joan121 09.05.06, 13:19 Witam, jaką wódkę polecilibyście na wesele? Planuję Eristoffa, ale nie jestem jeszcze pewna.Macie jakieś doświadczenia z tym alkoholem? Wiem, że np. z Finlandią bywają problemy, czasem można trafić kiepską partię. Bols i Smirnoff odpadają. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anka_w83 Re: wódka na wesele 24.05.06, 19:42 I ja się dołączam - jakieś opinie o ERISTOFIE ? Jak sie sprawdza ? Odpowiedz Link Zgłoś
aiwon Re: wódka na wesele 24.05.06, 23:21 my mielismy Finlandie i super partia ))) goscie zadowoleni polecam Odpowiedz Link Zgłoś
karolinypoczta Re: wódka na wesele 25.05.06, 08:29 eristoff jest super, wszystkim smakował Odpowiedz Link Zgłoś
iza1509 Re: wódka na wesele 25.05.06, 09:26 a u nas będzie "pałacowa" (palace vodka). jest naprawdę dobra i w ładnej butelce Odpowiedz Link Zgłoś
mojave Re: wódka na wesele 25.05.06, 09:33 Eristoff to bardzo dobry wybór, sama sie nad nim zastanawiam choc w gre wchodzi jeszcze Frostic www.polmos.bielsko.pl/pl/frostic.html tego samego producenta. Tez bardzo ladnie wyglada i jest dobra. Jeszcze nie wiem, którą wybiorę ale na dzień dzisiejszy chyba bardziej Frostic Odpowiedz Link Zgłoś