Dodaj do ulubionych

Wrocław - sala na wesele

09.05.06, 07:58
Hej! Na wiosnę przyszłego roku planujemy ślub. Poszukuję sali na wesele na
ok. 90 osób we Wrocławiu lub najbliższej okolicy fajnej i przede wszystkim w
korzystnej cenie. Jeżeli ktoś mógłby mi coś polecić będę bardzo wdzięczna.
Pozdrowienia dla wszystkich szykujących się do ślubu!
Obserwuj wątek
    • koka28 Re: Wrocław - sala na wesele 09.05.06, 10:20
      Hotel MARTA Oława. Mają swoją stronę www.B. ładna duża sala, w razie potrzeby
      hotel dla gości, dobra cena. Ale z tego co wiem, mają już terminy zajęte nawet
      na 2008...
      • stokrottka2 Re: Wrocław - sala na wesele 09.05.06, 14:38
        Dzięki za odpowiedź ale Oława to chyba za daleko. Prawie cała rodzina mieszka
        we Wrocławiu, więc lepiej by było w samym mieście albo ewentualnie gdzieś pod
        maistem.
        • gonio74 Re: Wrocław - sala na wesele 09.05.06, 18:15
          Znajdz sobie wątek- podformu Wrocław, ostatnio pojawiał się jakieś 4 dni temu.
          Tam jest sporo o salach we Wrocku i nie tylko. .A jaka kwota wchodzi w grę, bo
          słowo niedrogo może być różnie rozumiane. Wiesz mniej więcej jakie są
          przedziały cenowe? Bo tak to ciężko coś radzić.
          Pozdrawiam
          • gonio74 Re: Wrocław - sala na wesele 09.05.06, 18:17
            A swoją drogą to masz już niedużo czasu na fajną salę, śpiesz się, bo potem
            mogą być problemy z terminami.
            • stokrottka2 Re: Wrocław - sala na wesele 10.05.06, 07:49
              Dzięki za rady. Co dla mnie znaczy niedrogo? myślę że maksymalnie do 120 zł od
              osoby. Ale nie wiem czy jest to realne.
              • gonio74 Re: Wrocław - sala na wesele 10.05.06, 08:30
                Będzie ciężko za 120, ale pewnie nie niemożliwie. Ja byłam kiedyś w hotelu
                JESTER to za Koroną, zdaje się jak się jedzie w stronę kowali. Od Korony to
                jakieś 0,5 km. W tamtym roku ceny były tam od 110- do 140 od osoby w zależności
                od menu. Ale właściciel zrobił na mnie dobre wrażenie. I spróbuj jeszcze w
                kasynach wojskowych tam zdaje sie sa takie właśnie ceny ok. 120 zł. Ja kiedyś
                dzwoniłam do kasyna na sołtysowicach to było właśnie 120, natomiast nie
                widziałam sali, więc nic na ten temat nie mogę powiedzieć. Jak mi potem cos
                jeszcze przyjdzie do głowy to dam znać.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka