justyna02 24.04.06, 17:52 Czy któraś z Was ma zamiar kupić suknię z komisu? Co o tym sądzicie? Jeśli zancie jakiś godny polecenia to bardzo proszę o namiary (chodzi o:Warszawę, Radom, Kielce, Lublin). Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bdg78 Re: komis sukien ślubnych 12.08.14, 10:47 Pomysł świetny, pozwalający zaoszczędzić sporo kasy, która można przeznaczyć np: na fajny wyjazd z mężem. Proponuje sprawdzić ofertę komisów internetowych działających min. w Wawie www.sukienslubnych.pl czy www.suknieslubne-komis.pl Odpowiedz Link Zgłoś
korneliasmardzewska Re: komis sukien ślubnych 29.02.16, 14:43 zgadzam się - komisy są ok. jeśli chcesz stacjonarny z mierzeniem to przyjaciółka, której byłam świadkową kupowała w Lady Bride o ile pasuje ci W-wa Bemowo. Odpowiedz Link Zgłoś
martatart Re: komis sukien ślubnych 01.03.16, 14:50 a może tu www.slubnykomis.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
kryspina007 Re: komis sukien ślubnych 08.03.16, 11:16 Ja niestety nie z okolic, ale również brałam suknię z komisu. Była bardzo ładna, o wiele tańsza i jakoś nikt nie zauważył żadnej różnicy Odpowiedz Link Zgłoś