłoś
lena_lodz Re: Gdzie kupię buty ? 13.03.06, 11:48 ojej bardzo dziękuję, byłam na tej stronce i niektóre modele są sympatyczne, skrome i z klasą Odpowiedz Link Zgłoś
lena_lodz Re: Łódź 13.03.06, 12:55 uuuu widzę że dziewczynki poszły na lunch albo tak ciężko pracują ja niestety o drugie ale zawsze znajdę chwilkę żeby zajrzeć do Was Odpowiedz Link Zgłoś
emib3 Re: Łódź 13.03.06, 12:59 A ja teraz jestem wolna, wczesniej miałam klientów. A Wy wszystkie zniknęłyście.Szukam właśnie jakichś fajnych stron z męskimi ciuszkami, żeby mojemu Narzeczonamu jakies obrazki pokazać - moje opisy sa dla niego mało obrazoweA butyz Growikaru sympatyczne. Ja chcę jeszcze popatrzeć w Ryłko, ale chyb anie mają ślubnych na stronie. Odpowiedz Link Zgłoś
adriannaaa Re: Łódź 13.03.06, 13:13 heh.. no włąsnie ja neimogę tam niczego dla siebei znaleźć.. ja wogole jestem cieżka, bo uwielbiam buty i najczęściej je kupuję na allegro... i niczego dla siebeijeszcze w sklepachnei znalazłam.. ostatnio przez szybe w cymbeline poznanskim podziwiałam fajne sandałki a co do meskich - to ostatnio an forum był takei watek, polecali garnitury polskiej firmy.. zaraz znajdę... całkeim ciekawe propozycje Odpowiedz Link Zgłoś
adriannaaa Re: Łódź 13.03.06, 13:16 www.moda.com.pl/wedding/~strony/garnitury.phtml?strona=w_dobrym_tonie.i www.pawo.pl/kolekcje/slubna/index.html# tu masz dwa linki mnie sie kolekcja pawo podoba Odpowiedz Link Zgłoś
emib3 Re: Łódź 13.03.06, 13:56 Bardzo ładne. Ale wolelibyśmy coś bez kamizelki. A tego jest niewiele. Mam nadzieję, że w salonach coś fajnego doradzą. Moz w Bytomiu w Tulipanie - wiem, że tam szyją na miarę,a w przyp. Mojego Narzeczonego standardiwe rozmiary nie wchodzą w grę. Odpowiedz Link Zgłoś
adriannaaa Re: Łódź 13.03.06, 13:59 allegro.pl/item91228559_licona_slubny_piekny_garnitur_3_czesciowy_.html moj Ł. znalazł coś takiego - wg mnie super. tylko ta cena..... on teżneistety jest "niewymiarowy" więc... Odpowiedz Link Zgłoś
lena_lodz Re: Łódź 13.03.06, 14:00 Kuziki w tym garniaku podobne są do guzików w sutannie Odpowiedz Link Zgłoś
emib3 Re: Łódź 13.03.06, 14:02 Oj nie. Taki garnitur zupełnie mi nie leży. Kojarzy mi się ze Stevenem Segalem)) Odpowiedz Link Zgłoś
lena_lodz Re: Łódź 13.03.06, 14:03 www.allegro.pl/item91924665_garnitur_meski_slubny_kolor_czarny.html może taki ? dla mnie bomba ! Odpowiedz Link Zgłoś
adriannaaa Re: Łódź 13.03.06, 14:05 ee jak dla meni to taki bardzo.. kalsyczny mnei się w tamtym głownei materiał podobał, pozatym moj facet jest wybredny, do tego jest palstykiem i indywidualistą)) i stwierdziłz, e jemu sie taki zwykły nei podoba)) więc.. ja mam cieżka drogę przed soba) Odpowiedz Link Zgłoś
emib3 Re: Łódź 13.03.06, 14:08 Nie no jasne, ważne, zeby jemu i Tobie się podobał. Mój na pewno by w takim nie wystąpił, bo na temat stójek ma niecenzuralne zdanie. Poza tym do jego sylwetki zdecydowanie taki nie pasuje. Odpowiedz Link Zgłoś
lena_lodz Re: Łódź 13.03.06, 14:09 Dokładnie najważniejsze żeby jemu się podobał i żeby dobrze się w nim czuł... Odpowiedz Link Zgłoś
adriannaaa Re: Łódź 13.03.06, 14:12 wiem, jeszcze nie wiem jak stójki na nim leża, ale jestesmy przed chodzeniem po salonach... będziemy chodzić, zaczniemy przmierzać, i wtedy wybierzemy. mnei siępodobaja takei surdutowe troch garnitury z klasycznym zapieciem, no imacie raję - nieco jak steven segal)) Odpowiedz Link Zgłoś
mrowka05052007 Re: Łódź 13.03.06, 14:01 własnie, własnie - trochę się zapracowałam. Ale teraz zasłużona chwila na oddech i druga kawę Odpowiedz Link Zgłoś
lena_lodz pośmiejmy się :):) 13.03.06, 13:59 Sposoby na ptasią grypę: 1. Nie bawić się ptaszkiem. 2. Nie chodzić spać z kurami. 3. Nie siadać na jajach. 4. Nie rzucać pawiem. 5. Nie wycinać orła w progu. 6. Uważać na wylatujące gile. 7. Nie pić na sępa Odpowiedz Link Zgłoś
emib3 Re: pośmiejmy się :):) 13.03.06, 14:11 Dzieki lena, moi panowie w pracy się uśmiali)) Odpowiedz Link Zgłoś
lena_lodz Re: Łódź 13.03.06, 15:17 Po ciężkim dniu w pracy czas na relaks www.moheroweberety.net/go/pl Odpowiedz Link Zgłoś
mrowka05052007 Re: Łódź 13.03.06, 15:57 No cóż dziewczyny - zbliża się 16:00 - czas do domku się zbierać. A własciwie to na spotkanie z druga połową Pozdrawiam wszystkie - do jutra! Odpowiedz Link Zgłoś
lena_lodz Re: Łódź 13.03.06, 18:55 jadę sobie dzisiaj do domciu "8-ką" i własnym oczomy nie wierze. W Łodzi maja się odbyć targi ślubne ! Hura!! w końcu może znajde jakiwś fajne wzory wiązanek i fryzur 25-26 marca, Kaskada, ul. Narutowicza 7/9 Obowązkowo musimy tam być !! Odpowiedz Link Zgłoś
lena_lodz Dzień Dobry ! 14.03.06, 07:39 Czyżbym tylko ja tak wcześnie zaczynała prace ?? pewnie niedługo się zjawicie "Każdy ranek daje szansę na to, by wieczorem móc powiedzieć: to był szczęśliwy dzień" Odpowiedz Link Zgłoś
mrowka05052007 Re: Dzień Dobry ! 14.03.06, 08:21 Cześc! - Witam wszystkie! Kolejny dzień w pracy - ale fajnie, że chociaż możemy pogadać (u mnie ostatnio panuje atmosfera nieco grobowa - jutro zebranie z szefem i nie bardzo wiemy czego sie spodziewać) Jeżeli chodzi o Targi Ślubne - dzięki za info! Ostatnie miały byc w hali Społem (chyba pod koniec lutego) - niestety kiedy się tam zjawiliśmy okazało się, że zostały odwołane, więc mam nadzieję, że tym razem sie uda. Odpowiedz Link Zgłoś
svidy Re: Łódź 14.03.06, 08:36 Witam wszystkie Dziewczynki!!! Lena ---> dzięki za info o targach, tego mi wlaśnie w Łodzi brakowalo. Zaparzylam pyszną kawusię - jeśli ktoś ma ochotę, to zapraszam! Odpowiedz Link Zgłoś
lena_lodz Re: Łódź 14.03.06, 08:43 Ta kawusia z mleczkiem ?? to chętnie się napije Odpowiedz Link Zgłoś
svidy Re: Łódź 14.03.06, 08:54 Z mleczkiem lub jaką sobie kto życzy! Lenko ---> musialam wykasować Twój nr GG, bo mialam wizytację szefowej wtedy, kiedy sobie gadalyśmy. A dzisiaj rano, ktoś mi przeslal "cześć", jako nieznajomy, więc stalam się niewidoczna, żeby glowy nie zawracal. Mam cichą nadzieję, że to nie bylaś TY, a jeśli tak , to SORRKI! Daj znać na forum! Odpowiedz Link Zgłoś
lena_lodz Re: Łódź 14.03.06, 09:01 Tak to byłam ja to ja przepraszam że przeszkadzam Ci w pracy. Byłam ciekawa czy dodzwoniłas się do tej poradni Odpowiedz Link Zgłoś
emib3 Witajcie:))) 14.03.06, 09:49 Jestem.Ja też słyszałam o targach. Mam nadzieję, że będą lepsze niż te zeszłoroczne w hotelu Centrum. Odpowiedz Link Zgłoś
adriannaaa Re: Witajcie:))) 14.03.06, 10:03 witam i ja o targach już wiedziałam, tylko nei było pewne, czy na 100% się odbędą - też wracajac do domu widziąłam plakat - chuba rózowy z parą mlodą;0 iestety jestem za próżna by nosic okulary też sie chyab wybierzemy) btw kaskada nadal istnieje jako kaskada?? Odpowiedz Link Zgłoś
mrowka05052007 Re: Witajcie:))) 14.03.06, 10:05 Nie byłam w ubiegłym roku - ale tym razem sobie nie odmówię. Odpowiedz Link Zgłoś
adriannaaa trzymajcie kciuki błagam!!! 14.03.06, 10:15 Dziewczyny, musze sięochwilić - choć to takei "przed zachodem słońca" własnie odezwąła się od mnei dziewczyna, która ma na sprzedarz moja wymarzona suknię!!!! trzymajcie błagam kciuki, żeby ogłoszenie było nadal aktualne i rozmiar w miarę ok)) Odpowiedz Link Zgłoś
mrowka05052007 Re: trzymajcie kciuki błagam!!! 14.03.06, 10:16 TRZYMAMY! Masz jakieś zdjęcia? Pokarz - wszyscy się chwala to dlaczego nie my Odpowiedz Link Zgłoś
adriannaaa Re: trzymajcie kciuki błagam!!! 14.03.06, 10:20 dianasalon.com/model_333.html pewnie, zę mam.. dałam ogłoszenia na wszystkich chyba portalach ślubnych i dopiero jedna dziewczyna się odezwała... normlanie w furodrze kosztuje 2100(1780 suknia + 3802tren) - no i dla mnie to troche dużo, zwłaszcza, zę za wszystko płacimy sami... już nawet bylam skłonna zrezygnowac z trenu.. choć jest przepiękny.. ale teraz jest iskierka.. Odpowiedz Link Zgłoś
mrowka05052007 Re: trzymajcie kciuki błagam!!! 14.03.06, 10:41 WOW - jestem pod wrażeniem! Szkoda tylko ,że u mnie trochę w bioderkach za dużo - bo może tez bym się skusiła. Natomiast mnie urzekła: www.weddingchannel.pl/?p=MjtwbDs2OzA7NDY2 (środkowa w trzecim rzędzie od góry) - niestety nie ma salonu Lilea w Łodzi - najbliższy w Warszawie dlatego szukam dalej - może coś znajdę (może własnie na Targach) Odpowiedz Link Zgłoś
lena_lodz Re: trzymajcie kciuki błagam!!! 14.03.06, 10:44 a to moja suknia nie była zamówiona w firmowym salonie ale jest szyta na ten wzór www.demetrios.pl/product_info.php?products_id=21 Odpowiedz Link Zgłoś
mrowka05052007 Re: trzymajcie kciuki błagam!!! 14.03.06, 10:46 Też śliczna! Na pewno bedziecie wyglądać pięknie! I dodam nieskromnie, że ja też (przynajmniej dla Niego)! Odpowiedz Link Zgłoś
lena_lodz Re: trzymajcie kciuki błagam!!! 14.03.06, 10:51 przeciez o to nam chodzi...żeby oczaroważ swych przyszłych mężów Odpowiedz Link Zgłoś
mrowka05052007 Re: trzymajcie kciuki błagam!!! 14.03.06, 10:55 a czy My przypadkiem juz i nie oczarowałyśmy? Odpowiedz Link Zgłoś
adriannaaa Re: trzymajcie kciuki błagam!!! 14.03.06, 10:58 bardzo ładne z linea urzekął mnei z tej strony ta pierwsza sliczne hafty.. Odpowiedz Link Zgłoś
lena_lodz chwalę się :) 14.03.06, 11:14 Dziwczyny musiałam na forum pochwalić się swoją suknią wszystkie pokazuja swoje wzory więc czemu nie ja ?! Odpowiedz Link Zgłoś
mrowka05052007 Re: chwalę się :) 14.03.06, 11:29 I dobrze! Nie widze nic w tym złego! Ale proszę - jak na razie wszystkim sie podoba (nawet od Bachy pozytywny post)! Czyli - bardzo udany wybór! Odpowiedz Link Zgłoś
mrowka05052007 Propozycja 14.03.06, 11:32 mam pewna propozycję nasz wątek "nieco" się rozwinął i za każdym razem kiedy próbuję go właczyć trwa to coraz dłużej. Może umówimy się, że rano, która z nas pierwsza wejdzie na forum to założy nowy wątek z tematem, np. Łódź+aktualna data Co Wy na to? Odpowiedz Link Zgłoś
mrowka05052007 Re: Propozycja 14.03.06, 12:15 no to się cieszę - zaczynamy od jutra Odpowiedz Link Zgłoś
adriannaaa south beach 14.03.06, 12:13 dziewczyny, czy któraś z was była/ jest na tej diecie? i mogłaby sipodzielić doświadczeniami? ew. pożyczyć ksiaże? bo nie sądzę by ktoś ją miał zeskanowaną))) tak się zabieram do plaż południowych, ae ciągle się waham.. Odpowiedz Link Zgłoś
mrowka05052007 Re: south beach 14.03.06, 12:16 ja niestety nie! Chociaż faktycznie - przydałoby się zrzucić z 5 kg, ale jakoś nie mam cierpliwości do żadnych diet. Za bardzo lubię jeść różne pyszności. Odpowiedz Link Zgłoś
emib3 Re: south beach 14.03.06, 12:18 ja wytrwałam kilka dni)))Dłużej nie dałam rady. Mam słabiutką wolę((Ale jakoś pogodziłam sie ze swoim wyglądem, martwię się tylko o kręgosłup Mojego Narzeczonego jak mnie dźwignie przez ten próg)) Odpowiedz Link Zgłoś
lena_lodz Re: south beach 14.03.06, 12:25 dziewczyny kochanego ciała nigdy za wiele szkoda czasu i życia na katowanie się jakimiś dietami... Odpowiedz Link Zgłoś
adriannaaa Re: south beach 14.03.06, 12:29 heh, chciałabym miec takei podejście jak wy)))))) niestety jestem niewolncą "odpowiedniego" rozmiaru) ze spokojem wytrzymam an diecie, ale.. anjbardziej boję się tegoco jest po. a czasami mam ochote na smażone ziemniaczki czy pyszna bułeczke prosto z piekarni a tam wyklucza się takie przyjemności;0 nawet po.. bo to "styl życia" Odpowiedz Link Zgłoś
emib3 Re: south beach 14.03.06, 12:34 Ja za bardzo lubię jeść. Sprawia mi to niekłamaną przyjemność. Mojemu Narzeczonemu z reszta też))No i take dwa Misiaczki z nas)) Odpowiedz Link Zgłoś
adriannaaa Re: south beach 14.03.06, 12:49 emin3 ale my tez bardzo lubimy jesc i eksperymentowac w kuchni, ale moje kochaniejest na prawde szczuplutki, i ja żeby nei wyglądac n wielką babe przy nim, musze dbać o cholerną linie)) Odpowiedz Link Zgłoś
emib3 Re: south beach 14.03.06, 13:00 Ja na szczęście nie mam problemu bycia wielką babą przy Moim Kochaniu))))) 202cm/140kg ))) Odpowiedz Link Zgłoś
svidy Re: south beach 14.03.06, 13:19 emib3 ---> to w takim razie, cyba Was kojarzę z nauk Odpowiedz Link Zgłoś
emib3 Re: south beach 14.03.06, 13:20 No nas trudno nie skojarzyć)))))Gdzie z Moim Miśkiem nie pójdę wsyzscy nas pamiętają))) Odpowiedz Link Zgłoś
mrowka05052007 Re: south beach 14.03.06, 13:02 Ach - łatwo się mówi. Ale powiedziałm sobie, że dopóki mogą patrzeć na siebie w lustrze - to nie jest źle. A ile razy juz aerobic zaczynałam - szkoda nawet liczyć. pochodziałam troche i odpuszczałam. No ale tym razem - MOTYWACJA jest ogromna! Odpowiedz Link Zgłoś
emib3 Re: south beach 14.03.06, 13:05 A ja chodzę na aerobik i na basen. A teraz jeszcze na kurs tańca. Dzięki temu lepiej się czuję. Ciało troszkę w lepszej formie, ale waga stoi. Nie martwi mnie to za bardzo, choć czasem zdarza mi się kryzysik, jak popatrzę na zgrabne kobitki))(tzn.chude) Odpowiedz Link Zgłoś
adriannaaa Re: south beach 14.03.06, 13:07 ale waag moze nie drgnąć mieśnie ważą wiecej niż tłuszcz Ja tez się zawsze dołuję jak wchozdę na wagę ale 4 miesiace fitnesu zrobiły woje - i ciałko już znazceni elepiej wygląda.. Odpowiedz Link Zgłoś
mrowka05052007 Re: south beach 14.03.06, 13:10 Dziewczyny a gdzie chodzicie na aerobic? Ja próbowałam w Lagunie i w Sporterze. Odpowiedz Link Zgłoś
emib3 Re: south beach 14.03.06, 13:20 A ja cdzę do Rytmu na Retkini i bardzo sobie chwalę))Kiedyś chodziłam do Gracji. Odpowiedz Link Zgłoś
adriannaaa Re: south beach 14.03.06, 13:24 ja do RYTMU na Zgierskiej)))) naprawdę swietny klub, gorąco polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
mrowka05052007 Re: south beach 14.03.06, 13:31 Na Retkinię mam trochę daleko, ale na Zgierska to już nie. To jest tam w ABC? A maja jakąs stronkę internetową? Odpowiedz Link Zgłoś
adriannaaa Re: south beach 14.03.06, 13:37 tak w ABC)) www.rytm.pl/harmonzgierska.htm - tu jest już harmonogram zajec na zgierskiej - kazdy oddział ma własny harmonogram i własny cennik - wiec musisz zerknąć - ja za zajęcia 2 x w tygodniu płacę 75 zeta. Odpowiedz Link Zgłoś
mrowka05052007 Re: south beach 14.03.06, 13:42 Dzięki - mi to pewnie by się jakiś ABS-ik przydał. Może się skuszę - kto wie Odpowiedz Link Zgłoś
svidy Re: south beach 14.03.06, 13:52 tak, chodzilam do Marty na step, ale przepiszę się na coś, co pomoże szybciej zgubić "nadbagaż". mrowka ---> Ty z Retkini czy tylko do Rytmu przyjeżdżasz? Odpowiedz Link Zgłoś
mrowka05052007 Re: south beach 14.03.06, 14:02 Dziewczyny a jak Wam się mieszka na Retkini? Własnie szukamy swojego pierwszego M. Odpowiedz Link Zgłoś
emib3 Re: south beach 14.03.06, 14:04 Dobrze. Ja wcześniej mieszkałam na Bałutach.A teraz tak spokojnie....cichutko... Odpowiedz Link Zgłoś
inga34 Lena? 14.03.06, 14:09 Mam pytanko/a W jakich butach byłś na tym kursie tańca?? I czy to będzie tragedia jak sama pójdę?? Grypa mi faceta rozłożyła Odpowiedz Link Zgłoś
lena_lodz Re: Lena? 14.03.06, 14:15 Założyłam buty na wysokim obcasie żeby poczuć jak będzie mi się tańczyć np walca czy będzie wygodnie i takie tam ale dużo dziewczyn było w butkach sportowych. Jesli pójdziesz sama to pewnie znajdzie się jakiś samotny tancerz i sie dobierzecie w parę. Osobiście uważam że lepiej iść z własnym partnerem, w końcu to Wy macie razem tańczyć na weselisku i musicie wspólnie się nauczyć. Ale czytałam na tym forum że ktoś się zapisał na kurs i się rozchorował, wtedy mogli zaliczyc lekcje w późniejszym terminie w innych grupach. Najlepiej się dowiedz czy tak można i idz razem ze swoja półówką na kurs. Odpowiedz Link Zgłoś
inga34 Re: Lena? 14.03.06, 14:20 Dzięki lena, zaraz tam dzwonię Czyli ewentualnie moglibyśmy zacząć chodzić od przyszłego tygodnia, a 1 zajęcia zrobić z następną grupa?? Byłoby super Odpowiedz Link Zgłoś
lena_lodz Re: Lena? 14.03.06, 14:35 koniecznie zadzwon i sie dowiedz. Ale tak byłoby najlepiej zajęcia uzupełnic z inna grupą. A zapłaciliście już za kurs ? bo jeśli tak to wydaje mi się że nie powinno byc problemu Odpowiedz Link Zgłoś
inga34 Re: Lena? 14.03.06, 14:45 Za tydzięń mamy przyjść dwa razy tzn powtórzymy 2 razy 2. lekcję, ale lepsze to niż nic Odpowiedz Link Zgłoś
lena_lodz Re: Lena? 14.03.06, 14:48 najważniejsze żebyście byli razem, dobrze że poszli Wam na rękę i nie robią problemów Odpowiedz Link Zgłoś
svidy Re: south beach 14.03.06, 14:13 Za chlopem poszlam 2 lata temu, ale serce zostalo na Balutach! Odpowiedz Link Zgłoś
emib3 Re: south beach 14.03.06, 14:15 A ja pół rok temu zmieniłam adresTez z Bałut. Odpowiedz Link Zgłoś
adriannaaa Re: south beach 14.03.06, 14:17 heh, ja zmieniąłam najpierw z Poznania na Łódź śródmieście, a teraz od prawie roku mieszkamy na Bałutach) Odpowiedz Link Zgłoś
mrowka05052007 Re: south beach 14.03.06, 14:19 Adriannaaa - my to chyba gdzies niedaleko siebie mieszkamy. Ja dwa przystanki od Bałuckiego w strone Teofilowa Odpowiedz Link Zgłoś
inga34 Re: south beach 14.03.06, 14:21 A z Widzewa nikogo nie ma?? Tu mieszkamy i tu bym chcielibyśmy kupić mieszkanie, ale jak sie okazuje łatwe to nie jest Odpowiedz Link Zgłoś
mrowka05052007 Re: south beach 14.03.06, 14:24 dokładnie - wiem coś o tym. Szukamy juz od dłuższego czasu i ... nic. A ceny wciąż idą w górę. Odpowiedz Link Zgłoś
adriannaaa Re: south beach 14.03.06, 14:27 mrówka no to niedaleko bo ja mieszkam 2 przystanki od bałuckiego w stronę inflanckiej na teofilów będe jeżdzic do pracy teraz Odpowiedz Link Zgłoś
adriannaaa Re: south beach 14.03.06, 13:54 Body Step środa i sobota mowicie że na tym sąłbo się tarci centymetry?? Odpowiedz Link Zgłoś
emib3 Re: south beach 14.03.06, 13:57 Adrianaaa, też chodziłam do Gosi na Step. Fajne zajęcia. Dobrze się tam bawiłam i chyba znów na to wrócę od kwietnia. ABS trochę nudny, choć skuteczny - rzeźbi i ujędrnia. Odpowiedz Link Zgłoś
mrowka05052007 Re: south beach 14.03.06, 14:01 Własnie o to mi chodzi - żeby wyrzeźbić ) Chyba spróbuję od kwietnia na nowo Odpowiedz Link Zgłoś
emib3 Re: Łódź 14.03.06, 13:26 Może pracuje?Ja mam dziś na szczęście luźny dzień. Odpowiedz Link Zgłoś
lena_lodz Re: Łódź 14.03.06, 13:37 jestem jestem miło że się martwicie o mnie rozmawiałam z klientem przez tel 30 min !! obłęd Odpowiedz Link Zgłoś
mrowka05052007 Re: Łódź 14.03.06, 13:39 Mi też się tacy czasami trafiają - szkoda gadać Odpowiedz Link Zgłoś
adriannaaa Re: Łódź 14.03.06, 14:43 mi się trafiaja tacy, którzy potrafią siedziec u mei przez godzine)) Odpowiedz Link Zgłoś
emib3 Re: Łódź 14.03.06, 14:51 Niestety nie. Jakieś pokręcone typki w futrzanych czapach)))) Odpowiedz Link Zgłoś
adriannaaa Re: Łódź 14.03.06, 14:54 dokłądnie!! albo panowie którzy myslą, ze jestes tu tylko po to by sie do nich ładnie uśmiechać i orbicc o ci karzą, a do tego mogą wywalic na tobie swoje frustracje... ehhh choc nie moge narzekac - w mojej branży wiekszość jest sympatyczncyhc dla mnie Odpowiedz Link Zgłoś
lena_lodz Re: Łódź 14.03.06, 14:56 u mnie przystojni są koledzy w pracy jestem sama a ich 5-ciu , aha i jeszcze fajny kurier ze Stolicy przyjeżdza Odpowiedz Link Zgłoś
adriannaaa Re: Łódź 14.03.06, 14:58 ehheeheh) to tak jak ja))) do tego srednia wieku w pracy 28 lat Odpowiedz Link Zgłoś
lena_lodz Re: Łódź 14.03.06, 14:59 i jak Ty wytrzymujesz w takim towarzystwie ?? czasami cisnienie może podskoczyć hihi Odpowiedz Link Zgłoś
mrowka05052007 Re: Łódź 14.03.06, 14:58 a ja teraz pracuje w 100% damskim towarzystwie - a szkoda. Z facetami jakos łatwiej było się w pracy dogadać. Jacyś konkretni bardziej byli. Odpowiedz Link Zgłoś
lena_lodz Re: Łódź 14.03.06, 15:00 fakt, mnie osobiscie lepiej pracuje sie w męskim towarzystwie lepiej się z nimi można dogadać i pośmiac Odpowiedz Link Zgłoś
lena_lodz koniec pracy :) 14.03.06, 15:26 Czas do domu tylko ta pogoda cos niebardzo ten ktoś kto steruje na górze pogodą troche juz przesadza... Odpowiedz Link Zgłoś
emib3 Re: koniec pracy :) 14.03.06, 15:27 Fakt, zima nas w tym roku chyba ni chce opuścić. Miłego wieczorku Lena. ja jeszcze dwie godzinki, a potem do babci zaprosić na wesele i ślub. Odpowiedz Link Zgłoś
mrowka05052007 Re: koniec pracy :) 14.03.06, 15:41 Cześć Lena! Do jutra! A pogoda - faktycznie przydałoby się juz trochę wiosny. Odpowiedz Link Zgłoś
svidy Re: koniec pracy :) 14.03.06, 15:51 Pa, pa dziewczynki! Ja też spadam do domciu; może spotkam wiosnę po drodze, to ją porwę!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mrowka05052007 Re: koniec pracy :) 14.03.06, 16:03 To ja tez obioeram kurs na domek! pa pa! Odpowiedz Link Zgłoś