Dodaj do ulubionych

pomysł na ślub w oławie

21.06.06, 16:47
A może znacie jakieś fajne miejsce w Oławie lub okolicach Wrocławia gdzie
można zrobić fajne wesele?
Obserwuj wątek
    • sweetnice Re: pomysł na ślub w oławie 21.06.06, 17:48
      Ja i mój narzeczony mamy zarezerowaną salę na przyjęcie weselne w Oławie w
      hotelu Marta podam ci stronę to obejrzysz sobie www.hotelmarta.com.pl tylko nie
      sugeruj sie bo to są stare zdjęcia teraz do wyboru są również okragłe stoły a
      tak po za tym kiey macie wesele bo my mamy za rok we wrześniu a sale
      rezerowalismy tego roku w styczniu. Powodzenia w wyborze sali smile
      • olala999 Re: pomysł na ślub w oławie 21.06.06, 17:55
        dzięki!!znam hotel marta, bawiłam się tam świetnie na weselu koleżanki, ale na
        cały przyszły rok nie ma juz terminów, a nie chcemy czekać 2 lata. Słyszałaś
        coś o winnej górze?
        • sweetnice Re: pomysł na ślub w oławie 21.06.06, 17:58
          byłam tam ale nie powaliło mnie to miejsce na kolana jakaś ta sala taka dziwna
          przechodzone pomieszczenie zabradzo nie wiem co powiedzieć ale tam mi sie nie
          podobało a co do jedzenia nie wypowiem się bo nie próbowałam to nie będę
          zmyślać smile
    • sweetnice Re: pomysł na ślub w oławie 21.06.06, 18:13
      powiem ci jeszcze jak tam byłam to była taka przykra sytuacja byli tam jacyś
      zagranicznicy i tak sie po chamsku zachowali że szok bekanie okrzyki szkoda że
      nie pierdzieli a co do obsługi to nic z tym nie zrobiła tylko dała ciche
      przyzwolenie i teraz wyobraź sobie jak masz tam przyjecie a jakś chołota tak
      szaleje

dodam jeszcze że np. hotel marta specjalizuje sie w przyjeciach weselnych a
      taka wina góra jak zrobi jedno wesele na miesiąc to jakie ona może mieć
      doświadczenie także dobrze się zastanówcie ponoć w Oławie jest jakies nowe
      miejsce gdzie robia wesela jest młyn na trasie wrocław oława oraz dom kultiry w
      oławie tez ma dobra opinie smile powodzenia
    • asia293 Re: pomysł na ślub w oławie 22.06.06, 10:49
      My mielismy 3 tygodnie temu wesele w Żórawinie 20 km od Oławy w "Dworze na
      końcu świata" Sala jest rewelacyjna. Pod względem klimatu winna góra się chowa
      a właściciele są b. mili i otwarci na nowe pomysły. My wymyśliliśmy sobie
      bardziej wyszukane menu i przy tym trudniejsze w wykonaniu. W środku sklepienia
      krzyżowe z cegiel wsparte na kamiennych kolumnach. Trzeba to samemu zobaczyć.
      Tylko się pośpieszcie bo mają duży ruch.
      • koka28 Do Sweetnice 22.06.06, 13:20
        Hej, my też będziemy mieli wesele w Marcie - czerwiec 2007. Czy ślub będziecie
        też brać w Oławie? Poleć mi, please, kościół, gdzie jest ok i księża nie robią
        problemów.
        • mileczkahmmm Re: Do Sweetnice 28.06.06, 12:36
          hej ola. to ja A.S. bedziesz u mnie na weselu we wrzesniu w karczmie, nie
          sugeruj sie opisem dziewuchy, ktora opisala Ci sale w Zorawinie i tak
          zwane "wyszukane menu". moja ciotka byla na tym weselu i jest cholernie
          niezadowolona, tak jak wiekszosc gosci z grupy wiekowej 50 lat. wesele jest dla
          gosci, a ta para zorganizowala takie menu, zze czesc ludzi nie wiedziala, jak i
          z czym to sie je. poza tym orkiestra grala straszne kawalki i starsze pokolenie
          sie nie bawilo, cotka na przyklad zmarzla, tam jest zimno, bo te oslawione
          sklepienia i ceglane mury daja raczej wrazenie mrocznosci. Poza tym Tomek byl
          tam na sylwestra i jest krotko mowiac wsciekly na organizatora. jak nie chcesz
          sie denerwowac, to daj sobie spokoj z Zorawina. Poza tym jesli chcesz hotel, to
          zdecyduj sie na Winna Gore, bo juz slyszalam, ze sie bardzo poprawilo. Z reszta
          Twoj luby juz chyba sie raczej zdecydowal, co? pozdrawiam. A.
          • olala999 Re: Do Sweetnice 28.06.06, 14:29
            dzięki za wskazówki, skoro na winnej górze jest ok to chyba się zdecydujemy.
            Problem teraz jest następujący: wrzesień czy czerwiec, hmmm...
            • mileczkahmmm Re: Do Sweetnice 28.06.06, 21:08
              ja bym brala wrzesien, pamietaj ze winna gora to stolica komarów...
        • sweetnice Re: Do Sweetnice 28.06.06, 21:28
          ślub bierzemy w innej miejscowości a wesele w marcie co do kościołów i księzy
          to nie bardzo wiem jedno co moge ci napisac to jak robiliśmy nauki
          przedmałzeńskie to bylismy w kościele św apostołów piotra i pawła i tam byli wg
          mnie fantastyczni ksieza jesli nie masz nauk to tam sie dowiem bo my robilismy
          w dwa dni a powiedz skad ty jestes skoro pytasz o ksiey z olawy to chyba nie
          mieszkasz tam ??

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka