mija4walles Re: scenarisusz słubu 08.06.06, 17:19 taaaaa znacie jaki co powinno po czym na co zwrocic uwage chodiz mi od przygotowac slubnych oprocz dokumentoe w suknii kiedy co po czym makijakz fryzura relaks masaz blogoslawienstwo w domu jak powinnismy zachowywac sie na weselu czy mamy do wszystkich podchodzic i rozmawiac czy sie bawic Odpowiedz Link Zgłoś
aniolki21 Re: scenarisusz słubu 08.06.06, 17:33 na poczatek dnia to sniadanko i dobra kawka pozniej to pewnie fryzjer i makijarz, paznokcie proponuje zrobic wczesniej np. w piatek po powrocie z fryzjera jakas kanapeczka pozniej to trzeba bedzie sie ubrac, poczekac na pana mlodego nie wiem czy w miedzyczasie nie wypije takiego malutkiego drinka - zeby sie mniej denerwowac w kosciele) blogoslawienstwo przez rodzicow wyjazd do kosciola wesele i dobra zabawa wypadaloby pogadac z kazdym na weselu ale nie wiem czy to mozliwe przy duzych weselach, moje 120 osob jak pewnie do kazdego podejdziesz to bedzie chcial sie z Wami napic i grozi Wam upicie sie czego ja nie chce wiec podchodzenie do kazdego goscia zostawiam sobie na poprawiny Odpowiedz Link Zgłoś
agnrek Re: scenarisusz słubu 08.06.06, 17:54 Szczerze mówiąc to strasznie mnie zaskoczyło to ostatnie pytanie o to, co masz robić - czy rozmawiać z gośćmi czy się bawić. Skoro jesteś gospodynią, to zajmujesz się gośćmi, czyli z nimi i rozmawiasz i się bawisz, tak? Odpowiedz Link Zgłoś
mija4walles Re: scenarisusz słubu 08.06.06, 18:30 agnrek napisała: > Szczerze mówiąc to strasznie mnie zaskoczyło to ostatnie pytanie o to, co masz > robić - czy rozmawiać z gośćmi czy się bawić. > Skoro jesteś gospodynią, to zajmujesz się gośćmi, czyli z nimi i rozmawiasz i > się bawisz, tak? no wiesz to roznie bywa jak wspomniala kolezanka wczesniej na duzych weselach dorzec do kazdegfo z kazdym kieliszka lub nie a gdzi esie pobawic Odpowiedz Link Zgłoś
malgoszac Re: scenarisusz słubu 08.06.06, 18:32 a ja mam zamiar sie bawic ze swoimi znajomymi a rodzicom zostawiam zabawianie ciotech i innych osob, ktore sami chcieli zaprosic Odpowiedz Link Zgłoś
mija4walles Re: scenarisusz słubu 08.06.06, 18:39 malgoszac napisała: > a ja mam zamiar sie bawic ze swoimi znajomymi > a rodzicom zostawiam zabawianie ciotech i innych osob, ktore sami chcieli > zaprosic wlasnieeeeee i kazali ich zaprosic wrecz to strasznre Odpowiedz Link Zgłoś
mija4walles Re: scenarisusz słubu 08.06.06, 21:43 nie czesto tu goszcze ale takie zgryzoty sie zawsze trafia no coz sama sobie odpowiedz na madre pytanie madra odpowiedz Odpowiedz Link Zgłoś
agnrek Re: scenarisusz słubu 08.06.06, 21:45 Właśnie mądrej odpowiedzi oczekuję, bo pytanie do takich również należało. Jesteś dorosła i Ty decydujesz o własnym weselu. W którym miejscu się mylę? Odpowiedz Link Zgłoś
agnrek mija4walles - przepraszam 08.06.06, 21:46 Sorki, źle podpięłam do Ciebie tego posta, chyba już zmęczona jestem. Przepraszam. Odpowiedz Link Zgłoś
twitti do mija4walles 09.06.06, 08:30 Witaj, pamietam, ze robisz przyjecie w Delfin Wellness jak tam przygotowania? Odpowiedz Link Zgłoś