anetgmu 14.05.06, 14:12 czy ktoś z Was był w tym hotelu na weselu? a może tam odbędzie się Wasze wesele? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marcysia51 Ja 14.05.06, 22:29 no juz pisałam,że ja tam będe 3,06 na weselu brata.Podobno bardzo fajne miejsce. Odpowiedz Link Zgłoś
anetgmu Re: Ja-do marcysia51 15.05.06, 09:06 a bedziecie się bawić na dużej sali (do 200 osób) czy na małej (do 100)? Ile będzie ciepłych dań? Odpowiedz Link Zgłoś
aniako13 Re: Hotel Groman w Sękocinie 14.05.06, 22:55 Byłam tam na weselu koleżanki 22 kwietnia. Bardzo w porządku. Jedzenie dobre (szczególnie ciepłe dania) i było go dużo. Obsługa też ok. Zmieniali non stop talerze na czyste. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
anetgmu Re: Hotel Groman w Sękocinie 15.05.06, 09:05 a ile było cieplych dań? dużo dają? był oddzielny stół np. wiejski czy z ciastami? (na początku myślelieśmy o takim stole, ale chyba zrezygnujemy) chyba ciepłe napoje stoją oddzielnie, z kranika sobie każdy bierze czy nie? my będziemy się bawić 5 sierpnia na moim weselu. Kiedys byłam tam na komunii, było wszystko OK, dlatego zdecydowaliśmy się. Odpowiedz Link Zgłoś
aniako13 Re: Hotel Groman w Sękocinie 15.05.06, 17:36 To wesele było na tej większej sali. Nie było stołu wiejskiego ani z ciastami. Ciasta stały na stole razem z innymi przekąskami ale szczerze powiem, że byłam tak objedzona ciepłymi posiłkami, że nawet nie spróbowałam ciast a przekasek ledwo ledwo. Na powitanie kolo godz. 20.00 był rosół lub flaki a później drugie danie (taki kotlet schabowy z pieczarkami zapiekany pod żółtym serem - dobre). Porcje w sam raz. Gdzieś o godz 21 był strogonow (jak dla mnie troche za wcześnie - jeszcze nie zdążyłam zgłodnieć po tym dwudaniowym wcześniejszym posiłku). Gdzieś o 22.00 były lody płonące a o 23 kolejne danie na ciepło. Już nie pamiętam co tam było dokładnie ale też podobno dobre. Ja już byłam tak pełna że to danie sobie darowałam. Gdzieś o 2.00 były paszteciki na ciepło (bardzo dobre) z czerwonym barszczem. Co do przekąsek to było ich sporo. Te, które spróbowałam były dobre. Pozostałe - cieżko mi powiedzieć Odpowiedz Link Zgłoś