anielli 04.04.06, 17:11 Kobiety drogie! Jestem na etapie poszukiwania bukietu. Ciągle piszecie o bukietach wachlarzach - JAKIE TO BUKIETY???Macie jakieś fotki, linki??? Pozdrawiam serdecznie! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monia76 Re: Bukiet wachlarz!!! 04.04.06, 17:12 mnie sie akurat nie podobaja, ale bardzo prosze www.gimbla.pl/forum/pokoje/viewtopic.php?t=2452 Odpowiedz Link Zgłoś
ardzuna Re: Bukiet wachlarz!!! 04.04.06, 17:19 Podobno bardzo ciężkie - tak twierdziła moja kwiaciarka. Warto zobaczyć jeszcze katalogi u waszych bukieciarek. Może tam znajdziecie coś ciekawego, a problem z pokazaniem obrazka jest mniejszy. Odpowiedz Link Zgłoś
mam6lat Re: Bukiet wachlarz!!! 06.04.06, 15:35 ciężkie? to zależy z czego i jak zrobione ta pani pewnie nie umie roić i tak wybrnęła - wachlarze lepiej zamawiac u floystki niż u jakijkolwiek pani z kwiaciarni... Odpowiedz Link Zgłoś
artagnes Re: Bukiet wachlarz!!! 09.04.06, 18:56 wiazanki typu wachlarz są ciężkie nie tylko dlatego że dużo ważą ale równierz dlatego że ich podstawowe wykonanie to płaski obraz jeśli rozumiecie o czym mowa ,nie można nić oddalić ani przybliżyć optycznie ,a fantazja w tego rodzaju bukietach jest dość ograniczona.Więc to nie zależy od pani z kwiaciarni tylko od umiejętności danej osoby .Znm parę tzw, florystek ,które kurs na florystę skończyły tylko dlatego że miały kupę kasy a nie wg umiejętności.Ja osobiście nie mam papierów a mam dużo klientek i umiem zrobić każdą wiązankę ,nie używając katalogowych zdięć.Fantazja i praktyka to jest to co jest ważne w tym zawodzie. Odpowiedz Link Zgłoś
julipotocka bukiet ze słoneczników 06.04.06, 14:27 ja miałam podobny, ale zrobiony na wzór tego ze strony-mój wybranek zaniósł zdjęcie do kwiaciarni- wiązanka ślubna nr W079, do tego,skromna, prościutka sukienka-ślub w lipcu) plus bizuteria z bursztynkami.. strona z wiązankami www.roze.pl/page/pl/doslubu/wiazanki/ Odpowiedz Link Zgłoś