10.03.06, 15:01
Widzę Kochane, ze coraz więcej Łodzianek na forum - może się zbierzemy i takie
malutkie podforum łódzkie utworzymy, żebyśmy mogły się lokalnymi info
wymieniać. Co Wy na to?
Obserwuj wątek
    • lena_lodz Re: Łódź 10.03.06, 15:02
      jestem ZA !!
      • emib3 Re: Łódź 10.03.06, 15:03
        No to super. Tak mnie jakoś zainspirował Twój post o Pani z Poradnismile)))
        • lena_lodz Re: Łódź 10.03.06, 15:09
          jedna drugiej może się poradzić, czegoś nowego dowiedzieć, zasugerować innych
          łodzianek przyszłych małzonek.
          • emib3 Re: Łódź 10.03.06, 15:11
            No właśnie lena. jak to z tą poradnią?Słyszałaś, żeby komuś ją darowano, bo
            obiło mi się o uszy, ze to zależy od parafii. I jeszcze jedno:jeśli mamy ślub w
            sierpniu to myślisz, że już powinniśmy ruszyć do poradni, bo dziewczyny straszą,
            że tak ciężko z terminami. W Łodzi też?
            • lena_lodz Re: Łódź 10.03.06, 15:22
              Spokojnie możecie się zapisac. My mamy slub w lipcu a w styczniu poradnie
              mieliśmy juz za sobą. To są spotkania indywidualnie nie w grupach. Zadzwoń i
              się już umów, czekaliśmy około miesiąca. Wydaje mi się że poradnię musicie
              zaliczyć, mój brat brał ślub poza Łodzią więc sama widzisz.
    • adriannaaa Re: Łódź 10.03.06, 15:03
      ja teżsmile choć przeciez jest tyopowo łódzie forum weselne osobnosmile)
      • emib3 Re: Łódź 10.03.06, 15:04
        Adrianaaa masz na myśli to niegazetowe forum?Lubię je poczytać, ale jakoś
        pisanie tam ciężko mi przychodzisad(
        • adriannaaa Re: Łódź 10.03.06, 15:11
          no własnie tosmile fakt dość "zamknięte" to forumsmile)) choć dużo informacji i porad.
          • emib3 Re: Łódź 10.03.06, 15:26
            Zdecydowanie lepiej czuję sie tutaj na gaecie. Ale np. dzięki tamtemu forum
            wybraliśmy z Narzeczonym kościół wŁagiewnikach na nauki przedmałżeńskie.
            • svidy Re: Łódź 10.03.06, 15:52
              emib 3 ---> chodzicie teraz od 5 marcana nauki do Łagiewnik? Ny też!!!
              • emib3 Re: Łódź 10.03.06, 16:47
                No coś ty?Serio!Ale numer!
    • a1ma Re: Łódź 10.03.06, 15:26
      Chciałam zauważyć, że już takie forum jest wink
      Tutaj:
      • emib3 Re: Łódź 10.03.06, 15:27
        Wiemy, wiemy, ale jak wyżej napisałyśmy lepiej nam się pisze na gazecie, ale
        czytaczem polecanego przez Ciebie forum jestem regularnym. Pozdrawiam
    • a1ma Re: Łódź 10.03.06, 15:28
      OK, skoro wolicie tutaj wink
      A więc: nasz ślub w Łodzi 9/06/2007, najprawdopodobiej w parafii Opatrzności
      Bożej.
      Wesele w Borynie. Mamy też zespół i prawie fotografa smile
      A u Was?
      • emib3 Re: Łódź 10.03.06, 15:30
        My 12.08.06,
        ślub na Pl. Kościelnym,
        wesele Ambasador
        samochód zamówiony
        suknia zamówiona
        fotograf, kamerzysta, zespół zamówione
        kurs właśnie realizujemysmile))
        • lena_lodz Re: Łódź 10.03.06, 15:31
          mieszkam niedaleko Ambasadora smile
          • emib3 Re: Łódź 10.03.06, 15:31
            My czasem wpadamy tam na basensmile))No i rano po weselu tez pewnie wpadniemy się
            zrelaksowaćsmile))
            • emib3 Re: Łódź 10.03.06, 15:34
              No to widzę, że Wy wszystkie przede mną bierzecie ślub. Pomożecie mi później
              jako doświadczone mężatkismile))))????
              • a1ma Re: Łódź 10.03.06, 15:35
                No, ja raczej jednak po Tobie wink
              • adriannaaa Re: Łódź 10.03.06, 15:38
                embi ja już mam jeden za sobąwink więc jak by cowink choć moze raczejnei powinnam
                się oferoawc, o stanowczo nieudane to malżeństwo byłowink
              • mrowka05052007 Re: Łódź 10.03.06, 22:42
                Hej - witam wszystkie przyszłe Panny Młode!
                Je też w 2007 - ale też i wcześniej - chociaż niedużo, bo w maju. Własnie w
                środę zarezerwowaliśmy termin.
                Z chęcią przyłaczę się do łódzkich pogaduszek!
        • a1ma Re: Łódź 10.03.06, 15:34
          emib3 napisała:
          > wesele Ambasador

To był nasz drugi wybór wink
          • emib3 Re: Łódź 10.03.06, 15:35
            A w Borynia macie jakieś pokoje dla gości?
            • emib3 Re: Łódź 10.03.06, 15:36
              Rzeczywiście dopiero teraz spojrzałam na roksmile)))
            • a1ma Re: Łódź 10.03.06, 15:40
              Mamy, to jeż jest hotel (www.boryna.com.pl).
              W cenie 80/zł za pokój (niezaleznie od ilości osób), więc myślę, że przystępne.
        • adriannaaa Re: Łódź 10.03.06, 15:36
          my też 12.08.wink ale USC na piłsudzkiegosmile)
          jak narazie mamy tylko załatwione moje dokumenty z Poznańskiego USC - bo ja
          właśnei z Poznania pochodzesmile W zwiazku z cywilnym mniej formalności wiec
          wszystko woniej załatwiac mozemy.
          Aaa i umówionego fotografa - nasz znajomy się tym zajmuje i obiecał nam zrobic
          sesjęsmile
          Co do lokalu, to nei robimy wielkeigo wesela, tylko małe przyjęcie z muzyką ze
          sprzętu, salę ma nam wynając również znajomy - przyszły tesc jest plastykiem i
          dekorował klika sal w Łodzi, właściciel jednej z nich obiecał stanac na
          wysokości zadania i udostępnic nam jeden ze swoich lokaliwink
          • trusia29 Re: Łódź 10.03.06, 19:31
            a my may slub w USC na Piłsudskiego 20 maja 2006 smile
      • lena_lodz Re: Łódź 10.03.06, 15:30
        Nasz 1 lipca 2006, w parafii św Wojciecha, wszystko już mamy zarezerwowane,
        wesele OSP Bronisin, oj będzie się działo smile
    • lena_lodz Re: Łódź 10.03.06, 15:40
      Kobitki wiecie może gdzie jest jakiś fajny jubiler godny polecenia. Tylko nie
      proponujcie Kruka. Dla Nas jest tam kiepski wybów obrączek
      • adriannaaa Re: Łódź 10.03.06, 15:41
        a APART lub A&A lub YES?
      • a1ma Re: Łódź 10.03.06, 15:41
        lena_lodz napisała:

> Tylko nie
        > proponujcie Kruka.

Na pierwszy rzut oka mnie zmroziło, bo to najprawdopodobniej nasz fotograf...
        Ale dobrze, że to nie tego Kruka nie polecasz wink
        • lena_lodz Re: Łódź 10.03.06, 15:43
          a może Gold&Silver ? byłyście tam ?
          • emib3 Re: Łódź 10.03.06, 15:44
            Ja tam nie byłam. Wybraliśmy obrączki z Apartu. Stamtąd też mam pierścionek.
        • svidy Re: Łódź 11.03.06, 09:05
          a1ma ---> My też się zastanawiamy nad foto Krukiem. Napisz coś więcej na jego
          temat, skoro już go zaklepaliście.
          • a1ma Re: Łódź 11.03.06, 09:23
            Svidy, jeszcze nie podpisaliśmy umowy, ale wybieramy się do niego przy
            najbliższej wizycie w Łodzi. Wejdź na jego stronę www.zbigniewkruk.com <-
            - mnie nie trzeba było nic więcej, zdjęcia mnie po prostu powaliły big_grin
            • emib3 Re: Łódź 11.03.06, 10:17
              Witam w sobotęsmile))3 godzinki w pracy i do domku, a tam dalej do roboty, bo
              wieczorkiem goście. Wczoraj na kursie tańca doskonaliliśmy tango, ale były jaja!!
              • trusia29 Re: Łódź 11.03.06, 12:39
                ja tez jestem z łodzi i zaczynam kurs tanca 18 marca. Gdzie sie uczycie tańczyć?
                • emib3 Re: Łódź 11.03.06, 12:42
                  Na Pl. Zwycięstwa u Pana Jankowskiego. A Wy gdzie?
                  • emib3 Re: Łódź 11.03.06, 12:54
                    Uciekam do domku - do poniedziałku dziewczynkismile))
                    • trusia29 Re: Łódź 12.03.06, 21:52
                      my tez tam smile Ja chodziłam juz na kurs do pana jankowskiego jeszcze wtedy, gdy
                      prowadził zajęcia na Sienkiewicza w liceum. Teraz to głownie mój narzeczony
                      chce sie czegoś nauczyć smile ja licze na dobra zabawę
    • lena_lodz Re: Łódź 10.03.06, 15:46
      OKey kobitki spadam do domciu, koniec pracy !! jupi !!
      miłego weekendu
      i tylko nie plotkowac za bardzo beze mnie hihismile
      pozdrawiam Was gorąco smile
      • emib3 Re: Łódź 10.03.06, 15:47
        Ale Ci dobrze, że już do domku. Ja jeszcze dwie godz.Za bardzo nie będziemy
        plotkować. Ja jeszcze jutro w pracy, ale tylko od 10 do 13 i pewnie będzie sporo
        pracy.Pozdrawiam i miłego weekendu.
        • adriannaaa Re: Łódź 10.03.06, 15:50
          ehh a ja narzekałam własnie w myslach,z e jeszcze cała godzinaaaa....wink
          dzewczyny a aj aminne pytanie, orientujecie sięoze jak to jest ze zgłasznaiem
          nowych dancyh do urzędu? i wymianą dowodu? ile jest na to czasu po ślubie? moj
          USC jest w poznaiu, i tam też musze wymeiniać dokumenty, a słyszłąam,z e jest na
          to tylklo 2 tygodnie od dnia slubu.. a my zaraz po weselu wylatujemy na 2 tygodnieuncertain
          • trusia29 Re: Łódź 10.03.06, 19:33
            bez przesady smile nikt Ci głowy nie urwie, jesli zrobisz to później, grzywny też
            Ci za to nikt nie wlepi smile
    • svidy Re: Łódź 10.03.06, 15:50
      Zglaszam się do klubu!!!
    • lena_lodz Re: Łódź 13.03.06, 07:44
      Dień dobry Kobitki. Jak minał weekend ?? ja po weekendzie jestem gorzej
      zmeczona niż po całym tygodniu pracy sad
      No trzeba iśc zrobić sobie kawki, ktoś może jeszcze chce ??smile i do roboty sad
      dzisiaj urwanie głowy w pracy sad

Miłego dzionka i duzo słonka na nieba suficie smile
      • lena_lodz Do emib3 13.03.06, 07:48
        Byliśmy w sobote na pierwszej lekcji tańca smile Bardzo miła i ciepła
        atmosfera big_grin, sympatyczny prowadzący. Uczyliśmy się tańca klasycznego,
        dyskotekowego, walca angielskiego i czaczy smile Najgorzej było z tą czaczą ! w
        ogóle Nam nie szło, a wdawałoby się że to taki prosty taniec hihi. Ale jesteśmy
        dumni z walca bo wyszedł Nam genialnie smile

A Wy jeszcze chodzicie na kurs ? to chyba już na 2 stopień zaawansowania ?
        • inga34 Re: Do leny 13.03.06, 08:47
          Lena, fajnie, że piszesz o tym tańcusmile My idziemy w tym tygodniu na 1. zajęciasmile
          Pewnie będzie tragedia.... smile
          • mrowka05052007 Re: Do leny 13.03.06, 08:54
            Pierwszy taniec to tez cos co nas przeraża - oboje jesteśmy jak kłody i
            wzakemnie depczemy sobie po stopach.
            Ostatnio na weselu u kuzyna mój tata ujął się honorem i stwierdził, że nauczy
            mnie tańczyć - dobrze że Pan kamerzysta był wyrozumiały i powycinał te
            fragmenty z filmu.
            Zatem pewnie i u nas bez kursu sie nie obejdzie: ale dajemy sobie czas do
            wakacji - po wakacjach zabieramy sie do pracy, tzn. nauki!
          • lena_lodz Re: Do leny 13.03.06, 09:11
            Naprawdę warto ! na pewno nie będzie tak źle, na Naszych spotkaniach jest sama
            młodzież. Ja się stresowałam ale teraz wiem że nie potrzebnie smile juz się nie
            mogę doczekać następnej lekcji smilesmile
            • inga34 Re: Do leny 13.03.06, 09:20
              czekam i się cieszę, ale znam swoje "poczucie rytmu"
              hahahha i synchronizację ruchusmile
              • emib3 witam w poniedziałek:))) 13.03.06, 09:41
                Cześć dziewczynki!Jak tam weekend?U mnie pod znakiem gości - imieniny Mojego
                Narzeczonego. No i wczoraj nauki przedmałżeńskie - smiesznie było co svidy???wink)))
                A nasz kurs tańca to jeszcze ciągle I stopień, ale na drugi też chyba pójdziemy
                smileNo i przed ślubem na indywidualne lekcje.Koniecznie!!!
                • emib3 Lena:))) 13.03.06, 09:45
                  Cza-cza też nam na początku zupełnie nie szła, ale taraz już lepiej. fajnie się
                  jej nauczyć, bo w sumie wszystkie piosenki latino pod to podchodzą. Spory
                  problem mieliśmy też z rock`n`rollem, tangiem, no i teraz z walcem
                  wiedeńskim.Ale jestem dobrej myśli. Myśleliście o pierwszym tańcu?My chyba
                  klasycznie walc angielski - w miarę nam wychodzi, ładnie wygląda, za mocno się
                  nie zasapiemy ( w odróżnieniu od wiedeńskiego), no i z trenem w ręce to chyba
                  będzie najprostsze.
                  • lena_lodz Re: Lena:))) 13.03.06, 09:55
                    Ciąle myślimy co tu zatańczyć i przy czym...i teraz poważnie zastanawiamy się
                    nad walcem angielskim bo faktycznie jest bardzo elegancki i nie trudne
                    kroki smilesmileale np do walca z Nocy i Dni pasuje walc angielski czy wiedeński ??
                    • emib3 Re: Lena:))) 13.03.06, 09:58
                      Z tego co czytałam tutaj na forum, to chyba angielski. My wymyśliliśmy kilka
                      piosenek, ale one nie bardzo pasują do angielskiego. Mamy się jeszcze
                      skonsultować z Panem Jankowskim, na pewno nam podpowie.A wiedeński też fajnie
                      wygląda, tyle, ze tam nie ma żadnych figur i jest potornie męczący, wirujący -
                      więc w głowie się kręci jak po dobrym drinkuwink)))
                      • lena_lodz Re: Lena:))) 13.03.06, 10:01
                        Jak zdecydujemy sie na walca angielskiego to będziemy sobie pod nosem liczyc
                        kroski.. raz..dwa..trzy...raz...dwa...trzy... smilesmilesmile
                        • mrowka05052007 Re: Lena:))) 13.03.06, 10:13
                          Ach... zazdroszczę Wam dziewczyny.
                          Do naszego ślubu jeszcze przeszło rok, ale wiem, że i dla mnie przyjdzie taki
                          czas, że ja tez będę się zastanawiać jaki bedzie ten pierwszy taniec.
                          • lena_lodz Re: Lena:))) 13.03.06, 10:16
                            Zleci, zobaczysz. Nie obejrzysz się a tu już zostanie do Waszego ślubu 3
                            miechy, 2 miechy...Nam się wydaje, ze nie dawno były zaręczyny a to już w
                            kwietniu minie roczek smile no i zostały Nam trzy miesiące i im bliżej To mnie sie
                            wydaje że czas stoi w miejscu że tak wolno teraz wszystko idzie
                            • emib3 Re: Lena:))) 13.03.06, 10:20
                              Z tym liczeniem to i u nas bardzo prawdopodobnesmile))Ale może nie będzie tak źle.
                              • adriannaaa Re: Lena:))) 13.03.06, 10:36
                                prosze was, mnie sie wydaje,z e ten czas leci i leci.. i zaraz będzie sierpień,a
                                mynawet nie w polu z przygotowaniamiwink))))
                            • mrowka05052007 Re: Lena:))) 13.03.06, 10:38
                              Pewnie tak właśnie będzie - ale kiedy ja bym chciała już smile)
                          • a1ma Re: Lena:))) 13.03.06, 13:09
                            mrowka, my tak baaardzo nie umiemy tańczyć, że zaczynamy kurs już teraz wink
                    • trusia29 Re: Lena:))) 13.03.06, 21:03
                      to jest walc wiedeński!
                      • lena_lodz Re: Lena:))) 14.03.06, 07:41
                        Chyba masz rację, wczoraj próbowaliśmy zatańczyć przy tej piosence walca
                        angielskiego ale zupełnie coś Nam nie szło.
    • mrowka05052007 Re: Łódź 13.03.06, 08:32
      Cześć!
      Poranny przegląd prasy zrobiony, za chwilkę - poranna kawa i ... do pracy!
    • evian77 Re: Łódź 13.03.06, 08:39
      No to ja też przyłączam się do klubu smile) Pozdrawiam Was dziewczyny słonecznie i
      zyczę miłego dnia wink)
      • svidy Re: Łódź 13.03.06, 08:53
        Witam 13-tego!!! Brrr... Mam nadzieję, że będzie bez wpadek.
        Wczoraj byliśmy na 2 spotkaniu nauk przedmalzeńskich; przyszlo malżeństwo z
        poradni planowania rodziny, ale gadka coś im się nie kleila sad
        Życze milego dnia!!!
        • mrowka05052007 Re: Łódź 13.03.06, 08:57
          my odbyliśmy nauki w ramach Wieczorów dla Zakochanych (weekendowe - bo inaczej
          nie dalibyśmy rady) - było nawet milej niż się spodziewałam 9a bałam się
          przeokropnie). I gadka o naturalnym planowaniu rodziny tez była O.K.
          Jeżli ktos ma jeszcze nauki przed sobą - to polecam własnie Wieczory.
    • lena_lodz Re: Łódź 13.03.06, 09:15
      Dziewczynki czy któraś z Was wie co to za piosenka: preludium weselne -
      krawczyka. Jak to leci ? jak któraś to ma to baaardzo poprosze na maila
      gazetowego smile
    • emib3 Svidy:))) 13.03.06, 09:47
      Kiedyś słyszałam, że w Łagiewnikach kurs od razu zalicza Poradnię.Wiesz coś na
      ten temat?Miło by byłosmile)))A Ci Państwo wczoraj byli super!!!!
      • svidy Re: Svidy:))) 13.03.06, 10:49
        Wczoraj pytalismy tego księżula, czy jest tak, jak mówisz: czy te nauki od razu
        zaliczają poradnią i powiedzial, że u nich tak, ale to zależy od parafii...
        Czyli w swoim kościele trzeba się dowiedzieć.
        Co do wczoraj, to nam się wlączyla blokada percepcyjna. Daru przekazywania
        informacji to ci Państwo nie mają, chociaż są sympatyczni. Dobrze, że nie byli
        nachalni! No i super-sprzęt ledwo co zdążyli odpalić smile
        • emib3 Re: Svidy:))) 13.03.06, 10:53
          No to muszę się pofatygować do naszego kościoła. Oby tak było !!!!Ale jakby co
          to umówimy się z tą panią o której pisała Lena.
          • svidy Re: Svidy:))) 13.03.06, 11:18
            emib3 ---> widzialaś wczoraj na naukach tego aktora lódzkiego? Nie pamiętam, jak
            on się nazywa, ale gra zawsze zlych policjantów albo bandziorów? Siedzial na
            końcu. Kurcze, męczy mnie, jak on sie nazywa!!! Jest też aktorem Teatru Jaracza.
            Byl kiedys gościem Kuby Wojewódzkiego i mówil, że często chodzi do Peronu w
            Łodzi, a policjanci gadają z nim jak ze swoim (czad!)WIEM: Mariusz Jakus!
            • emib3 Re: Svidy:))) 13.03.06, 11:27
              Nie widziałam, siedzieliśmy bardziej z przodu, ale muszę się rozejrzeć następnym
              razem, chyba, ze następnym razem nie przyjdziemywink)))Ale z drugiej strony
              przegapić te wszystkie wykresy, to byłaby strata!!!
    • lena_lodz Gdzie kupię buty ? 13.03.06, 10:56
      W sobotę ruszyłam na poszukiwanie butów ślubnych, i co ? I nic ! złaziłam pól
      soboty i nie ma na czym oka zawiescić sad a po 15 marca jade na przymiarkę sukni
      i muszę już mieć buty ! W salonie gdzie kupiłam suknię są buty ale 160 zeta za
      butki na jeden raz!? hmm ? jakoś mi się to nie uśmiech ! może znacie jakies
      sklepy ?
      • emib3 Re: Gdzie kupię buty ? 13.03.06, 11:04
        Ja na razie robiłam tylko wstępne rozeznanie w butiku ślubnym sławy. Ale tam też
        nic mnie nie urzekło. A ogólnie to z butami chyba nie jest za dobrze. Jakieś
        takie koszmarki w większości sklepów.Jak coś fajnego znajdziesz to się
        koniecznie pochwal.
        • lena_lodz Re: Gdzie kupię buty ? 13.03.06, 11:07
          Może jeszcze tam się przejadę ale skoro mówisz że tam też nie ma nic
          ciekawego..hmm..a ceny ?
          • emib3 Re: Gdzie kupię buty ? 13.03.06, 11:10
            Ecru też można poźniej wykorzystać.
      • adriannaaa Re: Gdzie kupię buty ? 13.03.06, 11:04
        ponoćpolecaja Ptaka, ew. stronę internetową białe buty... nie wiem jaki masz
        kolor sujkni, ale ja swoje planuję nosić jeszcze później też - tylko przy
        kolorze sukni capuccino - buty nadadza się jeszcze późniejwink białe już raczej
        średnio...
        • lena_lodz Re: Gdzie kupię buty ? 13.03.06, 11:07
          chyba w weekend przejadę się do Ptaka, suknię mam białą więc buty wypadałoby
          kupić białe big_grin
          • adriannaaa Re: Gdzie kupię buty ? 13.03.06, 11:10
            zdecydowaniesmile))
            ja oszlałam an pukncie butów z brytyjskiego ebaya.. niestety wiekszośc ma
            klauzulę UK only... bo tutaj nic mi sie nie podobasad juznawet myslałam zeby dać
            zrobic buty u szewca...
            • lena_lodz Re: Gdzie kupię buty ? 13.03.06, 11:18
              jak nie mialam jeszcze w planach kupić butów to widziałam pełno ślicznych butów
              ale wtedy się nie interesowałam. A jak teraz potrzebuje to nic nie ma sad ja
              zawsze mam takie szczęście. W sobotę widziałam fajna kieckę na poprawiny.
              Wypadałoby juz ją kupić bo jak będę chciała ją później mieć to oczywiście już
              jej nie będzie...i tak w kółko
          • senika Re: Gdzie kupię buty ? 13.03.06, 11:15
            Witam,
            moglybycie mi podac nazwy ulic gdzie zanjduja sie sklepy jubilerskie o ktorych
            wczesniej pisalyscie? nie jestem z łodzi, ślub i wesele tez mam w innym
            miescie, ale obecnie wlasnie tu mieszkam, mimo to kompletnie sie nie orientuje
            gdzie tu czego szukacsmile z gory dziekuje za pomoc! pozdrawiam
            • adriannaaa Re: Gdzie kupię buty ? 13.03.06, 11:21
              senika, witaj w klubie - aj też z poz ałodzi, ale teaz tu mieszkam.
              docelowosmile)))) my patrzylismy głowne na piotrkowskiej - A&A, kruk i apart sa w
              galerii.

lena ja mam takeigo stracha z moją suknią.. a narazie jestem bez kasy.. zreszta
              ciągle się boję, z enei zdażymy, nie beidzemy mieli kasy itd. za wszystko chcemy
              zpałacić sami...
              • lena_lodz Re: Gdzie kupię buty ? 13.03.06, 11:26
                Najważniejsze to spokój...nerwy i stres to najgorszy doradca !! O rany co ja
                wygaduje...sama panikuje że się nie wyrobimy !! nie mamy jeszcze obrączek,
                nawet nie rozglądaliśmy się za garniturem na mojego Pluszaka...
                • emib3 Re: Gdzie kupię buty ? 13.03.06, 11:28
                  A wiecie już jaki garnitur?
                  • lena_lodz Re: Gdzie kupię buty ? 13.03.06, 11:32
                    pewnie czarny, klasyczny. Tylko nie wiemy jaki kolor musznika. A Wy jakoś
                    dobieracie może musznik żeby ładnie kolorystycznie komponował się np z kolorem
                    wiązanki ? albo sukni ?
                    • emib3 Re: Gdzie kupię buty ? 13.03.06, 11:55
                      Koszula do koloru sukni, a krawat do wiązanki. Chyba, że Mój Narzeczony
                      zdecyduje się na smoking wtedy mucha czarna, tylko nie wiem jak z koszulą, czy
                      do smokingu może być złamana, a nie śnieżna biel?Bo jeśli ja mam suknię w takim
                      kolorze, a on założy śnieżnobiała koszulę, to będę wyglądać jak brudna.
                      • lena_lodz Re: Gdzie kupię buty ? 13.03.06, 12:00
                        do smokingu to raczej biała koszula ale zawsze mogę się mylić. Moja bratowa
                        miała sukne ecru i mój brat miał koszulę w takim samym odcieniu a garnitur miał
                        koloru ciemny brąz prawie czarny. Mam nadzieje że nie namieszałam z tymi
                        kolorami smile ale wszystko ładnie się komponowało
                        • mrowka05052007 Re: Gdzie kupię buty ? 13.03.06, 12:04
                          my chyba pozostaniemy przy garniturze (raczej takim tradycyjnym - kolor
                          uzależniony od sukni) - później będzie więcej okazji żeby go wykorzystać
                          • adriannaaa Re: Gdzie kupię buty ? 13.03.06, 12:14
                            no własnie,a co jesli ja mam suknie cappuccino, a moj facet uparł sie na czarny
                            garnitur?smile
                            tez jestem zdania, ze do czarnege garnituru białą koszula, złamane własnie
                            lepiej do czegos innegoniż czerń, np stalowego... - to zw zimenj tonacji, lyb
                            brążów - w ciepłej. ostatnio poradziąłm dziewczynie, ktora miałam popielate
                            wstawki w sunki, by zamówiła wiązankę i dodatki dla narzeczonego w kolorze
                            fukcji, była zachwycona, mimo, ze wczesniej planowała purpurowewink
                            • emib3 Re: Gdzie kupię buty ? 13.03.06, 12:18
                              Ja mam suknię w naturalnej bieli czyli takie b.jasne ecru, więc koszula moim
                              zdaniem nie może być biała. I pewnie też zdecydujemy się na garnitur, a nie
                              smoking, bo potem będzie go mozna wykorzystać. A widziałyście wczoraj Huberta w
                              tańcu z gwiazdami?Czy to był garitur czy po prostu smoking z krawatem?
              • senika Re: Gdzie kupię buty ? 13.03.06, 11:28
                adriannaaa dziekuje za informacjesmile w kruku w galeriii bylam, ale obsluga mnie
                skutecznie zniechecila,w aparcie z koleji dowiedzielismy sie ze model ktory nam
                sie podoba nie moze byc zrobiony na zamowienie z bialego zlota, bo w katalogu
                jest z zoltego i juzsmile a w tym A&A jeszcze nie bylam, musze sie wybrac... Nie
                wiesz moze czy jest tam spory wybor obraczek z bialego zlota?Bo tylko takie
                mnie intresuja. Ja tutaj szukam tylko takich malych rzaczy jak wlasnie np
                obraczkismile suknie zamawiam juz w rodzinnym miesciesmileaha a nie wiesz moze czy
                jezeli slub bedzie w innym miescie to czy moglibysmy w lodzi "zrobic" poradnie?
                jak tak to gdzie sie mozna w tym celu udac?smile
                • adriannaaa Re: Gdzie kupię buty ? 13.03.06, 11:32
                  szczerze jeszcze nie oglądaliśmy, my narazie patrzyliśmy w necie za obrączkami,
                  wiem,z e aw A&A jest fajny wybór rzeczy - tam moj narzezcony kupował mi
                  pierścionek- taki jak sobie wymarzyłam, wszedzie dostępny tylko z cyrkonia, tam
                  był z brylantem.. wiec mozę??
                  sądzę, zę ejst tka amozłiwość, wiem,ze moi znoajomi kazde z nich robiło poradnię
                  w innym mieście, i było wszystko ok. wic sadzę,z e w waszym przypadku jest
                  mozliwe zrobienite tego tutaj.
                  • senika Re: Gdzie kupię buty ? 13.03.06, 11:39
                    A nie wiesz gdzie tutaj są poradnie?u mnie w miescie sa przy kosciolach, a tu?
                    jesli tez, to przy ktorych? wiem ze przy katedrze jest cos takkiego? a gdzies
                    indziej? w tym miescie jestem kompletnie zielonasmile aha a tak w ogole to kiedy
                    bierzecie slub? my 16 wrzesien 2006smile
                    • adriannaaa Re: Gdzie kupię buty ? 13.03.06, 11:46
                      senika - tutaj chyab też - dziewczyny polecaja poradnię w łagiewnikach - my
                      bierzemy ślub cywilny więc poradnia nas omijasmile
                      • adriannaaa Re: Gdzie kupię buty ? 13.03.06, 11:47
                        a śłub 12.08 - przynajmniej tak palnujemysmile)))
      • raszefka Re: Gdzie kupię buty ? 13.03.06, 11:37
        Szukałas tylko w salonach ślubnych, czy równiez zwykłych obuwniczych? Swoje
        kupowałam wprawdzie prawie rok temu, ale jeśli moge dorazić to spory wybór był w
        którymś Metrze na Piotrkowskiej(tzn nie pamiętam dokładnie w którym miejscu, ale
        to nie był ten sklep na rogu Piotrkowskiej i Zielonej). Zapłaciłam 170 za
        skórkowe buciki ecru od Ryłki. Oczywiście nie jednorazówki smile
      • mrowka05052007 Re: Gdzie kupię buty ? 13.03.06, 11:38
        Przeglądając gazetki ślubne natknęłam się na buty z firmy Growikar:
        www.growikar.pl Na stronie można znaleźć kilka ciekawych wzorów (chociaz
        to o czywiście zależy od tego co kto lubi) - mi osobiście spodobały się dwa
        modele: 177/2 oraz 177/7.
        napisałam do nich i przysłali mi listę sklepów w Łodzi z którymi współpracują -
        może tam będzie cos ciekawego:
        Salon Mody Ślubnej ROMANTIKA Łódz Al. Piłsudskiego 35
        Salon Sukien Ślubnych SŁAWA Łódz Al. Piłsudskiego 39
        Spółka Cywilna PEWEXIM Łódz ul. Jaracza 6
        LORIS Salon Sukien Ślubnych Łódz ul. Jaracza 15
        Salon sukien Ślibnych B. Dresler Łódz ul. Więckowskiego 3
        Salon sukien Ślubnych MADELEINE Łódz ul. Zachodnia 25
        RES CHRISTIANA s.c. Łódz ul. Zakrzewska 2
        DORA Dorota Pawlonka Łódz ul. Piotrkowska 36/38
        Prac. Suk. Ślubnych M. Wożniak Łódz ul Piotrkowska 80

• lena_lodz Re: Gdzie kupię buty ? 13.03.06, 11:48
          ojej bardzo dziękuję, byłam na tej stronce i niektóre modele są sympatyczne,
          skrome i z klasą smile
    • lena_lodz Re: Łódź 13.03.06, 12:55
      uuuu widzę że dziewczynki poszły na lunch albo tak ciężko pracują smile ja
      niestety o drugie ale zawsze znajdę chwilkę żeby zajrzeć do Was smile
      • emib3 Re: Łódź 13.03.06, 12:59
        A ja teraz jestem wolna, wczesniej miałam klientów. A Wy wszystkie
        zniknęłyście.Szukam właśnie jakichś fajnych stron z męskimi ciuszkami, żeby
        mojemu Narzeczonamu jakies obrazki pokazać - moje opisy sa dla niego mało
        obrazowesmileA butyz Growikaru sympatyczne. Ja chcę jeszcze popatrzeć w Ryłko, ale
        chyb anie mają ślubnych na stronie.
        • adriannaaa Re: Łódź 13.03.06, 13:13
          heh.. no włąsnie ja neimogę tam niczego dla siebei znaleźć.. ja wogole jestem
          cieżka, bo uwielbiam buty i najczęściej je kupuję na allegro... i niczego dla
          siebeijeszcze w sklepachnei znalazłam.. ostatnio przez szybe w cymbeline
          poznanskim podziwiałam fajne sandałkiwink
          a co do meskich - to ostatnio an forum był takei watek, polecali garnitury
          polskiej firmy.. zaraz znajdę... całkeim ciekawe propozycje
        • adriannaaa Re: Łódź 13.03.06, 13:16
          www.moda.com.pl/wedding/~strony/garnitury.phtml?strona=w_dobrym_tonie.i
          www.pawo.pl/kolekcje/slubna/index.html#
          tu masz dwa linkiwink
          mnie sie kolekcja pawo podoba
          • emib3 Re: Łódź 13.03.06, 13:56
            Bardzo ładne. Ale wolelibyśmy coś bez kamizelki. A tego jest niewiele. Mam
            nadzieję, że w salonach coś fajnego doradzą. Moz w Bytomiu w Tulipanie - wiem,
            że tam szyją na miarę,a w przyp. Mojego Narzeczonego standardiwe rozmiary nie
            wchodzą w grę.
            • adriannaaa Re: Łódź 13.03.06, 13:59
              allegro.pl/item91228559_licona_slubny_piekny_garnitur_3_czesciowy_.html
              moj Ł. znalazł coś takiego - wg mnie super. tylko ta cena.....
              on teżneistety jest "niewymiarowy" więc...
              • lena_lodz Re: Łódź 13.03.06, 14:00
                Kuziki w tym garniaku podobne są do guzików w sutannie smilesmile
                • emib3 Re: Łódź 13.03.06, 14:02
                  Oj nie. Taki garnitur zupełnie mi nie leży. Kojarzy mi się ze Stevenem Segalemwink))
                  • lena_lodz Re: Łódź 13.03.06, 14:03
                    www.allegro.pl/item91924665_garnitur_meski_slubny_kolor_czarny.html
                    może taki ? dla mnie bomba !
                    • adriannaaa Re: Łódź 13.03.06, 14:05
                      ee jak dla meni to taki bardzo.. kalsycznysmilesmilesmilesmilesmile mnei się w tamtym głownei
                      materiał podobał, pozatym moj facet jest wybredny, do tego jest palstykiem i
                      indywidualistąsmile)) i stwierdziłz, e jemu sie taki zwykły nei podobasmile)) więc..
                      ja mam cieżka drogę przed sobawink)
                      • emib3 Re: Łódź 13.03.06, 14:08
                        Nie no jasne, ważne, zeby jemu i Tobie się podobał. Mój na pewno by w takim nie
                        wystąpił, bo na temat stójek ma niecenzuralne zdanie. Poza tym do jego sylwetki
                        zdecydowanie taki nie pasuje.
                        • lena_lodz Re: Łódź 13.03.06, 14:09
                          Dokładnie najważniejsze żeby jemu się podobał i żeby dobrze się w nim czuł...
                          • adriannaaa Re: Łódź 13.03.06, 14:12
                            smile wiem, jeszcze nie wiem jak stójki na nim leża, ale jestesmy przed chodzeniem
                            po salonach... będziemy chodzić, zaczniemy przmierzać, i wtedy wybierzemy. mnei
                            siępodobaja takei surdutowe troch garnitury z klasycznym zapieciem, no imacie
                            raję - nieco jak steven segalwink))
      • mrowka05052007 Re: Łódź 13.03.06, 14:01
        własnie, własnie - trochę się zapracowałam. Ale teraz zasłużona chwila na
        oddech i druga kawę
    • lena_lodz pośmiejmy się :):) 13.03.06, 13:59
      Sposoby na ptasią grypę:
      1. Nie bawić się ptaszkiem.
      2. Nie chodzić spać z kurami.
      3. Nie siadać na jajach.
      4. Nie rzucać pawiem.
      5. Nie wycinać orła w progu.
      6. Uważać na wylatujące gile.
      7. Nie pić na sępa
      • mrowka05052007 Re: pośmiejmy się :):) 13.03.06, 14:05
        smile)))
        • emib3 Re: pośmiejmy się :):) 13.03.06, 14:11
          Dzieki lena, moi panowie w pracy się uśmialismile))
    • lena_lodz Re: Łódź 13.03.06, 15:17
      Po ciężkim dniu w pracy czas na relaks big_grin
      www.moheroweberety.net/go/pl
      • adriannaaa Re: Łódź 13.03.06, 15:20
        www.chomiks.com wink
    • mrowka05052007 Re: Łódź 13.03.06, 15:57
      No cóż dziewczyny - zbliża się 16:00 - czas do domku się zbierać. A własciwie
      to na spotkanie z druga połową smile
      Pozdrawiam wszystkie - do jutra!
    • lena_lodz Re: Łódź 13.03.06, 18:55
      jadę sobie dzisiaj do domciu "8-ką" i własnym oczomy nie wierze. W Łodzi maja
      się odbyć targi ślubne ! Hura!! w końcu może znajde jakiwś fajne wzory wiązanek
      i fryzursmilesmile
      25-26 marca, Kaskada, ul. Narutowicza 7/9
      Obowązkowo musimy tam być !!
    • lena_lodz Dzień Dobry ! 14.03.06, 07:39
      Czyżbym tylko ja tak wcześnie zaczynała prace ??smile pewnie niedługo się
      zjawicie smile

"Każdy ranek daje szansę na to, by wieczorem móc powiedzieć: to był szczęśliwy
      dzień"
      • mrowka05052007 Re: Dzień Dobry ! 14.03.06, 08:21
        Cześc! - Witam wszystkie!
        Kolejny dzień w pracy - ale fajnie, że chociaż możemy pogadać (u mnie ostatnio
        panuje atmosfera nieco grobowa - jutro zebranie z szefem i nie bardzo wiemy
        czego sie spodziewać)
        Jeżeli chodzi o Targi Ślubne - dzięki za info! Ostatnie miały byc w hali Społem
        (chyba pod koniec lutego) - niestety kiedy się tam zjawiliśmy okazało się, że
        zostały odwołane, więc mam nadzieję, że tym razem sie uda.
    • svidy Re: Łódź 14.03.06, 08:36
      Witam wszystkie Dziewczynki!!!
      Lena ---> dzięki za info o targach, tego mi wlaśnie w Łodzi brakowalo.
      Zaparzylam pyszną kawusię - jeśli ktoś ma ochotę, to zapraszam!
      • lena_lodz Re: Łódź 14.03.06, 08:43
        Ta kawusia z mleczkiem ?? to chętnie się napije smile
        • svidy Re: Łódź 14.03.06, 08:54
          Z mleczkiem lub jaką sobie kto życzy!
          Lenko ---> musialam wykasować Twój nr GG, bo mialam wizytację szefowej wtedy,
          kiedy sobie gadalyśmy. A dzisiaj rano, ktoś mi przeslal "cześć", jako
          nieznajomy, więc stalam się niewidoczna, żeby glowy nie zawracal. Mam cichą
          nadzieję, że to nie bylaś TY, a jeśli tak , to SORRKI! Daj znać na forum!
          • lena_lodz Re: Łódź 14.03.06, 09:01
            Tak to byłam ja smile to ja przepraszam że przeszkadzam Ci w pracy. Byłam ciekawa
            czy dodzwoniłas się do tej poradni
      • mrowka05052007 Re: Łódź 14.03.06, 09:05
        To gdzie na tą kawę??
        • emib3 Witajcie:))) 14.03.06, 09:49
          Jestem.Ja też słyszałam o targach. Mam nadzieję, że będą lepsze niż te
          zeszłoroczne w hotelu Centrum.
          • adriannaaa Re: Witajcie:))) 14.03.06, 10:03
            witam i jasmile o targach już wiedziałam, tylko nei było pewne, czy na 100% się
            odbędą - też wracajac do domu widziąłam plakat - chubawink rózowy z parą mlodą;0
            iestety jestem za próżna by nosic okularywink też sie chyab wybierzemysmile)
            btw kaskada nadal istnieje jako kaskada??
          • mrowka05052007 Re: Witajcie:))) 14.03.06, 10:05
            Nie byłam w ubiegłym roku - ale tym razem sobie nie odmówię.
            • adriannaaa trzymajcie kciuki błagam!!! 14.03.06, 10:15
              Dziewczyny, musze sięochwilić - choć to takei "przed zachodem słońca" własnie
              odezwąła się od mnei dziewczyna, która ma na sprzedarz moja wymarzona suknię!!!!
              trzymajcie błagam kciuki, żeby ogłoszenie było nadal aktualne i rozmiar w miarę
              okwink))
              • mrowka05052007 Re: trzymajcie kciuki błagam!!! 14.03.06, 10:16
                TRZYMAMY!
                Masz jakieś zdjęcia? Pokarz - wszyscy się chwala to dlaczego nie my wink
                • adriannaaa Re: trzymajcie kciuki błagam!!! 14.03.06, 10:20
                  dianasalon.com/model_333.html
                  pewnie, zę mam.. dałam ogłoszenia na wszystkich chyba portalach ślubnych wink i
                  dopiero jedna dziewczyna się odezwała... normlanie w furodrze kosztuje 2100(1780
                  suknia + 3802tren) - no i dla mnie to troche dużo, zwłaszcza, zę za wszystko
                  płacimy sami... już nawet bylam skłonna zrezygnowac z trenu.. choć jest
                  przepiękny.. ale teraz jest iskierka..wink
                  • mrowka05052007 Re: trzymajcie kciuki błagam!!! 14.03.06, 10:41
                    WOW - jestem pod wrażeniem!
                    Szkoda tylko ,że u mnie trochę w bioderkach za dużo - bo może tez bym się
                    skusiła.
                    Natomiast mnie urzekła: www.weddingchannel.pl/?p=MjtwbDs2OzA7NDY2
                    (środkowa w trzecim rzędzie od góry) - niestety nie ma salonu Lilea w Łodzi -
                    najbliższy w Warszawie sad dlatego szukam dalej - może coś znajdę (może własnie
                    na Targach)
                    • lena_lodz Re: trzymajcie kciuki błagam!!! 14.03.06, 10:44
                      a to moja suknia big_grin nie była zamówiona w firmowym salonie ale jest szyta na ten
                      wzór
                      www.demetrios.pl/product_info.php?products_id=21
                      • mrowka05052007 Re: trzymajcie kciuki błagam!!! 14.03.06, 10:46
                        Też śliczna!
                        Na pewno bedziecie wyglądać pięknie! I dodam nieskromnie, że ja też
                        (przynajmniej dla Niego)!
                        • lena_lodz Re: trzymajcie kciuki błagam!!! 14.03.06, 10:51
                          przeciez o to nam chodzi...żeby oczaroważ swych przyszłych mężów smile
                          • mrowka05052007 Re: trzymajcie kciuki błagam!!! 14.03.06, 10:55
                            a czy My przypadkiem juz i nie oczarowałyśmy? wink
                          • adriannaaa Re: trzymajcie kciuki błagam!!! 14.03.06, 10:58
                            bardzo ładnesmile z linea urzekął mnei z tej strony ta pierwszasmile sliczne hafty..
          • lena_lodz chwalę się :) 14.03.06, 11:14
            Dziwczyny musiałam na forum pochwalić się swoją suknią smile wszystkie pokazuja
            swoje wzory więc czemu nie ja ?!
            • mrowka05052007 Re: chwalę się :) 14.03.06, 11:29
              I dobrze! Nie widze nic w tym złego!
              Ale proszę - jak na razie wszystkim sie podoba (nawet od Bachy pozytywny
              post)!
              Czyli - bardzo udany wybór!
    • mrowka05052007 Propozycja 14.03.06, 11:32
      mam pewna propozycję
      nasz wątek "nieco" się rozwinął i za każdym razem kiedy próbuję go właczyć trwa
      to coraz dłużej.
      Może umówimy się, że rano, która z nas pierwsza wejdzie na forum to założy nowy
      wątek z tematem, np. Łódź+aktualna data
      Co Wy na to?
      • lena_lodz Re: Propozycja 14.03.06, 11:36
        nie wiedzę problemu...jeden głos ZAsmile
        • adriannaaa Re: Propozycja 14.03.06, 11:42
          też jestem ZAsmile
          • emib3 Re: Propozycja 14.03.06, 11:46
            mhm...
      • mrowka05052007 Re: Propozycja 14.03.06, 12:15
        no to się cieszę - zaczynamy od jutra
        • svidy Re: Propozycja 14.03.06, 12:44
          Zgoda! To od jutra.
    • adriannaaa south beach 14.03.06, 12:13
      dziewczyny, czy któraś z was była/ jest na tej diecie? i mogłaby sipodzielić
      doświadczeniami? ew. pożyczyć ksiaże? bo nie sądzę by ktoś ją miał zeskanowanąwink)))
      tak się zabieram do plaż południowych, ae ciągle się waham..sad
      • mrowka05052007 Re: south beach 14.03.06, 12:16
        ja niestety nie!
        Chociaż faktycznie - przydałoby się zrzucić z 5 kg, ale jakoś nie mam
        cierpliwości do żadnych diet. Za bardzo lubię jeść różne pyszności.
      • emib3 Re: south beach 14.03.06, 12:18
        ja wytrwałam kilka dnismile)))Dłużej nie dałam rady. Mam słabiutką wolęsad((Ale
        jakoś pogodziłam sie ze swoim wyglądem, martwię się tylko o kręgosłup Mojego
        Narzeczonego jak mnie dźwignie przez ten prógwink))
        • lena_lodz Re: south beach 14.03.06, 12:25
          dziewczyny kochanego ciała nigdy za wiele smilesmileszkoda czasu i życia na katowanie
          się jakimiś dietami...
          • adriannaaa Re: south beach 14.03.06, 12:29
            heh, chciałabym miec takei podejście jak wywink)))))) niestety jestem niewolncą
            "odpowiedniego" rozmiaruwink) ze spokojem wytrzymam an diecie, ale.. anjbardziej
            boję się tegoco jest po. a czasami mam ochote na smażone ziemniaczki czy pyszna
            bułeczke prosto z piekarniwink a tam wyklucza się takie przyjemności;0 nawet po..
            bo to "styl życia"wink
            • emib3 Re: south beach 14.03.06, 12:34
              Ja za bardzo lubię jeść. Sprawia mi to niekłamaną przyjemność. Mojemu
              Narzeczonemu z reszta teżsmile))No i take dwa Misiaczki z nassmile))
              • adriannaaa Re: south beach 14.03.06, 12:49
                emin3 ale my tez bardzo lubimy jesc i eksperymentowac w kuchni, ale moje
                kochaniejest na prawde szczuplutki, i ja żeby nei wyglądac n wielką babe przy
                nim, musze dbać o cholerną liniesmile))
                • emib3 Re: south beach 14.03.06, 13:00
                  Ja na szczęście nie mam problemu bycia wielką babą przy Moim Kochaniusmile)))))
                  202cm/140kg wink)))
                  • svidy Re: south beach 14.03.06, 13:19
                    emib3 ---> to w takim razie, cyba Was kojarzę z nauk smile
                    • emib3 Re: south beach 14.03.06, 13:20
                      No nas trudno nie skojarzyćwink)))))Gdzie z Moim Miśkiem nie pójdę wsyzscy nas
                      pamiętająsmile)))
          • mrowka05052007 Re: south beach 14.03.06, 13:02
            Ach - łatwo się mówi.
            Ale powiedziałm sobie, że dopóki mogą patrzeć na siebie w lustrze - to nie jest
            źle. A ile razy juz aerobic zaczynałam - szkoda nawet liczyć. pochodziałam
            troche i odpuszczałam. No ale tym razem - MOTYWACJA jest ogromna!
            • emib3 Re: south beach 14.03.06, 13:05
              A ja chodzę na aerobik i na basen. A teraz jeszcze na kurs tańca. Dzięki temu
              lepiej się czuję. Ciało troszkę w lepszej formie, ale waga stoi. Nie martwi mnie
              to za bardzo, choć czasem zdarza mi się kryzysik, jak popatrzę na zgrabne
              kobitkiwink))(tzn.chude)
              • adriannaaa Re: south beach 14.03.06, 13:07
                ale waag moze nie drgnąćsmile mieśnie ważą wiecej niż tłuszczwink Ja tez się zawsze
                dołuję jak wchozdę na wagęwink ale 4 miesiace fitnesu zrobiły woje - i ciałko już
                znazceni elepiej wygląda..wink
            • mrowka05052007 Re: south beach 14.03.06, 13:10
              Dziewczyny a gdzie chodzicie na aerobic?
              Ja próbowałam w Lagunie i w Sporterze.
              • emib3 Re: south beach 14.03.06, 13:20
                A ja cdzę do Rytmu na Retkini i bardzo sobie chwalęsmile))Kiedyś chodziłam do Gracji.
                • adriannaaa Re: south beach 14.03.06, 13:24
                  ja do RYTMU na Zgierskiejwink)))) naprawdę swietny klub, gorąco polecam.
                  • mrowka05052007 Re: south beach 14.03.06, 13:31
                    Na Retkinię mam trochę daleko, ale na Zgierska to już nie. To jest tam w ABC? A
                    maja jakąs stronkę internetową?
                    • adriannaaa Re: south beach 14.03.06, 13:37
                      tak w ABCsmile)) www.rytm.pl/harmonzgierska.htm - tu jest już harmonogram
                      zajec na zgierskiej - kazdy oddział ma własny harmonogram i własny cennik - wiec
                      musisz zerknąć - ja za zajęcia 2 x w tygodniu płacę 75 zeta.
                      • mrowka05052007 Re: south beach 14.03.06, 13:42
                        Dzięki - mi to pewnie by się jakiś ABS-ik przydał. Może się skuszę - kto wie wink
                • svidy Re: south beach 14.03.06, 13:40
                  emib3 ---> a do kogo chodzisz i na co?
                  • mrowka05052007 Re: south beach 14.03.06, 13:43
                    Svidy - a Ty tez do Rytmu??
                    • svidy Re: south beach 14.03.06, 13:52
                      tak, chodzilam do Marty na step, ale przepiszę się na coś, co pomoże szybciej
                      zgubić "nadbagaż".
                      mrowka ---> Ty z Retkini czy tylko do Rytmu przyjeżdżasz?
                      • mrowka05052007 Re: south beach 14.03.06, 13:56
                        Nie - mieszkam na Bałutach.
                  • emib3 Re: south beach 14.03.06, 13:49
                    ABS do Kasi Ś. i Body Sculpt do Kasi Ż.
                    • emib3 Re: south beach 14.03.06, 13:53
                      A Ty Svidy z Retkini?
                      • svidy Re: south beach 14.03.06, 13:58
                        TAK, Ty też?!
                        • emib3 Re: south beach 14.03.06, 14:00
                          Tak od niedawna na Retkinismile))
                          • mrowka05052007 Re: south beach 14.03.06, 14:02
                            Dziewczyny a jak Wam się mieszka na Retkini?
                            Własnie szukamy swojego pierwszego M.
                            • emib3 Re: south beach 14.03.06, 14:04
                              Dobrze. Ja wcześniej mieszkałam na Bałutach.A teraz tak spokojnie....cichutko...
                              • lena_lodz Re: south beach 14.03.06, 14:06
                                Chojny również są spokojną dzielnicą smile
                                • inga34 Lena? 14.03.06, 14:09
                                  Mam pytanko/asmile
                                  W jakich butach byłś na tym kursie tańca??

I czy to będzie tragedia jak sama pójdę?? Grypa mi faceta rozłożyłasad
                                  • lena_lodz Re: Lena? 14.03.06, 14:15
                                    Założyłam buty na wysokim obcasie żeby poczuć jak będzie mi się tańczyć np
                                    walca smile czy będzie wygodnie i takie tam smile ale dużo dziewczyn było w butkach
                                    sportowych. Jesli pójdziesz sama to pewnie znajdzie się jakiś samotny tancerz i
                                    sie dobierzecie w parę. Osobiście uważam że lepiej iść z własnym partnerem, w
                                    końcu to Wy macie razem tańczyć na weselisku i musicie wspólnie się nauczyć.
                                    Ale czytałam na tym forum że ktoś się zapisał na kurs i się rozchorował, wtedy
                                    mogli zaliczyc lekcje w późniejszym terminie w innych grupach. Najlepiej się
                                    dowiedz czy tak można i idz razem ze swoja półówką na kurs.
                                    • inga34 Re: Lena? 14.03.06, 14:20
                                      Dzięki lena, zaraz tam dzwonięsmile
                                      Czyli ewentualnie moglibyśmy zacząć chodzić od przyszłego tygodnia, a 1 zajęcia
                                      zrobić z następną grupa?? Byłoby supersmile
                                      • lena_lodz Re: Lena? 14.03.06, 14:35
                                        koniecznie zadzwon i sie dowiedz. Ale tak byłoby najlepiej zajęcia uzupełnic z
                                        inna grupą. A zapłaciliście już za kurs ? bo jeśli tak to wydaje mi się że nie
                                        powinno byc problemu
                                        • inga34 Re: Lena? 14.03.06, 14:45
                                          Za tydzięń mamy przyjść dwa razysmile tzn powtórzymy 2 razy 2. lekcję, ale lepsze
                                          to niż nicsmile
                                          • lena_lodz Re: Lena? 14.03.06, 14:48
                                            najważniejsze żebyście byli razem, dobrze że poszli Wam na rękę i nie robią
                                            problemów
                          • svidy Re: south beach 14.03.06, 14:13
                            Za chlopem poszlam 2 lata temu, ale serce zostalo na Balutach!
                            • emib3 Re: south beach 14.03.06, 14:15
                              A ja pół rok temu zmieniłam adressmileTez z Bałut.
                              • adriannaaa Re: south beach 14.03.06, 14:17
                                heh, ja zmieniąłam najpierw z Poznania na Łódź śródmieście, a teraz od prawie
                                roku mieszkamy na Bałutachsmile)
                                • mrowka05052007 Re: south beach 14.03.06, 14:19
                                  Adriannaaa - my to chyba gdzies niedaleko siebie mieszkamy. Ja dwa przystanki
                                  od Bałuckiego w strone Teofilowa
                                  • inga34 Re: south beach 14.03.06, 14:21
                                    A z Widzewa nikogo nie ma??
                                    Tu mieszkamy i tu bym chcielibyśmy kupić mieszkanie, ale jak sie okazuje łatwe
                                    to nie jestsmile
                                    • mrowka05052007 Re: south beach 14.03.06, 14:24
                                      dokładnie - wiem coś o tym. Szukamy juz od dłuższego czasu i ... nic. A ceny
                                      wciąż idą w górę.
                                      • adriannaaa Re: south beach 14.03.06, 14:27
                                        mrówka no to niedalekosmile bo ja mieszkam 2 przystanki od bałuckiego w stronę
                                        inflanckiejwink na teofilów będe jeżdzic do pracy terazsmile
                    • adriannaaa Re: south beach 14.03.06, 13:54
                      Body Step środa i sobotasmile mowicie że na tym sąłbo się tarci centymetry??
                      • emib3 Re: south beach 14.03.06, 13:57
                        Adrianaaa, też chodziłam do Gosi na Step. Fajne zajęcia. Dobrze się tam bawiłam
                        i chyba znów na to wrócę od kwietnia. ABS trochę nudny, choć skuteczny - rzeźbi
                        i ujędrnia.
                        • mrowka05052007 Re: south beach 14.03.06, 14:01
                          Własnie o to mi chodzi - żeby wyrzeźbić wink) Chyba spróbuję od kwietnia na nowo
    • mrowka05052007 Re: Łódź 14.03.06, 13:11
      A gdzie zniknęła Lena?
      • emib3 Re: Łódź 14.03.06, 13:26
        Może pracuje?Ja mam dziś na szczęście luźny dzień.
        • mrowka05052007 Re: Łódź 14.03.06, 13:32
          Szczęściara. Ja do 16:00 w pracy.
          • emib3 Re: Łódź 14.03.06, 13:34
            A ja do 17.30. Tyle, ze w pracy mam luźny dzień.
            • lena_lodz Re: Łódź 14.03.06, 13:37
              jestem jestem smile miło że się martwicie o mnie smilesmile rozmawiałam z klientem przez
              tel 30 min !! obłęd
              • mrowka05052007 Re: Łódź 14.03.06, 13:39
                Mi też się tacy czasami trafiają - szkoda gadać
                • emib3 Re: Łódź 14.03.06, 13:40
                  Mi niestety teżsad
                  • svidy Re: Łódź 14.03.06, 13:54
                    I mi sad
                    • adriannaaa Re: Łódź 14.03.06, 14:43
                      mi się trafiaja tacy, którzy potrafią siedziec u mei przez godzinewink))
                      • emib3 Re: Łódź 14.03.06, 14:45
                        Oj zdarzają się fajne ludziki na świciesmile))
                      • lena_lodz Re: Łódź 14.03.06, 14:49
                        a przynajmniej jacyś przystojni faceci ?? big_grin
                        • emib3 Re: Łódź 14.03.06, 14:51
                          Niestety nie. Jakieś pokręcone typki w futrzanych czapachwink))))
                          • adriannaaa Re: Łódź 14.03.06, 14:54
                            dokłądnie!!smile albo panowie którzy myslą, ze jestes tu tylko po to by sie do nich
                            ładnie uśmiechać i orbicc o ci karzą, a do tego mogą wywalic na tobie swoje
                            frustracje...

ehhh choc nie moge narzekac - w mojej branży wiekszość jest sympatyczncyhc dla
                            mniewink
                            • lena_lodz Re: Łódź 14.03.06, 14:56
                              u mnie przystojni są koledzy w pracy smile jestem sama a ich 5-ciu big_grin, aha i
                              jeszcze fajny kurier ze Stolicy przyjeżdza smile
                              • adriannaaa Re: Łódź 14.03.06, 14:58
                                ehheehehsmile) to tak jak jasmile))) do tego srednia wieku w pracy 28 latwink
                                • lena_lodz Re: Łódź 14.03.06, 14:59
                                  i jak Ty wytrzymujesz w takim towarzystwie ??smile czasami cisnienie może
                                  podskoczyć hihi smile
                              • mrowka05052007 Re: Łódź 14.03.06, 14:58
                                a ja teraz pracuje w 100% damskim towarzystwie - a szkoda. Z facetami jakos
                                łatwiej było się w pracy dogadać. Jacyś konkretni bardziej byli.
                                • lena_lodz Re: Łódź 14.03.06, 15:00
                                  fakt, mnie osobiscie lepiej pracuje sie w męskim towarzystwie smile lepiej się z
                                  nimi można dogadać i pośmiac smile
                          • lena_lodz Re: Łódź 14.03.06, 14:54
                            ojej, nie chce sobie tego wyobrażać...
                • lena_lodz koniec pracy :) 14.03.06, 15:26
                  Czas do domu smilesmile tylko ta pogoda cos niebardzo sad ten ktoś kto steruje na
                  górze pogodą troche juz przesadza...
                  • emib3 Re: koniec pracy :) 14.03.06, 15:27
                    Fakt, zima nas w tym roku chyba ni chce opuścić. Miłego wieczorku Lena. ja
                    jeszcze dwie godzinki, a potem do babci zaprosić na wesele i ślub.
                    • svidy Re: koniec pracy :) 14.03.06, 15:30
                      emib3 ---> to kiedy ślubujecie?
                      • emib3 Re: koniec pracy :) 14.03.06, 15:46
                        12.08
                  • mrowka05052007 Re: koniec pracy :) 14.03.06, 15:41
                    Cześć Lena! Do jutra!
                    A pogoda - faktycznie przydałoby się juz trochę wiosny.
                    • svidy Re: koniec pracy :) 14.03.06, 15:51
                      Pa, pa dziewczynki! Ja też spadam do domciu; może spotkam wiosnę po drodze, to
                      ją porwę!!!
                      • mrowka05052007 Re: koniec pracy :) 14.03.06, 16:03
                        To ja tez obioeram kurs na domek!
                        pa pa!
    • emib3 Re: Łódź 14.03.06, 15:55
      Ale wam dobrzesmile))A ja tu sama zostaję???
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka