adamarianska 25.05.06, 13:32 Witam Czy zna ktoż zespół XERO? Chciała bym się coś o nim dowiedzieć bo mam zamiar zaprosić go na swoje wesele Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fotobern Re: zespół XERO:) 25.05.06, 13:59 Jezeli chodzi o ten zespól z Poznania to słyszałem, ze bardzo dobrze sobie radzą - WARTO -- Pozdrawiam Marcin www.fotobern.fc.pl Odpowiedz Link Zgłoś
filmgraf Re: zespół XERO:) 25.05.06, 15:04 Byłem z nimi na weselu w kwietniu i nawet się wymieliłem linkami - bo wart polecenia. pozdrawiam Paweł www.filmgraf.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś
adamarianska Re: zespół XERO:) 25.05.06, 15:13 fotobern napisał: > Jezeli chodzi o ten zespól z Poznania to słyszałem, ze bardzo dobrze sobie > radzą - WARTO > > > Mam zamiar wpłacić już nie długo zaliczkę oni was polecali na swojej stronie jezeli chodzi o filmowanie!!! Wiec moze to jakas zmowa > > Pozdrawiam > Marcin > www.fotobern.fc.pl Odpowiedz Link Zgłoś
fotobern Re: zespół XERO:) 28.08.06, 10:38 adamarianska napisała: > fotobern napisał: > > > Jezeli chodzi o ten zespól z Poznania to słyszałem, ze bardzo dobrze sobi > e > > radzą - WARTO > > > > > > Mam zamiar wpłacić już nie długo zaliczkę oni was polecali na swojej stro > nie > jezeli chodzi o filmowanie!!! > Wiec moze to jakas zmowa > > > > Pozdrawiam > > Marcin > > www.fotobern.fc.pl Małe sprostowanie: fotoBern zajmuje się tylko fotografią. Zespól słyszałem na zywo na ostatnim weselu i potwierdzam to co wczesniej napisalem. Moge przekazac kontakt do pary u której grali Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
adamarianska Re: zespół XERO:) 25.05.06, 15:14 Może macie jakies nagrania z wesel na których grał ten zespół? Bardzo chętnie bym obejżała i nawet zakupiła? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
foto_styl Re: zespół XERO:) 25.05.06, 15:40 Grają w stylu rock'n'rolla. Jeśli lubisz te klimaty - to polecam. Grają na żywo. Mają swój repertuar którego raczej się sztywno trzymają. Pozdrawiam www.fotostyl.poznan.pl Odpowiedz Link Zgłoś
art-hunter Re: zespół XERO:) 26.08.06, 10:34 Grają fajnie, nie mozn im tego odmówić,...ale to zupełnie niepoważni kontrahenci! Zarezerwowałam zespół miesiąc temu (rok przed weselem), ich reprezentant spisał moje dane, w tym nr tel.kontaktowego, umówlilismy się na kontakt telefoniczny. Dzwonię tydzień temu, nadal mój termin jest wolny, umawiam się na spotkanie nastepnego dnia, jadę z przedpłatą 60km, a tu super niespodzianka: pan oznajma mi, że dziś mój zarezerwowany termin został dziś (!!!) sprzedany Jego znajomemu !!! Prywata w biznesie?... to niepoważne! Jedynym ich argumentem była ta przedpłta, którą miałam ze sobą oraz tłumaczenie, że "trudno nam to ogarnąć". Muszę przestrzec przed zespołem o tak swietnych na tym formu recenzjach, że rezerwacja i wpisanie do kalendarza nic dla tych panów nie znaczy, a pewnie i przedpłta również, skoro prywatne układy są najważniejsze! Jest mi przykro i czuję się oszukana! Odpowiedz Link Zgłoś
art-hunter Re: zespół XERO:) 28.08.06, 18:08 odp. 2000zł, w tym 700zł zaliczki, które miałam ze sobą! Możecie coś polecić z Poznania lub okolic? Odpowiedz Link Zgłoś
foto_styl Re: zespół XERO:) 28.08.06, 19:44 Polecam zespół z Poznania Heven stronka: www.heven.best.net.pl oraz zespół z Zielonej Góry Samowar (grają również w Poznaniu) www.samowar.zg.pl Powodzenia w poszukiwaniach www.fotostyl.poznan.pl Odpowiedz Link Zgłoś
ali3 Re: zespół XERO:) 30.08.06, 16:19 pytanie do Art-hunter: czy masz inny zespol na oku? Podoba mi sie xero, ale to jak Ciebie wyrolowali daje do myslenia... Prosze, daj koniecznie znac na jaki zespol sie zdecydujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
art-hunter Re: zespół XERO:)...odp. 14.09.06, 11:10 Odp.: zespołu Xero nie bierzemy, bo jak czytaliście wcześniej sprzedali nasz termin po miesięcznej rezerwacji, druga opcja to był MB z Poznania, ale po miesiącu nie mieli już naszego terminu, więc zostaliśmy na lodzie!!! Mamy jeszcze opcję zespołu z Wrocławia ale jest dosyć drogi jak na 3 osoby, jesteśmy rozbici, nie wiemy co robić. Jeśli bedziecie mieć jakąś opcję dobrego zespołu z pełnym lub prawie pełnym instrumentarium bardzo prosimy o kontakt na art-hunter@gazeta.pl! Odpowiedz Link Zgłoś