Dodaj do ulubionych

TORT - pomóżcie prosze

06.06.06, 14:02
Nie zamówiłam jeszcze tortu! Ślub w Warszawie 24 czerwca, wesele w
Celestynowie za Otwockiem. Poradźcie prosze jaka firma dowozi tort na wesela
na 24.00 z wózkiem do tortu? Będę wdzięczna za każdy namiar - piszcie maile
błagam. Piękny dwór w którym bedziemy się bawic ma to do siebie, że nie ma
oddzielnej lodówki na tort, ani wózka, więc nie możemy go przywieźć
wcześniej... A będzie to spory torcik na prawie 120 osób. Jeśli znacie ceny
tez piszcie.
Obserwuj wątek
    • trisiestry Re: TORT - pomóżcie prosze 06.06.06, 15:14
      zapytaj na dworcu pkp w otwocku, tam jest dobra cukiernia wiem, że maja torty,
      ale nie wiem czy robia takie na zamówienie z dowozem.
      • aldonap22 Re: TORT - pomóżcie prosze 06.06.06, 17:03
        PSS-y maja piekarnie i cukiernie, maja tez stojaki specjalne i dowożą na
        miejsce, 22 zł za kg tortu. Telefon znajdziesz w książce telefonicznej bo ja
        mam tylko do oddziału w Siedlcach.
    • agnrek Re: TORT - pomóżcie prosze 06.06.06, 19:52
      Ja mam tego samego dnia w Warszawie, powiem Ci szczerze, że z dowozem niektóre
      cukiernie mają problem. Trzeba wybrać jak najbliżej miejsca wesele i raczej
      firmę, która dysponuje samochodem.
      • barbara.verde no i co z TORTEM 07.06.06, 11:23
        Dziewczyny, jest was na forum tyle i każda ma lub miała jakis tort! A tylko
        trzy coś pomogły... Apeluję do solidarności panien młodych. Sala weselna wam
        załatwia i nie wiecie skąd macie tort? Musicie miec jakies pyszności ulubine,
        przećwiczone, sprawdzone smile pozdrawiam wszystkie
        • agnrek Re: no i co z TORTEM 07.06.06, 11:27
          Ja mam z cukierni Czubaka na Woli, ale po co Ci to, skoro do Celestynowa nie
          dostarczą?
          • barbara.verde Re: no i co z TORTEM 07.06.06, 11:41
            Własnie chcę sie dowiedzieć czy napewno nie dostarczą. Skoro innej opcji nie
            mam to musze zapłacić i prosić o dowóz jakąś samochodolodówką. Jesli wożą o
            pólnocy po warszawie to mogli by i pod miasto, przeciez tylko na tym zarobią.
            Chciałabym wiedziec w jakich firmach warto walczyc o dowóz bo ciacho pyszne.
        • kati_t Re: no i co z TORTEM 07.06.06, 11:36
          Ja mogę polecić miejsce w którym sama zamówiłam tort, też miałam z tym problem,
          wiem że dowożą na miejsce na deklarowaną godzinę.

Przez wszystkich zapewne znana cukiernia BLIKLE

my zamówiliśmy tort marcello z wiśniami nasączonymi alkoholem, cena 85 zł kg.
          wiem wiem zdzierstwo, ale po 3 próbach 1,5 kg tortów które nie smakowały za
          specjalnie i wydaniu na nie 150 zł, zamówiłam sprawdzony i dobry.

Blike ma ceny z tego co pamiętam od 65 zł, więc może coś wybierzesz dla siebie.
          Tez wiem że ma dość dużo cukierni na terenie Warszawy.
    • arieska Re: TORT - pomóżcie prosze 07.06.06, 12:09
      Kurcze,a nie masz mozliwosci skołowania skads lodowki na tez jeden raz? Bez tego
      mozesz miec byle jaki tort z pobliskiej cukierni,bo to,ze go dowioza wezmie gore
      nad jakoscia. A dobra cukiernie wcale nie tak latwo znalezc, wiekszosc tortow po
      prostu odrzuca.Inna sprawa,ze wiekszosc cukierni zapewne moze dowiezc tort, ale
      w godzinach pracy,a nie w nocy-kto niby mialby to przywiezc? Praktyczniej jest
      zaczac kombinowac skad wziac druga lodowke.
      • barbara.verde Re: TORT - pomóżcie prosze 07.06.06, 12:33
        chyba czwartą lodówkę smile jedna jest, dwie wypożyczamy. te wszystkie półmiski
        zajmują mnóstwo miejsca.
        Blikle polecany powyzej rzeczywiście dowiezie! czyli nie trace nadzieji, inne
        pewnie też! POlecajcie pyszne smaki a ja będę jeżdzic i próbować i potem się w
        sukni nie dopnę ;-P
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka