olala999 21.06.06, 16:47 A może znacie jakieś fajne miejsce w Oławie lub okolicach Wrocławia gdzie można zrobić fajne wesele? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sweetnice Re: pomysł na ślub w oławie 21.06.06, 17:48 Ja i mój narzeczony mamy zarezerowaną salę na przyjęcie weselne w Oławie w hotelu Marta podam ci stronę to obejrzysz sobie www.hotelmarta.com.pl tylko nie sugeruj sie bo to są stare zdjęcia teraz do wyboru są również okragłe stoły a tak po za tym kiey macie wesele bo my mamy za rok we wrześniu a sale rezerowalismy tego roku w styczniu. Powodzenia w wyborze sali Odpowiedz Link Zgłoś
olala999 Re: pomysł na ślub w oławie 21.06.06, 17:55 dzięki!!znam hotel marta, bawiłam się tam świetnie na weselu koleżanki, ale na cały przyszły rok nie ma juz terminów, a nie chcemy czekać 2 lata. Słyszałaś coś o winnej górze? Odpowiedz Link Zgłoś
sweetnice Re: pomysł na ślub w oławie 21.06.06, 17:58 byłam tam ale nie powaliło mnie to miejsce na kolana jakaś ta sala taka dziwna przechodzone pomieszczenie zabradzo nie wiem co powiedzieć ale tam mi sie nie podobało a co do jedzenia nie wypowiem się bo nie próbowałam to nie będę zmyślać Odpowiedz Link Zgłoś
sweetnice Re: pomysł na ślub w oławie 21.06.06, 18:13 powiem ci jeszcze jak tam byłam to była taka przykra sytuacja byli tam jacyś zagranicznicy i tak sie po chamsku zachowali że szok bekanie okrzyki szkoda że nie pierdzieli a co do obsługi to nic z tym nie zrobiła tylko dała ciche przyzwolenie i teraz wyobraź sobie jak masz tam przyjecie a jakś chołota tak szaleje dodam jeszcze że np. hotel marta specjalizuje sie w przyjeciach weselnych a taka wina góra jak zrobi jedno wesele na miesiąc to jakie ona może mieć doświadczenie także dobrze się zastanówcie ponoć w Oławie jest jakies nowe miejsce gdzie robia wesela jest młyn na trasie wrocław oława oraz dom kultiry w oławie tez ma dobra opinie powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
asia293 Re: pomysł na ślub w oławie 22.06.06, 10:49 My mielismy 3 tygodnie temu wesele w Żórawinie 20 km od Oławy w "Dworze na końcu świata" Sala jest rewelacyjna. Pod względem klimatu winna góra się chowa a właściciele są b. mili i otwarci na nowe pomysły. My wymyśliliśmy sobie bardziej wyszukane menu i przy tym trudniejsze w wykonaniu. W środku sklepienia krzyżowe z cegiel wsparte na kamiennych kolumnach. Trzeba to samemu zobaczyć. Tylko się pośpieszcie bo mają duży ruch. Odpowiedz Link Zgłoś
koka28 Do Sweetnice 22.06.06, 13:20 Hej, my też będziemy mieli wesele w Marcie - czerwiec 2007. Czy ślub będziecie też brać w Oławie? Poleć mi, please, kościół, gdzie jest ok i księża nie robią problemów. Odpowiedz Link Zgłoś
mileczkahmmm Re: Do Sweetnice 28.06.06, 12:36 hej ola. to ja A.S. bedziesz u mnie na weselu we wrzesniu w karczmie, nie sugeruj sie opisem dziewuchy, ktora opisala Ci sale w Zorawinie i tak zwane "wyszukane menu". moja ciotka byla na tym weselu i jest cholernie niezadowolona, tak jak wiekszosc gosci z grupy wiekowej 50 lat. wesele jest dla gosci, a ta para zorganizowala takie menu, zze czesc ludzi nie wiedziala, jak i z czym to sie je. poza tym orkiestra grala straszne kawalki i starsze pokolenie sie nie bawilo, cotka na przyklad zmarzla, tam jest zimno, bo te oslawione sklepienia i ceglane mury daja raczej wrazenie mrocznosci. Poza tym Tomek byl tam na sylwestra i jest krotko mowiac wsciekly na organizatora. jak nie chcesz sie denerwowac, to daj sobie spokoj z Zorawina. Poza tym jesli chcesz hotel, to zdecyduj sie na Winna Gore, bo juz slyszalam, ze sie bardzo poprawilo. Z reszta Twoj luby juz chyba sie raczej zdecydowal, co? pozdrawiam. A. Odpowiedz Link Zgłoś
olala999 Re: Do Sweetnice 28.06.06, 14:29 dzięki za wskazówki, skoro na winnej górze jest ok to chyba się zdecydujemy. Problem teraz jest następujący: wrzesień czy czerwiec, hmmm... Odpowiedz Link Zgłoś
mileczkahmmm Re: Do Sweetnice 28.06.06, 21:08 ja bym brala wrzesien, pamietaj ze winna gora to stolica komarów... Odpowiedz Link Zgłoś
sweetnice Re: Do Sweetnice 28.06.06, 21:28 ślub bierzemy w innej miejscowości a wesele w marcie co do kościołów i księzy to nie bardzo wiem jedno co moge ci napisac to jak robiliśmy nauki przedmałzeńskie to bylismy w kościele św apostołów piotra i pawła i tam byli wg mnie fantastyczni ksieza jesli nie masz nauk to tam sie dowiem bo my robilismy w dwa dni a powiedz skad ty jestes skoro pytasz o ksiey z olawy to chyba nie mieszkasz tam ?? Odpowiedz Link Zgłoś