sama18 19.05.06, 09:27 mam pytanie czy możecie polecić mi jakąś dobrą kosmetyczke lub wizażystke, która dojedzie do domu i zrobi piękny makijaż ślubny... z góry dzięki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lusilla77 Re: makijaż Poznań 19.05.06, 09:30 Ja zdecydowałam się na salon gdzie od razu jest fryzjer i kosmetyczka aby zaoszczedzić czas ... i tak zapewne nerwy dadzą znaki o sobie sprawdzony bo chodze tam juz kilka lat i w zasadzie wiem na co liczyć. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
tiberina Re: makijaż Poznań 19.05.06, 09:39 Witaj! Fryzurę zrobie u mojej sprawdzonej fryzjerki, natomiast makijaż chciałam ażeby wykonała specjalistka. Moja mama i siostra takze chą wyglądac tego dnia wyjątkowo dlatego zależało mi na tym, ażeby makijażystka przyjechała do mnie do domu. Wczoraj obdzwoniłam chyba wszystkie makijażystki w Poznaniu. I wybrałam. Jutro wybieram się na makijaż slubny. Jeśli jesteś zainteresowana moim wywiadem dot. makijazystek w Poznaniu, napisz na maila gazetowego. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
korridda Re: makijaż Poznań 19.05.06, 09:58 A może któraś z was może coś napisać o Magdalenie Stolarskiej? Mam do niej nr ale nie wiem czy się umawiać. Odpowiedz Link Zgłoś
marzena799 Re: makijaż Poznań 22.05.06, 17:38 Witam! Ja polecam dziewczynę która wykonywała już mi kilka makijaży i zawsze byłam z niej zadowolona, ślubny też) Oto namiary do niej: Renata 604-780-835. Przyjeźdza do domu. Pozdrowienia Marzena Odpowiedz Link Zgłoś
panna_nie_taka_mloda Re: makijaż Poznań 23.05.06, 02:31 polecam panią Agnieszkę Kubicką, ale nie wiem czy dojeżdża do domu. na jej stronie jest nr telefonu, więc zadzwoń i zapytaj, bo naprawdę warto. pozdrawiam www.kubickastudio.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
aldialdi Re: makijaż Poznań 23.05.06, 08:38 Ja również polecam panią Agnieszkę Kubicką. Owszem dojeżdża do klientki. Sama jestem tego najlepszym przykładem. Odpowiedz Link Zgłoś