ciemnanocka 27.03.06, 15:25 Macie moze jakies zdjęcia bukietów z frezjami? Najlepiej w rozowym odcieniu) no ale inne tez mile widziane, wyobrazacie sobie ten zapach?) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bacha1979 Re: bukiet z frezji 29.03.06, 14:14 Nie boisz się , że frezje długo nie "wytrzymaja"?? Odpowiedz Link Zgłoś
ciemnanocka Re: bukiet z frezji 29.03.06, 14:43 frezje stoją dlugo, tydzien na pewno a bez wody beda chyba jakies tylko 2 godziny. Nie tylko frezje chcialabym, frezje polaczone z jakimis innymi kwiatkami Odpowiedz Link Zgłoś
ewaes Re: bukiet z frezji 29.03.06, 16:28 Też mi się podobają frezje. Wysłałam Ci zdjęcie na maila gazetowego. Odpowiedz Link Zgłoś
malgoszac Re: bukiet z frezji 29.03.06, 17:33 to ja tez poprosze. tez mysle o frezjach. W 'mikrofonie' powinny wytrzymac pare godzin Odpowiedz Link Zgłoś
minerwamcg Re: bukiet z frezji 29.03.06, 17:43 Do cywilnego miałam bukiet z... frezji i słoneczników Bardzo ładny był, chociaż nie rózowy, tylko oczywiście żółty, o, tu go można zobaczyć - weasley.sf-f.pl/mcywilny18.jpg. Trzymał się spokojnie jeszcze przez wiele dni. Pachniał rzeczywiście bosko. Odpowiedz Link Zgłoś
minnie_mouse Re: bukiet z frezji 29.03.06, 17:47 Ja właśnie planuję bukiet z frezji i róż biało- różowy. Ja też poproszę o zdjecie na maila gazetowego. Niestety nigdzie nie mogę znaleźć w necie. Kiedyś widziałam w gazecie. Śliczne to było... Odpowiedz Link Zgłoś
kaftanek Re: bukiet z frezji 29.03.06, 18:40 ja rowniez marze o takim bukieciku. Bardzo prosze o fotke na maila kaftanek@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
minerwamcg Podaję link jeszcze raz 29.03.06, 18:43 weasley.sf-f.pl/mcywilny18.jpg Bez kropki, bo te cholerne kropki się dopisują do linku i wszystko psują. Odpowiedz Link Zgłoś
artagnes Re: bukiet z frezji 30.03.06, 10:42 ciemnanocka napisała: > Macie moze jakies zdjęcia bukietów z frezjami? Najlepiej w rozowym odcieniu) > no ale inne tez mile widziane, wyobrazacie sobie ten zapach?) a gdzie mieszkasz w jakim mioeście oprócz tego że pracuję w kwiaciarni i wiem jak jest drogo to wiązanki ślubne robię na własny rachunek oczywiście dużo taniej ja mieszkam w warszawie ale dowoże kwiaty do klientki zdiecia mogę przesłać na maila tel506995181 Odpowiedz Link Zgłoś
mealong Re: bukiet z frezji 30.03.06, 19:19 Poprosze o zdjecia na maila gazetowego. Jestem z Warszawy, slub we wrzesniu. Justyna Odpowiedz Link Zgłoś
artagnes Re: bukiet z frezji 30.03.06, 21:18 jeśli to możliwe to podaj swojego maila bo nie mogę wysłać na gazetowego zdięć ja mam sdres artagneso2.pl lub tel 596 99 51 81 Odpowiedz Link Zgłoś
arbad Re: bukiet z frezji 30.03.06, 14:03 ja też szukam czegoś z frezji, najlepiej białych z zielonymi dodatkami lub czerwonych, ale to sprawa dysusyjna, bo nie wiem czy dobiorę kolor do czerwono- bordowej kamizelki. Jeśli macie jakieś zdjęcia poproszę. Odpowiedz Link Zgłoś