milusia261 Re: Garnitury Wilvorst 22.06.06, 13:15 Przepraszam, za szybko wyszłam. Chciałam zapytć czy może ktoś z Was zamawia garnitur z tej firmy?? Mój narzeczony właśnie dzwonił z Wrocławia - jest w salonie Wilvorsta i musi podjąć dziś decyzję o zakupie. Odpowiedz Link Zgłoś
marjef Re: Garnitury Wilvorst 22.06.06, 13:30 My kupiliśmy taki garnitu brąż "czekoaldka", ale mieliśmy szczęście czekaliśmy na garnitur 1 dzień bo musieli go przewiezc iz innego sklepu. Garnitur super leży rewealcyjnie Odpowiedz Link Zgłoś
milusia261 Re: Garnitury Wilvorst 22.06.06, 13:57 Ja mam sukienkę w bieli i wspólnie zdecydowaliśmy że garniak ma być czarny. Tam proponują czarny w prążki z połyskiem - ponoć to hicior kolekcji 2006 Problem w tym że moja sukienka jest matowa i nie wiem jak mu doradzić żeby było dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
marjef Re: Garnitury Wilvorst 22.06.06, 14:01 no tak ten nasz ma też prążki z połskiem , ale one mają nie wiem z 5 mm. Więc wygladają ok do mojej sukni eceru jak to nazwałaś matowej - a na stronie niemieckiej wilvorsta sprawdzałaś? Odpowiedz Link Zgłoś
milusia261 Re: Garnitury Wilvorst 22.06.06, 14:47 Przeglądałam stronkę no i mamy dylemacik. W połysku wygląda badzo elegancko i mamy pewność że pan młody będzie się wyróżniał z tłumu ale mat znowu odpowiada sukience ) a który Ty byś wybrała??? Odpowiedz Link Zgłoś
marjef Re: Garnitury Wilvorst 22.06.06, 15:43 szczerze podobają mi się wszystkie poza tymi, które mają na klapach takie centymetrowe wykończenie - model 7 i 9 na stronie z tiazzko - czy jakos tak - cudo Odpowiedz Link Zgłoś
marjef Re: Garnitury Wilvorst 22.06.06, 15:50 kurcze ni ma linka więc podaję stronę www.wilvorst.de lub www.tziacco.de/ Odpowiedz Link Zgłoś
madziai1 Re: tzn stronę Wilvorst 22.06.06, 15:50 moj też kupił Wilvorsta czekoladowego w prążki z połyskiem. wyglada i leży super! polecam Odpowiedz Link Zgłoś
marjef Re: tzn stronę Wilvorst 22.06.06, 15:52 moja połówka stwierdził, że jak go miła na sobie to od razu wiedział , ze to to nic mu sie nie ciągneło, nic nie uwierało a i wykończenie super Odpowiedz Link Zgłoś
lemurka3 Re: Garnitury Wilvorst 22.06.06, 20:09 Mamy do sprzedania Wilvorsta b. tanio: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=39&w=43895128 Odpowiedz Link Zgłoś
danka-i Re: Garnitury Wilvorst 22.06.06, 22:16 mam pytanie, czy garnitury tej firmy można gdzieś kupić w Poznaniu??? i jak kształtują się ich ceny Odpowiedz Link Zgłoś
milusia261 Re: Garnitury Wilvorst 23.06.06, 07:56 Mój zamówił wczoraj garnitur ( jednak ten z połyskiem ) we Wrocławiu, cena: 1650 zł. Czas oczekiwania: 4 tygodnie (bo nie bylo rozmiaru)Wrócił zachwycony i bez grama wątpliwości, że jest taki jak być powinien. Niestety nie wiem czy są też w Poznaniu. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
marjef Re: Garnitury Wilvorst 23.06.06, 09:46 Milusia no to bedziemy mieć pięknych panów młodych)Ciekwe czy bedą piękniejsi niż my)) Odpowiedz Link Zgłoś