Dodaj do ulubionych

Te od długaśnych wątków-jeszcze was nie ma??-16.03

16.03.06, 07:46
Obserwuj wątek
    • cafet Re: Te od długaśnych wątków-jeszcze was nie ma??- 16.03.06, 08:08
      No nie żartujcie sobietongue_outPP-właźcie na forum bo spadamywink
      • sarabella jestem!!! 16.03.06, 08:46

• cafet Re: jestem!!! 16.03.06, 08:47
          No nareszcie droga panismile))
          • sarabella Re: jestem!!! 16.03.06, 08:47
            jak tam sensmile)?
            • cafet Re: jestem!!! 16.03.06, 08:48
              Na szczescie bez dodatkowych atrakcji;PPPP
              • sarabella Re: jestem!!! 16.03.06, 08:57
                heheeheeeesmile))ale przescieradełko mokresmile))?
                • sprycia1979 siemanko 16.03.06, 08:59
                  jestem...ale kawe pije i uwazam aby nie zalac sie- nie gadam
                  • sarabella Re: siemanko 16.03.06, 09:03
                    taaa, ja właśnie idę, robić, ale mam jakąś tępą babę na linii-słuchaczkasad wrrr
                  • cafet To ty kawa sie zalewasz?;))) 16.03.06, 09:10
                    Myślałam że tylko po %%%%%%%%wink
                    • sarabella Re: To ty kawa sie zalewasz?;))) 16.03.06, 09:19
                      hehe, %%% są po 13-tej
                      • cafet Re: To ty kawa sie zalewasz?;))) 16.03.06, 09:22
                        No i zalana znówwink)) od pol godziny milczywink
                        • sarabella Re: To ty kawa sie zalewasz?;))) 16.03.06, 09:24
                          jestem...przeca smile)) Pyci nie ma smile))
                          • sprycia1979 a i gaduły 16.03.06, 09:25
                            ;/
                          • cafet Re: To ty kawa sie zalewasz?;))) 16.03.06, 09:25
                            No do niej mowie własnie -pije i pije
                            a ciebie widzęsmile i bardzo mi miło
                        • sprycia1979 hehhehehehe 16.03.06, 09:24
                          czasami tez smile z mała domieszką .....
                          teraz pracuje wy nieroby ;/
                          • sarabella Re: hehhehehehe 16.03.06, 09:30
                            no ja nie kumam nic tej cafet, jakas taka nie pijaca, sucha smile))
                            • cafet Re: hehhehehehe 16.03.06, 09:33
                              Oj sucha to ja niestety tak bardzo nie jestem<beczy>
                              A co to chcecie mnie wywalić??:[[[[[[[[[[[
                              • sarabella Re: hehhehehehe 16.03.06, 09:34
                                taaaaaaaa jasne smile)), już wóz z gnojem szykujemysmile))
                                • cafet Re: hehhehehehe 16.03.06, 09:35
                                  Zawsze wiedziałam ze ta warszawa to pipidówka,ale ze wóz z gnojem tez tam
                                  macie <szok>
                                  • marti_ka82 dzien dobry :) 16.03.06, 09:36
                                    ale ide po innych forach smile bo musze sie wywnetrznic tongue_out
                                    • cafet Re: dzien dobry :) 16.03.06, 09:37
                                      U nas możesz ,my nic innego nie robimy,tylko mówimy co nam na sercu lezy
                                      A koleżanki s&s są takie bezpośrednie ze nawet chca mnie wywalic z mojego
                                      własnego postasmile
                                  • sarabella Re: hehhehehehe 16.03.06, 09:38
                                    ojjjjj, lepiej milcz kobieto, bom ja wrazliwa na takie textysmile))
                                    • sarabella Re: hehhehehehe 16.03.06, 09:40
                                      wyczuwam syndromsmile)) , nie u mnie, nie u mnie...smile My Cię wywalamy>???
                                      • cafet Re: hehhehehehe 16.03.06, 09:40
                                        Wymysliłam sobie,a u mnie jeste tak że jak zaczne sobie coś wmawiac to
                                        uwierzewink))
                                        • sarabella Re: hehhehehehe 16.03.06, 09:41
                                          oj tak, z tym się zgadzam . to tak jak teoria o cudownym zyciu małżeńskimsmile))
                                          • cafet Re: hehhehehehe 16.03.06, 09:45
                                            Cichutko sarabella cichutko ja nadal w nią wierze;PPPP
                                        • sprycia1979 hmmm 16.03.06, 09:42
                                          no co ty wywalic...w życiu smile a to niby czemy bo nas na weselicho nie
                                          zaprosiłaś ?????
                                          • sarabella Re: hmmm 16.03.06, 09:43
                                            a hahahahahaasmile
                                          • cafet a przyjeżdzajecie:>>>>>>> 16.03.06, 09:45
                                            • cafet Re: a przyjeżdzajecie:>>>>>&# 16.03.06, 09:46
                                              będzie setka to i 2 slicznotki sie zmieszcząwink
                                              a że mam karteczki to gdzie was usadzic co?????
                                              • sprycia1979 Re: a przyjeżdzajecie:>>>>>&# 16.03.06, 09:47
                                                a penie ze tak...powiedz na której stacji mamy wysiasc...
                                                tylko nie obok wuja stefana ;/
                                                • cafet co?co? no wiesz 16.03.06, 09:48
                                                  to że wuj stefen na przedostatnim weselu pawiami strzelał to nie znaczy ze i tu
                                                  tak będzie:[[[[[[[
                                              • sarabella Re: a przyjeżdzajecie:>>>>>&# 16.03.06, 09:52
                                                obok siebie rzecz jasnasmile
                                                • sprycia1979 Re: a przyjeżdzajecie:>>>>>&# 16.03.06, 09:53
                                                  no nie wiem czy to dobry pomysł smile))
                                                  ja tam obok Pana Młodego
                                                  • sarabella Re: a przyjeżdzajecie:>>>>>&# 16.03.06, 09:54
                                                    a ładny chociażsmile?
                                                  • sprycia1979 cafet fote dawaj :)))) 16.03.06, 09:55
                                                    nie wiem....własnie nie wiem
                                                  • cafet taaa co tym razem?;)lama juz była:) 16.03.06, 09:56
                                                    musisz uwierzyć mi wink
                                                  • sprycia1979 Re: taaa co tym razem?;)lama juz była:) 16.03.06, 09:57
                                                    nie nie z tych co słowo- jak nie zobacze to zapomnij ze bede ;/

wiec na poczte ślij moja droga
                                                  • cafet Hahahaha juz płacze z tego powodu;(((( 16.03.06, 09:59
                                                  • cafet wybij sobie z głowy 16.03.06, 09:54
                                                    spryciu takie marzenia,nie oddam młodego nikomu,ech mój ci onsmile
                                                  • cafet krecący;) 16.03.06, 09:54
                                                • cafet o co to to nie 16.03.06, 09:53
                                                  Niegrzeczne uczennice tzw. kumoszkiwinkzawsze osobno sie sadzałowink
                                        • marti_ka82 eee:) 16.03.06, 09:44
                                          nie bo tu wiesz powiesz cos co cie trapie wink a ci to tak obroca jak kota ogonem
                                          ze potem nic nie wiesz tongue_out
                                          • sarabella Re: eee:) 16.03.06, 09:44
                                            a to idz idz do tych ciotek dewotek... phi tongue_out
                                            • marti_ka82 cafet misiaczyca pomogla czytaj ;) 16.03.06, 09:46
                                              oto jej zaproszenie dla mojego szwagra => "Drogi szwagrze z radoscia dla nas
                                              zawiadamiamy Cie,ze nie jestes mile widziny
                                              na naszym slubie.Jest to dzień dla nas szczególny a Twoj parszywy ryj pogorszy
                                              apety gościa.Jestesmy tak nieprzychylni Tobie,ze wolelibysmy zaprosic
                                              nieznajomego z ulicy niz Ciebie.Jestes dla nas nikim i do pięt nie dorastasz
                                              nawet karłą.Dlatego z urzejmoscia oświadczamy,ze jak pojawisz sie na weselu to
                                              wezwiemy weterynarza i policje."
                                              Jezeli chciałbym sie jednak pojawic na slubie i weselu to postaw warunek.
                                              "albo poddasz sie egzorcyzma albo nici w wesela.na drzewo wcześniaku"
                                              • cafet hahaha a już wątpiłaś 16.03.06, 09:47
                                                w pomocne dłonie hahaha
                                                • marti_ka82 Re: hahaha a już wątpiłaś 16.03.06, 09:49
                                                  no zaproszenie godne tego trollabig_grin wogole cieszy mnie fakt, ze nie jest ani
                                                  troche pdobny do mojego lukasza... big_grin wogole jakis akis jakby podmieniony bo do
                                                  nikogo nie podobne to to smile
                                                  • cafet Wykradnij włosa 16.03.06, 09:51
                                                    i DNA zrób,może podmieniony -bo i charakter jakis dziwny...wink
                                                  • marti_ka82 Re: Wykradnij włosa 16.03.06, 09:52
                                                    eee wiesz pewnie tak wink pzeciezj akbym ci pokazala jego zdjecie i mojego
                                                    lukasza to normalnie bys nawet nie przypuszczala, zem oga byc bracmi a co
                                                    dopiero blizniakami <szok> heheh a jak tam dzis humorek lepszy??smile
                                                  • sprycia1979 Re: Wykradnij włosa 16.03.06, 09:54
                                                    to była poprostu pomyłka przy pracy...wypadki zdarzaj sie-wiec jest
                                                    usprawiedliwony
                                                  • marti_ka82 Re: Wykradnij włosa 16.03.06, 09:56
                                                    to ja dziekuje za takie pomylki big_grin
                                                  • cafet ach humorek ujdzie:) 16.03.06, 09:55
                                                    tylko znow mam problem z tymi dwiemawink)) na wesele sie wprosiły i jeszcze pana
                                                    młodego zarywac chcą;')
                                                  • sarabella Re: ach humorek ujdzie:) 16.03.06, 09:56
                                                    zabije cafeta!!!! ja tam twojego nie tykam nawet kijem smile))
                                                  • cafet i dobrze 16.03.06, 09:57
                                                    bo jakbys tknęła to ja na ciebie z kijemwink
                                                    A ja jestem ta cafet wiec zabic mozesz cafet nie cafeta:[[[[[[[
                                                  • sarabella Re: i dobrze 16.03.06, 09:58
                                                    ale chyba nie wiesz do kogo piszeszsmile)))
                                                  • cafet powiało grozą <boisie>:(((((((((((((((((((((((( (( 16.03.06, 09:59
                                                  • marti_ka82 cafet ;) widzisz 16.03.06, 10:01
                                                    to co ja... wink nagle im sie odwidzialo nie chca mlodego big_grin wystraszyly sie big_grin
                                                    za chwile powiedza ze na wesele jednak tez nie przyjda bo zpaomnialy o
                                                    imieninach babci wink
                                                  • cafet grunt żeby prezent dotarł 16.03.06, 10:02
                                                    reszte wybaczewink
                                                  • marti_ka82 Re: grunt żeby prezent dotarł 16.03.06, 10:03
                                                    ale jakis porzadny w koncu cafet wazna oosobistoscbig_grin
                                                  • sprycia1979 ja tam tez nie chce 16.03.06, 09:58
                                                    a tfuuuuuu
                                                    mam swojego....
                                                  • marti_ka82 patrz no ... 16.03.06, 09:59
                                                    teraz sie wypieraja wink
                                                  • marti_ka82 Re: ach humorek ujdzie:) 16.03.06, 09:57
                                                    no patrzcie jakie zachlanne no... nie dosc ze sie zalapaly na imprezke to
                                                    jeszcze mlodego zwinac chca kolezance... o nieladnie nieladnie... a feee
                                                  • cafet nie odchodz z postu 16.03.06, 09:58
                                                    w tobie jedynie ukojenie mamwink)))
                                                  • misiaczyca1 urodzinki 16.03.06, 09:58
                                                    zastanawiam sie co kupic mojej mamusi na urodzinki w niedziele.
                                                    jak Wam napisze które to urodzinki to nie uwierzycie....czterdzieste.
                                                    moja mama wczesnie mnie urodziła co ma swoje plusy i minusy.
                                                    plusem jest to,ze na weselu bedzie piekna i młoda, POZATYM 6LATKA JĄ ODMŁADZA.
                                                    ona sobie sama kupuje kosmetyki wiec to odpada.i zadnych ubrań.
                                                    pomyslałm ze kupie jej duży tort i kwiaty.okrągły ale na wieszchy lukier
                                                    w "kształcie" słonca.w srodku napis."dla pieknej kobiety"
                                                    mysle ze 40 latka chce słuchac takich rzeczy ,ze jest piękna.co myslicie
                                                    musze zaraz isc go zamówic bo dzis jeszcze mam spokkoj ale do niedzieli nie
                                                    bedzie czasu zeby isc go zamówic
                                                  • marti_ka82 Re: urodzinki 16.03.06, 10:00
                                                    ja mysle ze to bardzo lsodki pomysl big_grin
                                                  • sprycia1979 Re: urodzinki 16.03.06, 10:02
                                                    mozesz fajna ramke z fotkami zrobic i dac jak to było przz te latka: jak była
                                                    malusia, potem starsza, potem z córą i teraz smile)
                                            • sprycia1979 dobra sama chciałaś 16.03.06, 10:00
                                              ja nie jade...obok wuja stefana nie bede siedziec....wiec baw sie swietnie ;/
                                              • marti_ka82 a nie mowilam :P 16.03.06, 10:02
                                                ,ze zaraz zrezygnuja z biesiadkowania D
                                                • cafet hahaha martika-wróżbitka 16.03.06, 10:03
                                                  racja miała panie obrazalskie,a sarabella to już nawet zamilkłasad((((((((((
                                                  • marti_ka82 czarownica jestem ;) 16.03.06, 10:04
                                                    wiesz i nie chcacy sie wydalam upss wink
                                                  • cafet Re: czarownica jestem ;) 16.03.06, 10:06
                                                    No to w takim razie juz nie musimy radzic,co by tu z bratem bliźniakiem zrobićwink
                                                  • marti_ka82 Re: czarownica jestem ;) 16.03.06, 10:07
                                                    no kujcze wiesz regulamin mi nie pozwala wink
                                                  • cafet ech no faktycznie 16.03.06, 10:08
                                                    wykluczyłyby cie jeszcze z najblizszego zlotuwink))
                                                  • marti_ka82 Re: ech no faktycznie 16.03.06, 10:10
                                                    ee wiesz nie moglyby bo ja krolowa jestem... no ale moglyby jakis zamach na
                                                    moje stnaowisko zobic... a po co mi to D
                                                  • sarabella Re: hahaha martika-wróżbitka 16.03.06, 10:04
                                                    wódz stoi tu...ciiiismile))
                                                  • sprycia1979 halo halo tu jestesmy wodzu 16.03.06, 10:05
                                                    smile))))
                                                  • sarabella Re: halo halo tu jestesmy wodzu 16.03.06, 10:07
                                                    wodz zerknal i ekran musialam zgasicsmile, ale to nie ten główny wodzu
                                                  • sprycia1979 ona juz prawie na peronie była 16.03.06, 10:04
                                                    po bilety i co teraz smile)))))))))))
                                                • sprycia1979 Re: a nie mowilam :P 16.03.06, 10:04
                                                  chciałam aby było ci miło, zeby jednak ktos do ciebie przyeszdł na imprezke a
                                                  tak to widzisz ....mnie nie bedzie, nie wiem jak sara.....
                                                  • cafet Ej no bo juz mam kulke w gardle 16.03.06, 10:05
                                                    nie chciałam byc przykra crying((((((( przyjeżdzajcie-dosadzę do orkiestrantówtongue_outPP
                                                    martika ty też!!!
                                                  • marti_ka82 Re: Ej no bo juz mam kulke w gardle 16.03.06, 10:06
                                                    a kiedy kiedy?? i gdzie??big_grin
                                                  • sarabella :P 16.03.06, 10:05
                                                    mnie też nietongue_out
                                                  • sprycia1979 :( 16.03.06, 10:06
                                                    teraz to masz.... nic z tego...no chyba ze łądnie poprosisz i dobra miejscówka
                                                    bedzie
                                                  • cafet Mówie ze orkiestranci!!!!!!!! 16.03.06, 10:08
                                                    najlepszasmile))) a pora sierpniowa-cieplo bedzie tarasik też wink no bo was w
                                                    normalnej sali trzymac nie bede;PPPPPPP - gości wypłoszyciewink
                                                  • marti_ka82 Re: Mówie ze orkiestranci!!!!!!!! 16.03.06, 10:09
                                                    a moge zabrac psa??tongue_out heheheh
                                                  • cafet jak francuski to tak 16.03.06, 10:11
                                                    żeby maniery miałwink)))
                                                  • marti_ka82 Re: jak francuski to tak 16.03.06, 10:12
                                                    nie z alaski tongue_out
                                                  • cafet jakbym miała slub w zimie 16.03.06, 10:13
                                                    to bym zaprosiła a tak to biedaczek pocic sie bedzie;PPP
                                                  • marti_ka82 Re: jakbym miała slub w zimie 16.03.06, 10:14
                                                    cfaniara wink ... big_grin hehe kujcze fajnie w sierpniu tongue_out jak dobrze pojdzie to bede
                                                    juz w ciazy big_grin heheh
                                                  • cafet Re: jakbym miała slub w zimie 16.03.06, 10:15
                                                    no to elegancko <jupi><jupi><jupi>
                                                  • sarabella Re: Mówie ze orkiestranci!!!!!!!! 16.03.06, 10:09
                                                    Zobaczymy czy by Ci sie wesele nie przenioslo na ten taras jakbysmy bylysadP
                                                  • marti_ka82 Re: Mówie ze orkiestranci!!!!!!!! 16.03.06, 10:11
                                                    no clakiem mozliwe ze by tam oscie polezli wink
                                                  • cafet tez sie tego obawiam 16.03.06, 10:12
                                                    takich jeszcze świat nie widział;PPPP każdy pogoladac by przyszedł
                                                    I kto tu o zoo wspominał;PPP
                                                  • marti_ka82 Re: tez sie tego obawiam 16.03.06, 10:13
                                                    ale wiesz zostaniesz sam na sam z mlodym big_grin
                                                  • cafet no i jakoś mi to 16.03.06, 10:16
                                                    zbytnio nie przeszkadza ,ech jak wróci to przepdane jak kamien w wode
                                                  • cafet Duet s&s wy to tak 16.03.06, 10:17
                                                    zawsze równo znikacie hmmmmmmmmmmm
                                                  • sarabella Re: Duet s&s wy to tak 16.03.06, 10:19
                                                    ...a co, ze niby tesknisz...smile? jasne jasne
                                                  • marti_ka82 Re: Duet s&s wy to tak 16.03.06, 10:20
                                                    a mozeo ne wiesz w tym samymy miejscu pracuja i nas tak sicmeniaja wink jedna
                                                    jest Kobieta druga mezczyzno i stad te zberezne mysli tongue_out
                                                  • cafet albo to jedna osoba 16.03.06, 10:21
                                                    rozdwojenie jaźni -sama ze soba gada -raz jest sprycią raz sarabelląwink
                                                  • marti_ka82 Re: albo to jedna osoba 16.03.06, 10:21
                                                    a tobie wmawiaja zes ty facet no no no...
                                                  • sprycia1979 a gdzie wszystkie laseczki poszły? 16.03.06, 12:11
                                                    ???
                                                  • sarabella Re: albo to jedna osoba 16.03.06, 10:22
                                                    sprycia mi minete strzela po protu, wiec pisac nie moze smile))))) tongue_outPP
                                                  • cafet martika widzisz racje miałaś 16.03.06, 10:22
                                                  • sarabella Re: martika widzisz racje miałaś 16.03.06, 10:23
                                                    ze niby co?
                                                  • cafet Re: martika widzisz racje miałaś 16.03.06, 10:24
                                                    cytuje:a mozeo ne wiesz w tym samymy miejscu pracuja i nas tak sicmeniaja wink
                                                    jedna
                                                    jest Kobieta druga mezczyzno i stad te zberezne mysli tongue_out
                                                  • sarabella Re: martika widzisz racje miałaś 16.03.06, 10:26
                                                    hmmmm, a dwie kobiety to nie mogąsmile? jestem za...
                                                  • marti_ka82 Re: martika widzisz racje miałaś 16.03.06, 10:27
                                                    nie wazne nie wazne kobieta mezczyzna... dwie kobiety... rozwodjenia itp tongue_out cos
                                                    was laczy big_grin
                                                  • sprycia1979 czemu juz skonczyłas temat naszego przyajzdu 16.03.06, 10:37
                                                    smile kurde bo nie wiem ile urlopu brac smile))
                                                    tydzien wystarczy?
                                                  • marti_ka82 Re: martika widzisz racje miałaś 16.03.06, 10:25
                                                    ze niby to wlasnie big_grin ze za duzo was laczy tongue_out mokre piersi z kawy tongue_out,
                                                    warszawa tongue_out znikacie w tych smaych momwentach piszecie jedna po
                                                    drugiej...wiedzialysmy ze pacujecie razem i romansujecie big_grin
                                                  • sarabella Re: martika widzisz racje miałaś 16.03.06, 10:26
                                                    hmmmm, ale maile choc mamy ciekawe, wiec nie les z nassmile))
                                                  • sprycia1979 Re: albo to jedna osoba hehehhhe 16.03.06, 10:35
                                                    kto wie jak to jest smile))
                                                  • sprycia1979 ja tam w kuchni byłam 16.03.06, 10:37
                                                    wiec o co chodzi
                                                  • marti_ka82 tak tak... 16.03.06, 10:38
                                                    a sarabella z toba wink bo jakos znikla jak sie odezwalas big_grin
                                                  • sprycia1979 Re: tak tak... 16.03.06, 10:40
                                                    kawe robiłam- ale z mleczkiem wink
                                                  • sarabella Re: tak tak... 16.03.06, 10:42
                                                    yyy, chlop z promocji zszedl do mnie, jestem juuuu
                                                  • sprycia1979 Re: tak tak... 16.03.06, 10:43
                                                    a co dawał w promocji smile
                                                  • marti_ka82 Re: tak tak... 16.03.06, 10:43
                                                    lizaka big_grin
                                                  • sprycia1979 Re: tak tak... 16.03.06, 10:46
                                                    a co ciebie znowu tak wcieło? mam do poczty zajrzec hihihihihihi
                                                  • sarabella Re: tak tak... 16.03.06, 10:47
                                                    jestem , jestem, ale Ptys dzis jest i mnie zagaduje
                                                  • sprycia1979 no no 16.03.06, 10:48
                                                    to nie mów z pełną buzią smile))
                                                  • sprycia1979 Martika rozumiem ze ty tez jedziesz 16.03.06, 10:42
                                                    do cafet? spotkamy sie na peronie smile
                                                  • marti_ka82 Re: Martika rozumiem ze ty tez jedziesz 16.03.06, 10:43
                                                    taa nadal nie wiem w ktora stroenp olski mam jechacwink
                                                  • sprycia1979 Re: Martika rozumiem ze ty tez jedziesz 16.03.06, 10:44
                                                    hhheheheeh ja tez nie ;/

własnie Cafet gdzie???? Lamo gdzie jestes??????
                                                  • marti_ka82 Re: Martika rozumiem ze ty tez jedziesz 16.03.06, 10:44
                                                    rezerwuje nam taras big_grin i klatke tongue_out
                                                  • sprycia1979 Re: Martika rozumiem ze ty tez jedziesz 16.03.06, 10:46
                                                    prosze to taka ona gościnna ;0
                                                    niech do tej stolicy przyjedzie ....oj bedzie ugoszczona chyba na wschodnim smile))
                                                  • sprycia1979 Pomyslmy gdzie hodują Lamy :) 16.03.06, 10:45
                                                    kto wie?
                                                    wejde na forum o zoo... zaraz dowiem sie
                                                  • cafet Zniknac na chwile 16.03.06, 10:46
                                                    a panie świetnie sie bawią!Droga spryciu umknęły ci wątki o tym,że to was w
                                                    klatce beda oglądac -jako okazywink a my z panem młodym sami zostaniemy;PPP
                                                  • cafet mowiłam ze małopolska - 16.03.06, 10:47
                                                    wiecie gdzie to jest?;PPPP
                                                  • sprycia1979 Re: mowiłam ze małopolska -mapa 16.03.06, 10:48
                                                    wiemy dojedziemy spoko- ja tam w firmie trasnportowej robie-wiec dojazd mamy
                                                    zapeniony smile)))
                                                  • sprycia1979 Re: mowiłam ze małopolska -mapa 16.03.06, 10:50
                                                    heheheheh nawet wiekszą grupą smile))
                                                  • sarabella Re: mowiłam ze małopolska -mapa 16.03.06, 10:50
                                                    taaa, oszukujesz...
                                                  • sarabella Re: mowiłam ze małopolska -mapa 16.03.06, 10:50
                                                    smile)) gdzie....?
                                                  • sprycia1979 Re: mowiłam ze małopolska -mapa 16.03.06, 10:51
                                                    serio
                                                  • cafet oj sprycia sprycia 16.03.06, 10:51
                                                    a jak chciałam transport do wawy po rękawiczki to ani mru mru :[[[[
                                                  • cafet Tam gdzie najbardziej teraz sypie:[[[[[[[[[[[[[[[[ 16.03.06, 10:51
                                                  • sprycia1979 Re: oj sprycia sprycia 16.03.06, 10:52
                                                    jasne....teraz to juz milutka jak cos potrzebne smile))
                                                    a tak to do klatki
                                                  • cafet chciałam tylko cichutko zgłosić 16.03.06, 10:52
                                                    ze temat moich rekawiczek nie został wznowiony-jak ja to bede tak bez:[[[[
                                                  • sprycia1979 Re: chciałam tylko cichutko zgłosić 16.03.06, 10:53
                                                    mowiłam ze gumowe mam smile
                                                  • marti_ka82 Re: chciałam tylko cichutko zgłosić 16.03.06, 10:54
                                                    no kujcze sprycia sarabelka zaproscie cafet bo rekawiczek miec biedna nie
                                                    bedzie smile
                                                  • sarabella Re: oj sprycia sprycia 16.03.06, 10:52
                                                    bo oni tylko z wawy wyjezdzaja i juz nie wracajasmile)
                                                  • sprycia1979 Re: oj sprycia sprycia 16.03.06, 10:52
                                                    heheheh no zdarza sie ;/
                                                  • cafet Re: oj sprycia sprycia 16.03.06, 10:53
                                                    A to wysadza was i dalej na wschod??;PPPPPPP
                                                  • sarabella Re: oj sprycia sprycia 16.03.06, 10:53
                                                    ... albo z tirówami wracają...smile)
                                                  • sprycia1979 Re: oj sprycia sprycia 16.03.06, 10:54
                                                    ja tam nie wiem co na trasie robia....choc czasami opowiesci barwne sa
                                                  • sarabella Re: oj sprycia sprycia 16.03.06, 10:55
                                                    wiadomom co robią, przeciez to facecismile!
                                                  • marti_ka82 Re: oj sprycia sprycia 16.03.06, 10:57
                                                    i wizyty po rekawiczki zrobili sie orgie z torowkami <ciekawe>
                                                  • sarabella hahaha, 16.03.06, 11:00
                                                    torówki? to chyba przy stacjach pociągowychsmile)))))
                                                  • sprycia1979 Re: hahaha, hehhehehe 16.03.06, 11:01
                                                    noooo przy dworcu
                                                  • sarabella Re: hahaha, hehhehehe 16.03.06, 11:03
                                                    ku.wa promocja mnie męczy!!! wrrr
                                                  • sprycia1979 Re: hahaha, hehhehehe 16.03.06, 11:08
                                                    to w pysku mu
                                                  • marti_ka82 Re: hahaha, hehhehehe 16.03.06, 11:10
                                                    natarczywy ten od lizakow wink
                                                  • sprycia1979 Re: hahaha, hehhehehe 16.03.06, 11:10
                                                    hihihihi moze tylko jednego wzieła
                                                  • marti_ka82 Re: hahaha, hehhehehe 16.03.06, 11:11
                                                    a to pewnie daltego taki uparty tongue_out
                                                  • sarabella Re: hahaha, hehhehehe 16.03.06, 11:12
                                                    jakie ku.wa lizakismile??? nic nie kumam, pakowaliśmy razemsmile))
                                                  • marti_ka82 Re: hahaha, hehhehehe 16.03.06, 11:12
                                                    bo nie o tego lizaka mu chodzilo tongue_out
                                                  • sarabella Re: hahaha, hehhehehe 16.03.06, 11:14
                                                    i jeszcze elektrycy...cholera!!! zaraz zwariuje juz!!!!
                                                  • sprycia1979 Re: hahaha, hehhehehe 16.03.06, 11:14
                                                    heheheehhe własnie- pakowali razem lizaka- zgadza sie
                                                  • sarabella Re: hahaha, hehhehehe 16.03.06, 11:16
                                                    dlaczego lizaka?????!!!!!!
                                                  • cafet co tam bo mnie nie było chwilke 16.03.06, 11:16
                                                    o słodyczach rozprawiacie??;PPP
                                                  • sarabella Re: co tam bo mnie nie było chwilke 16.03.06, 11:17
                                                    tak Ptysiek marudzi o kawę, idę mu zrobić smile))))
                                                  • sprycia1979 Re: co tam bo mnie nie było chwilke 16.03.06, 11:18
                                                    tylko bez mleka
                                                  • marti_ka82 Re: co tam bo mnie nie było chwilke 16.03.06, 11:20
                                                    oo ptys w pracy to dzis krem bedzie i ciastka pelne big_grin
                                                  • sarabella Re: co tam bo mnie nie było chwilke 16.03.06, 11:21
                                                    nie nie nie... tak nie jest smile
                                                  • sarabella wróciłam 16.03.06, 11:23

• sprycia1979 Re: wróciłam 16.03.06, 11:25
                                                    cos za szybko smile
                                                  • sarabella Re: wróciłam 16.03.06, 11:33
                                                    ojjjj, ale ruch smile dziś...
                                                  • sarabella Re: wróciłam 16.03.06, 11:36
                                                    sprycia a Ty masz jakies fotki fajnesmile)?
                                                  • sprycia1979 Re: wróciłam 16.03.06, 11:38
                                                    nie mam crying
                                                    moze cos w domku ale w pracy nic
                                                  • sarabella Re: wróciłam 16.03.06, 11:39
                                                    to zróbbbsmile?????? ale w domt masz takie?smile))
                                                  • sprycia1979 Re: wróciłam 16.03.06, 11:40
                                                    chyba sobie smile))
                                                  • sarabella Re: wróciłam 16.03.06, 11:41
                                                    hehe, masz???? ja mam masę smile))
                                                  • sprycia1979 Re: wróciłam 16.03.06, 11:46
                                                    mam ale do własnej dyspozycji heheheheh
                                                  • sarabella Re: wróciłam 16.03.06, 11:47
                                                    ja pisalam ze mam swoich mase smile))
                                                  • sarabella halo, alllo 16.03.06, 11:47
                                                    pycia masz maila na poczciesmile, ale spoko...
                                                  • sprycia1979 Re: halo, alllo 16.03.06, 11:48
                                                    heheheheh ok
                                                  • sprycia1979 Re: halo, alllo 16.03.06, 11:49
                                                    myslałam ze znowu cosik podesłane
                                                  • sarabella Re: halo, alllo 16.03.06, 11:49
                                                    no...hmmmm moment, moze cos wynajdesmile
                                                  • sprycia1979 Re: halo, alllo 16.03.06, 11:52
                                                    tylko mi skrzynki nie zapchaj
                                                  • sarabella jestem 16.03.06, 12:19

• sprycia1979 Re: jestem 16.03.06, 12:22
                                                    ja teraz mam troche luuzik....wiec za duzo nie pracuje
                                                  • sarabella Re: jestem 16.03.06, 12:23
                                                    no spoko, ja tez ale mi w ekran sie gapismile))
                                                  • sarabella jestem juz, polazl wreszcie:)) 16.03.06, 12:40

• sprycia1979 a wy dziewuchy co 16.03.06, 12:52
                                                    obiadki gotujecie ze was nie ma smile))
                                                    ciekawe co dzis bedzie?
                                                  • cafet ja jestem:) 16.03.06, 13:01
                                                    ale nie mam nic ciekawego do powiedzenia -wypaliłam siewink))
                                                  • sprycia1979 a tobie co ostatnio 16.03.06, 13:52
                                                    jakas chodzisz marudna
                                                  • marti_ka82 :P 16.03.06, 14:46
                                                    facet.interia.pl/news?inf=728544 www.dontdatehimgirl.com
                                                    niezle nie
                                                  • cafet oj nie nie nie:) jestem pogodna:))) 16.03.06, 15:12
                                                    marudzić przestaje-solennie obiecujesmile a co wy tak zniknęłyście??
                                                  • cafet Nieźle można gościa urządzić;P 16.03.06, 15:14
                                                  • cafet Czyżby nasze gg było w agonii??:(((( 16.03.06, 17:34
                                                    chyba żartujeciewink prosze sie pojawic bo juz nas prawie na forum nie widac<nono>
                                                  • marti_ka82 Re: Czyżby nasze gg było w agonii??:(((( 16.03.06, 18:59
                                                    no widzisz panie S&S pewnie poszly gdzies razem w koncuwink
                                                  • sprycia1979 :) 16.03.06, 19:02
                                                    nigdzie nie poszły...ja tam na mopie jade ;/
                                                  • marti_ka82 Re: :) 16.03.06, 19:04
                                                    taniec z mopem... a to zarazilas sie od tych z gwiazdamitongue_out
                                                  • cafet sprycia trenuje 16.03.06, 20:06
                                                    bo po slubie bedzie musiała w te i wewtewink
                                                  • sprycia1979 przed Tv migiem 16.03.06, 20:07
                                                    misiu leci narka smile
                                                  • cafet widziałam widziałam 16.03.06, 20:09
                                                    kukam kątemwink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka