agniesja2 14.05.06, 15:15 dlatego "już" mężatki proszę o jak najwięcej opowieści.mam taki charakter,że przeżywam to razem z opisującą i się wzruszam,jakby to była opowieść kogoś bliskiego. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bumcyk5 Re: uwielbiam czytać relacje ze ślubów i wesel 14.05.06, 15:18 To z pewnością lubisz też "Klan". "Plebanie" "Mode na sukces" i całe to inne telewizyjne badziewie )) Takie zajęcie dla pensjonarek i pracownic magla - wzruszać sie cudzym ) Odpowiedz Link Zgłoś
freetybet Re: uwielbiam czytać relacje ze ślubów i wesel 14.05.06, 15:23 I dlatego na tym forum nie ma za duzo facetów. I całe szczęście ;p Odpowiedz Link Zgłoś
bumcyk5 Re: uwielbiam czytać relacje ze ślubów i wesel 14.05.06, 15:25 No wlasnie! Gosia Odpowiedz Link Zgłoś
a.bc Re: uwielbiam czytać relacje ze ślubów i wesel 14.05.06, 15:25 wiesz co bumcyk5 lepszy Klan niż jakas krwawa jatka A to,że ktoś chce posłuchac opowieści uwazam za bardzo sympatyczne. Ja bym bardziej w tym wątku widziała sytuacje zabawne, które sie młodym przytrafiły Odpowiedz Link Zgłoś
kami315 Re: uwielbiam czytać relacje ze ślubów i wesel 14.05.06, 15:30 Jak się zna już trochę osoby opisujące z forum, to inaczej się to czyta. Tego zupełnie nowa osoba może nie rozumieć. Odpowiedz Link Zgłoś
agniesja2 Do Bumcyk5 14.05.06, 15:49 nawet jakbym lubiła te seriale,to nic Ci do tego!najłatwiej jest skrytykować.Czyżbyś miał/a zły dzień??dla Twojej satysfakcji powiem,że uwielbiam "M jak miłość", na cudzych ślubach płaczę,jak ktoś się wzrusza,ja także.jeśli uważasz mnie za pensjonarkę,a tym bardziej za pracownicę magla (czemu akurat magla) to Twoja sprawa i Twoje zdanie. Odpowiedz Link Zgłoś
marti_ka82 yhh 14.05.06, 18:05 ja nie wiem czy są już w takim stresie przedślubnym czy przez całe życie są tacy uszczypliwi i zgryżliwi? jeśli to drugie to współczuje niektórym panom młodym ... nie wiedziałam, że w Polsce zabronione jest cieszenie się szczęsciem innych i interesowanie się ślubami osób które się zna z forum, a osobiście nie miało się okazji... a może własnie nieinteresowanie się nikim tylko sobą wymaga leczenia... a co do tego mają seriale to już zupełnie nie wiem jeden lubi ogórki a drugi ogrodnika córki... każdy ma prawo do robienia rzeczy które lubi, do interesowania się drugim człowiekem jesli sprawia mu to satysfaknie a tej drugiej osobie to nie przeszkadza... nie można być przecież obojętnym na świat który nas otaczai myśleć tylko o sobie... to się nazywa egoizm... Odpowiedz Link Zgłoś