Dodaj do ulubionych

panny młode z okolic Przemysla

01.06.06, 11:55
hej,

poszukuje sali na wesele w Przemyslu i okolicach. CZy ktos moze cos polecić?
Słyszeliście może coś Zamku w Krasiczynie?
Będe ogromnie wdzieczna za każde info!

pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • katarzyna_banach Re: panny młode z okolic Przemysla 01.06.06, 12:09
      Moj przyszly maz jest z Przemysla!
      W maju zeszlego roku bylam w Krasiczynie i nawet nam Pan Przewodnik opowiadal o
      weselach. Robia podobno takie wymyslne z ogniskami, pochodniami i innymi
      atrakcjami jak chodzenie po lochach. Cena byla ok 100 zl za osobe ale nie wiem
      co jest wliczone i to bylo rok temu. Ale zdjecia na pewno bylyby stamtad piekne!
      Pozdrawiam
      • fasolka1980 Re: panny młode z okolic Przemysla 01.06.06, 12:19
        hej, serdeczne dziękismile wiem, ze okolica jest piekna, ale imprezy raczej drogie
        (140-150PLN za osobe)Przynajmniej taką informacje podają na stronie www. Dobrze
        wiedziec, ze tansze opcje tez sa mozliwesmile

pozdrawiam serdecznie (przyszłego małżonka równieżsmile)

• katarzyna_banach Re: panny młode z okolic Przemysla 01.06.06, 12:25
          Byc moze juz ceny wzrosly, my pytalismy w maju zeszlego roku.
          Pytalam wlasnie mojego przyszlego meza czy przypadkiem ktos z jego rodziny nie
          byl tam na weselu ale niestety nie sad
          Pozdrawiam
    • monikakunicka Re: panny młode z okolic Przemysla 02.06.06, 04:11
      My wlasnie palanujemy wesele na zamku w karsiczynie na wrzesien..ceny sa od
      140zl-160 zl od osoby:w tym apartament dla mlodych , przywitanie Pary mlodej w
      Bramie przez pare szlachecka,i nocne zwidzane zamku z kamerdynerem i biala dama.
      osobiscie jeszcze tam nie bylam bo mieszkam za granica..ale moi rodzice byli..i
      slyszlam wiele bardzo dobrych opini od osob ktore mialy tam wesela. Slub
      planujemy w kosciele sw. Marcina ktory jest 100m od zamku.
      • fasolka1980 Re: panny młode z okolic Przemysla 02.06.06, 08:08
        Hej, wielkie dzięki za informacje. Czy wy negocjowaliscie stawki czy tez takie
        wam narzucili? Zastanawiam się czy można tam ustalic menu na np.120-130 PLN?
        Slub dopiero w przyszlym roku, wiec wybieram sie dopiero zeby wszystko
        obejrzec. Na ile osob robicie wesele? Slyszalam ze najwieksza sala jest na 110
        osob, to troche mało dla mnie. Ciekawi mnie jak wy rozwiązaliście ten problem.

pozdrawiam serdecznie!
        • monikakunicka Re: panny młode z okolic Przemysla 03.06.06, 05:40
          Witam!!
          Jesli chodzi o negocjowanie cen..o o takim czyms nie slyszalam..poprostu
          dostalam ich oferte na wesela ... i w zaleznosci od menu ceny sa 140-150 zl.
          jesli chodzi o sale to my najpeier wybralismy sale na dole rycerska...+ mala do
          tanczenia...planowalismy ze bedzie ok 50 osob na slubie...tzn nie palowalam ze
          tyle osob z usa..postanowi przyleciec do polski...potem chcilismy zamienic na
          wieksza ktora jest an gorze....i niestety juz byla zerwezerwowana...bylam
          zalamana...bo teraz wiem ze na weselu bedzie ok 90-100 osob..Pani dyrektor
          poinformowal mnie ze sla na dole zmiesci 90 osob...przy 100 trzeba bedzie
          scisnac sie troche..ale bylo tam wee nawet na 110 osob..bo komus podobala sie
          atmosfera sali rycerskiej.pozatym Pani dyrektor dodala nam jeszcze jedna
          mniejsza sale na bar..wiec bedzie to forma rozluznienia tej sali ze stolami i
          sali do tanczenia...wiem ze na gorze sa wesela nawet 150 osobowe. powinnas
          rozmawaic z Pania dyrektor..ona jest bardzo mila i pomocna, zna sie na
          rzeczy..od lat sie tym zajmuje. juz sie przestalam przejmowac ze sie bedziemy
          cisnac na dole..kilka dni poplakalam..i mi juz przeszlo..wiadomo ze kazdy obiad
          zje..a potem ludzie sie rozchodza...mysle ze nei bedzie zle...Juz sie nie moge
          doczekac jak tam pojade i zoabacze to wszytko na wlasne oczy....ale to dopiero
          an 2 tyg przed slubem smile. fasolka1980 czy ty jestes z Przemysla...czy
          okolic...bo ja nie i mila wielie trudosci ze znalezieniem salonu gdzie mogli by
          mnie uczesac i pomalowac. dostalam namiary na salon Paradise od
          dziewczyny...ktora mila wesele na zamku w zeszlego lata. Polecala i mowiala ze
          byla zadowolona..wiec ja sie tylko na ta opinie zdaje. jak cos wiez w tym
          temacie bylabym wdzieczna. jezli masz jakies pytania..pisz pozdrawiam..
          • fasolka1980 Re: panny młode z okolic Przemysla 05.06.06, 21:06
            monika,

ja mam rodzine w Przemyslu, sama tam nie mieszkam, wiec sie pewnie jeszcze
            gorzej orientuje. Chociaz wiem ze jest fajny fryzjer na ul. Wladycze. Bylam tam
            dwa razy przy okazji ozdwidzin i jestem bardzo zadowolona. Co prawda to było
            strzyżenie, a nie fryzura slubna...Jakbys miala namiary na jakąś kosmtyczkę to
            bym byla bardzo wdzieczna.
            Nie przejmuj sie z salą,tak naprawde wszyscy jedza obiad, a pozniej w tanysmile)
            powodzonka i czekam na wiesci jak idziesmile))
    • linka12 Re: panny młode z okolic Przemysla 03.06.06, 09:39
      hej, jeszcze Panną Młodą nie jestem ale pochodzę z Przemyśla smile jest dośc dużo sal, Krasiczyn jest bardzo oblegany (zamek na wesela a park na sesje) przez całe lato pary wędrują jedna za drugą smile w Mieście tez jest dużo sal, podam Ci kilka,ale nie mam namiarów, może na necie znajdziesz
      1. hotel Gromada
      2. hotel pod białym orłem
      3. Zajazd u jana
      4. Trojka
      5. Abatros
      6. Marko Exim
      7. Rest. karpacka
      8. Rest. u Pani Tomaszewskiej - przepiękna sala z tym że w samym centrum i przy ulicy, 100 osób wejdzie na pewno
      9. Eger
      10. Hotel Europejski- nie wiem jak z ilością miejsc
      ... pewnie jeszcze ich jest kilka ale nie pamietam w tej chwili, te miejsca są napopularniejsze. Nie mam też pojęcia jak jest z cenami. Poszukaj na necie informacji albo telefonów
      POWODZENIA i udanego wyboru smile
      • fasolka1980 Re: panny młode z okolic Przemysla 05.06.06, 21:12
        linka,

dziękuję za info!Myslalam wczesniej nad inną, ale znałam tylko Trojke (znajomi
        byli - brak klimy!), restauracje karpacka (nie wiem jak po remoncie, wczesniej
        wystroj nie zachecał). Do Tomaszowskiej wpadam na ciastko jak jestem w
        Przemyślusmile)Ale jest BARDZO przy ulicy. Fajnie z podalas inne, mam jeszcze
        troche czasu wiec sie porozglądam.

Dzięk!!!smile

• dorcia225 Re: panny młode z okolic Przemysla 05.06.06, 21:31
          Czesc dziewczyny. Moje wesele za niecałe 2 tyg - w restauracji Na Gorce - dawna
          Podlesna - teraz odnowiona i urzadzana slicznie,ma swoj niepowtarzalny klimat -
          jakiekolwiek dekoracje by go nawet popsuly - mozna sie przejsc na obiadek i
          samemu zobaczyc.Ceny mozna negocjowac - ja place 110zl/osobe - w tym obiad 2
          daniowy, 2 gorace posilki,wedliny i duzo przystawek i w ogole w kwestii wielu
          rzeczy mozna sie dogadac.
          Znam tez fantastyczna kosmetyczke - pracowala do niedawna w Gabrielu, teraz ma
          swoj wlasny gabinet-wlasnie otworzyla na Kmieciach w blaszaku - jest niedroga,a
          bardzo mila - polecam, natomiast czesze sie tez w Paradise - u Pani Ali -
          innych fryzjerek nie znam.
          Pozdr. Dorota
          • fasolka1980 Re: panny młode z okolic Przemysla 06.06.06, 12:12
            Dorcia,

Mozesz podac namiary na te restaurację? Ile osob tam wejdzi maksymalnie?
            Na kosmetyczkę tez poproszę namariary jesli moznasmile

DZieki sliczne!
          • linka12 Re: panny młode z okolic Przemysla 06.06.06, 12:50
            hej, zapomniałam jeszcze dodać info o tej restauracji- nie pamietałam nazwy, sama chciałaym w niej miec przyjęcie po ślubie, słyszałam, ze jest świetnie smile wiele osób miało tam wesela, przyjęcia i sa bardzo zadowoleni, co do kosmetyczek to specem nie jestem- na szczęście mam jeszcze duuużo czasu smile
            trzymajcie się dziewczyny-
            miło, że Przemyskie Panny Młode mogą pogadać smile
          • monikakunicka Re: panny młode z okolic Przemysla 08.06.06, 04:16
            Doracia!!
            czy ja tez moge dostac namiary na ta kosmetyczke..ja tez umowilam sie na
            fryzurke do salonu Pardise..ale nie wiem wlasciwe imienia osoby ktora mnie
            czesze, tez umowila sie tam na makijaz...ale wolalabym kogos sparwdzonego do
            makijazu..ja nie wiem jak w tym salonie maluja...ja sama nigdy nawet nie bylam
            w przemyslu..wiec jest mi ciezko palnowac na odleglosc..tylko na opiniach z
            forum slubnego sie opieram. wiec prosze przeslij mi nr tel do tej twojej
            ksomeryczki, bylabym wdzieczna..
            pozdrawiam monika
    • anusia.f Re: panny młode z okolic Przemysla 05.06.06, 21:42
      bardzo ładny jest pałac w Boratynie, polecam!
      • zareczona13 Re: panny młode z okolic Przemysla 06.06.06, 00:18
        Ja takze jestem z Przemysla i rozgladam sie za sala na przyszly
        rok...Zastanawialam sie takze nad Krasiczynem ale sie zniechecialam...Slyszalam
        ze to zwiedzanie z ta biala dama jest nudne i niepotrzebne...Jedynie klimat
        Zamku moze skusic...Ja jednak chyba zdecyduje sie na byla Podlesna lub
        albatrosa...Pozdrawiam i udanych poszukiwan...
        • dorcia225 Re: panny młode z okolic Przemysla 06.06.06, 22:21
          Hej Fasolko smile
          Nr do restauracji Na Gorce - 016-6707533 - a najlepiej sobie pojechac, i ja
          obejrzec,a pozniej wszystko mozna obgadac. Robia na max chyba 85 osob. A do
          kosmetyczki Ci podam tel - bede u niej w czwartek,mam tylko prywatna komorke,
          to zapytam o tel do gabinetu.
          Zapomnialam, ze jeszcze kiedys przechodzac widzialam, ze robia wesela w klubie
          garnizonowym w Kosmosie - ale nie znam zadnych opini.
      • fasolka1980 Re: panny młode z okolic Przemysla 07.06.06, 12:49
        anusia,

nie moge nigdzie w necie natrafic na ten pałac w Boratynie. Masz moze jakies
        bliższe namiary?

dzieki z góry!

• mrowka_r Re: panny młode z okolic Przemysla 27.06.06, 22:09
          Co prawda widziałam ten dworek/pałącyk tylko z zewnątrz ale bardzo mi się
          podobał. Nie mogę Ci podać zadnych namiarów, może Anusia bedzie wiedziec.
          Ale udąło mi sie znalesc link z fotka tego miejsca, niestety to nie sa zbyt
          aktualne zdjecia bo z czasu remontu.
          boratyn.faja.be/boratyn.php
          W koło jest z tego co widziałam jakiś park i ogólnie ładnie i raczej spokojnie
          bo to jest na wsi.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka