Dodaj do ulubionych

uwielbiam czytać relacje ze ślubów i wesel

14.05.06, 15:15
dlatego "już" mężatki proszę o jak najwięcej opowieści.mam taki charakter,że przeżywam to razem z opisującą i się wzruszam,jakby to była opowieść kogoś bliskiego.smile
Obserwuj wątek
    • bumcyk5 Re: uwielbiam czytać relacje ze ślubów i wesel 14.05.06, 15:18
      To z pewnością lubisz też "Klan". "Plebanie" "Mode na sukces" i całe to inne
      telewizyjne badziewie smile)) Takie zajęcie dla pensjonarek i pracownic magla -
      wzruszać sie cudzym smile)
      • freetybet Re: uwielbiam czytać relacje ze ślubów i wesel 14.05.06, 15:23
        I dlatego na tym forum nie ma za duzo facetów.
        I całe szczęście ;p
        • bumcyk5 Re: uwielbiam czytać relacje ze ślubów i wesel 14.05.06, 15:25
          No wlasnie!

Gosia smile
      • a.bc Re: uwielbiam czytać relacje ze ślubów i wesel 14.05.06, 15:25
        wiesz co bumcyk5 lepszy Klan niż jakas krwawa jatka smile
        A to,że ktoś chce posłuchac opowieści uwazam za bardzo sympatyczne.
        Ja bym bardziej w tym wątku widziała sytuacje zabawne, które sie młodym
        przytrafiłysmile
      • kami315 Re: uwielbiam czytać relacje ze ślubów i wesel 14.05.06, 15:30
        Jak się zna już trochę osoby opisujące z forum, to inaczej się to czyta. Tego
        zupełnie nowa osoba może nie rozumieć.
      • agniesja2 Do Bumcyk5 14.05.06, 15:49
        nawet jakbym lubiła te seriale,to nic Ci do tego!najłatwiej jest skrytykować.Czyżbyś miał/a zły dzień??dla Twojej satysfakcji powiem,że uwielbiam "M jak miłość", na cudzych ślubach płaczę,jak ktoś się wzrusza,ja także.jeśli uważasz mnie za pensjonarkę,a tym bardziej za pracownicę magla (czemu akurat magla) to Twoja sprawa i Twoje zdanie.
        • marti_ka82 yhh 14.05.06, 18:05
          ja nie wiem czy są już w takim stresie przedślubnym czy przez całe życie są
          tacy uszczypliwi i zgryżliwi? jeśli to drugie to współczuje niektórym panom
          młodym ... nie wiedziałam, że w Polsce zabronione jest cieszenie się szczęsciem
          innych i interesowanie się ślubami osób które się zna z forum, a osobiście nie
          miało się okazji... a może własnie nieinteresowanie się nikim tylko sobą wymaga
          leczenia... a co do tego mają seriale to już zupełnie nie wiem jeden lubi
          ogórki a drugi ogrodnika córki... każdy ma prawo do robienia rzeczy które lubi,
          do interesowania się drugim człowiekem jesli sprawia mu to satysfaknie a tej
          drugiej osobie to nie przeszkadza... nie można być przecież obojętnym na świat
          który nas otaczai myśleć tylko o sobie... to się nazywa egoizm...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka