wanielka 19.05.06, 11:31 mam wrażenie, że są tutaj głównie pannym młode w Warszawy a może się mylę? odezwijcie się: jak przygotowania? gdzie macie wesele? napiszcie skąd jesteście - wszak Śląsk wielki pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
basia0810 Re: panny młode ze Śląska... :) 19.05.06, 12:01 Ja ze Slaska dokladnie nie jestem ale z Ustronia. Odpowiedz Link Zgłoś
epox123 Re: panny młode ze Śląska... :) 19.05.06, 12:02 Ja jestem z Katowic,a moje słońce z Czeladzi Odpowiedz Link Zgłoś
madzialenak Re: panny młode ze Śląska... :) 19.05.06, 12:03 łłłłłłłłłoooooooooo ale fajowo czuje sie na tym forum prawie jak wsrod swoich Odpowiedz Link Zgłoś
jagusia82 Re: panny młode ze Śląska... :) 21.05.06, 16:02 Ja z Rybnika a Narzeczony z Rudy Śląskiej Odpowiedz Link Zgłoś
wanielka Re: panny młode ze Śląska... :) 19.05.06, 12:05 zapomniałam dodać - jestem z Gliwic Odpowiedz Link Zgłoś
nikusia1986 Re: panny młode ze Śląska... :) 19.05.06, 12:21 a ja jestem z Jastrzębia Zdroju i mój dziubas też ślub 9 września a jak u was pozdrowionka dla panien młodych ze śląska mój suwaczek Odpowiedz Link Zgłoś
wanielka Re: panny młode ze Śląska... :) 19.05.06, 12:47 jak już pisałam - jestem z Gliwic, mój Maruś też ślub w drugi dzień Świąt Bożego Narodzenia. przygotowania w trakcie, chociaż jeszcze nie pełną parą. mamy zarezerwowaną salę, kościół, organistę, skrzypaczkę, fryzjerkę... nie mam tylko pomysłu na suknię i kwiaty, ale zostało jeszcze 7 miesięcy... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
melani2 Re: panny młode ze Śląska... :) 19.05.06, 12:48 i ja jestem ze sląska. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
toffi25 Re: panny młode ze Śląska... :) 19.05.06, 13:20 Witam! ja jestem ze Śląska Cieszyńskiego-dokładnie ze Skoczowa, a mój przyszły męzuś z Żor-ślub 29 lipca. Pozdrawiam panny młode ze Śląska Odpowiedz Link Zgłoś
aalata Re: panny młode ze Śląska... :) 19.05.06, 13:27 ja tez z tych okolic - Czeladz... Odpowiedz Link Zgłoś
marti_ka82 Re: panny młode ze Śląska... :) 19.05.06, 13:30 ja też jestem z śląska a dokładnei to z knurowa, wiec wanielka rzut beretem od ciebie ślub już niedługo bo 24 czerwca wiekszość już pozałatwiana został garnitur dla Łukasza ( oczywiście on wie, że jak przyjedzie do polski to wciagu 2 tygo. przed ślubem znajdzie), dopiecie menu, podanie dokładnej liczby gości,wybranie tortów (zamówione już są) i ciast, środek transportu dla gości i tkaie sprawy jak próba u wiżazystki itakie tam reszta juz jest Odpowiedz Link Zgłoś
angela888 Re: panny młode ze Śląska... :) 19.05.06, 13:40 ja tez ze śląska a dokładnie jestem z Wisły slub mamy drugiego wrzesnia wiec niedlugo jestem hapii Pozdrawiam wszystkie panny młode ze śląska i nie tylko całuski pa) Odpowiedz Link Zgłoś
wanielka Re: panny młode ze Śląska... :) 19.05.06, 13:57 rzeczywiście rzut beretem jak wizażystka będzie ok, to proszę o namiary, bo jeszcze nie mam Odpowiedz Link Zgłoś
marti_ka82 wanielka nie ma problemu :) 19.05.06, 20:25 mam nadzieje, ze bedzie ok, bo na łatwą klientkę nie trafiła Odpowiedz Link Zgłoś
domargo Re: wanielka nie ma problemu :) 20.06.06, 07:05 hej martika tak sobie pisałyśmy o sukienkach, ale do głowy mi nie przyszło, że jesteś z Knurowa Ja zresztą też ) Też poprosze namiary na wizażystkę Odpowiedz Link Zgłoś
mevunia81 Re: panny młode ze Śląska... :) 19.05.06, 13:52 tez jestem ze Slaska, dokladniej: Wodzislaw Slaski slub 10.06.2006r. pzygotowania trwaja, jeszcze jest spokojnie, suknia sie szyje, rozsadzic gosci, winietki, kupic napoje i chyab wszytsko pozdrawiam serdecznie Slazaczki Odpowiedz Link Zgłoś
milusia261 Re: panny młode ze Śląska... :) 19.05.06, 14:02 Ja też jestem z Wodzisławia Śląskiego, gdzie robisz fryzurkę i makijaż? Odpowiedz Link Zgłoś
mevunia81 Re: panny młode ze Śląska... :) 19.05.06, 14:04 fryzure w Fantazji ( jeszcze nie bylam na probnej wiec nei wiem czy polecac) natomiast makijaz u kosmetyczki na Zamkowej, przy USC (tez nie wiem czy bede zadowolona) ale wierze ze bedzie dobrzea Ty?? mozesz cos polecic?? Odpowiedz Link Zgłoś
milusia261 Re: panny młode ze Śląska... :) 19.05.06, 14:15 niestety nie ( ale w Trendach podobno nieźle układają fryzury - już wstępnie jestem umówiona a co do makijażu to nie mam koncepcji a 16 września zbliża się wielkimi krokami Odpowiedz Link Zgłoś
milusia261 Re: panny młode ze Śląska... :) 19.05.06, 14:18 co do Fantazji to możesz być spokojna, koleżanka miała tam przez szefową układaną fryzurkę ślubną i wyszła super Odpowiedz Link Zgłoś
mevunia81 Re: panny młode ze Śląska... :) 19.05.06, 14:21 dzieki wlasnie z sama szefowa jestem umowiona, wiec po Twojej informacji bede spokojniejsza!! pozdrawiam i powodzenia!! Odpowiedz Link Zgłoś
mojave Re: panny młode ze Śląska... :) 19.05.06, 14:30 ja po sąsiedzku bo z Bielska-Białej a moj narzeczony z Chorzowa Odpowiedz Link Zgłoś
wanielka Re: panny młode ze Śląska... :) 19.05.06, 14:33 pozdrawiam panny młode ze Śląska Cieszyńskiego - jest mi szczególnie bliski. moja ukochana babcia pochodziła z Pielgrzymowic Odpowiedz Link Zgłoś
rytka_25 Re: panny młode ze Śląska... :) 19.05.06, 16:47 No to ja tez się melduje - Katowiczanka. ))U Nas w końcu coś ruszyło w przygotowaniach i idziemy dzisiaj zarezerwowac salę jupi, jupi, jupi!!!! Ślub zaplanowany na styczeń, a my dosłownie nie mamy nic No ale mam nadzieje, ze po dzisiejszym dniu to sie zmieni. Odpowiedz Link Zgłoś
canaris11 Re: panny młode ze Śląska... :) 19.05.06, 16:54 hejka dziewczyny, sporo panien ze śląska i zagłębia jest tutaj: www.forum.e-wesele.pl miłego dnia Odpowiedz Link Zgłoś
gruszka79 Re: panny młode ze Śląska... :) 19.05.06, 16:54 Hej Dziewczyny, ja także ze jestem Śląska (Gliwice), a nasz wielki dzień to 09.09.2006. Korzystając z okazji od razu chciałam Was zapytać, czy macie może jakieś namiary na wynajem samochodów do ślubu, z tym że za wyjątkiem limuzyn typu lincoln czy jakies inne zabytkowe auta. Z góry dziękuję i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
gruszka79 Re: gruszka witaj też rzut beretem mam do ciebie 19.05.06, 21:34 miło mi jakoś tak do razu przyjemniej. Odpowiedz Link Zgłoś
manaro Re: panny młode ze Śląska... :) 19.05.06, 18:44 ja jestem z czestochowy to teoretycznie jeszcze slask choc nie moge sie porownywac z wami slazaczki z krwi i kosci hihih trzymam za nas kciuki i zycze powodzonka Odpowiedz Link Zgłoś
szelmka Re: panny młode ze Śląska... :) 19.05.06, 20:20 ja także z Częstochowy, no jakby nie było od jakiegoś czasu to śląsk hiiii. Pozdrawiam Was wszystkie panienki młode Odpowiedz Link Zgłoś
yo_soy_rubia Re: panny młode ze Śląska... :) 04.10.06, 03:09 Cześć Dziewczyny, ja co prawda jeszcze nieoficjalnie,ale...No w każdym razie Częstochowianka kolejna się odmeldowuje pozdrawiam Ps.Przy okazji, gdzie polecacie ciekawe nauki przedslubne,bo z tym tematem już szczególnie kombinujemy Odpowiedz Link Zgłoś
asia19815 Re: panny młode ze Śląska... :) 19.05.06, 19:31 Ja też ze Śląska, a dokładnie z Rybnika. Ślubuję 14.06.06 Odpowiedz Link Zgłoś
mysza_klapsiara Re: panny młode ze Śląska... :) 19.05.06, 20:19 No ja jestem niezupełnie ze śląska, bo mieszkam w sosnowcu, ale to blisko, więc te regiony! Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
aiwon Re: panny młode ze Śląska... :) 19.05.06, 20:21 pozdrawiam z Tych woj. śląskie Odpowiedz Link Zgłoś
dydki Re: panny młode ze Śląska... :) 19.05.06, 23:17 Hejka! Bytom się kłania Weselicho 16 wrzesnia w Chorzowie. Już nie mogę się doczekać! Odpowiedz Link Zgłoś
beti217 Re: panny młode ze Śląska... :) 20.05.06, 08:05 dydki napisała: > Hejka! Bytom się kłania Weselicho 16 wrzesnia w Chorzowie. Już nie mogę się > doczekać! Ja też jestem BytomW jakim kościele macie ślub i gdzie w Chorzowie robicie przyjęcie?Z jakiej dzielnicy Bytomia?- Odpowiedz Link Zgłoś
dydki Re: panny młode ze Śląska... :) 21.05.06, 20:46 Do Beti 217: Witam! mieszkamy na swoim od 2 lat na osiedlu Arki Bożka. Mój przyszły mężuś jest z Szombierek, ja wczesniej mieszkałam w Świętochłowicach i właśnie tam w kościele ślubujemy,a bawimy się w Chorzowie w V.I.P CLUB WINIARNIA www.vipclub.slask.pl. A kiedy Wy ślubujecie i kiedy? Całuski! Odpowiedz Link Zgłoś
beti217 Re: panny młode ze Śląska... :) 22.05.06, 15:11 dydki napisała: > Do Beti 217: Witam! mieszkamy na swoim od 2 lat na osiedlu Arki Bożka. Mój > przyszły mężuś jest z Szombierek, ja wczesniej mieszkałam w Świętochłowicach i > właśnie tam w kościele ślubujemy,a bawimy się w Chorzowie w V.I.P CLUB > WINIARNIA www.vipclub.slask.pl. A kiedy Wy ślubujecie i kiedy? > Całuski! Nio moj facet jest z Swietochlowic a ja z Bytom(Szombierki-tak jak Twoj)SLub bierzemy na Szombierkach w starym kosciele a zabawa Weselna w MUSTANGU na StroszkuPozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
magnessmeg Re: panny młode ze Śląska... :) 20.05.06, 10:14 Witam drogie koleżanki Ja jestem z Żor, a mój przyszły z Jastrzębia Zdroju. Ślub mamy 16 wrzesnia i własnie nam się sypnął fotograf i szukamy usilnie.. Odpowiedz Link Zgłoś
kwiatek-822 Re: panny młode ze Śląska... :) 21.05.06, 14:53 jeszcze My ja - Świętochłowice, przyszly malzonek - Sosnowiec slubujemy 14.07.2007 kosciol + sala zarezerwowane Odpowiedz Link Zgłoś
slinshine Re: panny młode ze Śląska... :) 21.05.06, 15:02 Do kwiatek... to mieszkamy bliziutko siebie Odpowiedz Link Zgłoś
katana1980 Re: panny młode ze Śląska... :) 19.06.06, 20:14 hej kwiatek ja też ze świętochłowic i mój luby też. My co prawda dopiero 06.2007 no ale cóż trzeba czekać.Gdzie się bawicie na weselu ?? bo my własnie szukamy odpowiedniej sali ?? Odpowiedz Link Zgłoś
anulka9919 Re: panny młode ze Śląska... :) 19.06.06, 23:46 Witam.Ja jestem z Chorzowa ale wesele będzie w Świętochłowicach.Październik tuż,tuż ja nie mam jeszcze załatwinej fryzjerki i kosmetyczki,macie może jakies namiary?? Pozdrawiam wszystkie Ślązaczki Odpowiedz Link Zgłoś
katana1980 Re: panny młode ze Śląska... :) 22.06.06, 07:13 Hej hej a gdzie w Świętochłowicach się bawicie?? Odpowiedz Link Zgłoś
anulka9919 Re: panny młode ze Śląska... :) 24.06.06, 02:21 Hej Restauracja Magia na Piaśnikach,może coś o niej słyszałaś?? (dobrego)hihihi Odpowiedz Link Zgłoś
iwshe Re: panny młode ze Śląska... :) 21.05.06, 18:32 Hej a my jestesmy z Sosnowca ;o) slub 29 lipca, jak ten czas szybko leci juz niewiele ponad 2-miesiace, pozdrawiamy Odpowiedz Link Zgłoś
wanielka Re: panny młode ze Śląska... :) 23.05.06, 11:08 wpłaciłam zaliczkę w Promnicach - klamka zapadła. cieszę się bardzo, mój M. chyba jeszcze bardziej powolutko rozglądam się za suknią i bukietem - znalazłam boską kwiaciarnie. nie jest drogo (ok.150 zł) a wybór przeogromny. nie wiem kiedy zdążę przejrzeć tyle katalogów... Odpowiedz Link Zgłoś
grinferi Re: panny młode ze Śląska... :) 03.10.06, 12:11 A zdradz ktora to kwiaciarnia, ok? Odpowiedz Link Zgłoś
atulka2 Re: panny młode ze Śląska... :) 19.06.06, 21:37 my jestesmy z jastrzębia zdroju a slub 12.08.06 pozdrawiam )) Odpowiedz Link Zgłoś
stolberg Re: panny młode ze Śląska... :) 20.06.06, 07:37 witajcie!!! ja pochodze z jankowic kolo rybnika a moj obecny maz(bo jestesmy po cywilnym) pochodzi z radziejowa tez kolo rybnika.slub cywilny wzielismy 2 lata temu .02.08.2008 planujemy koscielny. Odpowiedz Link Zgłoś
nikusia1986 Re: panny młode ze Śląska... :) 21.06.06, 13:16 jak miło, ja również jestem z j-bia a myślałam, że sama się tu błąkam jak przygotowania, gdzie sukienka, sala, Kościół itp., itd. Pozdrawiam gorąco w tak gorący dzień jak jest u nas - dziś i na zawsze... Odpowiedz Link Zgłoś
ania_1609 Re: panny młode ze Śląska... :) 19.06.06, 23:44 Ja jestem ze Śląska, Katowice, mój narzeczony z Zagłębia, dokładniej Sosnowiec (po sąsiedzku). Ślub bierzemy za trzy miesiące w Ustroniu, w sumie już wszystko przygotowane Pozdrawiamy!! Odpowiedz Link Zgłoś
ciaraciara Re: panny młode ze Śląska... :) 20.06.06, 08:01 no to ja też się zamelduje - ślązaczka jestem ze krwi i kości, ślub cywilny i tylko cywilny mamy 14 października! Co do przygotowań to jest sala, dj i garnitur jeszcze niemęża... mam nadzieje, że w niedługim czasie pozałatiwamy reszte... pozdrawiam serdecznie wszystkie ślązaczki i nie tylko! Odpowiedz Link Zgłoś
katrin77 Re: panny młode ze Śląska... :) 21.06.06, 11:17 witam serdecznie ja tez ze Śląska, blisko Ciebie bo z Rudy Śl ślub w Katowicach 15.07.2006 pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
alchemia79 Re: panny młode ze Śląska... :) 21.06.06, 12:26 dolaczam sie, bo również jestem ze Śląska...Katowiczanka, moj narzeczony tez). Witam wzsystkie przyszle mężatki i serdecznie pozdrawiam, nasz ślub 12.08.2006 rowniez w Katowicach Odpowiedz Link Zgłoś
adzi82 Re: panny młode ze Śląska... :) 21.06.06, 12:44 Jestem z Rybnika, przyszły Pan Młody również Ślub odbędzie się 14 lipca 2007r. Dotychczas zarezerwowana została tylko sala. Pozdrawiam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
stolberg Re: panny młode ze Śląska... :) 21.06.06, 15:50 czesc adzi82. ja tez pochodze z okolic rybnika,ale nie mieszkam wpolsce mialabym do ciebie kilka pytan ,jezeli sie zgodzisz podaje mego emeila izabela37@wp.pl gdzie macie zarezerwowana sale??? Odpowiedz Link Zgłoś
kaatkaa Re: panny młode ze Śląska... :) 21.06.06, 20:55 a ja też z okolic Rybnika Odpowiedz Link Zgłoś