ciemnanocka Re: Czy zmieniacie nalepki na alkoholu? 28.03.06, 10:55 My nie zmieniamy. Mamy bardzo dobrą wódkę i wydaje mi sie, ze te nalepki wódki weselnej to tylko w przypadku, gdy się ma niefirmową wódkę... Odpowiedz Link Zgłoś
kulac Re: Czy zmieniacie nalepki na alkoholu? 28.03.06, 11:03 ciemnanocka napisała: > wydaje mi sie, ze te nalepki wódki > weselnej to tylko w przypadku, gdy się ma niefirmową wódkę... A niefirmową tzn jaką??? Bo my myślimy o zakupieniu Absolwenta. To firmowa czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś
esmeralda_pl Re: Czy zmieniacie nalepki na alkoholu? 28.03.06, 11:06 Absolwenta moi koledzy na wagarach na ławce w parku obalali Odpowiedz Link Zgłoś
kulac Re: Czy zmieniacie nalepki na alkoholu? 28.03.06, 11:12 esmeralda_pl napisała: > Absolwenta moi koledzy na wagarach na ławce w parku obalali Wiesz nie każdego stać na luksusowy alkohol. A kupujemy absolwenta bo jest tani i jak dla mnie to dobra wódka. Wolę pić tanią dobrą niż coś co bedzie ledwo przez gardło przechodzic ale bedzie drogie. Odpowiedz Link Zgłoś
esmeralda_pl Re: Czy zmieniacie nalepki na alkoholu? 28.03.06, 12:50 wiesz, jeżeli Tobie to smakuje to jest ok... ale niepowiesz chyba, że Smirnoff czy Finlandia są gorsze? Odpowiedz Link Zgłoś
kulac Re: Czy zmieniacie nalepki na alkoholu? 28.03.06, 12:54 Smirnof i finlandia są też dobre. Ale ja jestem z podlaskiego, lubię absolwenta i mam w dodatku okazję kupić go taniej. Odpowiedz Link Zgłoś
ciemnanocka Re: Czy zmieniacie nalepki na alkoholu? 28.03.06, 17:09 nie firmową to znaczy rzcienczany spirytus albo jakas z podrzednego zrodla Odpowiedz Link Zgłoś
anulka80 Re: Czy zmieniacie nalepki na alkoholu? 28.03.06, 11:08 My bedziemy miec absolwenta i nalepki tez tym juz zajal sie ojciec mojego przyszlego ale mial radoche ze moze sie przydac i nam pomoc sam wierszyk ukladal Odpowiedz Link Zgłoś
aldialdi Re: Czy zmieniacie nalepki na alkoholu? 28.03.06, 12:12 NIE, uważam to za zbyteczne. Odpowiedz Link Zgłoś
chenoa1 Re: Czy zmieniacie nalepki na alkoholu? 28.03.06, 12:13 ja nie zmieniam. chyba lepiej jak goscie wiedza co pija. Odpowiedz Link Zgłoś
ewcia1980 Re: Czy zmieniacie nalepki na alkoholu? 28.03.06, 13:12 my nalepki weselne na wódke mamy ale nie zaklejamy nimi etykiet orginalnych. mamy dobra wódke, nie jakies rozrabiane niewiadomo co i chce zeby goscie wiedzieli co pija. a takim weselnym nalepkom nie moglismy sie oprzec, bo kupiłam cudne, takie specjalnie dla nas. a niektórym gosciom bedziemy dawac flaszke ze soba i chce zeby było widac, ze jest to wódka weselna a nie kupiona na stacji benzynowej po drodze. Odpowiedz Link Zgłoś
lady_of_avalon Re: Czy zmieniacie nalepki na alkoholu? 28.03.06, 13:31 A my będziemy miec zawieszki a nie nalpeki takie: www.printko.pl/zaproszenia/strony/w01.htm Odpowiedz Link Zgłoś
bacha1979 Te zawieszki wyglądaja 28.03.06, 13:35 łądnie, w przeciwieństwie do niektórych nalepek. Odpowiedz Link Zgłoś
lady_of_avalon Re: Te zawieszki wyglądaja 28.03.06, 13:45 No własnie tez mi siębardziej podobja. Nalepki są zazwyczaj strasznie kiczowate. Np z tych: www.zaproszenia-slubne.com/zaproszenia.php żadne mi się nie podobaja Pozatym w ten spoób marka wódki pzostanie widoczna i goscie nie będa się zastanawiac czy może borygo nie pija ;PPP Odpowiedz Link Zgłoś
epox123 Re: Te zawieszki wyglądaja 28.03.06, 14:02 ja na butelki mam coś takiego img229.imageshack.us/my.php?image=img03083dr.jpg mam nadzieję,że widać Odpowiedz Link Zgłoś
kaftanek siwetne te zawieszki 28.03.06, 21:17 epox, a gdzie mozna znalezc takie zawieszki? prezentuja sie calkiem niezle! Odpowiedz Link Zgłoś
epox123 Re: siwetne te zawieszki 28.03.06, 22:39 kaftanek sama je zrobiłam cieszę się,że komuś się spodobały Odpowiedz Link Zgłoś
bacha1979 Re: Te zawieszki wyglądaja 28.03.06, 14:03 No wąłsnie wyczytałam gdzieś, że nalepki się robi po to, by "oszukać" ludzi jaką wódke piją. Odpowiedz Link Zgłoś
inez_82 Re: Nalepki 28.03.06, 15:35 A u nas na każdym weselu na jakim byłam (podkarpackie) zawsze były nalepki. Sama juz kupiłam, a co do wódki trochę sie martwię, ze nie będzie za dobrej jakosci.Jednak decyduja o tym rodzice narzeczonego. Jak myślicie czy KRAJOWA jest aż taka zła?Na pewno jest tania> Nie wiem sama co o tym myśleć. Odpowiedz Link Zgłoś
lady_of_avalon Re: Nalepki 28.03.06, 16:03 Z mojego doświadczenia wynika, że róznica między krajowymi a zagranicznymi (finlandia, smirnoff) uwidacznia się dopiero drugiego dnia w wielkości kaca ;PPP A w smaku to byle ziemniakami nie jechała i dobrze będzie Zreszta wiele, szczególnie straszych, osób w Polsce jest patriotami jesli chodzi o wódkę i zagranicznych nie lubi... Odpowiedz Link Zgłoś
inez_82 Re: Dzięki 29.03.06, 16:18 Dzięki za pocieszenie lady of avalon. Rzeczywiście starsi w mojej rodzinie preferują dobrą polską wódkę. Odpowiedz Link Zgłoś
inka28 Re: Czy zmieniacie nalepki na alkoholu? 28.03.06, 19:59 lady, a podczas nalewania do kielszków te zawieszki nie będą przeszkadzać? Serio się pytam, bo zawieszki mi się ciut niepraktyczne wydają. Odpowiedz Link Zgłoś
lady_of_avalon Re: Czy zmieniacie nalepki na alkoholu? 28.03.06, 20:07 Hmmm... szczerze mówiąc to o tym nie pomyślałam...Ale jak będa przeszkadzać to sie je zdejmie i juz ;PP Ktos sobie na pamiątke weźmie... Odpowiedz Link Zgłoś
asia19815 Re: Czy zmieniacie nalepki na alkoholu? 28.03.06, 18:44 Ja mam Sobieską. Nie żdzieramy etykiet tylko na nie przyklejamy nalepki, które bardzo mi się podobają. Przecież i tak widać, że to Sobieska Odpowiedz Link Zgłoś
martyna1985 Re: Czy zmieniacie nalepki na alkoholu? 28.03.06, 21:21 My przywiesimy takie zawieszki a kupujemy chyba Luksusową. Odpowiedz Link Zgłoś
agnrek Re: Czy zmieniacie nalepki na alkoholu? 29.03.06, 10:10 Nie, bo to dla nas strasznie gadżeciarsko-infantylne. Odpowiedz Link Zgłoś