vibbeke 24.04.06, 22:56 jak w temacie. macie jakieś sprawdzone lokale? z góry dzięki za odpowiedź Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sylvi77 Re: wesele za 130-140 zł od osoby Warszawa-gdzie? 24.04.06, 22:58 a kiedy slub? Odpowiedz Link Zgłoś
vibbeke Re: wesele za 130-140 zł od osoby Warszawa-gdzie? 24.04.06, 22:59 sierpień 2007 Odpowiedz Link Zgłoś
sylvi77 Re: wesele za 130-140 zł od osoby Warszawa-gdzie? 24.04.06, 23:01 no to masz jeszcze mnostwo czasu... w necie znajdziesz od metra ofert wpisujac wesele warszawa albo alal weselna. pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
dzastyna Re: wesele za 130-140 zł od osoby Warszawa-gdzie? 25.04.06, 10:15 Sprawdz na ul. Żwirki i Wigury w kasynach wojskowych maja dwie sale... jedna przy pomniku lotnika a druga przed lotniskiem. Ta druga jest naprawde super, nowiutka z klimatyzajca. Robia sami sliczna dekoracje na stolach ikebany z zywych kwiatow. Sami decydujecie w jakich kolorach ma byc udekorowana sala. My bedziemy miec tam wlasnie wesele w sierpniu tego roku, rezerwowalismy sale pod koniec sierpnia 2005. Płacimy 140 zł, wliczone jest w to wszystko oprocz alkoholu; dekoracja sali, chleb na powitanie, szampan oraz tort itp. Mozna w kazda sobote podjechac przed godzina 17 i zobaczyc jak wyglada sala tuz przed weselem, naprawde robi wrazenie. My jak szykalismy sali mielismy duzy problem, bo szukalam sal przede wszytkim w internecie gdzie byly sliczne zdjecia, a na zywo bylo zupelnie co innego, o tej sali dowiedzielismy sie od znajomych i naprawde byl do strzal w 10! Pozdrawiam i zycze udanych "łowów". Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszkalp Re: do dzastyna 26.04.06, 14:35 grecak Zorba www.zorba.pl ja wynegocjowalam cene 140. a b.bogate menu Odpowiedz Link Zgłoś
burleska Re: do dzastyna 26.04.06, 14:43 zorba ty chyba kolo mnie Proponuje restauracje Churrasco do landa przy próżnej, cena 145, ale do negocjacji Odpowiedz Link Zgłoś
kajka10 Re: wesele za 130-140 zł od osoby Warszawa-gdzie? 10.07.06, 17:59 Czy ktos moze podac dokladny adres tej sali? Bardzo mi zalezy. Z gory dzieki. Odpowiedz Link Zgłoś
kbor Re: wesele za 130-140 zł od osoby Warszawa-gdzie? 26.04.06, 19:29 Ristorante Balgera, ul. Reytana. Odpowiedz Link Zgłoś
vibbeke dzięki dziewczyny.. 26.04.06, 23:34 za wszystkie odpowiedzi na żadne z tych miejsc jeszcze nie trafiłam, więc wasze namiary są mi bardzo pomocne pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
lanka_cathar Re: wesele za 130-140 zł od osoby Warszawa-gdzie? 10.07.06, 18:35 Restauracja Pod Gigantami, Al. Ujazdowskie 24. Mamy dwie części tzn. obiad rodzinny, a potem impreza dla znajomych. Za obiad płacimy 110 zł/os, za wesele 120/os. W tym kawa i herbata bez limitu, od groma dań na szwedzkich stołąch, tort, dania indywidualne (jeśli ktoś z gości jest wegetarianinem). Alkohole, napoje gazowane i soki we własnym zakresie. Odpowiedz Link Zgłoś
a_weasley Klub Deski, Piwna Kompania 10.07.06, 18:59 vibbeke napisała: > jak w temacie. macie jakieś sprawdzone lokale? z góry dzięki za odpowiedź Klub Deski, www.deski.org.pl, alkohol z zewnątrz, korkowego nie pobierają, obsługa spoko. Taras ładnie położony, ale nie do tańczenia. Można mieć zasiadane wesele, tylko wtedy mało miejsca na taniec, albo szwedzki stół i stoły do siedzenia po boku. Parking dla gości. Totalne oko cyklonu, dwa kroki od Trasy Łazienkowskiej, a odludzie zupełne. Mieliśmy tam wesele, weasley.sf-f.pl/wesele.html. Jeśli ktoś chce mniej rustykalnie, zacnym lokalem jest Piwna Kompania, www.podwale25.pl, acz nie wiem, czy tam się zmieści w 140, coś chyba słyszałem o 160. Miły to lokal i bardzo strategicznie położony, tuż przy Starym Mieście. Odpowiedz Link Zgłoś
ewik_75 Re: poprawiony link 12.07.06, 15:28 fajne sa te parasole plusa To tak celowo czy przez przypadek ? Odpowiedz Link Zgłoś
vivi22 Re: wesele za 130-140 zł od osoby Warszawa-gdzie? 10.07.06, 21:08 www.akant2.jon.pl/ a proszę salę za 140zł od osoby bez alkoholu. Sama zastanawiam się nad ta sala. Mi się bardzo podoba. W sobotę jadę ją obejrzec na żywo. Z tego co wiem, mało jest wolnych terminów na ta salę ale możecie popytać i zapoznac się z ofertą. Ja osobiście tej sali nie znam a chciałabym od kogoś usłyszec co o niej sądzą (jeśli był ktos na weselu bądx Sylwestrze). Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
zaba002 Re: wesele za 130-140 zł od osoby Warszawa-gdzie? 11.07.06, 09:06 Polecam salę weselną na Wale Miedzeszyńskim CANWA. Bardzo ładne i ciche miejsce. Piekny wystrój sali. Polecam. Ania Odpowiedz Link Zgłoś
deremi2 Re: wesele za 130-140 zł od osoby Warszawa-gdzie? 12.07.06, 12:33 ja polecam wesele w Domu Restauracyjnym "Quatro".Wesele mialam w czerwcu. Mnie urzekł ten "ślimak" na suficie. Poza tym bardzo mila wlascicielka. WWW.quatro.waw.pl pozdrawiam Agnieszka Odpowiedz Link Zgłoś
kiwigirl El Corazon na Bitwy warszawskiej 12.07.06, 15:19 jak już wczesniej w podobnych postach pisałam, mogę polecić miejsce w któym my mieliśmy wesele. na prawde było super super !! z gorąca nic nie chce mi się robic wiec tyko kopiuję poprzednie wpisy : my mieliśmy w sali bankietowej restauracji El Corazon przy Bitwy warszawskiej, praktycznie centrum Warszawy. Sala nowoczesna, praktycznie nie potrzebuje dekoracji, wszyscy goście sie zachwycali salą. duza częśc parkietowa z lustrem na jednej ze scian. miesci spokojnie 100 nawet 130 os. my mieliśmy na 60os ustawione małe (8-10 osobowe) stoliki i było między nimi mnóstwo miejsca. menu orginalne za 160 pln od osoby - przystawki zine na stoły, 5 dań do stołu gorących, równolegle pełen bufet dań ciepłych, zimnych przekasek , sałatek, słodyczy, owoców plus winko musujące na powitanie. my zrezygnowaliśmy z połowy, zostaliśmy przy przystawkach na stoły (zimne pieczone mięsa domowej roboty, pasztety itp, capese i sałatka warzywna w "miseczkach" z pomidorów) potem wszystko w bufecie, i jedzenia nie dało sie przejeść!! dostaliśy na wynos wszystko co zostało były tego 2 bagażniki!!! szaleństwo - nie wiem co by było gdybyśmy mieli wszystkie zaproponowane dania tego co było goście nie nadążali jeść! kosztowało to 130/os. na stronie El Corazona niestety jest tylko restauracja, jeśłi ktoś chce to napiszcie a podeslę wam kilka fotek i menu orginalne i nasze oraz kontakt do pani odp. za takie imprezy. szczerze mogę to miejsce polecić !!!!!! to o co się martwiłam było dopiete na ostatni guzik, wesele było najlepszym na którym byłam (a mówią ze na swoim człowiek zawsze się najgorzej bawi) już po przysiędze był luz, Mąż się nagle roztańczył, przetańczyliśy całą noc, jedzonko super i nei do przejedzenia - dostaliśmy na wynos 8 palet jedzenia plus chyba ze 3 siaty takich pudełek jak "take-away'e" są, mięsa, sałatki, tort wszystko zajadała cała rodzina jeszcze 3 dni po weselu a wcale nie było tego w umowie, nawet się zmartwiłam ze tyle jedzenia się zmarnuje a ja byłam tak zakręcona ze połowy na weselu nie spróbowałam nawet (nadrabiałam następnego dnia ) dla tych co tez by chcieli zobaczyć "nasza" sala w El Corazon: widok całej sali img481.imageshack.us/img481/7403/ca322os2636wn.jpg lewa strona, która dla nas była praktyznie pusta i była parkietem (super na ścianie fala z lustra, odbijało kolorowe światła) img305.imageshack.us/img305/4558/lewastrona7pu.jpg oraz prawa strona, gdzie ustawione były stoły nasz w poprzek pod ścianą i dla gości wzdłuż, mniej więcej jak ten na zdjęciu. Dla naszej grupy nieduze, 8-10 osobowe (faktycznie 10-12 bo przy kazdym zostawiliśy 2 wolne miejsca na rogach "do przysiadania się" co było super pomysłem, bo goście chętnie migrowali pomiędzy stolikami) a na dużych weselach są ustawione długie stoły. img100.imageshack.us/img100/3977/prawarobionaz347rodka6ty.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
vivi22 Re: wesele za 130-140 zł od osoby Warszawa-gdzie? 25.07.06, 10:45 znalazłam miejsce za takie pieniadze za 140zł (4 dania ciepłe, 12 zimnych, kawa i herabat bez ograniczeń, tort, szampan, ćwiartka wódki na osobę) albo za 160zł z owocami i ciastem. Miejwsce? U Witaszka jedzenie mają bardzo dobre, więc polecam. Ja tam będę miała wesele w googlach wpiszcie zajazd u Witaszak i wyskoczy link do strony Odpowiedz Link Zgłoś