noovka 18.06.06, 19:28 wczoraj kupiłam suknię ślubną, jak wam się podoba? www.suknie-slubne.pl/kolekcje.php?m=1&kol=4&gr=0&poz=424 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
niunka24 Re: moja suknia:) 18.06.06, 19:29 Piękna! będziesz gwiazdą., gratuluję wyboru. Odpowiedz Link Zgłoś
noovka Re: moja suknia:) 18.06.06, 19:37 dzięki za takie fajne komentarze, a co do sukni to odrazu się na nią zdecydowalam, bo jak ją przymierzyłam to kazda następna( a było ich jeszcze 6) odbiegała od ideału. Odpowiedz Link Zgłoś
rzymianka3 Re: moja suknia:) 18.06.06, 19:38 powiem szczerze to moja wytpatrzona suknia!Niestety mieszkam poza polska i nie wiem czy wystarczy zamowic 1 miesiac przed slubem???i czy moge byc niedyskretna? ile kosztuje?Ja juz napisalam emaila do Madonny ale jeszce czekam na odpowiedz.Chyba ze ty bys ja sprzedala po Twoim slubie? Odpowiedz Link Zgłoś
noovka Re: moja suknia:) 18.06.06, 19:41 suknia kosztuje 3999. I trzeba na nią czekać 3 miesiace, ja swoją bede miala ok 19 wrzesnia. slub mam 23 wrzesnia i jesli któraś z was chce ją kupić to chętnie sprzedam. Odpowiedz Link Zgłoś
rzymianka3 Re: moja suknia:) 18.06.06, 19:44 kurcze!!!!!!!!!ja mam slub 12 sierpnia a w Krakowie dopiero 4 lipca.Az mi sie chce plakac( Ja mam juz jednaz tej samej kolekcji(mialam na cywilny) ale chce zmienic.Zalamalam sie tymi 3 miesiacami (A nie maja w sklepie chociaz jednej?? Odpowiedz Link Zgłoś
noovka Re: moja suknia:) 18.06.06, 19:50 mają tylko tą sukienkę, którą mierzyłam i chyba można ją wypożyczyć, ale musisz zadzwonic i sie dowiedzieć. życzę powodzenia i nie martw się, jak mierzyłam suknię to do salonu przyszła panienka która ma ślub w przyszłą sobotę i wypożyczyła w madonnie jakąś suknię.a jaki masz rozmiar? to ważne bo w salonach zazwyczaj mają dosyć duże Odpowiedz Link Zgłoś
rzymianka3 Re: moja suknia:) 18.06.06, 19:56 Ja na polska rozmiarowke to tak chyba 40.Mieszkam w Rzymie i tu na ta sukienke czeka sie 6 miesiecy!!!!!Zazdroszcze ci)Ja bylam w marcu w Polsce ale niestety wyladowalam w szpitalu wiec nie myslalam o sukni.Mam nadzieje ze chociaz bede mogla wypozyczyc.Kolor ma taki jak na zdjeciu?czy taki bardziej ciemny?Ja sukienke mam jak cos tez od nich,ale tak mi sie ta podoba...i jeszcze obelix Odpowiedz Link Zgłoś
noovka Re: moja suknia:) 18.06.06, 20:05 kolor sukienki jest taki jak na zdięciu, wiadomo tam dochodzi światło...ale na żywo jest jeszcze piękniejsza Odpowiedz Link Zgłoś
rzymianka3 Re: moja suknia:) 18.06.06, 20:08 no tak doluj mnie jescze bardziej) Wlasnie dzwonilam do sklepu(w Rzymie) powiedzieli ze mi dadza znac jutro czy maja gdzies "na sklepie" i plus dla ciebie tu kosztuje ok 2000eur!Czyli kupilas piekna i do tego zaoszczedzilas ) Odpowiedz Link Zgłoś
noovka Re: moja suknia:) 18.06.06, 20:17 Quanto??????kurcze, a ja myslałam ze duzo wydałam! mam nadzieję,że uda ci się i wystąpisz w tej sukni na ślubie. Odpowiedz Link Zgłoś
rzymianka3 Re: moja suknia:) 18.06.06, 20:20 no...powiedziala mi ze okolo 2000 eur ) nie mowie juz o cenach butow...Jestes z Krakowa?gdzie bedziesz sie czesac? Odpowiedz Link Zgłoś
noovka Re: moja suknia:) 18.06.06, 20:27 mieszkam w warszawie, ale ślub bedę miala w Płocku i tam juz umówiłam sie na czesanie, makijaż i paznokcie.ale kompletnie nie wiem jaka fryzura. A co do dodatkow do sukni to jeszcze nie wiem jakie buty...może masz jakiś pomysł? w madonnie nie mają bucików w tym odcieniu co suknia Odpowiedz Link Zgłoś
rzymianka3 Re: moja suknia:) 18.06.06, 20:33 madonna ma kiepskie buty,ja jestem z Krakowa i kupilam buty w sklepie z butami tylko na slub.Wazne zeby mialy skorke w srodku (nawet od gory jezeli na zewnatrz materialowe),Mam taki material ze wzorami tkanymi zlota nitka.Mialam skromna sukienke ,wiec but ,taki bardziej efektowny...(chociaz i tak bylam na boso,slub mialam na plazy na Mauritusie)i bardzo podoba mi sie orchidea we wlosach.. Odpowiedz Link Zgłoś
noovka Re: moja suknia:) 18.06.06, 20:38 teraz to ja zazdroszczę Tobie sceneriia buty- masz rację poszukam ich w sklepach z butami do slubu, ale mam jeszcze trochę czasu- na szczęście nie trzeba na nie czekać.ale wolałabym jakieś skromne i bez tych okropnych czubów.pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
rzymianka3 Re: moja suknia:) 18.06.06, 20:41 teraz juz raczej wychodza czuby z mody,wiec nie powinnas miec problemu )No do tej sukni to skromny but...bo bylo by tego za duzo )Co do scenerii...no bylo slicznie...jak w bajce Odpowiedz Link Zgłoś
deczko Re: moja suknia:) 18.06.06, 19:53 Sukienka na zdjeciu bardzo ladna, bardzo pasuje do modelki. Tak sobie ogladam zdjecia realnych panien mlodych w sukienkach tej firmy i jestem rozczarowana. Sukienki nie powalaja na kolana. A np. kiecki cymbeline na realnych pannach mlodych, czesto i gesto lepiej wygladaja niz na modelkach. Odpowiedz Link Zgłoś
noovka Re: moja suknia:) 18.06.06, 19:57 byłam tego samego zdania i w wiekszości przypadków tak jest, ale oleaje byłam pozytywnie zaskoczona! suknia naprawdę świetnie wygląda i co najważniejsze wspaniale się w niej czuję, czego nie mogłam powiedzieć o jupiterze lub indii- które również przymierzałam. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
rzymianka3 Re: moja suknia:) 18.06.06, 19:58 ja mialam na cywilny(dosyc szczegolny...na mauritusie na plazy ) sukienke od nich i wygladala bosko,wiec nie strasz dziewczyny ) Maja poprostu swietne gatunki materialu Odpowiedz Link Zgłoś
deczko Re: moja suknia:) 18.06.06, 20:13 rzymianka3 napisała: > ja mialam na cywilny(dosyc szczegolny...na mauritusie na plazy ) sukienke od > > nich i wygladala bosko,wiec nie strasz dziewczyny ) Maja poprostu swietne > gatunki materialu Kiedy ja nie strasze, tylko sama zastanawiam sie nad tym faktem. Najczesciej jak ktos oglasza pronoviasa, to wkleja zdjecie modelki. Pewnie, ze bardzo latwo o zdjecie modelu, ale chyba semilla, tak bardzo popularna, moim zdaniem wyglada na slubnych zdjeciach srednio, na pewno nie ma sie nad czym zachwycac. Np. pronovias india, ta suknia na zwyklych zdjeciach ze slubu wyglada jak firanka. Pewnie, ze w rzeczywistosci, moze wygladac o wiele lepiej, ale po slubie zostaja zdjecia i to one powinny oddawac urok sukni, a nie krotki czas na uroczystosci. Poza tym na fotkach na stronie pronoviasa, widac najmniejszy szczegol kroju, haftu, faldki. A na zdjeciach ze slubu, bardzo trudno dostrzec ksztalt koronki, badz piekne hafty. I nie bede wklejac tu fotek na poparcie mojej wypowiedzi, bo nikomu nie chce robic przykrosci. Zreszta nie tylko ja tak uwazam, co potwierdzaja powyzsze posty. A cymbeline, mimo iz za ta firma nie przepadam, to kobity o wiele czesciej wklejaja swoje fotki w ofertach sprzedazy i jak mowie, o wiele lepiej wygladaja niz modelki. Z aktualnej kolekcji pronoviasa na pewno podoba mi sie obelix i oleaje Odpowiedz Link Zgłoś
rzymianka3 Re: moja suknia:) 18.06.06, 20:19 No mi tez sie podobaja te 2 modele...wrecz na nie zachorowalam...ale nie wiem jak to zrobie...czeka sie 3 miesiace ja mam tylko miesiac...tak sie zastanawiam czy zaraz po slubie nie bede znowu chciala zmienic sukni )ale niestety 3 slubu juz nie bedzie...(1 cywilny,2 koscielny)Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
oliwek25 Re: moja suknia:) 18.06.06, 20:00 A jaki rozmiar kupilas? bo spodobala mi sie ta sukienka Odpowiedz Link Zgłoś
noovka Re: moja suknia:) 18.06.06, 20:02 to jest 34, ale można poszeżyć o 5 cm w razie czego. Odpowiedz Link Zgłoś
kunsia Re: moja suknia:) 18.06.06, 20:24 A moge sie zapytac z kad bierzesz zdjecia prawdziwych dziewczyn w tych sukeinkach? Bylo by milo zobaczyc przed wybieraniem niektore z nich tak na prawde bez anoreksji modeki i swiatel..itp Odpowiedz Link Zgłoś
noovka Re: moja suknia:) 18.06.06, 20:33 ja tą sukienkę zobaczyłam na modelce i poprostu poszłam do madonny, przymierzyłam i kupiłam, nawet na okrąglejszej dziewczynie, na zdięciu bez świateł wygląda inaczej niż na zywo. sama musisz się przekonać, ale zapewniam ze sukienka ze zdięcia nie odbiega od tej na zywo. Odpowiedz Link Zgłoś
enixx Re: moja suknia:) 18.06.06, 20:41 Pisz nazwe sukni w googlu i daj na wyszukiwanie grafiki. Pojawia sie duzo zdjec, nie tylko tych katalogowych. Odpowiedz Link Zgłoś
kunsia Re: moja suknia:) 18.06.06, 20:43 ok zaraz poszukam te co mi sie podobaly.... Odpowiedz Link Zgłoś
sympatyczna7 Re: moja suknia:) 19.06.06, 18:38 enixx napisała: > Pisz nazwe sukni w googlu i daj na wyszukiwanie grafiki. Pojawia sie duzo > zdjec, nie tylko tych katalogowych. ehhh a mi się pojawiają wtedy same zdjęcia z jakiś regionów Hiszpani... Odpowiedz Link Zgłoś
enixx Re: moja suknia:) 19.06.06, 18:47 Wpisz tez nazwe firmy szyjacej te suknie Odpowiedz Link Zgłoś
shapeshifter Re: moja suknia:) 19.06.06, 18:50 noovka a gdzie i o której masz ślub? a wesele gdzie? ja też tego dnia ślubuję w Płocku a sukieneczka miodzio... Odpowiedz Link Zgłoś
mysza_klapsiara Re: moja suknia:) 19.06.06, 19:06 Piękna i wytworna. I jeśli masz taką figurę, to gratuluję! Odpowiedz Link Zgłoś
kunsia Re: moja suknia:) 23.06.06, 16:18 HEJ bylam w sklepie i nawet widzac ta wczeniej na zdjeciu to jej nie poznalam musze powiedziec ze tez mi sie bardzo spodobala - bardzo klasyczna prosta...i jeszcze pani mi do niej taki dlugi ciagnacy sie piekny welon przyniosla mhh ladna prostota i male dodatki a nie przepych , bede sie kontaktowac z madonna Odpowiedz Link Zgłoś
rzymianka3 Re: moja suknia:) 23.06.06, 16:29 ZNALAZLAM!!WRzymie 1500 eur po znizce !!! Odpowiedz Link Zgłoś